Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
humorosban még egy intézni való... #205813
morcosqtya

humoros-aranyos

1 napos reg.
minden postjában a mybrute-os hülyeségét erõlteti (szigorúan véve nem reklám, inkább amolyan "lélekrabló".. de nem errõl szól az SG)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Na ja csak ha visszaolvasol, sokáig hozzá se szóltam ahhoz amit ez az idióta rendez a baleset topikban. A sokadik fa.zságnál már nem bírtam ki, ennyi. Nagyon raj ember, mindenkit oltogatni akar, de csak akar, aztán amit elsütött nekem a #9266 -ban, próbálta volna meg elöttem ! Valószínüleg ma lenne a temetése ! Szánalom hogy a monitor árnyékában, mit engednek meg maguknak egyesek.

MR ME
ezt azért elég vicces pont tõled olvasni, mikor te itt sírsz állandóan h leanyáznak chaten, aztán közbe meg hagyjuk inkább h mit mûvelsz ott néha
(kasza állandó buzizása ésatöbbi ésatöbbi)
szal nyugodtan vonatkozhat rád is az amit leírtál...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

byzhouse
Hallod te beköpsz 1 gyereket itt(nem tudom,hogy ki),de megnyitottam a topicot és kapásból ezt olvastam:

Te írtad! : Fa.zhiányod van, vagy mi van veled gyíkarc ? Vered itt a nyálad a semmire, inkább lazuljál már !

Mielõtt más tagot beköpsz azelõtt gondolkodj el a te viselkedéseden is -.-

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

morcosqtya
chat-en is reklámoz

amennyiben ez nem tilos akkor elnézést az okvetlenkedésért (de gondolom nem itt a helye)

#9266 & Topikrongálás - Rossz napja lehet az ipsének, le kéne nyugtatni.

jhetedikj
Annyi, mint egy talicska apró majomnak Einstein speciális relativitás elméletéhez.<#vigyor3>

De hagyjuk, látom nem érted a poént...

anno 1987

n3whous3
vállald, hogy mit írtál, most egy ilyen kis semmi hibát mi a rákért akarsz kitöröltetni? Ott a viped, volt 4-5 perced gondolkodni, nekem pl ennyi sincs, mert nincs vipem.

púúúúú

humorosbóltöröljétek a 205324-s hszmet lécci .. kicsit benéztem

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

SHADOWEYES7
Baromságokkal be se gyere a topicba!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
Ennek mi köze az sg-hez?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Doddy a düdő
majd shadow bannolja az indexet

jhetedikj
cickány az tényleg ari😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

shumika
jah csakis! mindegy

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

tugyiti
cickány lett volna az meg egy aranyos kis rágcsáló
shumika
19:15 n3whous3: schumika és byzház - a két köcsög kalandjai
19:15 byzhouse: shumika 1 c*****ny

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Kandurex
Nem, kizárólag az SG -re gondolok most, és fejezzük is be.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

hol találkoztál azzal a nyolccal? csak nem a híradóban?

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Erre szoktam azt mondani hogy a radikális eszméknek nincsen helyük egy egészséges demokráciában...
Kandurex
Én elhiszem, hogy nem mind agresszív félhülye, de eddig, 10 -bõl 8 ilyen tüneteket produkált, ellentétbe bármely más képviselte politikával.

shumika
Vegyétekle rólam a chatbannt. Már nagyon nagyon régóta rajtam van.

MR ME
nem kell általánosítani...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tugyiti
Kérésre 5 jár.
Bûntit még még még!
<#hehe>
hééé

Piloss
itt #204580
itt #85993

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

n3whous3
A stílusod megérdemelne egy örök chat bant. Másrészt a chatban az nincs idõhöz kötve

púúúúú

Kandurex
várjunk még egy évet, hátha addigra némi kultúrát is tudsz vinni a mondandódba

...ja látom, "jobbik" ...istenem,

MR ME
<#eljen>

Lord Nomak
Azért az is szép, hogy téged ez szórakoztat. SG szerintem nem arról szólt, hogy idióta embereknek a gyûjtõhelye legyen (sem most, sem régen), azoknak ott a csetponthu. Amúgy sem értem, hogyha te nem nyitsz ilyen topicokat meg nem terroristázol miért zavarna ez téged..

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

erre ott a gumiszoba.<#nemtudom>

Doddy a düdő
régi szép idõk, amikor még szórakoztató volt az sg 😞

Jah csak a poén kedvéért hozászólsz egy idióta topichoz azzal arra bíztatod az elmebetegeket hogy még több ilyet nyissanak.

Emlékszek mielõtt nem létezett ez a szabály,a hozzád hasonlók teleszarták az idióta topicokat még idiótább képekkel NAPI szinten 3-4 idióta topic nyilt....

Doddy a düdő
hadd ne kapjak már büntetõpontot azért, mert hozzászólok a poén kedvéért egy újonnan nyílt idióta témához. végül is ez egy fórum, ha jól látom.

a topik nyitásáért viszont egyértelmû, hogy repülnie kell a pontnak. azért nem is pofázok.

<#eljen>

Egyszer egy buszon láttam egy matricát: "Intelligens ember nem dohányzik a buszon, a többieknek tilos".
Intelligens fórumozónak nem kell lista...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

ne düdögj

Doddy a düdő
lassan arról kell listát írni, hogy miért nem jár.

SHADOWEYES7
Kössz.

Csak közlöm a nagyérdemûvel,hogy most már ban jár a terroristázásért

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

MR ME
ja csak egy gyerek volt, akkor csak annak az egynek -.-

MR ME
fú hát ilyet, lifeban mind2-nek, téged meg remélem anyukád azért meg tudott vígasztalni és már nincsenek sírógörcseid/rohamaid

byzhouse
valami hülye gyerek így fogadott fürdés után chaten:

23:28 gergely1991: mivel?
23:29 75lacika: azzal hogy te mekkora egy buzi vagy
23:29 75lacika: byzhouse a fõbuzi

csak így lazán leb*ziza gerit és engem -.-

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

JimKirk
Ebben a topicban a #15855 es a #15856-os hozzaszolast keretik torolni! Koszonom!
Pheel
Ugyanazért, amiért elsõzni sem lehet.
morcosqtya
gondolom mert egyszer valaki elkezdte (nem tudom minek kapcsán, ez engem is érdekelne), aztán mindenki ezt skandálta kelletlenül bármikor, bárhol, és baromi unalmas lett..
(szvsz ugyanilyen baromság a "ték" meg a betmenezés a humoros topicban)
Tágabb értelemben véve topic-rombolásként is felfogható...