Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérem ezt topicot átnevezni Formula 1 2010 Codemasters -re és ugyan ebbe a topicba (itt) bannernek kitenni ezt
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
mer még folytatják és kurva idegesítõ
Pain is inevitable. Suffering is optional.
plz töröljétek az asszociáció topikba a nem oda illõ nem egyszavas válaszokat, köszi
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Opel Movano 2.8DTi
rossz proxyról írtál 😞
Errõl a hsz-rõl jutott eszembe, hogy rólam is levennétek kérlek? Már kb. egy éve rajtam van😄
Köszi szépen!
pred
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
10:59 dartonita: en nem irkalnek ide ha nem lenne mindig valami baromallat aki miatt erdemes
10:59 gregtom6: örültök, h valakit rághattok még mindig, mert 1x hibázott
10:59 dartonita: szal halas vagyok,gyorsabban telik az ido 😊
10:59 matyi0323: ezt öröm olvasni 😄D
10:59 Különc: igen, mert MUSZÁJ vróla beszélni annyira vicces
10:59 gregtom6: dart, baromállat vagy te
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
AVIRA - \"More than security.\"
mit jöttök ti ezzel, basszátok meg, ha?
idióta seggfejek gyülekezete az egész és a fõgeci tommigecidzsír, aki egy kibaszott iszapban fetreng és akkor érzi jól magát, ha mindenkinek beugathat és alaptalan vádakkal dobálózhat, de a saját hülyeségét nem veszi észre.
1ébként meg az egész esgé egy kibaszott, kikúrt faszláma szánalmas fórum, ahol rengeteg debil faszkalap éli segg világát és azt hiszi menõk... lófaszt.
el van kúrva ez az egész fórum, törölni kéne a picsába.
fejezd is be, mer a seggedbe kapsz még hatszáz pontot flémelésért, gyökér.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
na én befejeztem itt az offot, nekem nem kell bünti
és mit jössz te ahhoz te debil seggfej, aki inkább megrohadhatna1bûz kupacban, hogy ilyeneket írj nekem?
nem ismersz faszláma. de azér oltogatni jól tudsz, csak nincs valóság alapja gyökérkém.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
menjél inkább legózni...
"egyikõtök se ismer ráadásul gyökérkék, ti takarodjatok a picsába és rohadjatok meg ott."
"milyen szaromat gyökér?
kussoljál idióta, ez nem szar.
ez jútúb bazdmeg.
ha már itt tartunk, az egész jútúb szar bazdmeg, de arról nem tehetek, HA NEKED VALAMI NEM TETSZIK...attól még nem szar, oké?
faszláma.
takarodj a picsába, idióta balfasz."
csak pár szösszenet az írásaidból a topikban, most kb magadnak kértél pár pontot, de sebaj, egyszer talán te is ki mersz majd lépni az utcára, rájössz h az élet nem a monitor mögött kezdõdik, és talán eljut az agyadig h ki is itt a gyökér, te, vagy mindenki más....
de inkább bannoljátok õket, REST IN PEACE.
mit jönnek ahhoz, hogy megmondják, húzzak el?
nem csinálok semmit, erre beugatnak ezek a kretének.
AVIRA - \"More than security.\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A heavy cost. I pay it gladly.
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.