Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Topik neve: Zombies
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1253394264
Én nevem: SötétBarom
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1132498540
Nem kérdezem meg, erre mi szükség van. 😄D
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Szertnék házigazda jogot kérni ebbe a topikba. Nincs hiszti, vagy ilyesmi, csak szeretnék feldobni egy bannert, meg esetleg egy hátteret. 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
www.smart-bus.hu
Nem is lett volna probléma, ha a HG nem kezd el erõt fitogtatni csak azért, mert nem tetszik neki amit írok, illetve ha még ezek után nem jön ide árulkodni.
Nemes egyszerûséggel arról van szó, hogy egyeseknek szúrja a szemét a véleményem és a személyem még akkor is, ha normális keretek közt megy a vita. Errõl én nem tehetek, és ezt nem is vagyok hajlandó figyelembe venni.
www.smart-bus.hu
A véleményemet meg nem fogom tagadni senki elõtt, aki már ismer az tudja: ami a szivemen az a számon. Meg amúgy is mit illedelmeskedjek, ha a másik se teszi ezt meg nekem?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
épp elég büntipontot szedtem össze 11 év alatt, az csúnya amikor a normális topikban is permbanon van a nickem
arról nem beszélve, hogy nem avul el a büntipont, a 7-8 éve kapott 10-15 pont mai napig megvan
a Sodi féléket meg a ban sem hatja meg
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Efreet pedig nem látogatja naponta a témát, és nem fog óvóbácsit játszani, hogy elvegye a homokozólapátot attól, aki épp nem tud együtt játszani a többiekkel, ennél értelmesebb fórumozókat várna el, akik rájönnek egyedül is arra, hogy vannak a kulturált vitának alapvetõ szabályai, és ezt be is tudják tartani.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Viccet félretéve, én Efreet-et javasoltam, mert akkor ha valaki elkezdi csinálni a balhét, egybõl kaphatna büntetõpontot. Vagy le tudná egybõl zárni a topikot. Mást nem tudok aki igazán független és látogatja naponta a témát.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"egymás farkát már unjátok verni, kéne valami új is, mi?"
"a mentalitás topikot meg lehetne hagyni a csimpánzoknak,"
Az a minimum, hogy értelmesen fejti ki a véleményét, ha elvárja a rendet példát mutat!
Ha a topicba írók nem akarnak rendet, akkor nem lesz. Meglátjuk akarnak-e, ha nem, be lesz zárva. Ha igen, akkor nyugalom lesz, és nyitva maradnak a topicok. Egy ideig mûködött.
ettõl még jó hg vagy
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
bár a topik sorsa még rosszabbra fordulhat.....
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Másrészt nem tudom, hogy a te vagy a moderátorok szótárában mit takar a troll, de azt tudom, ha valaki csõlátásszerûen beszél egy témáról, kiforgatja a másik szavát, illetve esetleg egy oda nem illõ/rosszul használt szón lovagol oldalakon keresztül, logikátlan következtetéseket von le, mások provokálása, stb stb. Az nálam bõven kimeríti a troll fogalmát.
Érdekes eddig max 1-2 ember volt a topikban, akiknek nem tetszett, ahogy úgy csináltam a dolgokat, ahogy, velük meg tudtam beszélni, hogy mi nem tetszik nekik, képesek voltunk kompromisszumokat kötni, esetleg meggyõzni másokat - mezei szóhasználattal kibékülni - és azóta a topik aktív résztvevõi.
Persze csinálhattok ebbõl is egy újabb Magyar mentalitás topikot, egymás farkát már unjátok verni, kéne valami új is, mi?
A lemondást pedig komolyan gondoltam, igen.
A mentalitás topikban is voltak nagy viták, de pár kivételtõl eltekintve mindig le tudtuk rendezni egymás közt úgy, hogy senki nem kapott felkiáltó jelet, és senki véleménye nem lett törölve.
Arról nem beszélve, hogy normális hangnemû vita folyt tegnap mindenféle durvulás, sértegetés, vagy személyeskedés nélkül. Mindenki aki beszállt sorakoztatta az érveit, és ennyi. Majd jött Hegi, és azon az alapon, hogy õ a HG, véget vetett az egyébként teljesen normális mederben folyó vitának.
Ma pedig idejön bemószerolni, holott egy olyan hozzászólásom sem volt, ami trollkodás, vagy topik rombolás lenne.
Tisztában vagyok vele, hogy sokaknak szálka vagyok a szemében, de azért mindennek van határa.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Mutass nekem egy olyan hozzászólást tõlem ami trollkodás, vagy topikrombolás. A törléseid totálisan öncélúak, a házigazdai tevékenykedésed pedig minõsíthetetlen. Nem cenzornak lettél kinevezve, hanem moderátornak.
Nem volt sem személyeskedés, sem flém, sem offtopik. Gyomorforgató amit mûvelsz házigazdaként. Neked kéne példát mutatnod.
Solt pedig a magyar mentalitás topikot arra használja, hogy leírja azt, amit te a hír topikban kitörölsz kényed kedved szerint. Azért, mert ott nincs cenzor, és érdekes módon elég régóta elvagyunk mindennemû figyelmeztetés nélkül. Még azokkal is, akiknek más a véleménye mint nekünk.
www.smart-bus.hu
Köszi!
Többszöri figyelmeztetés ellenére nem hagyja abba a flémkeltést, személyes vitákba provokálást.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Szeretnék a Mercedes topik házigazdája lenni. A mostani hg, NeTuddKi, fél éve nem volt fent. Próbáltam felvenni vele a kapcsolatot, de nem sikerült.
Kérdeztem a topikban a hg váltást, senki nem ellenezte. Ezért megkérem a moderátorokat, hogy csináljanak belõlem házigazdát, ha nincs semmi kizáró ok. Tõlem az a lehetõség sem áll távol, hogy csak addig legyek hg, amíg NeTuddKi vissza nem jön.
Topik neve : Mercedes
Link: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1135255954
Az én nevem: Falkon
Link: http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1214815810
Elõre is köszönöm
Üdv
Falkon
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
16:00 Én vagyokazapád: hülye buzi tomsolo
16:01 Én vagyokazapád: az édes anyja tuti kurva volt
16:01 Én vagyokazapád: cigányok baszták a vasúti sineken
16:02 Én vagyokazapád: azé lett õ is cigány
Okoskodnod felesleges, irány a gumiba>>>>
szia!
Senki nem lehet jobban rabszolga, mint akivel elhitetik, hogy szabad! Törvények helyett>>>Megoldás; Érzelmek helyett>>>Logika Aki ura az érzelmeinek, az egész világot meghódíthatja.
Scientia potentia est.
Danke!
Senki nem lehet jobban rabszolga, mint akivel elhitetik, hogy szabad! Törvények helyett>>>Megoldás; Érzelmek helyett>>>Logika Aki ura az érzelmeinek, az egész világot meghódíthatja.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)