Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LoSA
EZT szeretném IDE! 😉

Büdös Bohóc
19:42 schrank: már megint milyen fasságot láttál a vasárnapi naplóban
19:43 gergely1991: szija chhaya
19:51 Juduka: hali
20:07 schrank: nna végre egy igazi nõ, nem az a mecseki p*csa
20:10 Csirke4: JUDUKA! (L)
20:16 schrank: juduka ( y )
20:25 byzhouse: juduka (())
20:25 chhaya: schrank, ha teljesen figyelmen kívül hagynál, azt megköszönném

nem tudom ki mit szokott látni, de én amikor felnézek chatre és ott van schrank, akkor mindig van valaki felé valami "szép" megjegyzése.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

SHADOWEYES7
ok

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

hungary27
valaki?
ikegami2
Kérlek rakjátok be ezt a bannert ebbe a topikba évad és szereplõ fissítés miatt.

Köszönöm!

Köszönöm!

Efreet
Köszi! Intézkedtem, jó munkát!

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Sziasztok! Házigazda jogátruházással kapcsolatban írtunk a jelenlegi HG-val a fenti email címre november 23-án, azóta se válasz, se átruházás nem történt. Beírnám ide is az adatokat:

Nickem: ba32107 (én lennék a jelölt)
A jelenlegi házigazda nickje: Dick Riddick
Adatlapom: katt
Jelenlegi HG adatlapja: katt
Topik: Póker
Topik link: katt
Jog kérésének hsz-száma: #20539
Linkje: katt
Támogató hsz-ek száma: #20540 - #20543, #20551 (a #20548 egy poén)

Rövid ideig voltam nagy szavazó topik házigazdája is. Elõre is kösz!

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Dzsini
tenni valamit (3-10 klikk bármelyik böngészõben) sokkal nehezebb, mint nyafogni. és kevesebben is látják.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Büdös Bohóc
nem értelek titeket, ha annyira zavar, ne nézd, ha meg nagyon nagyon zavar, felrakhatsz kismillió firefox vagy más böngészõ kiegészítõt amivel el tudod rejteni 😊

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

tommygear
jaja és nem is fog :S
jhetedikj
megszüntetni nem kéne csak elrejthetõvé tenni, de szerintem már nem egyszer lett miatta szólva és még azóta sem történt semmi...

anno 1987

morcosqtya
A fórum meg az SG számára teher.
Az SG meg (gondolom) ST számára.

(SP meg a magyar zenei élet számára. <#eplus2>)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

byzhouse
inkább a chatet kéne beszüntetni úgy is csak teher a fórum számára.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

tommygear
nem nagy veszteség érné a fórumot ha menne mindkettõ
MR ME
ez még mindig nem kaszás hanem az alreg aki beregelt egy szóközzel a neve végén...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tommygear
23:28 A Kaszas: KURVAANYÁTOKAT
23:29 A Kaszas: KURVAANYÁTOKAT
MR ME
azt iskolában tanítják :|

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

hungary27
valaki levenné a chat bannom? nyár eleje óta nem tudok irni.
shumika

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

tuzfal3
Sziasztok Bannoltatni szeretném gogabi79et.Ugyanis nem a megfelelõ képeket teszi a topicba. Ha pedig nem képeket linkel, akkor rendetlenséget csinál.pl:
"én nem bántottam senkit.deha fáj az igazság nektek akkor be lehet kapni!részemröl ennyit!.segnyaló balfaszjankók vagytok!" Szépen illetve csúnyán is ellett neki magyarázva de nem ért belõle.

Opel Movano 2.8DTi

45066

BAN plz

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

desigo
Hunorosban kezdõdik megint ugyanaz a kép linkelgetése :/
be is lehetne zárni egy idõre kb...
morcosqtya
Én is most kezdem felfedezni a fõoldalt. Vannak hírek stb..
😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

hány éve sg-zek, de a fórumon kívül nem igen kattintottam máshova... hogy mik vannak. 😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Dzsini
A Sanoma csak a hirdetési felületet árusítja az SG-nél.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Na aláírom, nem gondoltam volna hogy ennyi minden tartozik a Sanomához.
Biztos gazdag a csóka akié a birodalom😊.

Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!

Dzsini
majd egyszer, ha úgy gondolod nézd meg a médiaajánlatnál, hogy mennyire "sehol nincs" az oldal (és hasonlítsd össze a hasonló profilú oldalakkal).

addig is vidd vissza magaddal a gumiszobába a trollkodást.

a fórum teher?
szaros tárhelyük sehol nincs a piacon árban
.hu ????
jujujujujujjuj
a fórum az egyetlen jó dolog az sg-ben. a többitõl van olcsóbb megoldás a piacon.

Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!

Piloss
Én nem a logóért fizetek hanem a szerkesztésért,de ha már van akkor használom. 😊

Amúgy azt én is láttam,ha jól tudom õ írta hogy a fórum csak teher az oldalnak,ezért valamilyen szinten meg is értem a hozzáállásodat 😊

Nem a kötekedés volt a célom,csak érdekelt hogy a #20901-ben miért gondolja úgy a
fórumtárs ahogy

Na de OFF vége

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

sokunknál ez elvi kérdés. 😊 nem is az a lényeg, hogy mennyit kell fizetni, hanem hogy miért! régebben én is fizettem vipet a logó miatt, aztán láttam st hozzáállását a másik topikban és akkor eldöntöttem, hogy soha többet egy fillért sem fizetek sg-nek. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Piloss
Mondtam hogy tilos hibáznod? Nem

Ha ott van a lehetõség hogy kijavítsam amit elrontottam akkor élek vele,még akkor is ha ez egy kisebb összegbe kerül
Amúgy is,960 Ft-ba sztem senki sem hal bele,más egy hét alatt a többszörösét költi cigire,vagy piára.

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Dzsini
Igen, ez is olyan országszerte világhírû dolog.

nem érdekel ha hibázok. a világ legnehezebb nyelve, csak szabad hibázni.
és új hsz-ben egészítem ki amit írni akarok.

MR ME
ennyi...

Piloss
Gondolom helyesírási hibát még sosem vétettél

Vagy esetleg ha még le akarsz írni egy plusz gondolatot és nem szeretnél új hsz-t írni

bertino
sohaj...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ezt se értem? minek szerkeszteni? én ott se szerkesztem soha ahol lehet....
ha leírom az Úgy van!!!

MR ME
ez sajnos így van 😄

pont ezért lesznek hülyék ingyen adni a szerkesztés jogát, mert vannak aki fizetnek érte. 😊

MR ME
igazából a legfontosabb a hsz szerkesztési lehetõség, sztem legtöbben ezért veszik meg ahogy én is, 500 forint 4 hónapra ennyit megér, még akkor is ha tudom h máshol ez alap dolog...

Efreet
ne aggódj, nem leszel.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

nem soká mod leszek, majd utánnanézek.

Ezért nem kell itt venni semmit. Pár pixel, meg csillagért ezreseket adni.
Ezt nem fogadja be az agyam mióta itt vagyok....

nandorb
Forumokba is ir...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

nemá. ez maradt csak neki, ezt is elvennéd tõle?<#sir>

nandorb
Nemtudnad schrankot chatbannra kuldeni? 25pontal meg mindig itt van. Ne tessek itt hagyni hogy irjon hanem csetbant neki.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

kösz

Az az igazság, amit elhiszel.

pxxl
énisénis <#dumcsi>

All hail the double x!