Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergely1991
most már nem javascriptet használ hanem meta reflesh tag-et.A FF pl.:tökéletesen blokkolja az ilyet ha be van-e állítva(kérdést küld ilyen esetben)...
perbanolni kellene már az ilyet

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

tommygear
ennek az adatlapja megint a kurucra dob
TAGRON
Ó ez milyen kedves és figyelmes a részetekrõl😊
prog.hu-n, meg n3wouse3 közbenjárásával sok "nagymester" programozót ismertem meg. Ezt az ajax-os, java-s szart pár nap alatt felnyomják és Hipermoderátort csinálnak belõlem<#eplus2><#eplus2>

A hatalmas DREVIL666 alregje vagyok:)! Mindig kibabrálnak az adatlapommal, hogy ne legyen csiriviri :(

Dzsini
Láttuk, emiatt (is) történt a szûrés bevezetése.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

shumika
Igen én is megnéztem reggel. A kuruc-ra irányított át.

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

gergely1991
hurrá😊
elõtte még átirányított egy másik oldalra(reklám miatt nem írnám le melyikre) mikor átmentem az adatlapjára(kb 15-30 perce azthiszem)

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Dzsini
most lett szûrve az adatlapokról a scriptelés lehetõsége 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

gergely1991
tárgytalan😊

gergely1991
drevil666 adatlapja
Remélem ilyen ügyben ide kellett volna ha nem irányítsatok át egy erre is alkalmas mod topikba😊

Efreet
Látom tényleg problémáid vannak a szövegértéssel.

Idézem újra önmagamat: "A témát lezártnak tekintem."
Kérj meg valakit az ismerõseid közül, hogy ezt a mondatot magyarázza el neked, ha önmagadtól nem megy.

A további hozzászólásokat a témában törlöm, esetleg büntetem.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Mit igérgetek? Normálisan írtam karácsonykor is, és azért kaptam a fejemre. Az a gond hogy amit én normálisnak gondolok, meg egy csomó ember normálisnak gondol, akik megtanultak már közösségben élni azt mások nem értik. Ha nem bántok senkit, nem sértek meg senkit, nem csúfolok, baszogatok, káromkodok, stb akkor miért tiltotok ki állandóan és most meg örökre? Lehet hogy unalmas vagyok meg szánalmas sokak szemében, de attól még ártalmatlan vagyok, nem bántok senkit.
És én is szeretnék beszélgetni a cseten. Nem vesztek emberszámba, és nem is fontos hogy én mit szeretnék, csak az van amit ti akartok. Az a baj.
Az a baj ha viccet mondok, az a baj, ha nem mondok viccet, az a baj.
Tök mindegy milyen sapka van rajtam, majd megint kapok indoklás nélkül mint múltkor.

mért aláztam volna meg magam? ti akartok rosszat nekem

shumika
MOst õszintén. Ezt hányszor ígérted meg?

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

dehát ez full kiközösítés..
Miben különbözök a többi sgstõl?
Karácsony óta nem írhatok a chatre, mert azt írtam, hogy "hiányzik ide egy fiú". Nem látom benne a sértõ,csúnya szót. Ha egy lány írná ezt, azért hazavágnátok? És ha fiú? Mi a különbség, mert szerintem semmi. Minden ember más egy kicsit.
Már nem hangoztatok semmit magammal kapcsolatban, már nem érdekel az egész. Csak kérem hogy vegyétek le a chatbant. Senkit nem fogok zavarni.

Efreet
Szövegértelmezéssel tényleg ekkora problémáid vannak? Olvasd el újra a 21305-ös hozzászólást (és esetleg az elõzményeit, ha már nem emlékszel, hogy milyen módon aláztad meg magad).

csetbant valaki légyszi vegye már le rólam

jhetedikj
SMGBAS
Amennyit használni szoktam bõven elég a sima is, csak gondoltam szólok (:

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

pxxl
ezért (is) jobb megoldás cSuwwi spoiler scriptje 😊 ami gombnyomásra megjeleníti/rejti a spoilert

All hail the double x!

SMGBAS
Ha linket írok spoilerbe akkor lazán megjeleníti 😄

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

pxxl
van hg-ja a topiknak, majd törli ha szólsz neki, ezért felesleges a modikat ugráltatni sztem...

All hail the double x!

JimKirk
Hattrick

JimKirk
Legyen szives egy moderator torlje az utolso ket hozzaszolasomat a Hattrick topicbol! Koszonom!
még annyit, én se érezném túl komoly sértésnek de mikor ez nem az elsõ alkalom ? és múltkor õ nem kapott semmit pedig õ generálta a feszültséget akkor is 😄DD most direkt nem szólók és megússza megint, így pláne rühellem a tag-ot 😄 mind1. további szép napot
OMG
én anno egy ilyenért -> an*****d-ért (így írtam direkt ahogy most látjátok, efreet tudja) kaptam egybõl egy büntetõpontot
az illetõ most 2-3-4 hozzászóláson keresztül személyeskedik illetve megvádol azt nem kap semmit???? okés semmi gond!
még1 ilyen húzása lesz kitiltom örökre és nem fog érdekelni,hogy mit irogat azután!
egyébként meg azért töröltem mert nem voltam rá kíváncsi és direkt azért készítettem a képet h legyen bízonyíték de ezek szerint hiába 😄DD
[NST]Cifu
Elsõ körben az elõzmények ismerete nélkül én csak figyelmeztetést látnék indokoltnak (ezt megtettem), azért túl komoly sértésnek nem érzem ezeket. Persze ha Efreet vagy más modi másképpen látja, felülbírálhat e téren. Ha a topicban a hangnem persze ilyen ellenséges marad (vagy az már régóta), akkor indokolt lehet a büntipont.

