24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Pata jó, mer nem kell cipőtkötni. -
[viccöl]
Nem tudom, még nem találkoztunk személyesen. Lehet szarvaid és patás lábad van. :)
[/viccöl]
Mindjárt benézek a humiariba, oszt kénköves poklot osztok. :) -
Nagyon elég már belőled a fórumon!
Permbanra tettem pedig már a többi nickkedet is,lehet ez is beérik nemsoká... -
Aláírásra gondolsz?
Szeretik. Kaptam privát üzenet 2-3-at
Ez nem rasszista, csak egy kérés a miheztartás végett. -
Ilyen nick engedelyezett? -
Felülvizsgálat hány nap múlva Főnök? -
Nem! -
Jaj már. Vegyétek le a chatbannt.
Már ki is törölték azt a 2 csúnya szót
Léci léci Léci léci Léci léci
kösz kösz -
bocsi erre a bannera
thx -
Sziasztok!
Kérlek frissítsétek ebben a topikban lévő bannert erre.
Köszi -
Tiltakozom, Bíró Urak.
SQJ Mester az új szabályok életbeléptetésével nem olvashatta el az összes (500+) flém+bökkenő+egyéb hozzászólást, így a lentebb kiemelt hozzászólások zöme valószínűleg elkerülte a figyelmét. Mivel ilyen mértékű sorozatos sértegetésért amúgy is ban járna, ezért lényegtelen, hogy a hsz-ek keltezésekor még nem léptek életbe az új szabályok. -
Figyejjémá', kaptam félezer privit már az eddigiekért is! :D Mosmá' töröljön/banoljon más is! :DDD Ott van mindjárt Cifu, ő fel is ajánlotta már, volt olyan kedves... :D -
Valóban gyökér a gyerek de mégiscsak túlzás lenne visszamenőleg törvénykezni, hiszen gondoljunk csak az alkot... hm...
BANT NEKI!
(mellesleg szerintem alreg trollreg.) -
Sziasztok!
Kérek szépen ban-t P3t31337 felhasználónak a humiariban elkövetett gyomorforgató munkásságáért. Tudom, hogy az új szabályok előtt írta ezeket, de egy ilyen személyeskedés-sorozat, és a másik ember (az, hogy lánynak címezte súlyosbító tényező) teljes megalázásának folyamatos erőltetett probálkozásai nagyon kérem, hogy ne maradjanak megtorlatlanul.
Kis 10 perces villám-gyűjtemény:
P3t31337:
Én kérdeztem elsőnek, de nem trollkodásból, hanem mert tényleg érdekelt, hogy ki ő itt. A napokban én annyit láttam belőle, hogy lekurvaanyázta a fél fórumot, aztán megsértődött. Ezért kérdeztem. Nem gondoltam, hogy elkezdtek rajta vitatkozni.
P3t31337:
Elég seggfájósnak látszol nekem
de lehet tévedek
Kata:
:D
Lúzer... Kérdezz körbe embereket az sg-s találkozókról ahova többször is elmentünk. Ennyit ért az összeesküvés elméleted. ;)
P3t31337:
Amúgy szerintem ez a kata ez igazából fiú, és tök jól csinálja, hogy akárkinek mondhat akármit (mint ahogy kurvaanyázott az imént), aztán kibújik azzal, hogy ő lány és őt tisztelni kell mindenkinek.
P3t31337:
Mibajotok, ha aszondom tits or gtfo akkor értitek?
Akkor tits or gtfo és mars vissza a konyhába Kata. A nőnek levés fájdalmait életed párján vezesd le és ne itt.
Vagy ha már itt, akkor villants cicit vagy mars.
P3t31337:
Akkkkor mutass cicit vagy mars :)
Kata:
Te sem tűnsz valami férfiasnak, ha már itt tartunk. *mirror*
P3t31337:
Hát én nem úgy látom hogy nagyon nőies lenne
Master91: (vele nincs baj, azért tettem ide, hogy ne lógjon a levegőben a következő hsz)
Ejnye! Egy nőnek írod, nem pedig egy libának!
Kata:
parancsolj, have fun :) (linkelve öregasszony-csöcsök)
P3t31337:
akkor mutass cicit vagy mars ki innen
P3t31337:
Beillesztett kép: "Kata Menstruálsz, vagy mi?"
Köszönöm előre is! -
Jó az új Humiari Banner. :DDD
-
Őt már a múltkor kinéztem magamnak, csak dolgom volt és elfelejtődött. Sima reklámspamreg. -
Garfield #21679 43331
Szájberkata be szeretné fejezni SG-s pályafutását. -
Te figyejjé mán, őszintén! A véleményedre vagyok kíváncsi brada! Most tényleg én lennék a SáTáN!?!?? Komolyan?!?!?
-
A Liferay támogatja az sg.hu-t?
Mert eléggé kemény reklámhadjáratba kezdett a Java tutorial - Melyik??? topikban.
