24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
-
reggel 8-kor lejárt innentől ködbér !
-
lal
-
vegyétek le a bannt meddig várjak még ?
-
shumika #21045 Mert nem lehet pontosan beállitani azt a kib...ott órát?! OMG -
20:10 shumika: az egész SG egy nagy fail :D -
shumika #21043 Most miért kaptam chat-bannt?!?! Nem irtam csúnyát se nem személyeskedtem!!
-
vigyázz, mert ez lesz a vége:
Feladó: Fresh Duke
Elküldve: 2010. 12. 19. 18:14
Tárgy: -
Üdv.
Itt írok, mert nem flamelek úgy, mint te. Szóval, rövid leszek és tömör, hogy a te korlátold elméd is felfogja:
-nagy ívben leszarlak
-egy szánalmas kis szarfaszú gyík vagy, akinek nincsenek barátai, és az sg-re vered a faszod
Röviden ennyi. Innentől kezdve már csak két kérdésem van: What's your point? Illetve, hogy miért nem mész vissza szopni apád farkát?
Üdv: Duke
UI: Valamit még akarsz pofázni, akkor pofázd másnak, mert leszarom.
És ha rinyálsz miatta meg rakod a trollok alá a lovat flém is lesz. -
Flém szagot érzek. -
Jaa?.. :))
És 5 év után felfedezte az "általános eszmecsere" részt is..
:) -
Bala10 #21038 gumiban flémelt:) -
Csak azt nem értem, hogy én ugye csak egy "újreg" vagyok, egy év fórumozás után nagy vonalakban tisztában vagyok az írott és íratlan "házi-szabályokkal".. viszont nem egy olyan 4-5 éve regisztrált tagot látok aki úgy viselkedik, mintha egy hete jött volna..
A legszebb példák: 2005-ös reg felfedezi magának a "logó" mivoltát.. (van olyan, ez a neve, lehet kérni is..) hogy kell videót / képet beszúrni (!!), személyes menü használata, van külön moderátori topic játékos fórumán, stb stb...
Nem tudom elképzelni mit csinált itt akkor 5 évig??
-
14:32 Balazs15: rohadt buzi vagy -
Úgyse olvassák el, pár naponta van itt beírás játékosos topic miatt is... -
Valaki vegye már le a csetbanomat, már vagy két éve rajta van. Bocs. Kösz.
-
shumika #21033 Jó mindenkitől bocs nem olvastam csak copyztam.
Byz: miről beszélsz nem irtam privit senkinek. -
Be lehetne írni a bannerba, mert gyakori félreértés ez itt még mindig.. -
#21024 -
te tényleg ennyire fogyatékos vagy?
efreet: "privát üzenetekkel (mivel nem látjuk őket, és messziről jött fórumozó azt ír, amit akar :) ) nem foglalkozunk. Ha zavar, tiltsd le, vagy nevess rajta - ízlés szerint. "
mintha te nem írnál olyanokat...(álszent ****) -
most mondta efreet hogy privát üzizésre nincs semmi mert nincs joguk megnézni így nem tudod bizonyítani, hogy kaptad. Szal tiltsd le. -
shumika #21028 Kérésre mehetne neki egy banamai repjegy? -
shumika #21027 Feladó: byzhouse
Elküldve: 2010. 12. 18. 22:44
Tárgy: Nincs tárgy
te HG? AS:DSA_ ilyen büdös cigány miért akar HG lenni? közöd nincs hozzá.
nem tudnál normálisan fegyelmezni,visszaélnél a jogaiddal(igen visszaélnél bazdmeg hiába írod vissza,hogy nem élnél vissza) -
nem, csak ha épp bekerül RSS-be kitörlés előtt - de oda a visszavont saját üzenetek is becsúsznak :) (épp az imént volt itt egy ilyen, a moderátori topicokra fel vagyok iratkozva) -
törölt üzeneteket se látjátok igaz? :D
/me reménykedik -
privát üzenetekkel (mivel nem látjuk őket, és messziről jött fórumozó azt ír, amit akar :) ) nem foglalkozunk. Ha zavar, tiltsd le, vagy nevess rajta - ízlés szerint. -
shumika #21023 Feladó: RAMyMamy
Elküldve: 2010. 12. 18. 21:07
Tárgy: Nincs tárgy
takarodj a kurva anyádba, te büdös cigány
-
shumika #21022 Köszönöm! -
igen persze ok nélkül, mindig úgy szokott az lenni -
De, megvontam tőle a jogot - utána írtam be, hogy sajnálom, hogy ez történt. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor volt gond kijelölt és megválasztott házigazdával, sajnos előfordul. -
RAMyMamy #21019 nem a hatalom teszi, hanem a hülye emberek. bánom, hogy nem hagytam meg a hsz-eket, nekem kellett volna idejönnöm sírni, hogy ok nélkül nekem estek, de mostmár mindegy, különösebben nem hat meg a dolog.
és ezúton szeretnék még egyszer gratulálni azoknak, akik megválasztottak, majd utána ellenem fordultak
-
shumika #21018 Nem tudnátok valamit tenni? -
pedig ők választották meg :( sajnos van, mikor ezt teszi a hatalom. -
shumika #21016 Modik a logóműhelybe trollkodik a hg. Vegyétek el tőle vagy valamit csináljatok. -
HUmanHunter #21015 topic
#108773 egy a sok közül. nagyon osztja az észt és az anyázást a 14 éves srác, talán le kéne hűteni. -
eleg ha letiltod a privi kuldeset feled. -
Syntech #21013 privit is irt ha akarja vki azt is elkuldom! -
Syntech #21012 chat:* Kusspicsába te szánalmas idióta szar
bann-t megér ezis! -
donatus13 #21011 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1242418833
#4882 hsztől de van sok előtte is. -
Immigrants #21010 Értem! Köszi azt az egyet is!