ELITE: Dangerous

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Ertem a problemat, de... 😄
- Szoval eloszor is ott a random faktor, ezt lehet szidni, lehet szeretni, inkabb elobbi.
- Amit te szeretnel, az a Debrecen-Pest sebesvonat a harom napos hetvege elotti pentek delutani allapota. Na ezt csak a passanger lounge "kenyszeritett" frissitesevel tudod elerni, a jatekmodok kozotti ugralassal - esetenkent 20-40 percnyi oda-vissza valtogatassal.
- A random generator viszont ugy adja a kuldeteseket, hogy alap esetben is tele tudod pakolni a hajodat, viszont nem ket allomas kozott fogsz ingazni, hanem 10-15 allomas/latvanyossag/egyeb celpontot fogsz vegiglatogatni. Ehhez mondjuk nagyon kellene egy olyan utvonaltervezo is, amely a nalam levo osszes utas/delivery/stb kuldetes celpontjai alapjan general egy optimalis utvonalat, mert en speciel manualisan szoktam a kozbulso allomasokat kivalasztani, amelynek a vege mindig az, hogy megunom, es mint egy idiota, ugy ugralok ossze vissza, esetenkent akar az optimalis utvonal dupla vagy tripla, stb. szorosat megteve. Na most ha vki azt mondja, hogy van ilyen a jatekban csak en nem talaltam meg az elmult evekben, tokonszurom magam.
- A local repu befolyasolja, hogy kik es milyen mennyisegben jonnek, vagyis a reputaciod alapjan sorsolja a random generator a dolgokat. Minel jobban szeretnek, annal tobben jonnek, annal surubben jonnek es annal konnyebb megtolteni a hajodat.
- Ahogy en lattam - es talan van is benne racio -, szinten befolyasolo tenyezo lehet a massziv utasszallitas esetben a ket rendszer jelenleg allapota. Nyilvan egy eppen lazado vagy polgarhaboru dulta videkre kevesebben mennek az emberek, mint egy viragzo "heppi" vilagba.

A luxus korutazast en konnyitett, fuelscoopos AspX-szel csinaltam mindig, harom luxus kabin, maximum 3 utas (fejenkent maximum 2-3 latvanyossaggal - lehetoleg legyen bennuk kozos celpont is, ha valaszthato) es a vege igy 15-20 misi. Egy, masfel ora alatt megjarhato. Felfedezesi bonusz nincs benne, mert a repu miatt maradok altalaban egy kornyeken ilyenkor, igy elobb-utobb minden rendszert megismerek.

A hering modszerrel feltoltott es osszezsufolt buszozast kondaval, a lentebb mar leirt modszerrel, 120-150 misi/kor eredmennyel.

Pusztan kivancsisagbol volt, hogy elindultam a peremvidekre, de ilyenkor meg sem fordul a fejembe, hogy utast is vigyek. Hiaba mondja nekem a vip, hogy 20 misit fizet a mondjuk sag A-ba utazasert, azokra ra sem kattintok, mert egyszeruen nem eri meg, foleg ha meg kozben retteg a veszelytol vagy ellenzi az eroszakot. 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.01.24. 13:06:56

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Elvileg igen, de a gyakorlatban nem vagyok benne olyan biztos mert rengeteg helyen feltornásztam magam és rendszerint továbbra is csak egy random változó volt hogy milyen küldiket adott és mennyiért... Ahogy random volt az is, hogy kevésbé jó viszony mellett is ki lehetett fogni nagyon jól fizető küldiket.

Ez egy sok összetevős dolog, függ a frakció gazdaságától stbstb de nem tudni pontosan hogy mennyi tényező alapján van összefüggés.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.01.24. 12:54:40

https://fxmason.blogspot.com/

Caliph
az állomáson a küldetés adó frakciójával való viszonyod is befolyásolja mennyi és milyen jó küldiket kapsz,leglábbis nekem úgy tűnt.

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Nekem speciel elég lenne a kisebb lóvé is, ha lenne több utas. De annak mi értelme, hogy van egy belugád és az egész galaxisban van kb három állomás, amelyen meg lehet tölteni utasokkal fél óra babrálás után?! Akkor minek van a játékba, akkor mi értelme van felfejlődni oda? <#nemtudom>

Szemmel látható, hogy ezzel a résszel nem számoltak, ellenben a körutaztatásnak látványosságok megtekintésének még mindig van értelme, 7-8 millió/körút közben az explorer rankot is lehet húzni, csak felesleges hozzá nagy meg drága hajó...

