Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
-.-

Topik neve: Zombies
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1253394264

Én nevem: SötétBarom
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1132498540

Nem kérdezem meg, erre mi szükség van. 😄D

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Dzsini
Az itteni fejlécet olvasd el és értelmezd, utána próbálkozz újra.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

SötétBarom
Helló! Írtam mailt de nincs válasz, szal:

Szertnék házigazda jogot kérni ebbe a topikba. Nincs hiszti, vagy ilyesmi, csak szeretnék feldobni egy bannert, meg esetleg egy hátteret. 😊

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SHADOWEYES7
Elég már a rinyálásból!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi provokálására nem reagálnék, viszont mindenkitõl elnézést kérek, nem volt szándékomban ilyen felhajtást kutyulni.

www.smart-bus.hu

Úgy gondolom mi viszonylag ritkán értünk egyet, de érdekes módon mindig meg tudtuk normális keretek közt beszélni a dolgainkat. A tegnapi napon semmi olyan nem történt a topikban, amiért törölni kellett volna.

Nem is lett volna probléma, ha a HG nem kezd el erõt fitogtatni csak azért, mert nem tetszik neki amit írok, illetve ha még ezek után nem jön ide árulkodni.

Nemes egyszerûséggel arról van szó, hogy egyeseknek szúrja a szemét a véleményem és a személyem még akkor is, ha normális keretek közt megy a vita. Errõl én nem tehetek, és ezt nem is vagyok hajlandó figyelembe venni.

www.smart-bus.hu

L Viper
Igazad van, neked lehet csimpánzozni, verni, a másét meg törölheted.
Van még mit tanulnod.
Hegi90
van az a mondás az ingrõl meg aki felveszi 😊

A véleményemet meg nem fogom tagadni senki elõtt, aki már ismer az tudja: ami a szivemen az a számon. Meg amúgy is mit illedelmeskedjek, ha a másik se teszi ezt meg nekem?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Mike
akkor én oda többet nem írok
épp elég büntipontot szedtem össze 11 év alatt, az csúnya amikor a normális topikban is permbanon van a nickem

arról nem beszélve, hogy nem avul el a büntipont, a 7-8 éve kapott 10-15 pont mai napig megvan

a Sodi féléket meg a ban sem hatja meg

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
meg masszívan töröl

Dzsini
Ott van Efreet reggeli hozzászólásában. Ha nem sikerült felfogni, akkor nincs értelme nyitva hagyni a topicokat.

Efreet pedig nem látogatja naponta a témát, és nem fog óvóbácsit játszani, hogy elvegye a homokozólapátot attól, aki épp nem tud együtt játszani a többiekkel, ennél értelmesebb fórumozókat várna el, akik rájönnek egyedül is arra, hogy vannak a kulturált vitának alapvetõ szabályai, és ezt be is tudják tartani.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Narxis
Én haragszom mindegyik politikai pártra, úgyhogy én független vagyok. 😄

Viccet félretéve, én Efreet-et javasoltam, mert akkor ha valaki elkezdi csinálni a balhét, egybõl kaphatna büntetõpontot. Vagy le tudná egybõl zárni a topikot. Mást nem tudok aki igazán független és látogatja naponta a témát.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

L Viper
Jó házigazda tartózkodik az ilyen kijelentésektõl:
"egymás farkát már unjátok verni, kéne valami új is, mi?"
"a mentalitás topikot meg lehetne hagyni a csimpánzoknak,"
Az a minimum, hogy értelmesen fejti ki a véleményét, ha elvárja a rendet példát mutat!
Mike
igen, mert nem mászkáltunk át egymáshoz

Dzsini
Tudsz olyan fórumozóról, aki teljesen független tud maradni, minden politikát távol tart a topictól és egész nap minden nap jelen van?

Ha a topicba írók nem akarnak rendet, akkor nem lesz. Meglátjuk akarnak-e, ha nem, be lesz zárva. Ha igen, akkor nyugalom lesz, és nyitva maradnak a topicok. Egy ideig mûködött.

Mike
amiatt nem kell lemondani, mert Soltnak nem tetszel
ettõl még jó hg vagy

Narxis
El kell fojtani.

banok
Ez szerintem már megvalósíthatlan. Túl nagy igény van rá.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

desigo
elég ha a politika lesz számûzve a hír topikból...
Efreet
Szerintem te meg se szólalj most.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Hegi90
szerintem a mentalitás topikot meg lehetne hagyni a csimpánzoknak, mert az fog történni mint a szimulátoros topikoknál...

