Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
perbanolni kellene már az ilyet
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
prog.hu-n, meg n3wouse3 közbenjárásával sok "nagymester" programozót ismertem meg. Ezt az ajax-os, java-s szart pár nap alatt felnyomják és Hipermoderátort csinálnak belõlem<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
A hatalmas DREVIL666 alregje vagyok:)! Mindig kibabrálnak az adatlapommal, hogy ne legyen csiriviri :(
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
elõtte még átirányított egy másik oldalra(reklám miatt nem írnám le melyikre) mikor átmentem az adatlapjára(kb 15-30 perce azthiszem)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Remélem ilyen ügyben ide kellett volna ha nem irányítsatok át egy erre is alkalmas mod topikba😊
Idézem újra önmagamat: "A témát lezártnak tekintem."
Kérj meg valakit az ismerõseid közül, hogy ezt a mondatot magyarázza el neked, ha önmagadtól nem megy.
A további hozzászólásokat a témában törlöm, esetleg büntetem.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
És én is szeretnék beszélgetni a cseten. Nem vesztek emberszámba, és nem is fontos hogy én mit szeretnék, csak az van amit ti akartok. Az a baj.
Az a baj ha viccet mondok, az a baj, ha nem mondok viccet, az a baj.
Tök mindegy milyen sapka van rajtam, majd megint kapok indoklás nélkül mint múltkor.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Miben különbözök a többi sgstõl?
Karácsony óta nem írhatok a chatre, mert azt írtam, hogy "hiányzik ide egy fiú". Nem látom benne a sértõ,csúnya szót. Ha egy lány írná ezt, azért hazavágnátok? És ha fiú? Mi a különbség, mert szerintem semmi. Minden ember más egy kicsit.
Már nem hangoztatok semmit magammal kapcsolatban, már nem érdekel az egész. Csak kérem hogy vegyétek le a chatbant. Senkit nem fogok zavarni.
anno 1987
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
All hail the double x!
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
All hail the double x!
én anno egy ilyenért -> an*****d-ért (így írtam direkt ahogy most látjátok, efreet tudja) kaptam egybõl egy büntetõpontot
az illetõ most 2-3-4 hozzászóláson keresztül személyeskedik illetve megvádol azt nem kap semmit???? okés semmi gond!
még1 ilyen húzása lesz kitiltom örökre és nem fog érdekelni,hogy mit irogat azután!
egyébként meg azért töröltem mert nem voltam rá kíváncsi és direkt azért készítettem a képet h legyen bízonyíték de ezek szerint hiába 😄DD
Megj.: Ilyenkor én legalábbis jobban örülök, ha megmarad a sérelmezett hozzászólás (ie.: nem csak egy kép alapján kellene dönteni, mert a hsz.-t magát már nem láthatom a fórumon), csak a tisztaság kedvéért.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
és az ilyen nem érdemelné meg h kilegyen tiltva akár örökre is? (+ pár hónapja még õ mondta h többet nem is fog jönni a topicba)
személyeskedik mikor tényleg mint már írtam 1000szer elmontam ha akar valamit akkor nyomja már meg a ki***t privát gombot a válasz erre gomb mellett és ott tegye ,de mintha a falnak beszélne az ember 😞
itt is elnézést,hogy törlöm de irritál ez a tag 😄
ma nem elsõ alkalom volt,hogy kötekedett emberekkel!
most is ezt teszi velem amibõl elegem van (rengetegszer mondtam neki,hogy ha valamit akar akkor írja privátban ,de õ nem! a topicba kell írnia mindenképp!
egyébként én meg nemtudok neki írni PM-et mert letiltott minden ok nélkül)
sértegetés
sértegetés 2
am korábban a mai nap folyamán írtam,hogy próbálom az új szkriptet 😊
egyik felhasználónak meg írtam,hogy nem is akarom kitiltani örökre (pedig megérdemelné mert nem egyszer miatta indulnak a konfliktusok veszekedések)
kérem vmi jutalmat az Úriembernek (esetleg nekem egy PM-et küldeni,hogy tudjam sikerül-e és akkor törlöm ezt a két hsz-t illetve a szkriptbõl kiveszem az emberkét mert nehogy az legyen ,hogy majd balhézik miszerint mást csináltam vele!
Ebben nagyon is igazad van!
Viszont: 1. A topicnak mégis van (jelenleg inaktív) házigazdája. 😊
2. Mialatt valaki választ ír az adott kérdésre, sûrûn elõfordul, hogy más valaki is válaszol, és el is küldi a hsz-t, sõt, aki már végzett az is elküldi, így egy kis kavarodás keletkezik, ami nem gáz, mert van olyan, amikor az új hsz-ek miatt ezek lentebb kerülnek, de szebb lehetne a topic.
Plusz ahogy látom az a téma igazából nem is igényel házigazdát, elég hosszú ideje elvagytok nélküle, nincs probléma sem a topiccal.
Én, mint Tarajos Sül ( Link ) házigazda szeretnék lenni a "Kérdezek, Válaszolsz, Kérdezel" topikban.( Link )
A jelenleg lévõ kulabácsi nevû felhasználó már egy azt hiszem bannolt tag, és a topiknak amugyis rendszeres látogatója vagyok.
A házigazda "váltással" kapcsolatos pozitív hozzászólás:
és #54668.
Köszi
Üdv.Tomi
UI: (Ezt a levelet nem pontosan így, de a lényeggel elküldtem már a [email protected], de onnal válasz még nem érkezett.
Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315
A heavy cost. I pay it gladly.
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Már naggyon ré óta rajtam van a chatbann! Legyetek szivesek levenni.
THX
A topikom, amit nem olyan régen hoztam létre, törölhetõ, semmi érdemlegeset nem tudtam meg belõle. A neve: Letámadás
Kösz.
Reklám!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
13:54 irarref456: emegegttem egy almát és egy szardarab benne volt
13:54 irarref456: fúú de szar ize ot
13:54 irarref456: de egy kis szardarab votl csdak benne
13:55 irarref456: pont ráharaptam.. képzelhetitek
13:55 irarref456: de ettem én már kukacot is
13:55 irarref456: meg cserebogarat
13:55 irarref456: a szar kifröccsent a számból
permbant és csetbant neki
másik alrege már banon van de ez is mehet csetbanra mert csak trollkodik ezzel is: link
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
13:53 irarref456: telibeszopott egy lovat
13:53 irarref456: kurva anyját
13:53 irarref456: geci
13:53 irarref456: fasz
13:53 irarref456: szõrös pina
13:53 irarref456: genyedzõ here
13:54 irarref456: fúúú de büdös segg
13:54 irarref456: emegegttem egy almát és egy szardarab benne volt
13:54 irarref456: fúú de szar ize ot
13:54 irarref456: de egy kis szardarab votl csdak benne
13:55 irarref456: pont ráharaptam.. képzelhetitek
13:55 irarref456: de ettem én már kukacot is