Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Efreet
visszaengedtelek

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

MR ME
nézd meg jobb oldalta chatbe, valszeg át van húzva a neved, tehát vki vmiért annó kirakott, ha szépen kéred visszaengednek 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

nekem meg nem válaszol senki és elvileg büntetést sem kaptam soha

nem tudok írni a chatbe...

valaki megnézhetné akinek van rá lehetõsége miért is van ez

köszönöm elõre is

Az az igazság, amit elhiszel.

MR ME
írtam neki, remélhetõleg figyelembe is veszi és javítják...elég sok mostanában a bug, elég csak schrank 25 ponttal való simán irogatása amikor kb be se kéne h tudjon már lépni....(mai napig ott chatel, csak azért nem tud írni már mert kapott még +5 pontot...)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

clio1616v
igaz, erre már ráfáztam, hogy leragadtam... ez van alulról olvasok felfelé

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Dzsini
olvass tovább - nehogy már sz......kodj 5 mondaton.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

clio1616v
fizetsd be újra

nehogy már szarrágóskodj 2 000 forinton

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Dzsini
írj [email protected] -ra a dologgal kapcsolatban, de legalább most már egyértelmû, hogy a mentés gomb kell.

köszi 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

MR ME
pfff köszi

beállításoknál simán nyomnom kellett egy mehet gombot alul és mûködik, ezt azért orvosolni kéne tényleg....

Dzsini
olvasd át itt a topicban #20745 környékérõl a hozzászólásokat, hasonlónak tûnik a gond, hátha ott segít valami...

MR ME
be van kapcsolva, ennyire nem vagyok azért hülye 😊
de ha rámész a logómra ott se írja h vip, magyarúl gecire nem kaptam meg csak kiírja h meg lett hosszabítva...

Dzsini
menj be a profilodba / beállításokba, és ott tudod bekapcsolni a nagyobb fejlécet, csillagokat és egyebeket.

MR ME
hali

tegnap este sms-ben meghosszabítottam a vip regisztrációmat, ki is írta a fórum h A VIP státuszod (MR ME) aktív: 2011.03.29-ig, ennek ellenére kurvára nem kaptam meg a vele járó jogokat, nincs szélesebb fejléc stbstb...ki is jelentkeztem már hétha, nem történt semmi, ilyenkor mi van? amiért fizetek az ne legyen már ennyire bugos, hova írjak vagy mit tegyek?

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

byzhouse
miért árulkodsz mikor te is káromkodsz chaten? (nem érti)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Büdös Bohóc
folytatás, szerintem érthetõ kinek ment a válasz (szokásos basztatás extra felé)

15:38 extramagascsaj: nem érdekel
15:38 MR ME: hazucc
15:39 schrank: hazucc ...gány ...va
15:39 schrank: 😄

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Büdös Bohóc
15:27 schrank: Ltibi vedd le a bannomat te ...ci

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

meg tudja valaki nézni miért lettem tiltva a publik chatrõl?
köszönöm

Az az igazság, amit elhiszel.

immovable
Link. #12 Kezdi megint.
immovable
Efreet-nek.

Link. #78417

Én megértettem. Õ nem.
Narxis
Hacker topik

jelszólopó, vírusos cuccok linkelése, hacker programnak álcázva hirdeti...

morcosqtya
Hacker.
Mr. Anderson.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Dzsini
nem tudom, rajta volt a koponya ugyanígy, mint most - és simán írt ide is.

lehet nem ment a fõoldalra<#hehe>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Efreet
tudott... Nem tudom, valami bug lehet - szóltam St-nek, hogy nézze meg.

bertino
hogy lehetseges, hogy megis tud forumozni ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ezentúl jó lesz, megigéri<#vigyor5>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Efreet
de 25 pontod van, azzal már nem kellene, hogy vissza tudj jönni...

schrank
mi közöd hozzá <#hehe>
különben is rég lejárt <#nezze>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

SHADOWEYES7
Téged már régen ki kellett volna vágni a provokáló hozzászólásaid miatt!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SL
22:31 F1ú: én egy heteroszexuális fiú vagoyk, aki fiúkkal baszik

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

Értem én, hogy mindenkinek más a humor, de ebben speciel mi?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1080854215&no=460

Ezt rakjátok már át a vicces képek stb be!Cseppet elirtam!

whiskeyman

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Vaxi
én kérek elnézést, akkor mégis csak nehéz.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Dzsini
Minkét esetben kell a topic neve és linkje, a házigazdajelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a házigazdajelöltet elfogadja az adott téma közössége.

Efreet
Nehéz dolog a szövegértelmezés, ugye?

Vaxi
szépnapot.
ebben a topicban kéretik nevemre írni a házigazdaságot. nyúházzal lebeszélve, egyetértés megtörtént. 😊
htx.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

tommygear
köszönöm 😊
Efreet
rég megoldottam 😊 csak elsõre rosszalkodott itt nekem egy kicsit

az ilyen scriptek nehogymár gondot okozzanak...

tommygear
ööö akkor szólok newnak hogy intézzen vele valamit és majd szólok ha jó 😄
Efreet
aha, a kirugdosós scriptet meg kerülgessem ki kedvem szerint ugye? 😊

tommygear
most már tényleg aktuális lett ez
akinek van joga sajátban pls teljesítse
reklám, küld tovább. 😊

Dzsini
nem, jóval régebben kapta (Dátum: 2010.11.06.) lásd még #792 ugyanitt.

elõször olvasni kellene, utána ítélkezni.

n3whous3
most komolyan, erre pontot adtatok? Pffff na jó van csá

púúúúú

n3whous3
erre most egy facepalmot nyomnék legszívesebben már bocs 😄

púúúúú

Narxis
http://www.sg.hu/cikkek/78278/minden_masodik_ember_fel_a_hamis_szoftverektol

#1 aláírása, nem tudom büntethetõ-e, csak szóltam

byzhouse
sokan azért szeretik SG-t,mert szép,letisztult a "dijáznja" meg én is

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Jah, most akkor megcsinálhatnád szépre az sgé alap dizájnját.
Jó referencia lenne. Csak úgy kapkodnának utánad a jobbnál jobb kliensek.