Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

whiskeyman
Humoros topik, #247745, #247744

de egy csomó más topikba is beszpemmelte

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

Fresh Duke
Habár nem nagyon hoz lázba, de itt ez a gyerek.

A szokásos utalás mellett érdemes még megnézni az aláírását. (Igen, ott is ott van a terroristás utalás.) Az aláírásában az idézet valamiért nagyon azt a gyereket juttatja eszembe, akit shadow azért bannolt, mert az adatlapja kicsit fel volt turbozva, illetve visszaugatott shadownak.

A heavy cost. I pay it gladly.

wesker24
A VV4 topikból legyenek szivesek kivenni az Off topicot mivel már jó pár napja zárva van ! És a szavazást is kéretik kivenni mert már hiteltelenné vált az egész ! Köszönöm !

VV4
Dzsini
akkor ma is tanultál valamit.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

papi08
Moderátori intézkedéssel kapcsolatba nem írtam oda, az a HSZ pont hogy a többieket segíti, ugyanis ahogy már mondtam, egy moderátor anno mondta, hogy ide írjak ha kell valami, mert ezt inkább figyelik a moderátorok, mint a játékok moderátori topikját.😉

13 éve itt. Szép idő.

Dzsini
tényleg nem írtál oda alig 4 órája...

Több moderátor is olvassa az összes moderátori topicot, azért vannak elkülönítve.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

papi08
De mindegy. a Büntetését megkapta, köszönöm az intézkedést.😊

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Ez téves, nem írtam oda, mert anno Egyik Kolegád, vagy Te mondtad hogy ide írjak, mivel az ottani moderátori topikot nem látogatják valami sûrûn moderátorok😊

13 éve itt. Szép idő.

Efreet
Írtál a játékosok modtopicjába, láthattad, hogy aktív, ezek után nem értem miért "ide kell" írjad. Olyan marha bonyolult értelmezni a fejlécben szereplõ

feliratot?
(vonatkozik ez az alattad levõre is)

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

papi08
Sajnos ismét ide kell írjam a játékos dolgokat is..
Kérném Dév92-nek a szándékos Off-olásért járó büntetõpontokat. Nem képes felfogni hogy mire való az Off topik.
#1057-es HSZ-t addig nem törlöm, amíg egy moderátor nem látja bizonyítás képpen. Köszönöm a figyelmet, és az intézkedést.😊

13 éve itt. Szép idő.

KranaZoli
S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Utóbbi hsz-ekben elsõ oldal pár emberkénél nagyon elgurult a gyógyszer.

<#szomoru2>

link...

Páran egymásnak estek nagyon.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Sadist
Ebbõl a topikból töröljétek légyszi a #16022, #16023, #16028-as hozzászólásokat!
Köszi!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Mike

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

papi08
Nagyon szépen köszönöm!😊

13 éve itt. Szép idő.

Efreet
Jó munkát!

pxxl

All hail the double x!

papi08
Mivel anno egyik moderátor kollega kért, hogy IDE írjak ha bármilyen HG gond van, azért erre támaszkodva megteszem.
A topik: OMSI - Der Omnibussimulator
Igénylési HSZ: #644
egyetértõ HSZ-ek: #647#648#649#650#651#652#653

Köszöntem!😉

13 éve itt. Szép idő.

Kori
bocs
legközelebb oda fogok írni

thx

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

[NST]Cifu
1.: Legközelebb akkor ha már egyszer az általános eszmecsere fórumrész moderátori topicjába írsz be egy teljesen más fórumrészhez tartozó dolgot, akkor a minimum, hogy ezt az apróságot megemlíted.
2.: Van a saját fórumok fórumrésznek is moderátori topicja...

BTW a kedves delikvensünk közben sikeresen kirúgatta magát már, úgyhogy a probléma megoldva. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Kori
Saját fórumok

ez a címe hm...

[NST]Cifu
Hmm...
Nem vagyok gondolatolvasó, így nem tudom milyen topicra gondolsz... 😊

Kori
hm...
51028

shumika
lehet hogy van szép világa de tuti nem értelmes

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

[NST]Cifu
Isten hozott az internet szép és értelmes világában. 😊

Csirke4
Szerintem ha nem menne érte büntipont már rég kihalt volna.
shumika
<#wow3> és ezek azóta nyomják hogy terrorista <#wow3>

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

[NST]Cifu
Hajdanában, úgy 5-6 éve a híreknél kezdett terjedni, ha valami új technikai dolog volt a terítéken, jött a "csak terroristák kezébe ne kerüljön" szöveg. Ez talán 1x poén, ötödszörre már unalmas, tizedszerre kínos.

Fresh Duke
#247183 <#banplz>

Fresh Duke
Ez mikor kap már bant?

shumika
mikor és mibõl indult ki a terroristázás?

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

shumika
köszönöm

Dzsini
hogyne, fent van a "médiaajánlat" menüpont, ott tudsz kapcsolatba lépni a reklámot intézõ céggel

shumika
Moderátorok Reklám lehetséges az oldalon?? Természetesen nem ingyen

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Efreet
Ez már beteges, és a nyilvánosság elõtt alázod meg magad (sokadszor). Felejtsd el. A saját érdekedben.

A témát lezártnak tekintem, és mindenki jól gondolja meg, hogy bármiféle reakciót beír-e ide.

Nem bíztok meg bennem?
Akkor csináljunk olyat, hogy letétbe rakok mondjuk 10 ezret, és ha megint buziskodás lesz akkor megint letilthattok, és tiétek a pénz is.
Viszont ha nem, akkor nem tiltotok ki indok nélkül, és egy idõ után visszakapom a pénzemet.
Ebben az ügyben nem járhattok rosszul, csak a lelkiismeretetek bánja ha kibasztok velem. Én kockáztatok csak.

pxxl

All hail the double x!

Efreet
Ezerszer megígérted nekem is, másnak is, a topicban is, privátban is, hiába.

Egy idõ után már az ember nem hisz annak, aki megígér valamit, ha tudja, hogy az elõzõ sok alkalommal sem tartotta be.

Efreet
Nem illendõ.

pxxl

All hail the double x!

shumika
Nem, mer automata spam.

pxxl
szabad ilyen scriptet futtatni saját (spammalõs marhaságos) topikban?

$(document).ready(function () {
function pausecomp(millis)
{
var date = new Date();
var curDate = null;
do { curDate = new Date(); }
while(curDate-date < millis);
}

document.newmessage.message.value='WuT O.o';

pausecomp(15002);

document.newmessage.submit();
});

All hail the double x!

tommygear
<#eljen>
Dzsini
nem mi tehetünk róla, de szívesen 😊

byzhouse
Szeretném megköszönni a gyors választ! Köszönöm szépen 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

byzhouse
Mert te moderátor vagy! <#sniffles>

-----

amúgy az email-re kb. mikor várható válasz?(csak,hogy ne nézzem óránként)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

shumika
hányszor is hallottuk ezt?

Igen megértettem.
Tudom hogy az sg nem az a hely ahol szivesen látják ezt a témát.
Többet nem fog elõjönni igérem, csak szeretnék már beszélni az ismerõseimmel. Nem leszek egész nap a cseten, csak néha amikor nagyon rámjön.
Nem fogom rontani a levegõt, léci, már olyan sok idõ eltelt.
Vissza szeretnék menni.
Nem lesz velem semmi gond, megigérem, és be is fogom tartani.

SHADOWEYES7
Számtalan lehetõséget kaptál és mindíg buziskodás lett a vége a cseten!
Vannak fórumok ahol errõl a témáról beszélgetnek és szeretnek is kommentelni / csetelni-> DE ITT NEM!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.