ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
a kampány részletei
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.07.18. 06:57:13
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
És a Szövetség volt az, akik 50 éve állítólag felvettek valamilyen nem-lövöldözés alapú kapcsolatot a Thargoidokkal, és az óta nem lehetett hallani róluk a mostani visszatérésig.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Korábban valamelyikőtök mutatta hogy lesz jó kis megmentős/roncsmentős rész is. Azt mikor aktiválják? Csak a 2.4-ben? Apropó annak van velemi megjelenési dátuma?
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992
A szken elkerülése 100% biztonsággal tényleg a szemből érkezés, és semmilyen izgalom nincs benne, engem így még SOHA nem kaptak el. Lopakodás, heat sink: felesleges. És bőven jó az 5-4(-3..) km-ről is, a zsaruk csak ott közvetlenül a bejárat előtt cirkulálnak 😊 Amikor nincs semmi tétje, nyilván nem szenvedek ezzel, és még olyankor is nagy biztonsággal sikerül elkerülni, ha oldalról vagy hátulról közelítek. Vagy ha mégis belekezd valamelyik néha, még akkor is hamarabb be lehet jutni, mint hogy ő befejezze. (Mondjuk ebben lehet hogy sokat segít a G5-ös Dirty Drive <#hawaii>#hawaii><#nezze>#nezze><#nevetes1>#nevetes1>)
Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992
De úgy tudom, hogy, ha ütközöl másik hajóval és gyorsan mentél, akkor bizony kapod a büntit. 100 alatt csak egy kis ejnye-bejnye van.
Én Anaconda-val repesztettem be full gázzal párszor. De, ha jó irányban áll a hajó, akkor a robotpilóta is szépen beviszi, miután a bejárat előtt visszahúzom a gázkart. És nem szkenneltek még. Egyszer csesztem el és nekimentem az állomásnak, na akkor mindjárt jött a jard, de még a szkennelés vége előtt bevittem az állomásba, így nem lett belőle semmi.
A lényeg, hogy bejárattal szembe kell állni és akkor nem lehet gond a padlógázzal.
Kifele meg a levélbedobóban szoktam tolni neki egy boost-ot.
Az eddigi tapasztalataim szerint akkor jön a fakabát, ha 1) illegális cuccot szállítasz; 2) bénázól és nekimész az állomásnak, outpost-nak; 3) open-ben játszol. Volt, hogy inkább solo-ban kereskedtem, mert open-ben minden egyes körnél kiszedtek és baromi idegesítő volt.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Amúgy engem még sosem szúrtak ki a 'speeding'-ért... pedig már meg se tudom számolni hogy hányszor volt hogy 100 m/s felett is mentem be...<#vigyor5>#vigyor5> Volt hogy a felszállás után amikor farkasszemet néztem a kijárattal egyből padlógázzal és boost-tal röpültem ki. (400 m/s!) 😄
A landing geart pedig néha csak figyelmeztetésre sikerül eszembe kioldani a végén...
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2017.07.17. 00:05:36
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Mind a kettoben van kockazat. 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.07.16. 22:10:04
[merlinw.org]
Újabb kérdéseim lennének.
A 'secretive' utas küldetésekhez milyen tippeket javasoltok? Hogy ne kapjak "scan detected"-et sem amikor indulok az állomásról, se akkor, amikor megérkezek.
Úgy hallottam hogy a 'silent running' inkább haszontalan a NPC rendőrök ellen... Ez igaz?
Melyek a legkevésbé feltűnő (utasszállító) hajók? Azt hallottam hogy a Beluga Liner nagyon feltűnő.. Most a Cobra III.-al vagyok és azt be szokták ám szkennelni...
Mégis mennyire nehéz a 'secretive' küldiket megcsinálni? A "... and collect data" jellegű utasküldik jó sokat adnak DE az összes secretive-s, úgy látom...
Illetve ha mégis beszkennelnek akkor az utasnak a kedve nagyon lemegy... és ez automatikusan bukta lesz és/vagy fizetést se kapom már meg ebben az esetben?
Milyen tippeket/trükköket tudtok a szkennelés elkerülésére? 😊
Mintha elég random módon leszek scannel-ve, nem igazán értem hogy a rendőrség mi alapján gondolkodik...
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2017.07.16. 19:54:17
Mivel az AFMU amúgy sok energiát fogyaszt, így érdemes azt kikapcsolva tartani, és biztonságos környezetben parkolva végezni a javításokat.
Power plantot és hajótestet nem tud javítani - ez utóbbira lesz limpet 2.4 során.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.07.11. 13:19:25
Lehet, jobban jártál volna, ha kilöveted magad az állomással. Vagy egy RES-ben/beltben valakivel, ha nem üres a raktered, akkor hamar megtalálnak.
Azok az idők azért már durvák. Lehet, hogy most álltak neki bővíteni a szerverparkot, mint a lentebbi kép mutatja?
Vigyünk nekik teát, hogy gyorsabban haladjon a munka 😄
A masik kerdeshez: azt azert tegyuk hozza, hogy mostansag (valoszinuleg van osszefugges a ps4 premierrel) elegge neccesek a szerverek, igy amikor a szokasos 5-10 sec helyett fel percig ugrassz ket rendszer kozott, vagy kb dupla ido alatt kreal egy instancet (vagy lep be egybe), az nem feltetlen a netkapcsolat hibaja, hanem inkabb szerver oldali gond.