PiszkosFred
Nyilvan csak sajat szemszogbol tudok valaszolni.
A passanger-halmozos kuldetesekbe en mar ugy csoppentem bele, hogy elotte osszeszedtem azt a vagyont es hajoparkot, amelyre szuksegem volt. De, mivel az ember mindig is tobbre vagyik, es kivancsi, igy mentem par kort a lentebb emlitett ket rendszer/allomas kozott.

Business kabint azert hasznaltam, mert ha nem dobott az RNG turista csoportokat olyan mennyisegben, amely nekem kellett (az elso csapat befogadas utan ugyebar ketyegett az "ora" es be van hatarolva, hogy meddig varhatsz az indulassal), akkor kenytelen voltam a vegen felvenni vip utasokat is, maximalizalando az elerheto nyereseget. De azok meg nagyon akartak economyban utazni, max a sunnyogok, de azokkal meg en nem akartam kockaztatni. Igy maradt az economy es a business parositas, attol fuggoen cserelve, hogy eppen mennyire volt sok felveheto csoport az allomason.

Nyilvan lehetne mit fejleszteni a kuldetesek rendszeren, foleg a special nagyobb utasszallitok eseteben, ezzel egyetertek en is.

A hangárba lefele fordítja meg, felfele már nem. 😊

Bocs de nekem is elite trade rangom van és ember nincs a földön akinek azt elhinném, hogy ennek az elite trade rangnak köze van ahhoz, hogy mennyit fizetnek a küldikért... <#eplus2>
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.01.24. 12:21:47

Azért csak jobb lenne ha értelme is lenne annak amit csinál az ember. Nézz meg egy fps játékot, gyakorlatilag semmi mást nem lehet csinálni benne mint ölni egymást mégis évekig elvannak vele az embere. Szóval azzal, hogy jó fizetős lóvék meg küldik voltak nem azt érték volna el, hogy hamarabb befejezzék megunják az emberek a játékot hanem pont fordítva, jóval több felszerelt nagy hajóval gyepálhatják egymást ami szórakoztató elvezhető játékot eredményez...

RJoco
Mindenképp számítanak az Explorer, Trading besorolások.
Aki elérte már az Elite szintet, az sokkal zsírosabb fuvarokat kap, mint aki mondjuk még csak fél úton jár.
Így lehet, hogy valaki össze tud szedni 200 misi fuvart, más meg jó esetben csak 50 misit.

A first kabint igénylők nem szeretik az idegen társaságot és nincsenek is sokan, így nem is nagy a kabinjuk. A luxust igénylőknél meg még kevesebb hely van a kabinban. De több a luxus.
Economy és busnisse kabinokat általában meg lehet tölteni nem csak 1 csoporttal.

Engem az zavar inkább, hogy a személy szállító hajók (Oracle, Beluga) sem tudnak nagyot ugrani. Egy Colonia vagy Beluga elég sok ugrás.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

wollnerd
Azért a nagy állomásokon mindenképp meg kell fordulniuk, hiszen a kijárat is csak egy irányban van... 😊
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2018.01.24. 12:03:54

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Dzsini
De nem mindenki csak azt nézi, hogy ki fizet többet / mi éri meg jobban. Van, aki luxus utasokat szállít, mert neki az tetszik.

Pénze úgyis van elég már jó ideje, bármit is csinált.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

De miért nincsenek kimondottan nagyobb csoportok? Gyakorlatilag ott van-volt ez elrontva, hogy átül az ember mondjuk egy belugába és nem érhetőek el vele nagyobb csoportok mint az orcával. Ezért is adtam el anno a belugát, mert nincs értelme... Ahogy nincs értelme a luxus vagy az üzleti kabinoknak, telepakoltad economy kabinokkal hajót és többet lehetett vele keresni mint a jóval drágább üzleti meg first class kabinokkal...

Ettől függetlenül a körutak egész jók, ott amellett hogy 7-8 milliót lehet keresni még lehet vele húzni az explorer rankot is, viszont értelmetlen hozzá a nagy hajó...

