Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
19:43 gergely1991: szija chhaya
19:51 Juduka: hali
20:07 schrank: nna végre egy igazi nõ, nem az a mecseki p*csa
20:10 Csirke4: JUDUKA! (L)
20:16 schrank: juduka ( y )
20:25 byzhouse: juduka (())
20:25 chhaya: schrank, ha teljesen figyelmen kívül hagynál, azt megköszönném
nem tudom ki mit szokott látni, de én amikor felnézek chatre és ott van schrank, akkor mindig van valaki felé valami "szép" megjegyzése.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nickem: ba32107 (én lennék a jelölt)
A jelenlegi házigazda nickje: Dick Riddick
Adatlapom: katt
Jelenlegi HG adatlapja: katt
Topik: Póker
Topik link: katt
Jog kérésének hsz-száma: #20539
Linkje: katt
Támogató hsz-ek száma: #20540 - #20543, #20551 (a #20548 egy poén)
Rövid ideig voltam nagy szavazó topik házigazdája is. Elõre is kösz!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
anno 1987
Az SG meg (gondolom) ST számára.
(SP meg a magyar zenei élet számára. <#eplus2>#eplus2>)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
23:28 A Kaszas: KURVAANYÁTOKAT
23:29 A Kaszas: KURVAANYÁTOKAT
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
"én nem bántottam senkit.deha fáj az igazság nektek akkor be lehet kapni!részemröl ennyit!.segnyaló balfaszjankók vagytok!" Szépen illetve csúnyán is ellett neki magyarázva de nem ért belõle.
Opel Movano 2.8DTi
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Biztos gazdag a csóka akié a birodalom😊.
Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!
addig is vidd vissza magaddal a gumiszobába a trollkodást.
szaros tárhelyük sehol nincs a piacon árban
.hu ????
jujujujujujjuj
a fórum az egyetlen jó dolog az sg-ben. a többitõl van olcsóbb megoldás a piacon.
Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!
Amúgy azt én is láttam,ha jól tudom õ írta hogy a fórum csak teher az oldalnak,ezért valamilyen szinten meg is értem a hozzáállásodat 😊
Nem a kötekedés volt a célom,csak érdekelt hogy a #20901-ben miért gondolja úgy a
fórumtárs ahogy
Na de OFF vége
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Ha ott van a lehetõség hogy kijavítsam amit elrontottam akkor élek vele,még akkor is ha ez egy kisebb összegbe kerül
Amúgy is,960 Ft-ba sztem senki sem hal bele,más egy hét alatt a többszörösét költi cigire,vagy piára.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
és új hsz-ben egészítem ki amit írni akarok.
Vagy esetleg ha még le akarsz írni egy plusz gondolatot és nem szeretnél új hsz-t írni
ha leírom az Úgy van!!!
Ezt nem fogadja be az agyam mióta itt vagyok....
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Az az igazság, amit elhiszel.