24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Hogy megváltoznak egyesek, hogy "hatalmat" kapnak :)) -
jesszusom tisztára mint az ovi.... -
Csak megjegyezted, valóban. Ilyen ártatlan megjegyzésekért szoktak bant osztani. :) Most már tudsz pm-et írni, feloldottam a tiltást. Azon meg még gondolkozom, hogy mikor oldjam fel, mert úgy tűnik nem igazán akarod tudomásul venni és elismerni amiért kaptad... -
de haragszom :D
am más is kérdezte h most ezt miért is kaptam, mivel semmi nem volt abban amit írtam csak megjegyeztem h már van női moderátor is, és most biztos boldog vagy, kb ennyi történt, de én ezt nem is akarom firtatni tovább mert nem érdemes, még ennyit se fogok ezek után írni mert látom nagyon ugrassz a témára, csak annyit kérek h vagy oldd fel létszíves a bant, vagy mondd meg h meddig lesz rajtam... -
:DDD
Esküszöm nem volt szándékos, de végülis jól jött így ki. :D -
Nem volt jogos, valóban. Ne haragudj, hogy ártatlanul bannoltalak a chatről... -
ja am tök jó h múltkor mondtad h ha le akarom rendezni veled a dolgot írjak pm-et, közben meg le vagyok tiltva 
-
Kata létszives vedd le a chatbanomat, vagy mondd meg h meddig lesz rajtam (ami am nem is volt jogos) köszi... -
Üzenem az ott levőknek, hogy ha én nézek rá, akkor véglegesen be lesz zárva. -
Tsol #22171 Hír topikra érdemes lenne ránézni... -
lord nihilus #22170 kíváncsi vagyok mi volt az ami "helytelen" ...na de legyen ennyi elég, mielőtt jön majd ugyanaz a valaki és megszór vagy 20 büntiponttal :D -
Ja persze, aki bannolva van, azért kapta mert ő semmit nem csinált, csak poénkodott... Viselkedj a korodnak megfelelően és vállald a felelősséget ha valamit helytelenül teszel. -
gregtom6 #22168 Én meg még csak annyit se tudok, h ki bannolt ki, de akkor se tehettem olyan súlyos dolgot, hogy innentől a végletekig bannolva legyek. -
lord nihilus #22167 valakit szidtam? undok voltam? megbántottam/sértettem valakit? beszóltam? hülyeségeket poénból írkáltam tény, de se szó se beszéd... -
Nem értem a felháborodást. Nem kéne parasztnak lenni és nem lenne ban. Ez ilyen kurvaegyszerű... -
lord nihilus #22165 ja hát ha ez kell h a modik elégedetten feküdjenek le aludni akkor ok, csak kíváncsi voltam, vicces -
A chatban esetén nincs olyan hogy egy hét, egy hónap, vagy lejár... -
lord nihilus #22163 nekem már egy hónapja, de mindenki ül a babérjain (gratulálok ismét) -
Anonymusx #22162 EZ -
Tsol #22161 Ez és ez. -
Kata létszíves oldd fel a chatbanom, letelt az egy hét, köszi -
gregtom6 #22159 Na jó...
Aki két hete letiltott a chatről, az a moderátor, vagy másik moderátor pls oldjon fel, vagy legalább indokolja meg, hogy miért vagyok letiltva. Mert ez így egy vicc.
Legalább egy konkrét időpontot kaphattam volna, hogy meddig leszek letiltva, de még ezt se tudom.
És azt hallottam, hogy a feloldásért követelőzés is bannt von maga után, remélem ez így nem igaz, én nem követelőzök, csak egy jó indokot szeretnék, meg egy nevet, aki letiltott.
Köszönöm a megértéseteket. -
Kár,azt hittem azt is meg lehet tudni,mint a hsz-ok számát.
Kíváncsi lettem volna,h mennyim van, igaz jó pár éve nem volt egy se,de régebben sikerült párat összeszedni :)) -
Ha összegyűlik a 25, akkor jön a koponya - sajnos csak innen. -
Ha már itt tartunk, azt meg lehet tudni,h kinek mennyi van,vagyis hánynál tart? :) -
*....mind a..... -
Nocsak, csak nem összegyűlt mint a 20/25 db?:) -
Nincs lehetőség az összegyűlt büntetőpontok csökkentésére. -
*hogy le tudjak -
Üdv!
Szeretnék valami után képzést kérni, hogy le tudja faragni az eddig megszerzett büntető pontjaimból! (-: -
...és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. A moderátori emailt olvassák, de ha nem sikerül a kérésnek megfelelően levelet írni, akkor nem fognak rá reagálni. -
Olvastam, utólag 
Bocsi, egyébként főleg felhívás az emil elolvasására. -
A bannert nem ártana olvasni: "Kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra)" -
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1149060370 -
vagy legalább csekkolják a ládájukat minél hamarabb -
há nem írtam emilt visszafele -
sohaj... -
Haho,
Kérem szépen, engedelmezzék nekem a házigazdaságot a Dead Island totyikban, mert botrány, ami ott megy :D
Köszöntem
B. -
Videofelvételt, vagy nem igaz!
-

Azok a boldog fiatal évek..