PiszkosFred
Nyilvan az elmult napok, hetek nerfjei elotti idokrol van szo. Magas local repu eseten kb. huszassaval jelentkeztek a politikusok, menekultek, stb. kb 30 misi/csoport fuvardij fejeben. Altalaban az Allen Hub es a Szmeagol allomas kozott 1,2-1,5 misi/fo tarifaval siman lehetett szamolni. A legtobb fuvar masfel ora es ket es fel ora hataridovel erkezett, vagyis volt ido gyujteni a "heringeket".

Business kabinokkal felpakolt hajoval, kb fel oranyi solo-privat-open kapcsolgatassal (nyilvan neha kozbeiktatva par perc szunetet, hogy frissuljon a passanger lounge vagy esetleg masik shardra/szerverre rakjon a jatek) fel lehetett tolteni az osszes kabint, es hajra, visszavaltani a szamodra kedves jatekmodba (en pl csak solo vagy private groupban csinaltam ezt, nem akartam elveszteni a fuvarokat openben, a kondamon mindenhol utasok logtak, meg a gepagyuk helyen is) es hajra.

130-150 millio / kor nalam sima ugy volt ugy, hogy csak par kort mentem probakeppen miutan itt valaki emlitette ezt, es a helyi repu sem volt maxolva. Az ut kb 36-38 perc (+2 ha kozben jottek a kalozok vagy egyeb huncut elemek), elotte fel ora toborzas, igy oke, egy oranal tovabb tartott mindez par perccel es nem is volt meg a 200 misi, de siman vallalhato volt es megerhette azoknak, akinek nagyon kellett kis extra penz, mert mondjuk az egy oras 8 millios luxus korutazas nem volt eleg gyors penzszerzes.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.01.24. 11:43:02

Dzsini
Felszínen nem fordulnak meg a hajók felszálláshoz?

Vagy mindenhol így lesz? Vagy csak egy épp így sikerült build furcsaság?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fa*zt lehetett 200 milliót csinálni óránként passanger küldetésekkel, kb fél óra volt csak az amíg meg tudtad tömni a hajót utasokkal, aztán ott volt a legalább 40 perces út, én soha nem csináltam többet 90 milliónál/fuvar. Aztán mentem is tovább... Ez nem olyan sok ha azt veszed, hogy 30 millió egy jobb hajó biztosítása, szóval egy ilyen fuvar max 3 "halálra" elég... És ahelyett, hogy mindig csak nerfelnének azért valami értelmes dolgot is kitalálhatnának végre, mert az is egy vicc, hogy ha vesz valaki egy belugát akkor is maximum csak ünnepnapokon tudja azt utasokkal megtölteni, emellett nyilván mint a való életben egy légitársaság vagy egy hatalmas utasszállító tulajaként azért hadd keressek már milliókat...

Ahogy a való életben itt is azért fektet be az ember jobb és nagyobb hajóba, hogy több pénzt termeljen. De ha nem ment ilyen helyekre az ember mint pl smeaton, akkor max 7-8 utassal mehetett egy hatalmas belugával 1-1.5 millióért valahova. De akkor meg tök feleslegesen rakták bele a nagy utasszállítót.

Nem az összeggel van a baj amit itt keresni lehetett hanem azzal, hogy a fejlesztők nem értik a lényeget, nem nerfelni kell hanem olyan tartalmakkal bővíteni, amelynek köszönhetően lehet mit kezdeni ezekkel a pénzekkel, illetve volna hova tovább fejlődni még akkor is, ha eljut az ember oda hogy sok pénzt keressen, nem állna meg a játék ott, hogy megvegye az ember a legjobb hajót...

Pl flottaépítés, hajókat lehetne kiadni npc-nek akik bizonyos százalékot leadnának a haszonból, és akkor akár kereskedő akár utasszállító flottákat építve ha nem is birodalmat de legalább nagy vállalatokat cégeket is építhetne-menedzselhetne az ember egy idő után - akár több száz hajóból álló flottákat.

Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.01.24. 11:02:50

Dzsini
Valahol írták:
A "régi" engineer egy félőrült szaki, aki valamit elkezd matatni a modulban, és azzal történik valami (általában jó, néha rossz), és csak reménykedhetsz, hogy a következő kalapácsütése nem ront el valamit.
Az "új" engineer egy szakember mérnök, aki módszeresen, értelemmel nyúl a modulokhoz, azokat fejleszti, erősíti a kérésnek megfelelően - mindig jobb lesz, néha kicsit, néha jobban, de megbízhatóan dolgozik. Lehet, hogy végül több alapanyagot használ fel, de legalább tudod, hogy mit kapsz tőle.