Megj.: Ilyenkor én legalábbis jobban örülök, ha megmarad a sérelmezett hozzászólás (ie.: nem csak egy kép alapján kellene dönteni, mert a hsz.-t magát már nem láthatom a fórumon), csak a tisztaság kedvéért.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

sry a sok kommentért és nem fogok többet linkelgetni,remélem ennyi is elég lesz h tudjatok dönteni...
és az ilyen nem érdemelné meg h kilegyen tiltva akár örökre is? (+ pár hónapja még õ mondta h többet nem is fog jönni a topicba)
személyeskedik mikor tényleg mint már írtam 1000szer elmontam ha akar valamit akkor nyomja már meg a ki***t privát gombot a válasz erre gomb mellett és ott tegye ,de mintha a falnak beszélne az ember 😞
next (még mindig shep)
itt is elnézést,hogy törlöm de irritál ez a tag 😄
töröltem és visszavettem nehogy ebbõl is baja legyen,de a személyeskedésért remélem kap vmi büntetõpontot!
a két hsz- képekben
kep1
kep2
fogadás topic

ma nem elsõ alkalom volt,hogy kötekedett emberekkel!
most is ezt teszi velem amibõl elegem van (rengetegszer mondtam neki,hogy ha valamit akar akkor írja privátban ,de õ nem! a topicba kell írnia mindenképp!
egyébként én meg nemtudok neki írni PM-et mert letiltott minden ok nélkül)
sértegetés
sértegetés 2

am korábban a mai nap folyamán írtam,hogy próbálom az új szkriptet 😊
egyik felhasználónak meg írtam,hogy nem is akarom kitiltani örökre (pedig megérdemelné mert nem egyszer miatta indulnak a konfliktusok veszekedések)
kérem vmi jutalmat az Úriembernek (esetleg nekem egy PM-et küldeni,hogy tudjam sikerül-e és akkor törlöm ezt a két hsz-t illetve a szkriptbõl kiveszem az emberkét mert nehogy az legyen ,hogy majd balhézik miszerint mást csináltam vele!
Lyukasbogrács
egyszerû. válaszolsz arra a kérdésre, ami akkor jött, amikor épp a választ írtad, és közben nem frissítettél, majd újra felteszed a kérdést, vagy hivatkozol a kérdésedre. a hsz törlés csak még több kavarodást okozna, hogy "miért lett törölve?, hova lett a kérdésem?".

Tarajos Sül
"a téma igazából nem is igényel házigazdát"

Ebben nagyon is igazad van!
Viszont: 1. A topicnak mégis van (jelenleg inaktív) házigazdája. 😊
2. Mialatt valaki választ ír az adott kérdésre, sûrûn elõfordul, hogy más valaki is válaszol, és el is küldi a hsz-t, sõt, aki már végzett az is elküldi, így egy kis kavarodás keletkezik, ami nem gáz, mert van olyan, amikor az új hsz-ek miatt ezek lentebb kerülnek, de szebb lehetne a topic.
Efreet
Igen, oda pont a "lényeg" nem jutott el - azért az, hogy 1 valaki azt mondta, hogy rendben, az nem igazán felel meg az "adott téma közössége" kritériumnak.
Plusz ahogy látom az a téma igazából nem is igényel házigazdát, elég hosszú ideje elvagytok nélküle, nincs probléma sem a topiccal.

Tarajos Sül
Hello.
Én, mint Tarajos Sül ( Link ) házigazda szeretnék lenni a "Kérdezek, Válaszolsz, Kérdezel" topikban.( Link )
A jelenleg lévõ kulabácsi nevû felhasználó már egy azt hiszem bannolt tag, és a topiknak amugyis rendszeres látogatója vagyok.
A házigazda "váltással" kapcsolatos pozitív hozzászólás:
és #54668.

Köszi
Üdv.Tomi

UI: (Ezt a levelet nem pontosan így, de a lényeggel elküldtem már a [email protected], de onnal válasz még nem érkezett.
Garrett27

Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315

Fresh Duke

A heavy cost. I pay it gladly.

Carlos
Topik

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Topik

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Topik

Þór vígi þessi rúnar

És most? <#kuss>

shumika
Moderátorok!

Már naggyon ré óta rajtam van a chatbann! Legyetek szivesek levenni.

THX

Dzsini
A topic felett a megnyitása után - mivel nem a sajátba nyitottad - nem rendelkezel, innentõl saját életet él. Ha nem érdekel ne nézz be többet, de ha más beszélgetni akar ott, megteheti.

Üdv!
A topikom, amit nem olyan régen hoztam létre, törölhetõ, semmi érdemlegeset nem tudtam meg belõle. A neve: Letámadás
Kösz.

Attila8805
Pay pal topik 1312 hsz!
Reklám!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

tommygear
drevil666 újabb alregével alkot:

13:54 irarref456: emegegttem egy almát és egy szardarab benne volt
13:54 irarref456: fúú de szar ize ot
13:54 irarref456: de egy kis szardarab votl csdak benne
13:55 irarref456: pont ráharaptam.. képzelhetitek
13:55 irarref456: de ettem én már kukacot is
13:55 irarref456: meg cserebogarat
13:55 irarref456: a szar kifröccsent a számból

permbant és csetbant neki
másik alrege már banon van de ez is mehet csetbanra mert csak trollkodik ezzel is: link
MR ME
csak a szellemi szinvonalát próbálta tükrözni, sikerûlt

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Efreet
kapott érte egy vízszintes vonalkát.

tuzfal3
Ez gond?
13:53 irarref456: telibeszopott egy lovat
13:53 irarref456: kurva anyját
13:53 irarref456: geci
13:53 irarref456: fasz
13:53 irarref456: szõrös pina
13:53 irarref456: genyedzõ here
13:54 irarref456: fúúú de büdös segg