24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • tomsolo
    Feltörték a profilját, lehet lapozni.
  • nandorb
    Ismered te egyaltalan eugabeszt? Hulyesegeket nem beszeljunk osszevissza. Regi poenjai vannak de olyan idossen mint o nem kell komolyan felfogni.
  • NEOreg3
    [URL=http://www.sg.hu/cikkek/82676/6_perc_assassin_s_creed_revelations]itt reklám #3-ban[/URL]
  • clio1616v
    jelen
  • Kata
    Igen, az például Orsand nick-el egy időben, egy gépről két böngészőből ment, saját magát buktatta be ezen felül: rossz böngészőbe írt a rossz nick nevében. Tanúk vannak rá. :)
  • RoyalPredator
    Üdv. Gyors törlést kérnék:

fórum / Sport fórum / Általános >> Airsoft
    #28335 - és ettől felfele.
    Ileltve ezt a hsz-t is.

Köszönöm.
  • Dzsini
    Igen, az új aktiválás hozzáadódik az előző lejárathoz (tehát vásárolhatsz és aktiválhatsz egyszerre 2-3 évet is akár).
  • byzhouse
    igen

Kata: eugabesz? o.O csak úgy fűfa embert alregnek állítasz? megsúgom,hogy eugabesz aktív fórumozó(játékok topic részlegen)
  • Kata
    Az ambrus nickjén elhíresült barátunk folytatja a nem használt regek feltörését és azokkal való trollkodást.
    Jelenleg futó ilyen nickjei: tomi9000, bala19970614, katika78, Orsand, eugabesz, barack1997. Mind bizonyítható.

Finish him.
  • tomi9000
    csak még annyit szeretnék kérdezni ezzel kapcsolatban, hogy ha több vipet veszek, akkor összeadódik az összes? :)
    Köszi még1x, és boccs hogy nem ment elsőre:)
  • Dzsini
  • MaRee
    Köszi, ez a módszer működött, most már jó :)
  • Dzsini
    "Ha az SMS fizetéssel kapcsolatban kérdésed, észrevételed van, írj a [email protected] e-mail címre."

Másoknál előfordult már, hogy csak akkor aktiválódtak a VIP jogok, ha belépett a profiloldalára (fórum főoldal - beállítások), és ott bármit megváltoztatva elmentette a változásokat - próbáld ki, hátha nálad is ez hiányzik.
  • MaRee
    Nem tudok sajnos máshova írni, valaki irányítson el a jó helyre légyszi.

Küldtem sms-t, megcsináltam mindent ahogy kell, de nem működnek a VIP jogaim.
  • bracsek #21881
    Szegény gyerek.
  • pxxl
    banánért könyörög :)

07:54 mama 2: helo
    07:55 mama 2: basszátok meg a KURVAanyátokat ti fasszopó buzik
    07:56 mama 2: feltámadtam és átkokat szórok nindnen köcsögre aki bántott életemben
    07:56 mama 2: rohadt férgkek
    07:57 mama 2: mindenki megdöglik
  • Sir Quno Jedi
    AZ IP semmit nem jelent, mert lehet egy IP-ről egy egész iskola, vagy cég és a dinamikus IP-k meg akármikor változhatnak.
  • tomsolo
    Minek?

Ez a gyökerek NEM TUDNAK változni ezért elég hamar kiderül, kell neki a klikk vagy sem.
  • fire2001
    A regisztrálás résznél kéne megoldani, hogy egy Ip címről, csak max 2 reget lehessen létrehozni, ha többet hoz létre, akkor automatikusan jelez a modiknak, és megkérdezik, hogy hogy is van ez.
  • Fabio Capello
    Miért nem kértek iSTentől egy lehetőséget, hogy adatlapon nektek kilistázza az utolsó ötven hozzászólást?
  • [NST]Cifu
    Regisztrálásnál és hozzászólásoknál láthatja a modi. Ezért gond egy régen inaktív felhasználónál kideríteni, hogy van-e bármi köze egy másik reghez.

Hozzáteszem az IP még nem perdöntő, van olyan trollunk (Drevil), aki legalább négy különféle ISP-től rendelkezik ADSL-es (tehát dinamikus) IP-vel, illetve láttunk már olyat, hogy valaki ingyenes Wi-fi hálózatot használva jelentkezett be, és úgy alkotott. Ilyenkor jön a modiknál elő a gyanú és az abból fakadó esetleges tévedés lehetősége. Ez benne van a pakliban. De mint említettem, némi kommunikációval a félreértés kezelhető - persze ha valaki úgy kezdi, hogy a elkezdi ócsárolni a modi felmenőit, akkor azzal csak annyit ér el, hogy a modi rábök a Letilt gombra és többet nem foglalkozik az üggyel.