Dzsini

Dzsini
Azt mondják a videóban is, hogy úgy állították be a dolgokat, hogy az új módszerrel hacsak nem dobott valami nagyon extrát a secondaryn a régi legalább ugyanolyan, de inkább jobb végeredményt lehet kihozni, biztosabban.
Külön effektet meg olyat veszel hozzá, amilyet akarsz.

Belenéztem a videóba, a jövőben is lesz corrosive, meg a többi, aztán majd az élet eldönti, hogy jobb lesz-e az új, vagy marad a régi.
s_andras
"Material trader" - igaz hogy nem pontosan ebben a formában kívántam anno, de így is jó lesz <#nevetes1>

Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992

PiszkosFred
Kosz az emlekeztetot/videot! Sipolt a yt, hogy "hello, kezdodik", de kinyomtam aztan teljesen elfelejtkeztem a streamrol. 😊

Jól értem, hogy akkor az új fejlesztéseknél már nem lesz corrosive vagy incendiari effect, de ha a régieket megtartom, akkor azokon megmarad? Mert akkor még most kell gyorsan mindent kihozni, amit lehet, félrerakni, aztán összehasonlítani a számokat az új rendszer szerinti maxos darabokéival, és ha a régi jobb, akkor olyan multi cannonja lesz az embernek, amilyen az újaknak már nem lehet. Kicsit komplikáltan fogalmaztam, de talán érthető.
Dzsini

Dzsini

Dzsini
Beyond Chapter One - új dolgok bemutatója 3. kör (csütörtöktől nyitott béta, mindenki részt vehet benne, szokás szerint képek, videó később)

Engineer revamp
- minden lépés fejlődéssel jár, nincs visszalépés egymás utáni pörgetésekben
- átláthatóbbá, egyértelműbbé vált az engineering képernyő (jobban látszik, hogy mennyit sikerült kipörgetni az adott szint maximumából - ha ez megtelt, lehet továbblépni a következő szintre - ez 2-5 lépésből megvan, eltűnt a régi lottóhúzás-képernyő) - a gr5 maximum ugyanaz lesz mindenkinek, és mindenki elérheti végtelen dobálás és szerencse nélkül (a szerencsétől az függ, hogy 2-5 dobás kell hozzá, mekkora lépésekkel halad)
- minden eszközt rank1 -> 2 -> 3 ... 5 lépésenként kell fejleszteni
- külön választható experimental effect fix eredménnyel - mindegyiknek saját material ára van, most már nincs engineer ranghoz kötve (vannak újak, mindenféle modulokhoz)
- ezzel együtt a secondary effektek eltűntek, átalakultak experimentalba
- a jelenlegi mérnöközött modulok megmaradnak, viszont lehet "kérni" az új modulrendszerbe átváltást, ekkor az előző szint végére lesznek pakolva (gr5-ből gr4 vége lesz) és a maradékot újra lehet dobálni - ezzel a lehetséges maximumot ki lehet belőlük hozni, ami akár jobb is lehet, mint a régi - egy két különleges esetben nem éri meg beváltani a régit (túl jó secondary sorsolások)
- az "elmentett" (pinned) fejlesztést távoli állomásokon is lehet generáltatni (de csak azt, 1 fajta fejlesztés 1 szintje), nem kell elmenni a mérnökhöz, viszont így a mérnök nem fejlődik tőle, és az experimental dolgokat nem lehet így aktiválni

Material általában
- nincs közös material limit, nem kell kidobálni a feleslegeseket, minden egyes matériából (és adatból) 100 darab lehet, függetlenül egymástól (egyelőre, még változhat)
- a kapcsolati listán matériákra ismert/ismeretlen információ, mennyi van épp belőle
- bármi begyűjthető dolog hozzáadható a "nem kell" listához, így a limpetek nem szedik össze, és bányászatnál a refineryből is automatikusan kidobálja

Material trader - állomásokon előfordul a kapcsolatok között
- térképen kereshető, filterezhető (ugyanitt felbukkant a "guardian tech broker", mint kereshető)
- többféle trader van fő anyagtípusok szerint (gyártott dolgok, nyersanyagok, data)
- cserélni lehet náluk bizonyos anyagtípusokat - kiválasztod mi kell, és azon a típuson belül cserélheted ritkábbra vagy gyakoribbra: pl. basic conductorból 6 kell 1 conductive componentért, tehát ritkaságban felfele 6-ért 1, lefele 1-ért 3 a lépésköz (még változhatnak a számok, ezért is lesz a béta)

