Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
ja értem, na mind1 akkor ha koponya lesz kérném a hg cserét ha megoldható
de én már láttam olyat is hogy valakinek 2 pont kellett a permbanhoz megkapta és maradt neki ott a 2 felkiálltójel és kész
Dzsini
akkor nem jelenik meg, ha lendületbõl kapja mind a 25-öt és nem lép vissza a fórum fõoldalára a tiltás lejárta után.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tommygear
már jó ideje nem lesz koponya a permbanosoknál, beragad a lefele mutató kéz vagy ez <#felkialtas>
és már csak 1 pont kellett neki hozzá de most kapott ötöt 😄
Efreet
nem koponya van a neve mellett, úgyhogy vissza fog jönni.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

tommygear
ebbe a topikba volt említve, hogy ide is lehet írni házigazdasággal kapcsolatban?
na mind1 leírom

ebben a topikban le lehetne cserélni a házigazdát rám?
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1235341318
mert n3whous3 kb most kapott permbant
kössz elõre is
tuzfal3
Ha megtalálod a listában aneved áthúzva akkor bant kaptál.

Meg kérdezhetem a modikat hogy esetleg nem vennék le rólam a bant?

Opel Movano 2.8DTi

a chatban-hoz visszatérve. Én nem szoktam sokat irogatni, és nem is emlékszem rá, hogy voltam-e paraszt, de most akartam írni és nem tudok.
Én is kaptak chatbant esetleg? ha megnéznétek, akkor köszi.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Mielõtt jönne károgni, hogy miért lett letiltva:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

22:09 Pepsi Twist: verd ki a faszod
22:09 Pepsi Twist: és élvezz a saját seggedbe
22:09 Pepsi Twist: atom jó
...

REAL MADRID

Efreet
Ti meg ne hergeljétek állandóan, bõven rezeg a léc arrafelé is.

Meg kellene próbálni emberi módon viselkedni egymással.

(a továbbiakat pedig aki itt akarja kitárgyalni, kaphat érte büntetõpontot, nem vagyok rá kiváncsi)

tommygear
végre <#eljen>
1 évig remélem nem kerül le róla a ban, botrány amit mûvelt már
Frayer
Adjátok inkább tomygearnek
õ úgy is jobban megérdemli, amennyit szemétkedett már eddig is

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

Efreet
1. Tanulj meg helyesen írni, ha már panaszkodsz!

2. Érett már neked egy pihenõ jó ideje, már régóta hergeled a társaságot hol ezzel, hol azzal (más is téged, de a pofozkodáshoz két ember kell).

Most nyugi, aztán majd egyszer leszedjük. Addig kicsit gondolkozz el azon, hogy miért jó, ha állandóan rázod a pofonfát.

Frayer
Na nemááá
Mért kaptam chatbant?
Timivel a tartármártásról beszélgettünk.
Hogy hogy csináljuk.
Szerintem kevesen szeretik ha túl sûrû, én pl útálom.
Kérdezzétek meg timit, hogy tényleg ezekrõl a kajákról beszélgettünk..
Persze így könnyû másra gondolni, hogy így ki van ragadva egy részlet belõle. tomigear meg amúgy is természetes ellenségem, mindig megpróbál ártani nekem
Léci vegyétek le a chatbant =(
Tényleg kajáról beszélgettünk

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

Dzsini
de legalább díjazandó, hogy több hozzászólással, elegánsan fel lett vezetve 😊 (máskor már a 2. hozzászólás reklám)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

13813 (lásd még 13809, 13807)

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Dzsini
St-nek írj, a moderátorok ilyen téren nem látnak bele a fórum mûködésébe.

jhetedikj
valami nem stimmel, mert én se látom, hogy VIP lennél. Ha oda rakod a fejlécemhez az egeret akkor kiírja a nevem és mellé, hogy -VIP, nálad nem írja.

anno 1987

marsu
A VIP státuszod (marsu) aktív: 2010.12.24-ig

Mégsem tudom az üzeneteimet szerkeszteni??!!! Miét??

Ha nem ide kell írni akkor hova??
Calver

"The trees move. Do you not see it?"

SL
már én is unom, hogy ismerteti a gusztustalan szokásait.

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

Fresh Duke
Undorító bazz, most akartam enni. 😞

A heavy cost. I pay it gladly.

tommygear
22:47 Frayer: én bármikor kész vagyok arra hogy bekapjak valamit
22:47 jazzy: de mi túl híg v sûrû lesz?
22:48 Frayer: nekem mindegy..én lenyelem
22:48 Frayer: bár a túl sûrût nem szeretem
22:48 Timikecuncika: van mikor csomos marad
22:48 Frayer: attól öklendezek néha
22:48 Timikecuncika: van mikor meg bazi suru

ide való egy ilyen ember? csetbant neki pls
Efreet
Van olyan, hogy rögtön te vagy a házigazda szavazás nélkül - ezt hívják itt úgy, hogy Saját topicok. Mindenhol máshol mi tartunk rendet elsõsorban.

