Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Opel Movano 2.8DTi
Opel Movano 2.8DTi
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nem bántottam senkit. Nem csináltam semmit.
Azt sem értem hogy mért nem segítenek a moderátorok már...
=(
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Úgyhogy ne hazudozz mert megmondalak anyunak és majd jól letilt a géprõl.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Állandóan csúfol, belémköt, és a barátaimat is szidja.
És ez órákon át így megy...azt mondja nem fél a bantól.
Szerintem ne legyünk vele önzõek, megkaphatná azt amit õ is akar, és amit már sokan akarunk...
Az egész bu*i témát is mindig õ hozza fel.
Ha nem akar csetelni..hát segítsetek rajta.
0:30-tól..most 2 óra van és még mindig csinálja
Ok én magkaptam, megérdemeltem a tied hol van?
anno 1987
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
#121 #124 #133 #134 #138 #140 #146
De ez csak a jéghegy csúcsa. Amint azt az ELSÕ itteni hozzászólásomban is írtam elegem van abból, hogy ez a 2-3 fõs társaság megtalál minden topikban és rákezd a takarodj szaros alreg cirkuszra. Nekem ezzel a jelenséggel van bajom, nem csak a hozzászólásokkal.
érdekes az eddigi offolókat miért nem fenyegeted ilyennel?
azt hittem itt ebben a topicban kell bejelenteni a moderálandó dolgokat én pedig ebben a témában írtam a hozzászólásomat nem tértem el tõle
anno 1987
Ha nem tetszik valami lehet írni a fenti email címre, ha pedig moderálnivalót látsz, akkor a TOPIC CÍMÉT linkeled, és a hozzászólás számot kiírod. Erre való ez a topic.
"gyönyörû privátokat tudsz írni totál ismeretlenül"
1x nem láttalak itt és te kezdtél el nekem pofázni pm-ben
nemtudom hanyadik öngólod ez már ma
te kezdtél el nekem ok nélkül pm-eket küldözgetni, na állítsd már le magad nagyon gyorsan
Intelligens úri fiú vagy te is, gyönyörû privátokat tudsz írni totál ismeretlenül. Az a gondolat pedig, hogy aki nem rak szir-szar képeket a nevére alreg egyszerûen bámulatos.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
ha annyira hiányzik vedd fel msnre
púúúúú
REAL MADRID
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Kaszás egyszer csak hirtelen eltûnt a ködben, és ugyan ilyen hirtelen keresztülhúzták a nevét is.
Hívtuk, szólongattuk, de nem válaszolt.
Kerestük, kutattuk az okokat, de nem találtunk semmit. Még a nevét is kitöröltették az életnek chat-jébõl. Elõzményeket megnézve, mintha nem is létezett volna.
Akinek megvan a hatalma hogy vissza hozza õt, annak megköszönném ha segítene. Már pont kezdtünk összebarátkozni, szóval ...
Meg amúgy is hátrányos helyzetû szegény. Mindenki tudja hogy amióta ketté tört a lába a bokályánál, meg a mûtéte is volt ez miatt..egy szobába van kényszerítve egy netkapcsolattal, ahol csak mi vagyunk neki..
vagyis én.
Opel Movano 2.8DTi
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
a témában pedig nem akarok itt több hozzászólást látni, így is feleslegesen (és újra) túl lett tárgyalva.
Én csak annyit kérek, áruld el nekem, hogy mely szabályt sértettem meg. Ennyit, nem többet.
És büntethetitek több mint 1 éve a terroristázást, de akár a fejedre is állhatsz, akkor sem tilos kifejeznem abbéli félelmemet, hogy az arabok a most bemutatott cuccossal ellopják a kocsimat. ( ez az elõzõ mondatom nagyon szép lett, legalább hatszor elolvstam már, és még mindig csodálkozok, hogy hogy sikerült ilyen szép mondatot öszehoznom )
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
És leírtam az elõzõekben, hogy több, mint 1 éve figyelmeztetjük és büntetjük a terroristázókat - és ez NEM lesz külön leírva a szabályok között, ha tizenhatodszor megkérdezed, akkor sem. Nincs szükség arra, hogy a "ne legyél idióta" alapelv minden egyes elõfordulását külön paragrafusba szedjük, aki képtelen a normális fórumozásra, arra nincs szükség itt.
(vagy ha tényleg ennyire értetlen vagy, legalább arra figyelnél, amit a saját aláírásodba írtál - úgy is mûködik a dolog)
De ezt is lefutottuk már x hónappal ezelõtt. Te (agy másik modi) azt írta, hogy azok ELVEK, vagyis hiába ugrálsz kisparaszt fórumozó, akkor is úgy büntetünk, ahogy akarunk, én meg erre már akkor is írtaam, hogy ott van fehéren fekete "Szabályok" felirat. Ez most hogy rátok vonatkozik-e, vagy rám, lényegtelen, szabályok vannak, nekem az a dolgom, hogy betartsam õket, nektek meg az, hgy betartassátok õket.
Szóval mégegyszer: szabadna tudnom, hogy mely szabály ellen vétettem?
(most szívesen bemásolnám ide a szabályokat, ha lenne ctrl ezen a terminálon, de nincs)
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI