Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt kéne bemásolni ide úgy, hogy elötte a "téma karbantartásából" legyen kitörölve minden kód. Csak az általam összeállított kódok legyenek ott.
Tehát:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<a href="http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1139611852">
<a href="http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1205780541">
Továbbá a topik neve legyen átnevezve erre: Test Drive Unlimited - Off Topik
Elõre is köszönöm annak a munkáját aki megcsinálja ezt az apró kérést. Üdv. TDU1 HG !
317-es hozzászólás, reklám.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
púúúúú
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled , a hsz. számát pedig kiírod!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Ez megy most a hírekben.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Köszönöm.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
szeretnék visza kerülni a chat re :s
visszaengetek?
köszi!
ha sintérek lennénk, akkor...
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Trance&Friends nothing more..
#209837 hsz-emet légyszi töröljétek.
A vele járó szankciókat meg vállalom.
Köszi.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
szerk: mire beírtam már meg is történt 😄 köszi
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Elõzmény: "30-40k alatti lapok, nem nevezhetõek ALAPNAK! 😊" hozzászólására írtam annyit, h "Hülye vagy, már bocs." Sztem ez még nem túl durva dolog. A privát üzenet szövege, amit kaptam a "kedves" felhasználótól:
Téged mi jogosít fel arra, hogy így nyilvánulj meg? Ha akarod dobom a címem, és élõben is meg lehet próbálni a hülyézés, valószínû, hogy az öklöm elõbb a pofádba landolna, mielõtt befejeznéd köcsög!
Nem tudom, h ez hogy bizonyítható, vagy h vmi szankciója kéne-e h legyen, csak gondoltam beírom azért.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1275550585
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
nem lehet
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Azt kérdezném,hogy a felhasználói nevemet utólag lehet e valahogy módosítani?
köszi!
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Kerekszepen 1 drb felkialtojelet, mert betettem egy Batman-es kepet a "Kepek, videok (humoros, aranyos, stb)" (wtf nev) topikba.
Koszonom!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
A heavy cost. I pay it gladly.
A folytonos okoskodás és rinyálás helyett inkább tedd magad hasznossá egy olyan script megírásával, ami vagy pl. a 19982-eshez hasonlóvá teszi a közvetlenül belinkelt hsz.-t, vagy nem egyáltalán nem engedi beszúrni.
Ennyi.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
púúúúú
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"