Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Amikor bejelentkezek, akkor kipipálom hogy bejelentkezve maradjak. Ez kb 2 éven át mûködött, de most akárhányszor bekapcsolom a gépet, és jönnék ide, sose vagyok bejelentkezve. Ez nem tudom miért van? Eddig sose kellet, most meg igen. Elõre is köszi a választ.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

tuzfal3
ETS topic<#eljen> Veress elemében van.

Opel Movano 2.8DTi

tuzfal3
Pheel
Téma lezárva. Folytatni pontokért lehet.
MR ME
mert nem szeretik õk se valszeg ha vki szánalmasan vergõdik és sajnáltatja magát

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Frayer
Én ezt nem hiszem el hogy mind ellenem vagytok.
Nem bántottam senkit. Nem csináltam semmit.
Azt sem értem hogy mért nem segítenek a moderátorok már...
=(

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

Az elsõ bekezdéssel egyetértek, a 2.-at felesleges volt odaírni, mert meg fog sértõdni😄

Szerintem szidjon csak tovább😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Piszkos  Fred
Mivel egész nap sajnáltatod magad a cseten hogy mennyire elnyomnak téged az emóságod meg a homoszexuálitásod miatt, ne csodálkozz, hogy ez több ember nemtetszését is kiváltja.
Úgyhogy ne hazudozz mert megmondalak anyunak és majd jól letilt a géprõl.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Frayer
Szeretném jelezni, hogy tommygear nem szeretne többet csetelni.
Állandóan csúfol, belémköt, és a barátaimat is szidja.
És ez órákon át így megy...azt mondja nem fél a bantól.
Szerintem ne legyünk vele önzõek, megkaphatná azt amit õ is akar, és amit már sokan akarunk...
Az egész bu*i témát is mindig õ hozza fel.
Ha nem akar csetelni..hát segítsetek rajta.

0:30-tól..most 2 óra van és még mindig csinálja

jhetedikj
Szeretném bejelenteni ebben a topicban, ettõl a hozzászólástól megy az off.#20184

Ok én magkaptam, megérdemeltem a tied hol van?

anno 1987

Efreet
egyik tizenkilenc, másik egy híján húsz - te sem vagy jobb azzal, ahogy bekezdtél a topicba.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Legend Killer
idióták<#rolleyes><#levele>.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Akkor link

#121 #124 #133 #134 #138 #140 #146

De ez csak a jéghegy csúcsa. Amint azt az ELSÕ itteni hozzászólásomban is írtam elegem van abból, hogy ez a 2-3 fõs társaság megtalál minden topikban és rákezd a takarodj szaros alreg cirkuszra. Nekem ezzel a jelenséggel van bajom, nem csak a hozzászólásokkal.
jhetedikj
annyit kérek amennyit magadnak is kiosztasz

érdekes az eddigi offolókat miért nem fenyegeted ilyennel?

azt hittem itt ebben a topicban kell bejelenteni a moderálandó dolgokat én pedig ebben a témában írtam a hozzászólásomat nem tértem el tõle

anno 1987

Te nem vagy véletlen alreg? <#ejnye1>Mert azért a 2 pontot nekem is megadtad napi 100 pont tol megszabadúlsz nem ?

Efreet
"Munkájukat a szerkesztõség felkérése alapján szabadidejükben, a közösségi munka keretein belül végzik."

Ha nem tetszik valami lehet írni a fenti email címre, ha pedig moderálnivalót látsz, akkor a TOPIC CÍMÉT linkeled, és a hozzászólás számot kiírod. Erre való ez a topic.

Szerintem egyszerûbb lenne, ha feladnátok a moderációt, jelen állapotában ugyanis a rosszabb, mint semmi kategóriába tartozik... Ha ez a munkaköröd, akkor azonnal ki kéne, hogy rúgjanak.
Efreet
kaphatsz te is offolásért - kérsz?

jhetedikj
pár elakadásjelzõt én már kiosztottam volna a helyedben<#ravasz1>

anno 1987

<#pias><#hehe>

Efreet
nem akarom itt olvasni a további nyavalygásokat, intézzétek el egymás között, ehhez semmi közünk.

tommygear
istenem te most komolyan ennyire ostoba vagy??

"gyönyörû privátokat tudsz írni totál ismeretlenül"

1x nem láttalak itt és te kezdtél el nekem pofázni pm-ben
nemtudom hanyadik öngólod ez már ma
tommygear
ki szállt rád magyarázd már el????????
te kezdtél el nekem ok nélkül pm-eket küldözgetni, na állítsd már le magad nagyon gyorsan
Valahogy azért mégis biztosítani kéne, hogy ne lehessen mindenféle következmények nélkül rászállni egy fórumozóra, fõleg ilyen blõd indokokkal és ilyen alpári stílussal.
Efreet
egymás iránti rajongásotokat nem itt kellene kitárgyalni.

bakvarnyu
Mért nem tudok Firefox-ról bejelentkezni?

