24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • tomsolo
    Mondjuk a KATA résszel én spec nem értek egyet - elég nagy lány már ahhoz hogy megvédje magát imho, továbbá ha vkit csesztetnek van ezer hely ahol kérhet igazság szolgáltatást, ellenben ha megbolondul akkor én simán elküldöm pihenni őt is.

A blog.hu-s dolgot is kibővíteném/átírnám a troll facekre mert nem elég egyértelmű és menni fog a siránkozás továbbra is.

Az multiplikált elmebetegek ellen meg sajna kevés a jelenlegi erőforrás, de majd ez is változik idővel.
  • Sir Quno Jedi
    Ja sok hülye user azt hiszi, hogy a napi kismillió hozzászólást(javításokkal!) nyomon követjük sokezer totyikban. Sőt azt is szemünkre hányták már, hogy miért nem vagyunk az adott topic témájában gyakorlottak és hozzáértőek és miért nem gyomláljuk és vezetjük szakmailag is, meg ilyenek, meg szóljunk hozzá érdemben is ezekhez. Ezek elmebetegek!

Aki látta a Minden6ót, az emléxik a jelenetre, mikor elkezdett hozzá ömleni a sok kívánság, meg ima... :DDD
  • Fabio Capello
    "Én felvetettem kétszer a Mi kellene az SG-nek topicban, hogy lehessen instant ban-t adni"

Sajnálom, de ez nálam abszolút lehetetlen. Volt már rá példa, hogy valamelyik modi berágott, és 1-2 pontot érő dolgoknál kiszórta minden további nélkül az embert mert épp olyanja volt. Nem lenne jó, ha ugyanezt instabannal is meg lehetne tenni... :/ Legalábbis az ÉN véleményem szerint, ez körülbelül ugyanolyan, mint ahogy topikházigazdák nem módosíthatnak hozzászólást/tilthatnak ki a topikból embert. A fórumot rövid időn belül elárasztó alregekről nem is beszélve.
  • [NST]Cifu
    Először is ne keverjük a modit az adminnal. SQJ és én is modik vagyunk, mi nem adhatunk senkinek modi jogot.
    Másodszor mi max. 1 hónapos kitiltást adhatunk, amit 4x kell megtenni ahhoz, hogy valóban ban legyen. Én felvetettem kétszer a Mi kellene az SG-nek topicban, hogy lehessen instant ban-t adni, de ennél többet nem tehetek az ügy érdekében. Úgy próbálhatok rendet tenni, ahogy a rendelkezésre álló eszközök ezt lehetővé teszik.

Abban mondjuk egyetértek, hogy kissé túlságosan is engedékeny vagyok (most csak a saját esetemről beszélek), néha szívem szerint élből kiszórnám azokat, akik az első figyelmeztetésre nem húzzák meg magukat, de ezért is én vagyok a felelős, mivel túl engedékeny voltam korábban, a fórumlakók hozzászoktak ahhoz, hogy nincs retorzió.

A trollok kezelése... hát KocsisGábor és kismillió alregjéről regélhetnék. Én legalább hat regjét rakom havonta kitiltásra, de biztos vagyok benne, hogy 1-2 regje most is aktív, és hozzászól olyan topicokhoz, amit nem követek.
  • Krinyo
    Ha kivágják a tizenötödik alregjét, elmegy máshova, ebben egészen biztos vagyok. De még ha nem is, szerinted érdekli az új banner? Pont hogy azokat szopatjátok meg akik lehet hogy néha vitatkoznak, de általában nincs gond velük. Azok akik trollkodnak, azokat egy cseppet sem érdekli a dolog.
  • pxxl
    végül is ha valaki elszánt troll, és mindenképpen csak rombolni akar azt úgysem lehet megállítani, még ip ban-al sem, mert azt is nagyon könnyen kerülni lehet. sztem nincs értelmes megoldás, ilyen emberek kellenek minden helyre, ők erősítik a szabályt :D
  • Sir Quno Jedi
    Tudjátok, mivel a successfull trolloknak már ELŐRE elkészített számolatlan alregje van, mi pedig még instant ban-t sem tudnk adni, így nem lehet őket finomabb módszerekkel eltántorítani semmitől sem. Próbáltuk számolatlan alkalommal, nem megy. Néha még így sem! Moderátori jogokat pedig nem mi osztunk, maximum házigazdait lehet kapni, azt sem tőlünk. Már a házigazdából is mindig parázs vita van és önmagában flémet kelt számolatlan helyen.
  • Krinyo
    Mégis ez megy most..
  • pxxl
    nem, persze ez sem megoldás.
  • Krinyo
    Adjatok moderatori jogokat annak aki nap mint nap olvassa a topicot és minden egyes alkalommal kibannolja a visszatérő trollokat, egy idő után megunják hidd el. Vagy szerinted megoldás hogy ha valaki be meri írni hogy "Kata" akkor bant kap?
  • Renegade
    +1

Egyetértek, a vip tagság kivételével képzeljetek ide egy copypaste-et.
  • pxxl
    de most őszintén, egy ilyen troll, flamkeltő egyént szerinted meg lehet fenyegetni bannal? fél perc alatt regel egy újat és megint itt van. sokat érnek el egy usernév banolással...
  • Krinyo

Előrebocsátom hogy lassan 10 éve vagyok regisztrált felhasználó, és vip tag, nem flamekeltés a célom azzal amit leírok.

