24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • pxxl
    van hg-ja a topiknak, majd törli ha szólsz neki, ezért felesleges a modikat ugráltatni sztem...
  • JimKirk
    Hattrick

• JimKirk
    Legyen szives egy moderator torlje az utolso ket hozzaszolasomat a Hattrick topicbol! Koszonom!
  • Dean Winchester
    még annyit, én se érezném túl komoly sértésnek de mikor ez nem az első alkalom ? és múltkor ő nem kapott semmit pedig ő generálta a feszültséget akkor is :DDD most direkt nem szólók és megússza megint, így pláne rühellem a tag-ot :D mind1. további szép napot
  • Dean Winchester
    OMG
    én anno egy ilyenért -> an*****d-ért (így írtam direkt ahogy most látjátok, efreet tudja) kaptam egyből egy büntetőpontot
    az illető most 2-3-4 hozzászóláson keresztül személyeskedik illetve megvádol azt nem kap semmit???? okés semmi gond!
    még1 ilyen húzása lesz kitiltom örökre és nem fog érdekelni,hogy mit irogat azután!
    egyébként meg azért töröltem mert nem voltam rá kíváncsi és direkt azért készítettem a képet h legyen bízonyíték de ezek szerint hiába :DDD
  • [NST]Cifu
    Első körben az előzmények ismerete nélkül én csak figyelmeztetést látnék indokoltnak (ezt megtettem), azért túl komoly sértésnek nem érzem ezeket. Persze ha Efreet vagy más modi másképpen látja, felülbírálhat e téren. Ha a topicban a hangnem persze ilyen ellenséges marad (vagy az már régóta), akkor indokolt lehet a büntipont.

Megj.: Ilyenkor én legalábbis jobban örülök, ha megmarad a sérelmezett hozzászólás (ie.: nem csak egy kép alapján kellene dönteni, mert a hsz.-t magát már nem láthatom a fórumon), csak a tisztaság kedvéért.
  • Dean Winchester
    sry a sok kommentért és nem fogok többet linkelgetni,remélem ennyi is elég lesz h tudjatok dönteni...
    és az ilyen nem érdemelné meg h kilegyen tiltva akár örökre is? (+ pár hónapja még ő mondta h többet nem is fog jönni a topicba)
    személyeskedik mikor tényleg mint már írtam 1000szer elmontam ha akar valamit akkor nyomja már meg a ki***t privát gombot a válasz erre gomb mellett és ott tegye ,de mintha a falnak beszélne az ember :(
  • Dean Winchester
    next (még mindig shep)
    itt is elnézést,hogy törlöm de irritál ez a tag :D
  • Dean Winchester
    folytatja... elegem van belőle nagyon :(
  • Dean Winchester
    töröltem és visszavettem nehogy ebből is baja legyen,de a személyeskedésért remélem kap vmi büntetőpontot!
    a két hsz- képekben
    kep1
    kep2
  • Dean Winchester
    fogadás topic

ma nem első alkalom volt,hogy kötekedett emberekkel!
    most is ezt teszi velem amiből elegem van (rengetegszer mondtam neki,hogy ha valamit akar akkor írja privátban ,de ő nem! a topicba kell írnia mindenképp!
    egyébként én meg nemtudok neki írni PM-et mert letiltott minden ok nélkül)
    sértegetés
    sértegetés 2

am korábban a mai nap folyamán írtam,hogy próbálom az új szkriptet :)
    egyik felhasználónak meg írtam,hogy nem is akarom kitiltani örökre (pedig megérdemelné mert nem egyszer miatta indulnak a konfliktusok veszekedések)
    kérem vmi jutalmat az Úriembernek (esetleg nekem egy PM-et küldeni,hogy tudjam sikerül-e és akkor törlöm ezt a két hsz-t illetve a szkriptből kiveszem az emberkét mert nehogy az legyen ,hogy majd balhézik miszerint mást csináltam vele!
  • Lyukasbogrács
    egyszerű. válaszolsz arra a kérdésre, ami akkor jött, amikor épp a választ írtad, és közben nem frissítettél, majd újra felteszed a kérdést, vagy hivatkozol a kérdésedre. a hsz törlés csak még több kavarodást okozna, hogy "miért lett törölve?, hova lett a kérdésem?".
  • Tarajos Sül
    "a téma igazából nem is igényel házigazdát"

Ebben nagyon is igazad van!
    Viszont: 1. A topicnak mégis van (jelenleg inaktív) házigazdája. :)
    2. Mialatt valaki választ ír az adott kérdésre, sűrűn előfordul, hogy más valaki is válaszol, és el is küldi a hsz-t, sőt, aki már végzett az is elküldi, így egy kis kavarodás keletkezik, ami nem gáz, mert van olyan, amikor az új hsz-ek miatt ezek lentebb kerülnek, de szebb lehetne a topic.
  • Efreet
    Igen, oda pont a "lényeg" nem jutott el - azért az, hogy 1 valaki azt mondta, hogy rendben, az nem igazán felel meg az "adott téma közössége" kritériumnak.
    Plusz ahogy látom az a téma igazából nem is igényel házigazdát, elég hosszú ideje elvagytok nélküle, nincs probléma sem a topiccal.
  • Tarajos Sül
    Hello.
    Én, mint Tarajos Sül ( Link ) házigazda szeretnék lenni a "Kérdezek, Válaszolsz, Kérdezel" topikban.( Link )
    A jelenleg lévő kulabácsi nevű felhasználó már egy azt hiszem bannolt tag, és a topiknak amugyis rendszeres látogatója vagyok.
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1059845042]A házigazda "váltással" kapcsolatos pozitív hozzászólás: [/URL]
    és #54668.