Egy ETS méretû témát (fõleg amilyen híre van) meg nehogy már hasonlítsunk egy zenei témában levõ kistopichoz, ahol van ~10 látogató.

OK...but i feel 😄 Thx

mini Chernobyl...

Hát nekik nyitottam, de én nyitottam és az a felállás szerint akkor én lennék a HG-ja bármilyen szavazás nélkül is! De majd szavaztatok akkor!

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

A témát nem magadnak nyitod, hanem a közösségnek. Ha ez a felállás nem tetszik máskor a Sajátba nyitsz topikot.

REAL MADRID

Itt sincsen 500 hsz!

És most komolyan. Én nyitok egy topikot, és még szavazni is kell arról, hogy lehessek a HG-ja? na ezt ugye nem gondoljátok komolyan? Ez olyan mint ha én nyitnék egy éttermet és és szavazást kéne tartani arról, hogy az az enyém legyen! De ha annyira muszáj. De majd valami illetékest is megkérdezek errõl, mert ez így nekem kicsit fura.

jhetedikj
Azt nem tudom, hogy így érvényes lesz-e a kérelmed ha nem volt szavazás, de más szabály is van még ami nem teljesült:

A házigazdai jogok kiosztásának elvei:

- legalább 500 hozzászólás legyen a témában

anno 1987

Sziasztok.

Topic: Euro Truck Simulator 2
HG jelölt: Vajo

A két elõdjének is nagy sikere volt. a GTS-nek, és az ETS-nek is. Ha már megcsináltam, szeretném a topikot szépen megcsinálni, elõkészíteni mire megérkezik a sok ember, és ne tudják szét OFF-olni, mert már volt rá példa. Szavazás nem volt arról, hogy ki legyen a HG, ugyanis úgy gondolom, ha én megnyitottam, és szeretném is vezetni, akkor nem kell errõl szavazni.
Régóta itt vagyok sg-n, tudom mi hogyan mûködik.

És remélem, hogy itt kapok választ a kérésemre, nem úgy mint az e-mail-ekre. Elõre is köszönöm.

OrioN the S
hopsz... my bad

én linkeltem neki, hogy itt lehet panaszkodni, de nem tudtam, hogy játék topic miatt 😊

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Dzsini

"Hirtelen elpattant egy húr" kezdhetném ezzel az idézettel is..., de nem így teszek inkább megfogalmazom a számomra nem kívánatos topic-ot...
GW2 topic de minek?! az a bajom vele, hogy a topic nyitó nem nevezem nevén, mert tiszteletben tartom eddigi munkásságát, szval vegye a fáradtságot és ne FAKE-je tele a topic-ot mindenféle információval...ha már topic-ot vegye a fáradtságot és nézzen utána hiteles adatoknak, mielött leközölné azt!!!
Ráadásul van egy Guild Wars topic már, amiben nem kevesebb mint 33000+ hozzászólás van...(nem csak a GW, GW2 is...)
Thx...

mini Chernobyl...

Dzsini
akkor készülnek a biztonsági mentések az egész adatbázisról, és nehéz lenne egy folyamatosan változó rendszert menteni.

(ajánlom amúgy ilyen témában a "mi kellene az SG-nek" címû, hasonlóan kiemelt témánk alkalmankénti olvasását)

Piloss
pihen

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Piszkos  Fred
Nem tudom :S

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

nandorb
Miert nem elerheto minden nap hajanli 2-tol az SG?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Tisztázva.

jhetedikj
Elnézést kérek elszalad velem a ló, már nem tudom törölni. Nehezen tolerálom ha engem szídnak te is megérdemelnél pár elakadásjelzõt...

anno 1987

URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1096828734]#31008[/url]
Azért nálam is vannak határok.

<#eljen>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

n3whous3
Egymás után már negyedjére, vagy ötödjére vagy kitiltva pár napos, vagy órás(!) idõközökkel. Azt mondom, hogy rakjatok ki a fejlécbe egy fekete listát emlékeztetõnek mindenkirõl, akit nem szabad visszaengedni, mert eltelik megint 1 hónap és valaki visszaengedi, pedig nem érdemli meg.

púúúúú

Piszkos  Fred
Nem igaz hogy nem bír magával, permbant már neki :S

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Efreet
Akkor nem lennél kizárva. Nem zörög a haraszt...

shumika
1. sztem nem ártottam semmit. 2.nem anyáztam és nem provokáltam senkit frayeren kivül 3. még nem jött ki😊

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

OrioN the S
nem keveset. viszont, ha beengednek csetre újra elkezdõdik az anyázás, mert felvágsz minden hülyeséggel és provokálod a népet. most nyugi van... mennyé jáccá maffia2-öt.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

shumika
Ártottam neked!?

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

OrioN the S
sírva kérlek nehogy levegyétek róla.

shumika
Modik levennétek a chatbbannt?

Sziasztok.Szeretném ha ezt a topicot átneveznnétek Gundel Iskola Topic-nak..elõre is köszönöm:
Ezt

jhetedikj