Amikor csak várok-várok, no akkor biztos kidob a főmenübe, az idegesítő, de az átmenetet észre se veszem az esetek 80%-á ban.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Sajnos ezek miatt nem is sokat játszom vele, elveszi az ember kedvét. Főleg mikor lövök valami zsíros falatot (esetleg le is lőttem) és kidob a játék a főmenübe. Visszalépésnél meg mintha meg sem történt volna a csata.
Amúgy semmi köze az SSD-hez, az átmenet során nincs lemezművelet, viszont néha csak vársz, csak vársz.... 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.07.11. 05:30:11
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

avagy erre megy el a sok festékből szerzett pénz ahelyett, hogy a játékon dolgoznának
Egyébként lassú nehézkesen fordul, és nem is igazán jól felszerelhető a III-hoz képest. Egy lomha tank lett belőle, bányásznak talán jó... de én azért szeretem 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

PC-sek közül azok kaptuk meg, akiknek 2016 február 5 előtt megvolt az ED és a Horizons is
Xboxosok közül pedig azok, akik 2016 július 30 előtt megvették szintén az ED+Horizons párost.
PS4-en sajnos kimaradt ez az akció 😞
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.07.09. 21:47:05
Megvenném a Cobra MK IV-et, a sidewinder után hogy tudjak utasokat is szállítani és rakományszállítás is lehessen.
Oké, az eddb.io segítségével megkeresem a legközelebbi állomást ahol kapható... DE már a harmadik állomást kutatom fel mert csak a Cobra MK III-at találtam csak és NEM a IV-et! Nem értem! az oldal szerint ez az állomás árul Cobra MK IV-et is, de ott is csak a III-ast találtam!<#gonosz3>#gonosz3>
Miért??
Tudtok egy helyet, ahol tutira van IV-es?
Vagy akár mondhattok alternatívát ebben az árkategóriában és hasonló sebesség, telepíthető modulok száma és fényévtáv szempontjából.
IV-esbe több modult lehet tenni mint a III-asban, azért akarom/tam a IV-est.
Köszi!
én továbbra se hiszek neki, így a közelébe se megyek a küldetésének
A felfedezői ranghoz road to riches és egy kicsit több türelem kell.
A harcos rang továbbra is "igazi munkát" igényel 😊
A CQC meg ... hát, az Aréna mostani látogatottsága mellett valószínűleg iszonyatos kitartást.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.07.09. 16:14:54
Valami trükkel biztos meglehetett volna oldani. Mint a supercruise esetében valamivel kitölteni a képernyőt amíg tölt. NMS: esetében ez a légkörbe való beléppésnél a hő volt ami a burkolaton képződik de ott megmaradt az érzeted hogy továbbra is haladsz a bolygó felé (miközben tölt) Mivel nincs légkőr így nehezen megoldható a dolog. ( vagy lehetetlen <#conf>#conf> )
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.07.09. 12:47:55
Online vásárlás! Közel a j?v?.
Az SC a kezdetektől fogva tartja a seamless működést, és az nagyon korrekt benne.
Online vásárlás! Közel a j?v?.
akkor már tényleg csak vagy a clear save menüpont segítene, vagy egy kis jóindulat a support részéről.
bár javasolnám, hogy egy ilyen esetleges clear save használat után némelyik játékostársunknak a frontier jelölje ki ugyanazt a terminált kezdőpontnak is.<#eplus2>#eplus2>
kiváló büntetőtelep alakulhatna ki upgrade csalóknak, vagy corvettel kezdő hauleresekre vadászó nagyfiúknak, és ott aztán mehetne nekik egymás közt a helyi cqc
Utoljára szerkesztette: MikX, 2017.07.07. 19:39:04
és simán visszakerültek a legutóbbi dokkolási pontra miután kipukkadtak - a Frontier pedig az emlékükre helyezte el az Anaconda temetőt
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.07.07. 14:13:15
több mint 3000 fényévre van a Sol-tól...
Durva. Egy bolygó, aminek nincs visszatérési pontja... Tehát aki ide betér, akkor kész? Gyakorlatilag ott tölt(het)i az egész Elite Dangerous életét a játékos?<#wow2>#wow2>
Ebben az esetben gyakorlatilag 2 lehetősége van: (?)
1. törli a mentését a főmenű-> beállításokban.
2. megsemmisíti a hajóját és az 1. lehetőséget választva az alap Sidewinder-rel és a kezdőpontú állomásról indulhat. (Ebben az esetben a 2. lehetőség működik egyáltalán? tehát sok pénzért visszaállíthatja a hajóját, de a legutóbbi helyen/állomáson, és ha az a legutolsó hely pont az a csillagrendszer, ahol a Anaconda van, mert oly messze van a legközelebbi...? Hogyhogy nem müködik a pont oda-vissza ugyanannyi távú ugrás mint odafelé? Elfogy az üzemanyag és nem lehet tankolni mert NINCSENEK állomásai... Scoopolható csillaga sincs?
Durva...
(Nézzétek el hogy ennyire elragadtattam/elcsodálkoztattam magam. kezdő pilóta vagyok az ED univerzumában. 😊)
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2017.07.07. 14:06:11