Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
nem tudok írni a chatbe...
valaki megnézhetné akinek van rá lehetõsége miért is van ez
köszönöm elõre is
Az az igazság, amit elhiszel.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
nehogy már szarrágóskodj 2 000 forinton
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
köszi 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
beállításoknál simán nyomnom kellett egy mehet gombot alul és mûködik, ezt azért orvosolni kéne tényleg....
de ha rámész a logómra ott se írja h vip, magyarúl gecire nem kaptam meg csak kiírja h meg lett hosszabítva...
tegnap este sms-ben meghosszabítottam a vip regisztrációmat, ki is írta a fórum h A VIP státuszod (MR ME) aktív: 2011.03.29-ig, ennek ellenére kurvára nem kaptam meg a vele járó jogokat, nincs szélesebb fejléc stbstb...ki is jelentkeztem már hétha, nem történt semmi, ilyenkor mi van? amiért fizetek az ne legyen már ennyire bugos, hova írjak vagy mit tegyek?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
15:38 extramagascsaj: nem érdekel
15:38 MR ME: hazucc
15:39 schrank: hazucc ...gány ...va
15:39 schrank: 😄
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
köszönöm
Az az igazság, amit elhiszel.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
különben is rég lejárt <#nezze>#nezze>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Ezt rakjátok már át a vicces képek stb be!Cseppet elirtam!
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
ebben a topicban kéretik nevemre írni a házigazdaságot. nyúházzal lebeszélve, egyetértés megtörtént. 😊
htx.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
az ilyen scriptek nehogymár gondot okozzanak...
elõször olvasni kellene, utána ítélkezni.
#1 aláírása, nem tudom büntethetõ-e, csak szóltam
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Jó referencia lenne. Csak úgy kapkodnának utánad a jobbnál jobb kliensek.