Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Kicsit nem árt nekik vissza vágni 1-1 vicces vagy morbid válasszal hátha egyszer majd megunják 😊
Nekem a BAN gomb nem kopik el de remélem egyszer majd összes lopott reg eltûnik majd.
Ha nem teszik valami akkor írj a [email protected] és ne itt oszd az észt.
Részemrõl lezártam,további megjegyzéseket tartsd meg magadnak mert külömben flémnek veszem és kiváglak szemrebbenés nélkül.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
#20025 -ben leírt kérésemet szeretném ha egy moderátor teljesítené, mert a hg már több mint egy éve nem elérhetõ.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
#20025, ennyit szeretnék elérni már több mint 1 hete ! Se hg, se semmi nem akarok lenni, csak utólag ajánlották hogy szavaztassam meg magam, én meg rákérdeztem, hogy saját fórum esetében lehetséges ?! (Az álta
lam frissíteni kívánt fórum hg -ja több mint egy éve nem elérhetõ, csak ezért írok ide.)
Már azon gondolkozok, lehet hogy én vagyok a hülye, nem fejezem ki magam érthetõen. 100 %.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Így is kell?
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Tudnátok abban segíteni hogy van az Euro Truck Simulator topick hogy ott nenus a házigazda és már elég régóta le**ar minket és nem lehetne leváltani?
már a szavazás rég megvolt és Szobi lett a Házigazda!
Légyszíves segítsetek mert ez igy nagyon nem jó
Köszönöm és köszönjük!
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Opel Movano 2.8DTi
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ezt a szöveget és a linket beraknátok ---==Prince of Persia: The Forgotten Sands OFF/SPAM/WAREZ TOPIC==--- ------------>>>>>>>>>IDE?
Köszönöm
púúúúú
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Utolsó üzenet idõpontja: 2008. 12. 02. 16:47
Utolsó látogatás idõpontja: 2009. 02. 15. 20:46
Okkal fordultam a moderátorokhoz, de nem sokat tesznek az ügyben. :/
Chatban-t kaptam , de nem értem miért és meddig? valaki tudna nekem segíteni?Köszönöm elõre is.Üdv.
Opel Movano 2.8DTi
"a kulturalt szinvonal erdekeben." LOL. Meg lehet nézni, hogy milyen kulturált volt a színvonal, mielõtt az elsõ hszmet oda beírtam.
Amúgy meg: #1, #28, #29, #37
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1019331381&no=211470
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
púúúúú
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
A heavy cost. I pay it gladly.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