DE..elképesztően szomorúnak találom hogy ti komolyan gondoltátok azt a megoldási formát amit a humiariban a bannerba belehánytatok. És ez nem csak a mostanira jellemző. Anno úgy gondoltátok hogy a batman-es képek tiltólistára rakása a megoldás, ahelyett hogy azokat bannoltátok volna ki akik trollkodásra használják. Ennyi erővel mindent tiltólistára lehetne rakni, és szépen kialakulna egy olyan falakkal körbezárt topic ahol már nem lehet semmit sem linkelni, vagy írni.

Szép dolog hogy a Katát meg akarjátok védeni, na meg jogos is volna, ha nem lenne elképesztő diszkriminatív a többi regelt taggal szemben. Azokat kell kivágni akik a balhét generálják, ott és abban a pillanatban.

Moderátorok vagytok, akkor moderáljatok embereket, de ne állítsatok fel ostoba szabályokat. Annak ellenére hogy Kata kirohanása jogos volt, a stílusa ugyanúgy megérett lenne a banra az új banner alapján.

Annyi biztos, hogy eddig rengetegszer szétszedték a topicot és sehol sem volt egy moderátor vagy a házigazda, ezen kellene változtatni, jobban figyelni a topicot, esetleg figyelmeztetni MINDENKIT (igen akár Katát is), nem pedig instant bannal fenyegetőzni, egyre hosszabb szabálylistát gyártani, egy-egy tagot a többiek fölé emelni.
  • Sir Quno Jedi
    eDDIg is ezt kellett volna, én is mindig nézem, mert a fertő melegágya...
  • morcosqtya
    Nem árt...
  • [NST]Cifu
    Javítottam a sort.

Meg felveszem kedvencbe a humiarit, oszt igazságosztó tűzoszlopként söprök én is, ha a szükség úgy hozza. :)
  • Sir Quno Jedi
    Sokan, olvass vissza humiariba egy 500hzszt.! :D

Amúgy thx brada! (az "aki megvédi a banosokat", azt mondjuk külön sorba szántam egy kötőjellel előtte, csak nem jött össze...) :D
  • [NST]Cifu
    Megtörtént. Nem túl szép, ha valaki csinál egy jobb style-t, berakjuk azt. :)

Amúgy ki bántja Katát? Permbanra rakom azonnal, irgum-burgum.
  • Sir Quno Jedi
    Fijjúg! A humiariba felállítottam pár új szabályt, kérek valakit, akinek van joga szerkeszteni a fejlécet, hogy tegye be linkbe a #259731 hozzászólást, mint plusz szabályt (felőlem át is szerkesztheti). Nagyon szépen köszönöm!

humiari
  • toysoldier
    259720
  • wollnerd #21635
    Tisztelt Moderátorok!
    Kérem nézzék meg a Test Drive Unlimited 2 Topik freestyle666 nevű fórumozó által írt #24880-as hozásszólását!
    Köszönöm!
  • Cat 02 #21634
    Hol vannak a moderátorok ? :o
  • whiskeyman
    +1
  • bigT
    Ismerd fel a képről az autót topik (http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1148601127), #96737
  • trebron
    Légyszi takarítsátok ki a "szemetet" a Humoros és Aranyos topikból.

Köszönjük.
  • tomsolo
    Javasolnám, hogy a Humoros képek topik fejlécbe, írjuk bele a troll faces-es cuccok tiltását és érte nyugodtan mehetne az 5 pont.

Akinek erre van igénye nyisson máshol külön topikot, mert lassan gumiszobai a szint.
  • morcosqtya
    Testépítés, Béci topic...
  • HöfEE
    Kis csicska az euróviziós topikot és a humorost is szétspammelte! Permaban!

• nandorb
    Bocs,ki is vagy? ja 14 vagy,akkor már értem...
  • nandorb
    ok,szia.
  • Frosty01
    büdös faszér nem bannoljátok már ezeket a fogyatékosokat!
  • toysoldier
    valaki zárja már be
  • morcosqtya
    Heti flém. 9,2-es erősségű.
  • Cat 02 #21618
    Humorossal csináljatok már valamit.
  • benőmenő
    Valaki legyen szíves és tegyen rendet a humiari topicban, mert elszabadult a szennyblogflém lavina.

• morcosqtya
    Az még mindig "divat"?
  • Narxis
    http://www.sg.hu/cikkek/81992/az_onvezetesu_autok_kozutakra_vitelen_dolgozik_a_google

terrorista
  • MR ME
    szekrén az shrank....
  • Büdös Bohóc
    szekrény = drevil666 = ...
  • Büdös Bohóc
    kocsist letiltottam azt ugyanúgy ír, mert fél pillanat kikerülni a megtiltást