Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

érdekes...vmelyik nap fennhangon osztottad az észt chaten,h a közösségi oldalakra aki felrakja a fotóját,azt nyilván nem zavarja a nyilvánosság...és így járt,ha felhasználják vhol...most akkor mégse?<#vigyor5>

clio1616v
A cigányozás is ide tartozik és hozzászólás volt. Mégha nyilvánosan fotót is tehetnek rólam és bármilyen jelzõkkel is illethetnek...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Dzsini
Szövegértelmezésnek fuss újra neki.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

immovable
Még mindig nem érted. Az a gumi. 😊

A személyeskedés más téma, Gumiszobán kívül a megfelelõ fõcsoport moderátori topicjában jelezd a problémát, és valamelyik moderátor foglalkozik majd vele.
clio1616v
Ide is írom Dzsini javaslatára, az volt az elsõ kérdés, hogy más belinkelheti-e a fotómat nyilvánosság kedvéért, hogy cinyányoznak és személyem ellen bántó jelzõkkel illetnek az a következõ kérdés, de ha én büntetõpontot kapok azért, mert elmondom a véleményemet, akkor a moderátorok felelõsségtudata megkérdõjelezhetõ

hogy tudom megvédeni magam az ilyen jellegû támadásoktól? kérhetem a moderátorokat, hogyha nem is büntetés formájában, de moderálják az említett személyek viselkedését

köszönöm

Ö lenne az egyik

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Penge4

http://www.thevenusproject.com/ http://magyaropera.blog.hu

tommygear
jaja
Büdös Bohóc
#21483 gondolom õ is az

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

tommygear
drevil további alregei amit csetrõl sem ártana kidobni:

-TomSolberg
-UniverseOfficeR
-Ambrus Gergely
-raptorjesus

ezekkel folyamatosan cseten magának írkálja, ömleszti a kitalált történeteit ami már nagyon unalmas
TAGRON

A hatalmas DREVIL666 alregje vagyok:)! Mindig kibabrálnak az adatlapommal, hogy ne legyen csiriviri :(

clio1616v
link a topikhoz

Segítek mert a tefajtád megérdemi, hogy utánanézzenek, hogy miket jelentgetsz és feleslegesen dolgoztatod az amúgy is elfoglalt moderátorokat.

stationx
szavazó topik, csak a melóhelyen mindent "proxyznak" 😞
clio1616v
hibás a linked kedves stationx

stationx
ITTez a clio csak trollkodik, már rég nem az a téma, de a õ a farka méretével van elfoglalva. nem lehetne pihentetni egy kicsit?
MikX
Hip-Hop topic a delikvens kivolt tiltva, most gondolom lejárt, és újra jön spammelni... #5568 HSZ

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

tommygear
igen
Büdös Bohóc
(nem, én elõbb rájöttem <#gonosz2>)

Dzsini
Efreet is 😊 (õ jött rá, hogy hogy lehet)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Büdös Bohóc
(amúgy kis trükközéssel dehogyisnem lehet, sedó meg talán kandúr is meg tudta tenni 😄)

zárhatod a topikomat hiszen ha a véleményem nem írhatom mert "trollkodás".Aztán ki is bannolhatsz,végül keress egy pszichológust hogy itt éled ki megalomániád,te szerencsétlen.
Bye

[NST]Cifu
2011.04.03. 10:17. Ekkor kapott öt elakadásjelzõt. (Itten ellenõrizheted)

Bannolni modi nem tud, ugye 5 elakadásjelzõ = 1 hónap kitiltás, amíg ez le nem jár, további büntipont nem osztható. Ha összejön az összesen 20 elakadásjelzõ = ban.

A fórum és a chat két külön dolog, hiába van 5 elakadásjelzõje, ahhoz chatban kell, hogy oda ne tudjon írni.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Büdös Bohóc

23:29 Vaxi: cagivamito bocsánat
23:29 Vaxi: SoDi--
23:29 Vaxi: egyik sem?
23:29 raptorjesus: nem
23:29 raptorjesus: drevil666 az elsõ regem.
23:30 Vaxi: ban
23:30 Vaxi: 😄
23:30 raptorjesus: 😊

Büdös Bohóc
raptorjesus = drevil666 = ban?

