24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • Kata
    Élvezem, erre masztizok minden nap...
  • MR ME
    jolvan akkor pihenek, de ez az indok h "piszkálódsz" ez azért eléggé khmm :DDD
    na részemről is befejeztem, élvezd a hatalmad :D
  • Kata
    Ezt csak te érzed így. Nem kell állandóan gerjeszteni a feszkót meg trollkodni, még indirekt módon sem, hogy nem közvetlenül nekem mondod. Nem veszem le. GOTO #22136, írj pm-et ha úgy érzed kellően erős vagy befejezni ezt. Részemről befetéma, szervusz.
  • MR ME
    nem piszkáltalak, hozzád se szóltam...vedd le a bant, full nem volt jogos
    nem velem kell példát statuálnod h mennyire szőrösszívű vagy
  • Kata
    Nem ez az első eset, hogy piszkálódsz és basztatsz. Ennyi vót, kicsit pihenj, te is foglalkozz kicsit mással. Ha lenyugodtál és abba tudod hagyni a témát, akkor jelentkezz nálam privát üzenetben.

Neked is több eszed lehetne mintsem ilyeneket gondolj és írj.

Szép napot.
  • MR ME
    létszives másold már be h mi volt ami bántotta piciny lelkedet, mivel most nem írtam semmit, hozzád se szóltam...az h neked bajod van velem az a te dolgod, de amikor nem írok semmit nem kéne banolni
    vagy az nem tetszett h beírtam h bejött az élet mert modi lettél? erre ban? azért kicsit több eszed is lehetne
  • Kata
    Okkal. Nem pofára, a beírások alapján. Ha pofára menne, már nem lennél SG-n.
  • MR ME
    Kedves Katinka miért is banoltál chatről? arcra szórod a bant te is?
  • tomsolo
    Egy kolléga törölje a Humi/Ariból a #270883-t.
  • Elektrofrombc2
    Köszönöm. Nem tudom kinek :)
  • Elektrofrombc2
    Üdv.
    A Battlefield Heroes topikról lenne szó. Felmerült az ötlet, hogy átvegyem a házi gazda szerepét. A jelenlegi HGval, joebacsival már beszéltem és ő beleegyezett, mert valójában inaktív a topikban. Megkérdeztem a hozzászólókat is és ők támogatnak ez ügyben:
    Ibukiphiton
    HunTanyi
    DFAdirotor
    CAC
    ...
    Tehát igényelni szeretném a HGt a topikba.
  • byzhouse
    más topikokban is csinálja. :)
  • Ferrari23
    Ajánlom Monoton figyelmébe :D

Tippmix topik.... Mikor akarjátok már elkezdeni büntetni? Meddig csinálhatja még?
  • Ferrari23
    És nézd meg megint megúszta :D:D:D Na jó vicc ez a fórum, most már lehet engem pontozni....
  • Ferrari23
    Az nem csak a zs***** megy neki büntetlenül a chaten, meg a kárörvendés, szitkozódás....
  • Attila8805
    Arról nem beszélve hogy még nem láttam a topikhoz normálisan hozzászólni.
    Se 1 tipp se egy szeló.
    Semmi.
  • Attila8805
    Háhááááááá most olvasom XD
    Ez má tényleg szégyen.
    Vagy most jelentettem bgreget kérnék mod jogot Internetes Fogadások,Tippmix totyikba :D
  • Ferrari23
    Én is pont linkelni akartam, de megelőztek! Kicsit pihire lehetne küldeni a srácot, mert állandóan kelti a feszkót a topikban, csak topik gazda mindig törli a hozzászólásokat, de persze büntit soha nem ad neki....
  • Attila8805
    Trolllololo :D

• SHADOWEYES7
    Elég legyen már!
  • Kata
    Hagyd már abba a hisztit. Ennyi baromságot hogy tudsz egy hsz-ben összehordani? Nyugodj már le...
  • byzhouse
    csak az a gáz kedves Kata,hogy életkornak semmi köze az egészhez. "Most én is azt mondom, ne hisztizzetek. :)" - ezzel most azt akarod jelezni,hogy az egészet azért csinálod,mert 1-2gyökér b*szakodott veled és ezt rajtunk éled ki. (jó, hogy mi nem is pofáztunk neked,de ez ugye mellékes! :)) Ezt,hogy is hívják? őőő nem tudom... sikerb azt mondja neked,hogy banolj ki minket akkor te megteszed. Ugorj a kútba!

