Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Két éven belül jöhet a WiMAX 2 - #5
A HTC dizájnere szerint fárad az Apple - #34
Egy õsi gyógyszer enyhítheti a kemoterápia hatásait - #2
Viszik a hamis táblagépeket a kínaiak - #29
...és még további oldalakon
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
HG jelölt:OrioN the S
Hát kb. én vagyok a topictag 😄 meg páran betévednek, de rajtuk azt látom, hogy elégedettek az igyekezetemmel, bár tudom ez most ilyen helyzetben senkit nem érdekel. Végülis a jelenlegi HG-t nem nagyon érdekli én viszont kicsit megpimpelném és megpróbálom felfuttatni 😊
kb. ennyivel tudok szolgálni topictagok egyetértéseként, de ha ez édeskevés, akkor beírom és megvárom amíg válaszolnak rá(vagy írok nekik pm-et, hogy nézzenek be 😄) szóval szerintem sima ügy lenne, de, ha nagyon kell akkor erõlködök még egy picit.
Feladó: MeTaL
Elküldve: 2010. 08. 19. 08:50
Tárgy: re: Hali!
Jó, csak mondd meg hogy hogyan tudom odaadni a házigazda jogot.
OrioN the S írta, 2010. 08. 19. 07:54
Nem tudom mennyire érdekel még a Minimal topik amit nyitottál, de ,ha esetleg semennyire, akkor szívesen vállalnám a házigazda jogot és kicsit felturbóznám (banner,infók,stb...)
Köszi! Csao! 😊
Orion
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
kell:
a topic neve és linkje
a házigazdajelölt neve és linkje (profiljához)
azok a hozzászólások (sorszámok), ahol a topic tagjai egyetértenek a megválasztással
köszi!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Azt szeretném kérdezni, hogy, ha küldtem a megfelelõ e-mail címre egy üzenetet amiben kérvényeztem a "Minimal" topik házigazda jogát és azt a jelenlegi házigazdával is megbeszéltem (bizonyítéknak bemásoltam az e-mailbe a beszélgetést is), akkor mégis mennyi idõt kell várni az eredényre? :\ Vagy neki(jelenlegi hg-nak) kéne írni egy e-mailt? 5-6 napja elküldtem és sehol semmi.
Köszipuszi!
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
(és nem, nem érdekel, hogy ki kezdte azzal, hogy visszadobta a másikra a fakockát)
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
15:26 Frayer: 😊
nem lehetne el hallgattatni legalább 1 napra?
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
(nyerni lehet, akinek a legtöbb pontja lesz kattintásból, de ugye direkt link rövidítéssel csinálta...)
http://9gag.com/gag/5135249
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
- topik megnyitásakor kötelezõ elsõ hozzászólást írni
- 5 büntetõpontnál 4 hét ban
REAL MADRID
Moderáld magad, ne nekem kelljen! Nem tudok leszállni a lóról, túl magas...
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
anno 1987
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
anno 1987
10:19 drevil666: Ki lakik odalent kit rejt a mély?
10:19 drevil666: spongya bob kocka!
10:20 drevil666: kár hogy a levegõ csak szobadísz😊
10:20 drevil666: kár hogy a levegõ csak szobadísz😊
10:20 drevil666: spongya bob kocka😊
10:20 drevil666: de az életeleme csaki s víz😊
10:20 drevil666: spongya bob kocka😊
10:21 drevil666: koc-ka nad-rág koc-ka nad-rág koc-ka nad-rág koc-ka nad-rág koc-ka nad-rág
10:21 drevil666: sponyga bob KOCKANADRÁG😊
10:58 drevil666: hooooooooooooooooooooooooooooooooo
10:58 drevil666: Ki lakim odalent kit rejt a mély,
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
érdekes nick, ugyanez volt kitiltva nem rég csak számok is voltak benne
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Köszönjük! Szia!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
i7 azt szevasztok :P