Drevil például anno elég meggyőzően próbálta előadni TEGRON (? a fene emlékszik pontosan) alregjével, hogy ő valójában egy ártatlan szűz bárány, még a chaten is előadta magát, aztán csak kibújt a szög a zsákjából... :)
  • nandorb
    Amugy az IP-ekhez csak ugy fertek hozza hogy hsz.-nel oda van rakva,vagy a profilon is lathato? Mint moderatornak?
  • [NST]Cifu
    Azt konkrétan én bannoltam (nem ban, kitiltás, mert ugye most itt vagy, a ban meg eredendően végleges kellene, hogy legyen, de ezen már ne akadjunk fent), veled együtt. Nem kell ferdíteni, nem csak reklámoztál, te konkrétan telespamelted a játékosok fórumrészét, méghozzá az alregeddel (nem ezzel a fő regeddel), tehát tudtad, hogy amit csinálsz, az rossz. Szóval a mellébeszélést mellőzd.

Ha nem is a tiéd volt az a nick, elég régen nem volt aktív, ez esetben számára tehát nem jelentett komoly csapást az egy hónap pihi.

A felvetett példád amúgy sántít, elég hamar kiderülne, hogy egy Kata007 nem azonos Katával, hiszen Kata aktív fórumozó.

BTW volt olyan reg, amelyről azt hittem alreg, de priviben tisztáztuk, hogy nem az, és levettem róla az öt büntipontot. Tehát a korrekció lehetősége adott.
  • nandorb
    Bocs, de aki hulya az hulye es gyorsan megfog halni a hibajabol, a sok forumtroll lehet 40-eves dedos is,akinek eppen nincs jobb dolga mint masok dolgaba beleutni az orrat. Sajnos en meg mindig nemtudom hogy tudnak az emberek ennyi beszolast kitalalni, vagy ezt valahol igy tanitjak. Masik a szarasba ennyi errovel pl. a Kata007-es nicku pl. flammel,trollkodik megy 1ho bannra ekkor jon a kovetkeztetes hogy biztos a Kata az alregje akkor o is megy banra,az mennyire tetszene?
  • Kata
    A nem aktív fórumozó és a tartalék kamureg között azért igen erősen érezhető differencia van, főleg mikor hirtelen bizonyos bannolások után előtűnik a semmiből és ugyanott, ugyanúgy, ugyanazoknak osztja az észt.

@nandorb: annyi belefér a szórásba. Meg tessék normálisan viselkedni és akkor eleve nincs banánozás, ejnye! :)
  • nandorb
    Figyi,mikor kibbanoltatok meglehet reklamert mert ti annak vettetek na de mindegy. Akkor 2accomat bannoltatok +1 olyan nicket ami nem is az enyem,kb.
  • Sir Quno Jedi
    Az 5 év alatt valaha is elkövetett 4, azaz NÉGY hozzászólás (az aktuális mocskolódással és ban-érdemű genyázással együtt ennyi) nem azt jelenti, hogy valaki nem elég aktív!

Most tényleg hüjjekvízdélutánt játszunk?!?!? :D
  • piros mogyi
    Tehát, ha nem vagy aktív fórumozó, akkor az is büntetendő.
  • morcosqtya
    Vagy egy székely bácsi, aki keveset szól, de most 4 év után elgurult a gyógyszere..
  • Sir Quno Jedi
    Aki 3-5 év alatt 4-et szólt hozzá és most ficereg a genya, az tartalék alreg, semmi kétség. Tök mind1 kié, vesznie kell, senki nem siratja meg. Azé ennyire ne nézzetek már minket hülyének! :D
  • nandorb
    Efreet: Csak 1gond van hogy sok admin olyan alreget bannoltat ki,ami pl. pont nem is aze akire hiszik...
  • Rash87
    Én is pont ezt akartam írni.
  • byzhouse
    inkább chat beszüntetése és a Robaj által fejlesztett chat bevezetése mindenhova.
  • Kata
    Kérdés nélkül permban.
  • Narxis
    Hogy ki kell az alregeket bannolni?
  • Sir Quno Jedi
    1-4 hozzászólásos alregek seregei írogatják a csetre a faszságaikat. Mi következik ebből?
  • gergely1991
    nem a chattel van a baj, hanem azokkal akik használják:/
    ugyanúgy a fórumot is lehetne törölni mert ott is ugyan ez a helyzet:/
  • atesz161993
    Igazad van.
    Csak probaltak ugy feltunteni, mintha az osszes hulyeseget egyedul irtam volna.
    Elsimerem nekem is volt par olyan komment ami tenyleg nem oda valo, de azert tettem smylet a veger, hogy ne legyen felreertheto.

Amikor te irtad ezt ott egy kicsit elszabadult a pokol, ott tenyleg tobb embert is be lehetett volna tenni.

Peace!
  • Master91
    ha már engem bele rángattál, lehetett volna másokat is...főleg az előzményeket...
  • matyi0323
    Szerintem jó dolog a cset, csak néha pár ilyen degenerált beszabadul, olyankor tényleg értelmetlen.