Galnet Audio
- új bemondóhang a hajón (Verity mellé Victor az első férfihang - lesz még több is (a HCS voicepackos gárdával dolgoznak együtt) - valószínűleg vásárolható lesz ugyanúgy, mint náluk
- választható callsign amit az állomás beolvas bejelentkezéskor - commander name (ez van most) / hajónév / hajó ID
- jobb oldalt galnet news bekapcsolható (play / pause), queue összeállítható, hogy mit hallgatnánk - ugrás közben is mondja
- galnet audio a játék összes nyelvére lokalizált (angol, német, stb.) - automatikusan lehalkul, ha a hajó vagy rádió mond valamit

+1: a Keelback kapott egy második ülést 😊

Dzsini
Egy jószándékú Reddites kigyűjtött egy csomó kérdést és választ ami felmerült a 2 bemutató óta a Frontier fórumon, és válaszoltak rá.

Ez így van. A Hotas egyik legnagyobb előnye a precíz gázvezérlés. Ez egy jobb szimulátorban nagyjából létkérdés, mert hatással van a manőverező képességre is! De a dokkolástól kezdve a scoop-olásig elég sok helyen jól jön még. A másik nagy előny, a sok, kézre álló gomb. Ha jol van konfigolva, szinte nem szükséges levenni a kezeket a vezérlőkről, mert minden azonnal és gyorsan elérhető onnan is.
RJoco
A Hotas nagy előnye, hogy ahova állítod a kart, annyival megy a hajó. Míg billentyűzettel nagyban függ a gumi és az ujjad rugalmasságától, hogy a kívánt sebességet be tudd állítani és a fixen meghatározottak (pl 50%) nem biztos, hogy megfelelőek, addig a Hotas-szal szépen belőheted a 99-100-at az állomásoknál vagy SC-nél a megfelelő sebességet, amivel megközelíted a célt. Nálam ez a kék alja 7 másodpercnél. A kezem jól rááll és már nem is kell korrigálni. Mondjuk pár 100 bedokkolás és SC-ből kilépés után illik is neki.

RJoco
Köszi!

Nekem középen a HotasX van, balra a G13, jobbra meg egy hanyattegér a térképészethez.
Rendes billentyűzet meg ilyenkor háttérbe szorul, nem használom.
Ha lusta vagyok felszerelni az asztalra a HotasX-et, akkor meg bill+egér kombóval repülök. Felfedezni, fuvarozni ez is jó, simán be boost-olok egy Anaconda-val a levélbedobón.
Bár mostanában a net miatt sokat nem játszom vele.

Roger6
"Hát közelről nem tudtam készíteni,elég széles az egész" - mösziő, ha elfordítja a telefonját, máris megoldódik a gond. <#zavart1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Bal kézre viszont még mindig nem tudom mit vegyek😞
Hotast vagy Joy-t.Ez a nehéz döntés😊
Hát közelről nem tudtam készíteni,elég széles az egész.Messziről sikerült de nem adja vissza úgyse milyen élőben meg nem is jó mobilom kamerája😊
Mindegy kb.ilyen:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Keret abszolút nem zavaró mert elrejtem a középső monitor kávája mögé a 2 szélsőt tehát mögé csúsztatom így 1 cm a keret.
Sokkal jobban benne vagyok a játékban ugye többet is látok.Nekem nagyon bejön.Más játékra is.
Szokni nem kell.Én a 45 fokos szöget választottam szélső monitoroknak ez mindenkinek más,nekem így jó
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2018.01.20. 20:35:28
Dzsini
Semmire. Kezdj el játszani 😊 Fogod a tutorialokat, megcsinálod párszor (a több hullámos harcban párszor meghalsz - az nehéz), aztán elkezdesz játszani.
Menet közben szépen minden a helyére kerül.

BEAST
Igen már nagyban bújom a guide-okat, hogy mire figyeljek. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Dzsini
Nem csak elsőre 😊
Főleg ha hozzácsapod az analóg karok lehetőségeit, nekem pl. a gamepad bal gombája kis mozdításra yaw, és nagyra roll - így precíz mozgásra jó landolásnál, viszont "rendes" repkedéskor a sokkal gyorsabb forgás+emelkedéssel lehet mozdulni.

