24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • bracsek #22057
    Arra nem gondoltál hogy lecserélte a felhasználónevét? Szerintem sajátja mind a kettő.
  • Büdös Bohóc
    járjatok utána, hogy ki ez, mert a logó és az aláírás egy az egyben létező felhasználótól lopott (Cat 02) - aki ahogy nézem lassan 1 hónapja nincs is online sg-n.
  • bracsek #22055
    Nekem mobil és vezetékes netem is dinamikus ip-t osztogat az egyik 4 tartományból, a másiknál meg nem sikerült megszámolnom mert nem tudom hogy akkora tartományt vettek e meg vagy több kisebbet elég közel egymáshoz.

Jah és mivel elfogytak az ipv4 es címek így egyre több szolgáltató kényszerül arra hogy dinamikusan ossza az ipket hogy ha valakik nem haználják a netet akkor másnak adhassák az alatt az ipt ez akár 40-50% ip felszabadulást jelent ami már messzemenőleg megéri.
  • Dzsini
    Melyik a több állításból a hozzászólásban? :)
  • tomsolo
    Ez már tök régen nem így van de mindegy.
  • Dzsini
    OK, ez így rendben van - bár tudomásom szerint az UPC sem fix IP-t ad hivatalosan magánszemélyeknek, csak nem állítgatják, maximum karbantartáskor és globális újraindításkor osztják újra.

Nekem az 1996-ban kötött kábelnetem magánszemélyként is fix volt, szerződésben rögzített IP-t kaptam sok évre :)
  • Ulvar
    Az világos, csak arra reagáltam hogy "mikor volt utoljára FIX IPje valakinek". Hát kérdezd meg az összes UPC-st. Pl: Nekem fél éve tudják haverjaim az IPmet mindig én csinálok LAN szervert. Az oké hogy ennek a srácnak dinamikus van. Azzal nincs mit tenni.
  • Dzsini
    Azért te is tudod, hogy nem jellemző - a szolgáltatók általában újrakapcsolódáskor új IP-t szoktak kiosztani, bármelyiket letiltva előfordulhat, hogy másnap egy "ártatlan" kapja azt a számot, és ő nem tud az SG-re kapcsolódni, az eredetileg letiltott pedig 5 perc múlva már röhög az egészen (és igen, dinamikus IP-ket kap a lent említett figura, plusz néha proxykat használ, plusz mobilnetje is van, szintén dinamikus IP-vel)
  • Ulvar
    2006 óta az van...alig változott eddig...
  • Dzsini
    Szerinted mikor volt utoljára fix IP-je valakinek?
  • Master91
    Nem értem. Ha ez az ambrus annyi reget tör fel, IP ban nem mehet neki?
  • Kata
    http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1108668348

ez is ambruskocsis által feltört reg, mehet a többi közé
  • Kata
    http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1079184034

újabb feltört reg á lá ambrus
  • Fabio Capello
  • gregtom6
    Üdv. Pár személyeskedőre a Left 4 Dead 2 topikban el kellene egy kis figyelmeztetés.
    Köszöntem.
  • Master91
    Értem. Akkor 2 hétig némaság :(
  • Dzsini
    Az a büntetőponttal jár, tehát külön nem.
  • Master91
    Üdv! Teljesen jogosan kaptam a 3 büntetőpontot, csak 1 kérdésem lenne. Chat ban-t nem lehetne le venni?
  • Dzsini
    Csak a saját fórumokban (ahogy a neve is mutatja) vagy házigazda. A többi topic közkincs, semmivel sincs több jogod benne, mint másoknak.
  • LaliK
    Hm még csak most tűnt fel, ha nyitok magamnak egy témát gumiszobában pl, akkor nem tudom szerkeszteni, ugyanúgy mintha házigazda lennék? 0.o'
  • gergely1991
    16:52 mama 2: 1
    És még jó néhányszor be spamelte ezt...
  • LaliK
    16:50 mama 2: ba****** meg az anyátokat kö*****
    Eddig tízszer egymás után, aztán nem számoltam :D
    Persze nem csillagokkal ;)
  • clio1616v
    kinnfelejtett vagy kintfelejtett
  • immovable
    Értem. Kösz.
  • morcosqtya
    "kinfelejtett"

Ön kin felejtett?
  • kakimakifsz
    Zárható! Kreszkönyvet a népnek!
  • morcosqtya
    Nem Te. Spoilerbe nem lehet beszúrni linket.
  • Calver
    ezt nem inkább a PC humorba kellett volna?
    legalábbis a "majd mi cenzúrázzuk az internetet!" elgondolás nekem mindig mosolyt csal az arcomra
  • Dzsini
    A moderátorok sem ismerik jobban a jogszabályt, mint te, és nincs közünk az oldal üzemeltetéséhez, annak jogállásához. Egyszerű fórumozók, akik kaptak pár plusz jogot, hogy próbáljanak meg rendet tartani.

Tehát tőlünk nem fogsz értelmesebb választ kapni tippelgetésnél - az oldal üzemeltetőit (lásd Impresszum odafent) kérdezd.
  • immovable
    Oké.

Spoiler-be ezek szerint nem lehet linket rakni, vagy én szúrtam el vmit?
  • Csirke4
    Van némi köze a moderátorokhoz is, tőlük várom a választ arra, hogy (utána befejezem ebben a topicban ha off): Az sg.hu elsősorban internetes sajtó, a fórum csak úgy plusszban van ÁMDE a hírek alatt lehet kommentelni (az már a fórum része), úgyhogy tulajdonképpen a fórum össze van kötve a cikkekkel és egy-egy hír következtén eléggé csúnya dolgok jelennek meg kommentek formájában. Tehát: Így akkor most a cikkek alatt a fórum az kommentelésnek számít vagy az már "fórum"?
  • immovable

Na de ez OFF.
  • Csirke4
    Ezt most nem tudom hova tenni... Ha ilyenért vizsgálatot indítanak akkor St életfogytiglant kap ha csak 1 topicot is átnéznek itt.
    Mindazonáltal lehet kikéne söpörni a politikai tartalmú topicokat a francba amúgyis.
  • Hegi90
    http://index.hu/kultur/media/2011/07/01/vizsgalatot_inditott_a_kormany_mert_egy_kommentelo_megsertette_schmitt_palt/
  • Efreet
    távozott
  • Tsol
    topikrombolás :(
  • pxxl
    valaki plz :)

12:13 zita80: mindjárt jön Meleg Attila a szülész
    12:14 zita80: kecskeméti órház
    12:14 A Kaszas: :D
    12:14 zita80: az árnyékátz már láűtom
    12:14 zita80: vagy lófaszt operáltatott magának vagy prosztatarákja van az gecibiztos
    12:15 zita80: ez nem a gyereket veszi ki belőlem hanem a gyomromig tólja
    12:15 zita80: de félek!!!
  • Desiderata #22020
    ezt érdemes lenne gumiba vagy zárni
  • immovable
    Hja, tényleg, épp most néztem. :)
  • Dzsini
    Napok óta büntiben van már, csak chatről nem lett kitiltva.

Erik123456789 (5 pont) Dátum: 2011.06.24. 16:06