Pluskast
<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>. Aha ezért kellett lenácizni. Fogalomzavarban élsz.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
#462. Elõzmény. Csak, hogy ki kezdte a sértegetést...

flame,sértegetés

a topikomba való folyamatos trollkodás.

bertino
+1

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Pluskast

Mardel
Megvan Tudnátok törölni a hozzászólását?

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Mardel
A A vége a firefox aranykorának cikk alatt honnan jön ez a zene? Mert rohadtul idegesít hogy nemtudom kikapcsolni.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Penge4
Újabb vajon kiki klón Hajoska személyében: http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1301548953&no=95

Az ultrawebes oldalára mutató link címével elárulta magát (lásd: forráskód).

http://www.thevenusproject.com/ http://magyaropera.blog.hu

morcosqtya
Igen, nálam is.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

RelakS
passz, az tény, hogy a NOD szinte azonnal kinyírja a kapcsolatot
De úgy nézem, már elmúlt 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

tuzfal3
Kamionok topic... #52479 hsz...

Opel Movano 2.8DTi

morcosqtya
Na akkor nem csak nálam van..
Ez valami konkrét bajt is okoz, vagy szimplán csak blokkolja az ATW-s tartalom betöltését a NOD??

RelakS
a Hogy néz ki az asztalod? topikra másnak is elkezd riadózni a víruspajzsa? Az ATW-rõl jönne valami kedvesség
Valószínûleg a probléma megoldásáig egy banner eltávolítás megoldaná a dolgot.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

morcosqtya
Mi a baj? Munkanélküliséggel küszködik ez az ország.. csak segíteni akar.. 😊))
/szarkazmus

(komolyra fordítva: eleve gyanús, hogy egy esetlegesen komoly cég ennyire kétségbeesetten keressen munkaerõt, hogy egy kis topicban hirdeti magát.. (tovább következtethetõen nem csak itt hanem még ezer más fórumon is) megvannak erre a professzionális módszerek, így komolytalan (vagy annak hat) az egész. Ebben a formában ez spam!)

0ppika

http://epica.nl

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

nandorb
Mi benne a szemelyeskedes, legyelszives agyal ra magyarazatot? En kulfoldi bunko vagyok es sok "ugynevezett" szavat nem ismerek mint pl. a szemelyeskedes.

Ha elmagyarazod ugy hogy megertsem mit is kell pontossan kicserelni. Szerintem nem neveztem meg szo szerint senkit se hogy gyoker. Csak megneveztem azt hogy aki azt olvassa egy forumon akkor gyoker. Ha ez alapjan itelik meg az embert hogy ki mit ir oda mert itt es mashol is ez megy akkor nemtom...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Efreet
Álljon meg a menet. Te nem kérhetsz semmit csak azért, mert neked nem tetszik, vagy számodra taszító a dolog. Ha nem tetszik ne foglalkozz velük, a téma pedig nincs nyilvános helyen, saját fórumokban pedig nyithatsz te is kedvedre topicot.

Az aláírásodat pedig változtasd meg holnap reggelig, különben kénytelen leszek valamilyen büntetést kiosztani, és addig rajtad hagyni, amíg meg nem változtatod - a személyeskedés nem elfogadott kommunikációs módszer itt a fórumon, aláírásban sem.

Elõre is köszönöm.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

nandorb
Valaszom, pedig: 2dolgot kertem ami sokkal de sulyossabb ennel 1topikot becsukni es 2szemelyt buntetni 1iket a topik nyitasaert, meghozza a Sexi Fiuk vagy mi franc,nem lett semmi mas csak atraktak sajat forumok kozze. Masik a Mike aki olyan kepeket szurt be sorjaban mikor a Buzik egymast orrba szajba baszak...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Efreet
Figyelmeztettem.

jhetedikj
😄

Nem az enyémre gondoltam, hanem ami Nandorbnak van!

anno 1987

Efreet
Hogyne, de ne változtasd meg.

jhetedikj
A moderátoroktól kérdezném, hogy az ilyen aláírás megengedett itt az SG-n?

anno 1987

papi08
Shadow, kérlek töröld innen is a kommenteket, illetve a buzinak mehet a további büntetés, mert mint látom már szóltatok neki párszor, hogy felejtse a témát.

13 éve itt. Szép idő.

SHADOWEYES7
Elég legyen már!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.