Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
14:55 Ambrus Gergely: .....
14:55 Ambrus Gergely: ................
14:55 Ambrus Gergely: ..............................
ilyesmikért Ambrus Gergely vízszintes vonalat kapott. Egy hét múlva jelentkezhet a levételéért.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Sportfogadások topikban NLN nevû felhasználó aláírása nem erõs kissé? Pl. #139375 az övé.
Ha csak egy hsz-be írta volna be, nem érdekelne de hogy így folyamatosan látni a véleményét...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
A mercedes topikban valaki nagyon unatkozik. Bannolni kéne az ürgét. A házigazda régen volt fent az egész sg-n, ezért szerintem kéne oda egy házigazda.
Felteszem majd ott is a kérdést, és ha elfogadnak, szívesen lennék hg.
Köszönöm!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Szomorú, hogy több, mint fél év alatt nem sikerül felfogni, hogy a túlnyomó többségnek nem azzal van baja, hogy meleg vagy, hanem azzal, ahogy és amit kommunikálsz itt a fórumon. Van itt a fórumon rajtad kívül több nyíltan meleg tag, velük - ilyen téren - semmi gond nincs.
Még szomorúbb, hogy bár ezerszer el lett mondva ez is neked, továbbra sem sikerült értelmezni azt a néhány egyszerû mondatot, amivel többen próbáltak segíteni beilleszkedned. Én is próbálkoztam, mások is, de unalmassá vált egy idõ után az, hogy 2-3 nap alatt mintha elfelejtetted volna (vagy egyáltalán fel se fogtad) azt, amirõl papoltunk neked, és pontosan ugyanúgy kezdted újra, és ugyanazokra a reakciókra ugyanazt a gyerekes sértõdöttséget és mártírkodást adtad elõ, amivel csak tovább szítottad a tüzet. Ezek után végképp ne csodálkozz.
más...
Nekem az nem megfelelõ, hogy csak azért mert én más vagyok, ne is menjek a többi ember közé, csak a melegek helyeire járhatok, vagy csak velük barátkozhatok. Úgy érzem nem kell megindokolnom, hogy miért pont itt akarok barátkozni, vagy beszélgetni, nekem is ugyan úgy jogom van itt lennem mint a többieknek.
Jogom van saját magamnak lennem, és nem kell és nem is akarom megjátszani azt hogy a lányok érdekelnek, csak azért, hogy megtûrjenek akár mondjuk a chaten.
\"Az élet ízét csak a bolondok ismerik.\"
\"Az élet ízét csak a bolondok ismerik.\"
Engem nem azért büntetnek mert rossz vagyok, vagy csúnyát mondok, teszek másokkal, stb, hanem azért mert másmilyen vagyok mint a többiek.
Egy púpos, vagy egy tolókocsis embert is bántanál? Nem tehet róla, hogy olyan amilyen, mint ahogy én sem. Se magamtól, se külsõ nyomásra nem tudok megváltozni, az hogy olyan vagyok amilyen, az szerintem nem hiba amiért meg kell engem büntetni, és szeretném ha mások is megértenék ezt.
Nem akarom már tovább ezt a dolgot, hogy olyanért bántsatok amirõl nem tehetek, és nem tudok rajta változtatni.
Nem értem miért jó az, ha most meg az adatlapom miatt akartok megbüntetni. Már mindenbe beleköttök amihez közöm van. Elegem van.
Én ide barátkozni járok, nem azért hogy baszogassatok.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Hobby: gitár, zene, cukiskodás, számgép, chat, fiúk, anyád
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Az igaz, hogy ha valaki leveszi rólam a tiltást, akkor ti egybõl találtok valami indokot, és újra rám rakjátok.
Sõt, shadownak még indoklás sem kellett egyszer, éppen milyen a kedve.
Bejelentkeztem, és láttam, hogy megint ki vagyok tiltva, üzenetben ott áll, hogy csak úgy, indoklás nélkül. Ez tény.
Sose bántok senkit, nem személyeskedek, nem csinálok semmi rosszat, mindig azért kapom a kitiltást, mert buzi vagyok, vagy úgy viselkedek a cseten. Hát ez jó..
Most meg meg vagyok fenyegetve, hogy ne is próbáljak meg védekezni, felhozni újból a dolgot, mert megint megbüntettek.
A büntetések le szoktak járni, csak nálam nem. Ez akkor sem igazságos.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
link
Újházi Béla elmész a picsába 😄
vagy pl ez
olyan már volt, hogy duplázás... de hogy el is vedd amit beírtam... te hekker vagy tuti 😄
rohaggyá meg
És bár azt mondtam, hogy ha újra felkerül a téma büntetõpontokat fogok érte osztani, most nem kapsz, bár úgy látszik 1 hónapos távolságra már nem mûködik az emlékezeted. Ajánlom a 21380-as hozzászólás és környékének újbóli tanulmányozását.
Mostantól újra szigorúan veszem a dolgot.
õk inkább - mivel társadalmilag ez nem elfogadott így nem tudnak respektet szerezni másképpen az általánosan elfogadott heteró társai szemében - szidnak és lenéznek téged, mert azt hiszik, hogy ez hú de menõ és majd így valakik lesznek a többiek szemében
egyébként meg kis vakarcs nyomi mind, és lehet most nem is gondolnak rá 5 év múlva, amikor már nem számít majd a más emberek véleménye és jobbesetben önállóak lesznek akkor majd ugyanúgy nyomatják nyíltan a másságot
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Azt akartam neki javasolni, hogy a húsvétra való tekintettel, feloldhatná a chat banomat. Milyen jó lenne <#vigyor>#vigyor>, tudnék beszélgetni a chaten mint rég.
Mivel viszonoznám, ha meglocsolnának? - "Te visszamaradott paraszt... locsoljad a kurva anyádba a kölnidet!"
clio az elkövetõ
..csak vissza ne éljenek a jókedveddel (és ban-mentes napnak higyjék a mait)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Ebbõl a topikból ezt a jst a bannerbõl vagy ki kellene venni vagy áttenni máshova mert sokszor 20mp után adja fel a böngészõ mert nem tudja betölteni, reggel s este megy tökéletesen de lehet hogy csak valamiért a code.drom.hu van korlátozva bizonyos szolgáltatóknál és abból adódik ez. Több mint bosszantó hogy nem lehet tõle nézni a topikot.
http://code.drom.hu/ultimateInsertTool.js
Ettõl függetlenül így is meg lehet találni, csak ilyenkor picit könnyítsük már meg a modik dolgát. 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
1.Másold ki a vágólap segítségével a topik URL címét(címsor)
2.Kattints erre az gombra a szerkesztõ (vagy a szövegterület) alatt
3.A megjelenõ párbeszédpanel(input) beviteli mezõjében beilleszted a url címet aztán OK
4.A következõ párbeszédpanelen nevezd el a linket (cím lehet akár hsz száma) aztán OK
😊))))
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Milyen autót láttál ma topikban légyszives valaki törölje a következõ hozzászólást: #30271
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
2.: "Konzolos topikok" egy picit tág fogalmat takar, ahogy a "random idõközönként valami uszítót" is. Topic link, hozzászólás(ok) száma(i). Ott olvasható minden moderátori topic bannerjében...
Remélem nem azt várod el, hogy álljon neki a modi szépen olvasgatni a konzolos topicokat, na vajon melyikbe is szólhatott hozzá, és mely hozzászólásokra gondolsz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
a nyilvános cigányozás zavar és nem mellékesen tilos