"mit flémelsz te alreg köcsög, pofád fogd már be, kurva unalmas vagy baszdmeg"

Intelligens úri fiú vagy te is, gyönyörû privátokat tudsz írni totál ismeretlenül. Az a gondolat pedig, hogy aki nem rak szir-szar képeket a nevére alreg egyszerûen bámulatos.
n3whous3
de alreg vagy

púúúúú

<#wow3><#banplz>

Valamelyik moderátor privátban meg tudná erõsíteni ennek a szerencsétlen tommygear-nek, hogy nem vagyok alreg. PM-jeit már egy hete le kellett tiltanom, mert napi 5-öt küldött azzal, hogy "szaros alreg". Most akármelyik topikba beírok elõkerül, és rákezd a "takarodj szaros alreg" mondókájára. Kicsit már unom...
Legend Killer
persze, ezt el is hisszük majd Kaszásról<#idiota><#hehe>.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

tommygear
ne engedjétek vissza, számtalanszor volt már banolva de valakinél mindig visszanyalja magát
n3whous3
ha folytatod tovább azt, amit eddig, akkor mehetsz te is.

ha annyira hiányzik vedd fel msnre

púúúúú

Frayer
Vagy... miért ne engedd vissza? Miért legyen büntetésben? Úgy se változik meg.

B*zizás miatt, rajtam múlik egy ideig ki is lesz tiltva. Nem értem minek visszaengedni, úgy se változik meg.

REAL MADRID

toysoldier
<#wilting>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

tommygear
ez nem így megy itt sajnos, hogy ha valaki a haverom akkor arról levesszük a bant... térj már észhez légyszives ez még mindig nem a chat.hu
Frayer

Kaszás egyszer csak hirtelen eltûnt a ködben, és ugyan ilyen hirtelen keresztülhúzták a nevét is.
Hívtuk, szólongattuk, de nem válaszolt.
Kerestük, kutattuk az okokat, de nem találtunk semmit. Még a nevét is kitöröltették az életnek chat-jébõl. Elõzményeket megnézve, mintha nem is létezett volna.

Akinek megvan a hatalma hogy vissza hozza õt, annak megköszönném ha segítene. Már pont kezdtünk összebarátkozni, szóval ...

Meg amúgy is hátrányos helyzetû szegény. Mindenki tudja hogy amióta ketté tört a lába a bokályánál, meg a mûtéte is volt ez miatt..egy szobába van kényszerítve egy netkapcsolattal, ahol csak mi vagyunk neki..
vagyis én.

tuzfal3
Megszabad kérni valakit hogy törölje KisHerceg(tuzfal3) chat banját?Nem viselkedett Herceghez méltóan és sajnálja nagyon<#sir>Már egy új javult herceget láttok.

Opel Movano 2.8DTi

Kandurex
Miért lett kitiltva a chat -rõl?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Frayer
kaszára már megint mér raktatok bant?

tommygear
kaszásról le ne vegyétek a csetbant már vagy 20. alkalommal
végleges kijár neki
+1

Piloss

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Efreet
Te el is hiszed amit írsz, vagy csak trollkodsz? Mert mindkét esetben ápolásra van szükséged...

a témában pedig nem akarok itt több hozzászólást látni, így is feleslegesen (és újra) túl lett tárgyalva.

Én nem kérem, hogy írjátok be a szabályzatba.
Én csak annyit kérek, áruld el nekem, hogy mely szabályt sértettem meg. Ennyit, nem többet.

És büntethetitek több mint 1 éve a terroristázást, de akár a fejedre is állhatsz, akkor sem tilos kifejeznem abbéli félelmemet, hogy az arabok a most bemutatott cuccossal ellopják a kocsimat. ( ez az elõzõ mondatom nagyon szép lett, legalább hatszor elolvstam már, és még mindig csodálkozok, hogy hogy sikerült ilyen szép mondatot öszehoznom )

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

Efreet
Tanulj meg olvasni (a linknek konkrétan az a neve, hogy "Moderálási elvek"), és igen, lefutottuk már, és nem, attól nem lesz igazad, hogy képtelen vagy felfogni, amit mondunk.
És leírtam az elõzõekben, hogy több, mint 1 éve figyelmeztetjük és büntetjük a terroristázókat - és ez NEM lesz külön leírva a szabályok között, ha tizenhatodszor megkérdezed, akkor sem. Nincs szükség arra, hogy a "ne legyél idióta" alapelv minden egyes elõfordulását külön paragrafusba szedjük, aki képtelen a normális fórumozásra, arra nincs szükség itt.

(vagy ha tényleg ennyire értetlen vagy, legalább arra figyelnél, amit a saját aláírásodba írtál - úgy is mûködik a dolog)

Azt hiszem valamitt elnéztél. Én nem a modeálási elvekrõl, hanem a szabályokról beszéltem.

De ezt is lefutottuk már x hónappal ezelõtt. Te (agy másik modi) azt írta, hogy azok ELVEK, vagyis hiába ugrálsz kisparaszt fórumozó, akkor is úgy büntetünk, ahogy akarunk, én meg erre már akkor is írtaam, hogy ott van fehéren fekete "Szabályok" felirat. Ez most hogy rátok vonatkozik-e, vagy rám, lényegtelen, szabályok vannak, nekem az a dolgom, hogy betartsam õket, nektek meg az, hgy betartassátok õket.

Szóval mégegyszer: szabadna tudnom, hogy mely szabály ellen vétettem?

(most szívesen bemásolnám ide a szabályokat, ha lenne ctrl ezen a terminálon, de nincs)

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

byzhouse
Megjavultam<#miaz>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;