Köszi
    Üdv.Tomi

UI: (Ezt a levelet nem pontosan így, de a lényeggel elküldtem már a [email protected], de onnal válasz még nem érkezett.
  • Garrett27
    [URL=http://www.sg.hu/cikkek/80476/ipadon_keszul_magyarorszag_alkotmanya]#10[/URL]
  • Fresh Duke
    [URL=http://www.sg.hu/cikkek/80463/marciusban_vilagpremierekkel_varjak_a_nezoket_a_magyar_mozik]#8[/URL]
  • Carlos
    Topik
  • Carlos
    Topik
  • Carlos
    Topik
  • F1ú
    És most?
  • shumika
    Moderátorok!

Már naggyon ré óta rajtam van a chatbann! Legyetek szivesek levenni.

THX
  • Dzsini
    A topic felett a megnyitása után - mivel nem a sajátba nyitottad - nem rendelkezel, innentől saját életet él. Ha nem érdekel ne nézz be többet, de ha más beszélgetni akar ott, megteheti.
  • Compiler
    Üdv!
    A topikom, amit nem olyan régen hoztam létre, törölhető, semmi érdemlegeset nem tudtam meg belőle. A neve: Letámadás
    Kösz.
  • Attila8805
    Pay pal topik 1312 hsz!
    Reklám!
  • tommygear
    drevil666 újabb alregével alkot:

13:54 irarref456: emegegttem egy almát és egy szardarab benne volt
    13:54 irarref456: fúú de szar ize ot
    13:54 irarref456: de egy kis szardarab votl csdak benne
    13:55 irarref456: pont ráharaptam.. képzelhetitek
    13:55 irarref456: de ettem én már kukacot is
    13:55 irarref456: meg cserebogarat
    13:55 irarref456: a szar kifröccsent a számból

permbant és csetbant neki
    másik alrege már banon van de ez is mehet csetbanra mert csak trollkodik ezzel is: link
  • MR ME
    csak a szellemi szinvonalát próbálta tükrözni, sikerűlt
  • Efreet
    kapott érte egy vízszintes vonalkát.
  • tuzfal3
    Ez gond?
    13:53 irarref456: telibeszopott egy lovat
    13:53 irarref456: kurva anyját
    13:53 irarref456: geci
    13:53 irarref456: fasz
    13:53 irarref456: szőrös pina
    13:53 irarref456: genyedző here
    13:54 irarref456: fúúú de büdös segg
    13:54 irarref456: emegegttem egy almát és egy szardarab benne volt
    13:54 irarref456: fúú de szar ize ot
    13:54 irarref456: de egy kis szardarab votl csdak benne
    13:55 irarref456: pont ráharaptam.. képzelhetitek
    13:55 irarref456: de ettem én már kukacot is
    13:55 irarref456: meg cserebogarat
    13:55 irarref456: a szar kifröccsent a számból
  • whiskeyman
    Humoros topik, #247745, #247744

de egy csomó más topikba is beszpemmelte
  • Fresh Duke
    Habár nem nagyon hoz lázba, de itt ez a gyerek.

A szokásos utalás mellett érdemes még megnézni az aláírását. (Igen, ott is ott van a terroristás utalás.) Az aláírásában az idézet valamiért nagyon azt a gyereket juttatja eszembe, akit shadow azért bannolt, mert az adatlapja kicsit fel volt turbozva, illetve visszaugatott shadownak.
  • wesker24
    A VV4 topikból legyenek szivesek kivenni az Off topicot mivel már jó pár napja zárva van ! És a szavazást is kéretik kivenni mert már hiteltelenné vált az egész ! Köszönöm !

VV4
  • Dzsini
    akkor ma is tanultál valamit.
  • papi08
    Moderátori intézkedéssel kapcsolatba nem írtam oda, az a HSZ pont hogy a többieket segíti, ugyanis ahogy már mondtam, egy moderátor anno mondta, hogy ide írjak ha kell valami, mert ezt inkább figyelik a moderátorok, mint a játékok moderátori topikját.;)
  • Dzsini
    tényleg nem írtál oda alig 4 órája...

Több moderátor is olvassa az összes moderátori topicot, azért vannak elkülönítve.
  • papi08
    De mindegy. a Büntetését megkapta, köszönöm az intézkedést.:)
  • papi08
    Ez téves, nem írtam oda, mert anno Egyik Kolegád, vagy Te mondtad hogy ide írjak, mivel az ottani moderátori topikot nem látogatják valami sűrűn moderátorok:)
  • Efreet
    Írtál a játékosok modtopicjába, láthattad, hogy aktív, ezek után nem értem miért "ide kell" írjad. Olyan marha bonyolult értelmezni a fejlécben szereplő

feliratot?
    (vonatkozik ez az alattad levőre is)
  • papi08
    Sajnos ismét ide kell írjam a játékos dolgokat is..
    Kérném Dév92-nek a szándékos Off-olásért járó büntetőpontokat. Nem képes felfogni hogy mire való az Off topik.
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1236630869&no=1057]#1057[/URL]-es HSZ-t addig nem törlöm, amíg egy moderátor nem látja bizonyítás képpen. Köszönöm a figyelmet, és az intézkedést.:)
  • KranaZoli #21330
    S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Utóbbi hsz-ekben első oldal pár emberkénél nagyon elgurult a gyógyszer.

link...

Páran egymásnak estek nagyon.