Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
A szokásos utalás mellett érdemes még megnézni az aláírását. (Igen, ott is ott van a terroristás utalás.) Az aláírásában az idézet valamiért nagyon azt a gyereket juttatja eszembe, akit shadow azért bannolt, mert az adatlapja kicsit fel volt turbozva, illetve visszaugatott shadownak.
A heavy cost. I pay it gladly.
VV4
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
13 éve itt. Szép idő.
Több moderátor is olvassa az összes moderátori topicot, azért vannak elkülönítve.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
13 éve itt. Szép idő.
feliratot?
(vonatkozik ez az alattad levõre is)
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Kérném Dév92-nek a szándékos Off-olásért járó büntetõpontokat. Nem képes felfogni hogy mire való az Off topik.
#1057-es HSZ-t addig nem törlöm, amíg egy moderátor nem látja bizonyítás képpen. Köszönöm a figyelmet, és az intézkedést.😊
13 éve itt. Szép idő.
Utóbbi hsz-ekben elsõ oldal pár emberkénél nagyon elgurult a gyógyszer.
<#szomoru2>#szomoru2>
link...
Páran egymásnak estek nagyon.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Köszi!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
All hail the double x!
2.: Van a saját fórumok fórumrésznek is moderátori topicja...
BTW a kedves delikvensünk közben sikeresen kirúgatta magát már, úgyhogy a probléma megoldva. 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nem vagyok gondolatolvasó, így nem tudom milyen topicra gondolsz... 😊
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A témát lezártnak tekintem, és mindenki jól gondolja meg, hogy bármiféle reakciót beír-e ide.
Akkor csináljunk olyat, hogy letétbe rakok mondjuk 10 ezret, és ha megint buziskodás lesz akkor megint letilthattok, és tiétek a pénz is.
Viszont ha nem, akkor nem tiltotok ki indok nélkül, és egy idõ után visszakapom a pénzemet.
Ebben az ügyben nem járhattok rosszul, csak a lelkiismeretetek bánja ha kibasztok velem. Én kockáztatok csak.
Egy idõ után már az ember nem hisz annak, aki megígér valamit, ha tudja, hogy az elõzõ sok alkalommal sem tartotta be.
$(document).ready(function () {
function pausecomp(millis)
{
var date = new Date();
var curDate = null;
do { curDate = new Date(); }
while(curDate-date < millis);
}
document.newmessage.message.value='WuT O.o';
pausecomp(15002);
document.newmessage.submit();
});
All hail the double x!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
-----
amúgy az email-re kb. mikor várható válasz?(csak,hogy ne nézzem óránként)
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Tudom hogy az sg nem az a hely ahol szivesen látják ezt a témát.
Többet nem fog elõjönni igérem, csak szeretnék már beszélni az ismerõseimmel. Nem leszek egész nap a cseten, csak néha amikor nagyon rámjön.
Nem fogom rontani a levegõt, léci, már olyan sok idõ eltelt.
Vissza szeretnék menni.
Nem lesz velem semmi gond, megigérem, és be is fogom tartani.