Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
humoros-aranyos
1 napos reg.
minden postjában a mybrute-os hülyeségét erõlteti (szigorúan véve nem reklám, inkább amolyan "lélekrabló".. de nem errõl szól az SG)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
(kasza állandó buzizása ésatöbbi ésatöbbi)
szal nyugodtan vonatkozhat rád is az amit leírtál...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Te írtad! : Fa.zhiányod van, vagy mi van veled gyíkarc ? Vered itt a nyálad a semmire, inkább lazuljál már !
Mielõtt más tagot beköpsz azelõtt gondolkodj el a te viselkedéseden is -.-
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
amennyiben ez nem tilos akkor elnézést az okvetlenkedésért (de gondolom nem itt a helye)
De hagyjuk, látom nem érted a poént...
anno 1987
púúúúú
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
anno 1987
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
19:15 byzhouse: shumika 1 c*****ny
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

...ja látom, "jobbik" ...istenem,
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Emlékszek mielõtt nem létezett ez a szabály,a hozzád hasonlók teleszarták az idióta topicokat még idiótább képekkel NAPI szinten 3-4 idióta topic nyilt....
a topik nyitásáért viszont egyértelmû, hogy repülnie kell a pontnak. azért nem is pofázok.
Intelligens fórumozónak nem kell lista...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Csak közlöm a nagyérdemûvel,hogy most már ban jár a terroristázásért
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
23:28 gergely1991: mivel?
23:29 75lacika: azzal hogy te mekkora egy buzi vagy
23:29 75lacika: byzhouse a fõbuzi
csak így lazán leb*ziza gerit és engem -.-
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
(szvsz ugyanilyen baromság a "ték" meg a betmenezés a humoros topicban)
Tágabb értelemben véve topic-rombolásként is felfogható...