24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-

-
Ez szomorú..
pedig a legkisebb is számít...
-
jó,min1 ne vedd komolyan :D -
RAMyMamy #21006 én köszi
bocsi, Piloss :$ -
kihagytál
kösz..... -
intézkedtem, köszi! -
RAMyMamy #21003 hali
pár napja írtam [email protected] házigazda joggal kapcsolatban, de nem jött válasz, úgyhogy most ide írnám a kérésemet
a logóműhely topik hg jogát szeretném elkérni
nickem: RAMyMamy
jelenlegi házigazda: Aquir
jog kérésének hsz-e: #94377
támogató hsz-ek: #94378 #94380 #94381 #94384 #94385 #94386 #94387 #94388 #94391 #94393 #94394 #94398 #94399 -
díjaztam. -
shumika #21001 Itt is.. -
petie86 nevű felhasználó egy kis elismerést - 5 felkiáltójel formájában - kér több topicban is. -
Nem lesznek törölve. Mivel a topicokhoz egyrészt nem csak te szóltál hozzá, másrészt nem tudhatod, hogy valaha fogja-e bárki használni. Az, hogy téged már nem érdekel a téma, attól még nem a tied a topic, nem rendelkezel felettük - nem így lenne, ha a saját témákba nyitottad volna.
Az egyet, amelyik amúgy is törlésre volt jelölve elpucoltam. -
Immigrants #20998 Hy! Megkérhetem az illetékes moderátorokat, hogy a nyitott topikjaimat legyen olyan szíves törölje ki (úgy értem, hogy a "delete" és azon belül a topik hsz-ei se maradjon meg az adatlapomon)
Engem már úgyse érdekelnek azok a dolgok ígyhát nem is nézem őket, mint ahogy más se!
Előre is köszönöm a Modiknak!
-
#237352 -
RAMyMamy #20996 bocs, nem figyeltem, már látom -
Nincs is spoiler a hsz emben.
Amugy nem lehetne, hogy mindenhol spoilerbe elgyen?:D -
bebuggolt ez van, láttunk már cifrábbat is :D -
Hali!
Ez Miért van? Beállításoknál nincs spoilerbe. és csak az az egy hsz ilyen. -
Wolfsnack #20991 nyitottam még régen ezt a topikot, színvonalát tekintve inkább gumiszoba, ha gondoljátok tegyétek át, de ha nem zavar maradhat -
na látod, még barátnőt is gépen keresztül akarsz keresni. -
7-8 év múlva nem fogok itt sírni a gép előtt,hanem felmegyek az egyik felnőtt portálra és ott keresek barátnőt
-
vajo #20988 Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy amiket neten találok html kódokat...általában dizájnosak, azok itt sg-n is mennek? vagy írni kell ide újat? -
akkor meg menj emberek közé, mert 7-8 év múlva is ott fogsz sírni a gép előtt, hogy nincs barátnőd, meg téged senki nem ért meg, meg hogy egyébként is mindenki hülye. -
Már voltam ma!Futottam 10km-t annyi elég lesz mára majd holnap is lesz nap! -
OFF:
menj sportolni(bocs offért nem kérek elakadásjelzőt)
ON: -
Most mért kell így lenézni az embert?
Úgy is itt ülök a gép előtt egész nap meg unatkozok is,legalább lenne valami munkám nem csak itt ülni egy helyben.De ti tudjátok... -
12 évesen? inkább bújócskázni menj -
Ja! 
Á nem a pár óra pihenőn azt értem hogy vagy kimegyek az utcára motrozni(nyáron),vagy elugrok a haverokhoz utána nyomom újból a gépet! -
amikor leűlsz boxozni?
-
Azé annyira nem viszem túlzásba.
Tartok azért néha pár órás pihiket is közte. -
:)
Elindultál a kockaság rögös útján...
Azért majd szimultán a lányokkal is foglalkozzál, mert gyorsan telik ám az élet, és egyszercsak ott találod magad, hogy csak az USB aljzatot ismered...
-
Különben hány éves kortól lehetsz házigazda?Még ezt akartam kérdezni. -
Mert oda csak "idióták" mennek akiket más topikokból kizárnak.
De ha rajtam múlna ott szerintem nem mindig de 2 naponta rend lenne!Minden nap suli után itt ülök a gép előtt este 9-ig!Hétvégén meg már reggel 6-kor vagy 7-kor itt vagyok! -
Kiskoru vagy 1azert 1minusz pont,sokkat rinyalsz, LS2011-es topik is belesz zarva mint a masik 2is volt. Nem erdemes sok a flame. -
"már reggel óta"...
Ebből azért még kicsit korai azt levonni, hogy nem is fognak reagálni.. nem hiszem, hogy ott ül egy ügyfélszolgálatos aki sietve válaszol.
2-3 nap a reális.. utána "lehetsz" türelmetlen. -
Szerintem megvan minden.De nem írnak vissza már reggel óta. -
ez, plusz olvasd el itt a fejlécben a szöveget, szerintem elég egyértelmű. -
Kéréssel és nem kérdéssel kell fordulni feléjük ebben az esetben és adni jó indokot meg stb, hogy miért akarsz lenni házigazda és kik támogatnak ebben. Nézd meg a fórum főoldalán a moderálási elvek alatt, hogy mi a házigazdasági jog kiosztásának elvei és ha úgy gondolod, hogy meg van minden, ami kell, akkor írj -
Azt írtam nekik hogy nem-e lehetnék házigazda a Landwirtschafts Simulator 2011 topikban.De még nem válaszoltak rá,vagyis én még nem láttam. -
mivel kapcsolatban írtál? Itt is válaszolt neked egy moderátor, ha ugyanezt megírtad oda is, akkor ne csodálkozz. -
Reggel írtam a [email protected] egy üzenetet és nem válaszolnak rá.
Valaki elmondaná hogy miért nem írnak vissza?