Ezt teszi a pcgurun, a pcfórumon, a SEO fórumon a hwsw-n is. -
Ja, és azon versenyeznénk, hogy ki tudná legtovább megőrizni a józan eszét. Az utolsó meg lekapcsolja az egész SG-t a második napon. :D -
1984 -
elképzelem, minden topik külön monitoron, ti meg ültök egy nagy teremben... :) -
Miután senki nem linkelte be, hogy takarítani kellene, értelemszerűen nem lett törölve. Szerinted a modik a szabadidejüket arra áldozzák, hogy folyamatosan monitorozzák az összes futó topicot, és takarítsanak?
Az ezek után való beszólásért meg jár egy büntetőpont, úgy vélem. -
Valaki távolítsa már el INNENis ezt a barom freestyle666-T4!!!!!!!!!!!!
Teljesen élvezhetetlenné teszi a 1313-as beböfögésével a topikot.
Nem igaz hogy ennyi időtök nincs!!!
-
Írj a [email protected], hogy jelentkeznél modinak. ;) -
Más modik is vannak arrafelé, bár én csak vendég modi vagyok errefelé. -
ha nem vetted volna észre általában a többség akarata szokott megjelenni a banner alatt piros betűkkel. -
Az elvről beszéltem...amit te/ti konkretizáltatok a bannerban.
Normális, pár soros banner kellene, és egy moderátor, aki nem annyira elfoglalt hogy néha ránézzen a topicra. Ha neked nem megy, akkor megy másnak. -
Oké! Ugyan ITT nincs demokrácia, de legyen gyereknap. Kérd meg a szavazótotyikban, hogy szavaztassák meg, hogy be lehessen-e tenni ebben a humiariba a lentebb említett képeket. Ha a nagy többség úgy akarja, akkor betesszük, de utána nincs sírás! HA bent van, szeretitek és kussé! Deal?! (amúgy sokan már könyörögtek, hogy tiltsuk ki ezeket a ruppótlan szarságokat) -
"akik szeretik (normális mennyiségben) ezeket a képeket"
Nos akik szeretik azok nyissanak neki egy külön topikot - nem tiltja semmi - és ott folyassák a nyálukat rá 7/24. -
Látod ezzel van a gond. Megint nem a problémát kezeled. A batmen-es képekkel semmi baj, ugyanúgy a "bökkenő"-s képekkel sem. Ha megtiltod akkor majd mással spamelnek.
Ezzel megint csak azokkal baszol/basztok ki akik szeretik (normális mennyiségben) ezeket a képeket. -
Ezek nem értik mi a "trollkodás, szándékos vitakeltés", ez ma is kiderült, még vitáznak is róla (velem is). Konkrétumokból értenek, a KATA szó nyilvánvaló, nehéz felfogású, vízfejű idiótáknak is leeshet, hogy NEM kötsz bele, NEM mész banra. Tán jobb is így. Ez egyfajta természetes szűrő. -
EZ egy igen érdekes téma. Konzolosban már leírtottuk jó részüket. Maguk a júzerek képeznek jól szervezett riadóláncot és ha egy troll betéved, akkor gyorsan a tyúkszemére lépnek. Ezt kéne megtanulni itt is. Node, hogy honnan JÖNNEK ezek, az bizony rejtély (annyira nem). :DDD -
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
Ebbe benne van a Kata történet is. Minek kiemelni? Semmi szükség erre. -
Szerinted,miert vannak a trollok? Honnet jonnek es miert generaljak ezt a flamet meg a tobbit? -
Itt és most kell lerendezni. A batman-es is lecsengett idővel. Ha nagyon elfajulnak a dolgok, lezárjuk a topic-ot egy pár napra stb. Vannak még módszereink, ne aggódj. -
Megen tévedésben vagy. Ha te írnád be, hogy Kata és nem kötnél bele, semmit sem kapnál, AKI kap, az megérdemli, mert előélete van és jól ismerjük. Ezért nem jó így kívülállóként beleokoskodni, látod. Mi tudjuk ki az akinek élből jár a ban, még MIELŐTT megszólalna. -
Renegade #21658 Látod mi lett, már is ki kellett osztanod két pihit (az első szvsz erős volt, a második nagyon jogos). Az, hogy nevesítettétek, csak olaj a tűzre a lánglelkű "hodólói" körében. Nem jó ez így senkinek sem. Ezzel inkább még magatoknak adtatok plusz munkát. -
Ha Kata megvédi magát, NA abból lesz az 500-1000 hozzászólásos, több napos, anyázós flém. ERRE nincs szükségünk! Aki beleköt, ban. Tiszta ügy, nincs collateral damage. A normális júzerek érdekeit kell védenünk, akik nem kíváncsiak erre az egészre és könyörögnek, hogy takarítsuk ki a renitenseket. -
Ezért írtam hogy biztos hogy van aki szívesen elvállalná a humoros aranyost, és rendben is tartaná, csak jogot kell hozzá adni.
Egészen biztos több értelme van mint hogy te elakadásjelzőt osztasz az első "Kata" szó megjelenésénél.