Amúgy modik,ha jelentek 1 ambrush/kocsis **** se tudja kit akkor én is k*** a****ok, mint Kata? Nehogy elakadásjelzőt kapjak ez miatt! Vicces :))
  • Kata
    "Életkor: 14-18 között"

Nem értitek ti ezt, gyerekek...
    Most én is azt mondom, ne hisztizzetek. :)
  • papi08
    Az mondjuk tényleg elég poén hogy valaki azért kap moderátor jogot, mert anno megbántották, és most jelent egy csomó amúgy is nyilvánvaló alreget/feltört reget. Ha ez így van, akkor én is elkezdem keresni a feltört regisztrációkat, hátha lesz moderátor jogom:)
  • byzhouse
    Remélem Kata nem játék kedvéért kapta a modijogot amivel szórakozik. :) Nem érdekel,hogy csak szórakozik,de 1 felhasználót nem azért ruháznak fel ilyen jogokkal,hogy utána játsszon vele! Nem is értem,hogy miért ruháztátok fel. Azért,mert pár gyökér "zaklatta" vagy Ambrush/Kocsis regeket jelentette?(rohadt nehéz,mert mindenhol nyomja a szövegét még chaten is) sokat tett a fórumért!!

Tudnék ajánlani jobb modikat is akik biztos jobban végeznék a dolgokat. :)
    Persze törölve lesz a hozzászólás és kapok elakadásjelzőt,mert miért ne.
  • matyi0323
    Érdeklődnék, hogy az mi, hogy Kata kedve szerint a semmiért banol embereket csetről? Neki mindent lehet??? Eleve ez az egész moderátori joga egy vicc, csak mert 2x beszóltak neki.

( nyugodtan lehet törölni ezt a hsz-m is, mint az előzőt, attól semmi nem változik.. )
  • RelakS
    nemtom, mi ez, de a NOD32 nyafog miatta
  • pxxl
    (szerintem) [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1240397683]#298: reklám[/URL]
  • dragon11
    bocs véletlen volt, a real topikba akartam berakni (:
  • Kandurex
    "Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!" "Egyéb megjegyzések..."
  • Kata
    ambruskocsis további feltört alregek:
    (már így összegyűjtjük időközönként, mert annyi van)

még nincs bannolva:
    http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1263765874
    http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1123012336
    http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1270886665
    http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1124316151
    http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1108668348

már bannolva van, de chatről elfelejtettétek:
    http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1106848913
  • Fresh Duke
    Noitilover naponta berakja azt a szar honfoglalásos videót, kezd már unalmas lenni.
    (Alul keresőbe be kell írni, hogy "honfoglalás"...)
  • lord nihilus
    "Azért nem értem, se indok, se semmi, azt se tudom, kitől kaptam. Úgyhogy nagyon örülök neki."

nem vagy egyedül
  • gregtom6
    Én semmit nem írtam pedig, ami rossz lett volna...
    Azért nem értem, se indok, se semmi, azt se tudom, kitől kaptam. Úgyhogy nagyon örülök neki.
  • gergely1991
    LOL...Miket írtál akkor?:D
  • Dzsini
    Ha feloldja az, akitől kaptad.
  • gregtom6
    Ki van húzva a nevem :D
    Hát ez lol, ezt meg kell kérdezni...és mikor oldódik fel?
  • Dzsini
    Ha ki van húzva a neved a listán, akkor chatban - emlékezz vissza, hogy melyik chatmoderátor volt épp online akkoriban, és őt kérdezd meg, hogy miért adta.

Ha nincs kihúzva a neved, akkor bug. :)
  • gregtom6
    Hát de ha chatban lenne, az ki lenne valahova írva, nem?
    De senkitől semmilyen üzenetet nem kaptam, pláne okot arra, h miért csinálta ezt.
    Annyi csak, h amit írok, nem jelenik meg chaten, de nem vagyok kijelentkezve frissítés után sem.
  • morcosqtya
    Túl hosszan pislogsz.