Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

palinho96
Tisztelt Modik!
Kérem ezt topicot átnevezni Formula 1 2010 Codemasters -re és ugyan ebbe a topicba (itt) bannernek kitenni ezt

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

PJack
6 és fél óra nem elég rá hogy egy modi észrevegye megnyomja a törlés gombot? most komolyan.
mer még folytatják és kurva idegesítõ

Pain is inevitable. Suffering is optional.

jhetedikj
számból vetted ki a szót, van pár törölnivaló

anno 1987

MR ME
sziasztok
plz töröljétek az asszociáció topikba a nem oda illõ nem egyszavas válaszokat, köszi

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
akkor ez fail 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tuzfal3
Efreet
pedig ugyanaz az IP a két bejegyzés... <#ejnye1>

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

ManOfTheLight
Nézhetitek, nem én írtam.

n3whous3
ip cím egyezik a 2 hsznél?

púúúúú

persze, a modik meg hülyék...

rossz proxyról írtál 😞
ManOfTheLight
Mielõtt még hibapontot kapnék, észrevehetnétek, hogy feltörték a regemet.

ManOfTheLight
Mivel úgyis én vagyok itt az sg királya és ti csak az alatvalóim, ezért térdre előttem köcsögök.

A Kaszas
thx😄

jhetedikj
A Kaszas
nem meri vállalni magát aki banolt vagy mivan már?

Breki33
Kérném innen a reklámokat törölni, köszi

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1088419454
bmate0007
Sziasztok!
Errõl a hsz-rõl jutott eszembe, hogy rólam is levennétek kérlek? Már kb. egy éve rajtam van😄
Köszi szépen!

Lacee
a lendvai nevû user több topicba is egy irreleváns linket tesz, például itt a 85826-os, itt a 217908, vagy itt a 132. spammer-e?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

helósztok! levennétek már a csetbanom, mert már jó ideje megvan :S
predator1982
drága nem az a vicces meg a szánalmas hogy elirtad, hanem az hogy még fel is vágtál vele mennyire hülye vagy. érted már?

pred

LEgyetek szivesek az ukrajnát törölni!!!!De csak azt!

csak megjegyezném.Ukrajna komolyabb hely mint románia.<#buck>

Csak halkan bátorkodom megkérdezni, hogy erre a topikra tényleg szükség van az általánosban? Mert láthatóan a Romániás topikhoz hasonlóan ez sem fog másról szólni, minthogy a topiknyitó telefloodolja az idióta képeivel. A gumiban még csak-csak elmegy, de biztos, hogy az általánosban van a helye ilyen mentalitással?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

nagyon vicces

dartonita
Szeretlek,ne haryzz <#sir>

n3whous3
Ezen mi a jelenteni való. Kérdezhetném úgy is, hogy muszáj ezt jelenteni?

púúúúú

vadbarmok chaten:
10:59 dartonita: en nem irkalnek ide ha nem lenne mindig valami baromallat aki miatt erdemes
10:59 gregtom6: örültök, h valakit rághattok még mindig, mert 1x hibázott
10:59 dartonita: szal halas vagyok,gyorsabban telik az ido 😊
10:59 matyi0323: ezt öröm olvasni 😄D
10:59 Különc: igen, mert MUSZÁJ vróla beszélni annyira vicces
10:59 gregtom6: dart, baromállat vagy te

#10394 - 97 - Megártott neki a meleg biztos.

humi-ari #217567 ban...
A Kaszas
az lenne a kérdésem hogy melyik moderátori joggal felszentelt egyén banolt?

nandorb
A virusirtoval szemben,a tobbit nemtom minek oda irni...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

nandorb
De hat igaza van.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Efreet
A privát üzenetek csak egymásra tartoznak. Ha zavar, tiltsd le.

slime001

AVIRA - \"More than security.\"

OFF

magyarázd csak, balfasz vagyok

Efreet
nem kötelezõ fórumozni.

Legend Killer
MONDOM TE GYÖKÉR, azér pofázok nektek így, mer1kurva videó miatt eldobtátok agyatokat és ilyeneket ugattok, hogy nem lettem bannolva, meg húzzak el.

mit jöttök ti ezzel, basszátok meg, ha?

idióta seggfejek gyülekezete az egész és a fõgeci tommigecidzsír, aki egy kibaszott iszapban fetreng és akkor érzi jól magát, ha mindenkinek beugathat és alaptalan vádakkal dobálózhat, de a saját hülyeségét nem veszi észre.

1ébként meg az egész esgé egy kibaszott, kikúrt faszláma szánalmas fórum, ahol rengeteg debil faszkalap éli segg világát és azt hiszi menõk... lófaszt.

el van kúrva ez az egész fórum, törölni kéne a picsába.

fejezd is be, mer a seggedbe kapsz még hatszáz pontot flémelésért, gyökér.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

MR ME
nemtudom ki faszlámázik itt, meg gyökerezik és hasonlók, pihenj kicsit, asszem fogsz is
na én befejeztem itt az offot, nekem nem kell bünti

Legend Killer
idióta, azér írtam ezt, mer már akkor cseszegettetek, mert betettem1kurva videót faszlámák.

és mit jössz te ahhoz te debil seggfej, aki inkább megrohadhatna1bûz kupacban, hogy ilyeneket írj nekem?

nem ismersz faszláma. de azér oltogatni jól tudsz, csak nincs valóság alapja gyökérkém.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

MR ME
nagyon fail vagy ember, és az a szomorú h észre se veszed
menjél inkább legózni...
"egyikõtök se ismer ráadásul gyökérkék, ti takarodjatok a picsába és rohadjatok meg ott."

"milyen szaromat gyökér?

kussoljál idióta, ez nem szar.

ez jútúb bazdmeg.

ha már itt tartunk, az egész jútúb szar bazdmeg, de arról nem tehetek, HA NEKED VALAMI NEM TETSZIK...attól még nem szar, oké?

faszláma.

takarodj a picsába, idióta balfasz."

csak pár szösszenet az írásaidból a topikban, most kb magadnak kértél pár pontot, de sebaj, egyszer talán te is ki mersz majd lépni az utcára, rájössz h az élet nem a monitor mögött kezdõdik, és talán eljut az agyadig h ki is itt a gyökér, te, vagy mindenki más....

Legend Killer
itt #1295tõl #1298ig a vadbarmoknak három felkiáltójelet minimum, sértegetnek, oltogatnak, meg minden buziság.

de inkább bannoljátok õket, REST IN PEACE.

mit jönnek ahhoz, hogy megmondják, húzzak el?

nem csinálok semmit, erre beugatnak ezek a kretének.

slime001

AVIRA - \"More than security.\"

desigo
amelyik mod törli majd innen is tegye meg
Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Fresh Duke
#216982 Ebbõl a fajta "humoros" képekbõl szerintem senki se kér, ráadásul volt már.

A heavy cost. I pay it gladly.

Kössz a két büntetõt ,de ti sem bírtok magatokkal.

sovatalevi

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

immovable
ITT #17 politika
Dzsini
a bejelentkezve maradás IP címhez kötött, ha megváltozik a címed (pl. bontja a kapcsolatot éjszaka a modem és újrakapcsolódik), akkor kijelentkezel.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.