A tutorial kiírásai pedig szépen alkalmazkodnak az aktuális beállításokhoz, így a beállítások során segít is begyakorolni 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.01.20. 18:31:03

PiszkosFred
Eger es billentyuvel jatszottam/szom eddig, siman megoldhato es konnyen kezelheto. Viszont mielott belekezdesz majd, ra kell szannod azt a 10-15 percet, hogy beallitsd az iranyitast ugy, hogy tudj egerrel es billel is preciz muveleteket is csinalni, gondolok itt az oldaliranyu fuvokakra/mozgasra, emelkedesre, sullyedesre, forgasra, stb., amelyek landolaskor vagy egyeb szukebb helyeken jol jonnek. Nagyon keves jatekot lattam eddig ennyire reszletes beallitasi es finomhangolasi lehetoseggel, mitn az ED, picit remiszto is volt elsore anno a sok opcio 😊

BEAST
Köszönöm a válaszokat. Igazából nem is a pvp része vonz. Eve Online-ban és az X játékokban is inkább a felfedezés és a kereskedés érdekelt. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Dzsini
Egérrel a legprecízebb, pontlövészetre, ilyesmire azt használja még sok PVP játékos is. Én már jó ideje átszoktam gamepadra (1-2 funkció van billentyűzeten, a többit elosztottam rajta) - de én nem lövöldözök sokat, és pláne nem fix fegyverekkel, így a gamepad pontatlansága nem gond.
Hotasom nincs, de biztos az hozza leginkább a szimulátor-érzést - megvagyok nélküle.

RJoco
Megszokás kérdése a dolog. Ha megszokod a bill+egér párost, akkor nem lesz vele gondod.
És később még mindig beruházhatsz egy Hotas-ra, ha kíváncsi vagy milyen is. De azt is szokni kell.
Nekem nagyon bejött, de érdekes mód a tréning harcban jobban ment egérrel, mint joy-jal.
A gamepad-ot nem sikerült megszoknom, nem nagyon játszottam vele, csak próbálkoztam. És jó beállítást még nem sikerült hozzá találnom. Anélkül meg...

Egy esélyt adhatsz, de ha komolyan élvezni akarod, akkor beruházol egy Hotas-ba. Ég és föld az élményfaktor, nem beszélve arról, hogy sokkal precízebb vezérlést tesz lehetővé. Bill+egér kombóval is használható, ettől függetlenül, de nem ugyanaz a kettő!
Nemsokára elstartolunk!
BEAST
Rendben, köszönöm a gyors választ. Akkor szerintem adok neki egy esélyt. 😊

Roger6
Sokan egér bill-el nyomják, nagyon jól megírták az irányítást, szóval nem lesz gondod vele.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

BEAST
Még egy apró kezdő kérdés ha nem gond. Bill+egér irányítástól mennyit remélhetek, mert ahány topicot találtam a témában kb annyi féle véleményt találtam. Kis hajókhoz inkább gamepad, jó mindenre a bill+egér is csak át kell állítgatni a dolgokat, meg természetesen a hotas.

RJoco
Dopsz egy külső képet, hogy is néz ki a dolog?
És írhatnál is pár mondatot, milyen így játszani. Mennyire zavaró a keret.

Na meglett közben végre.
Az volt a gond,hogy a felbontás az egyik interlaced-en volt(szerintem még régebben az Oculus miatt azon hagytam).
Töröltem a settings file-t,visszatettem egy monitorra és így elindult,megváltoztattam felbontást ingame majd vissza surround monitor
s_andras
Nekem nem rémlik hogy itt valaki így nyomja, de ha mégis, majd szól...
Általánosságnak EZT találtam így hirtelen, ráadásul megemlítik benne az E😄-t is, hátha ez kell neked.
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2018.01.19. 20:07:52

Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992

Triple monitoron miért nem indul el?
Középsőn azt írja"hdmi out of range" két szélsőn meg nincs jel.
Tudnátok segíteni?Nagyon fontos lenne😊
Dzsini

Dzsini
Én egy i5-9xx-as beépített radeon 5650M laptoppal játszottam majd egy évig, full hd-ban low-ra levéve a stabil 30 nem bolygófelszínen megvolt. kemény űrcsatára nem, amúgy mindenre elég.