Efreet
Akkor be lesznek zárva a topicok, erre nincs szükség az SG-n. Normális, értelmes beszélgetésnek van helye a fórumon, ennek nincs, nem véletlenül lett eltörölve a politika fõcsoport.

banok
Szerintem sem volt probléma tegnap a hír topikban. Kicsit túl van lihegve ez az egész vagy néhányan nem láttak még politikai vitát pedig az csak egy laza bemelegítés volt... XD

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

gergely1991
akkor ugyanezt írd is be abba a topikba(ha már megtörtént akkor tárgytalan) hogy aki akarná esetleg átvállalná, bár nem tudom hogy a esetleges pm-es megoldást mennyire veszik hihetõvé...
bár a topik sorsa még rosszabbra fordulhat.....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Hegi90
Hát akkor lemondok, eddig se jókedvembõl csináltam, azért meg nem fogok HG lenni, hogy a ti agymenéseiteket kelljen eltûrnöm egy eddig viszonylag normális hangvételû topikban.

Másrészt nem tudom, hogy a te vagy a moderátorok szótárában mit takar a troll, de azt tudom, ha valaki csõlátásszerûen beszél egy témáról, kiforgatja a másik szavát, illetve esetleg egy oda nem illõ/rosszul használt szón lovagol oldalakon keresztül, logikátlan következtetéseket von le, mások provokálása, stb stb. Az nálam bõven kimeríti a troll fogalmát.

Érdekes eddig max 1-2 ember volt a topikban, akiknek nem tetszett, ahogy úgy csináltam a dolgokat, ahogy, velük meg tudtam beszélni, hogy mi nem tetszik nekik, képesek voltunk kompromisszumokat kötni, esetleg meggyõzni másokat - mezei szóhasználattal kibékülni - és azóta a topik aktív résztvevõi.

Persze csinálhattok ebbõl is egy újabb Magyar mentalitás topikot, egymás farkát már unjátok verni, kéne valami új is, mi?

A lemondást pedig komolyan gondoltam, igen.

Én "csak" 7 éve vagyok itt, elõtte nem tudom mi volt.

A mentalitás topikban is voltak nagy viták, de pár kivételtõl eltekintve mindig le tudtuk rendezni egymás közt úgy, hogy senki nem kapott felkiáltó jelet, és senki véleménye nem lett törölve.

Arról nem beszélve, hogy normális hangnemû vita folyt tegnap mindenféle durvulás, sértegetés, vagy személyeskedés nélkül. Mindenki aki beszállt sorakoztatta az érveit, és ennyi. Majd jött Hegi, és azon az alapon, hogy õ a HG, véget vetett az egyébként teljesen normális mederben folyó vitának.

Ma pedig idejön bemószerolni, holott egy olyan hozzászólásom sem volt, ami trollkodás, vagy topik rombolás lenne.

Tisztában vagyok vele, hogy sokaknak szálka vagyok a szemében, de azért mindennek van határa.

www.smart-bus.hu

Narxis
De lehet ezért van 2 topik, hogy ne vesszen össze a 2 tábor. Úgy tudom régen volt egy közös pol topik ahol mindig nagy viták mentek ezért bezárták és hivatalosan megtiltották a politizálást SG-n.

Mindkét topik burkoltan errõl szól elég rég óta...

www.smart-bus.hu

Büdös Bohóc
politizálást keményen nyomjátok, ezt most hogy benéztem és fél perc alatt végiggörgettem már látszik

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Annyira éreztem, hogy idesunyítasz...

Mutass nekem egy olyan hozzászólást tõlem ami trollkodás, vagy topikrombolás. A törléseid totálisan öncélúak, a házigazdai tevékenykedésed pedig minõsíthetetlen. Nem cenzornak lettél kinevezve, hanem moderátornak.

Nem volt sem személyeskedés, sem flém, sem offtopik. Gyomorforgató amit mûvelsz házigazdaként. Neked kéne példát mutatnod.

Solt pedig a magyar mentalitás topikot arra használja, hogy leírja azt, amit te a hír topikban kitörölsz kényed kedved szerint. Azért, mert ott nincs cenzor, és érdekes módon elég régóta elvagyunk mindennemû figyelmeztetés nélkül. Még azokkal is, akiknek más a véleménye mint nekünk.

www.smart-bus.hu

Hegi90
Szeretnem jelenteni Solt nevu forumozott a hir topikban valo folyamatos trollkodasert, topikrombolasert. Figyelmezteteseimet, torleseimet leszarja, valamint a magyar mentaltas topikot(ahonnan tarsaival eljottek, mert mar mindenkit elzavartak es nem tudnak kivel vitatkozni) arra hasznalja, hogy kiskakaskodjon es tovabb batoritsa a tarsait a baromsagokra.

Letelt az egy hét, szeretném ha levennéd a Chat vízszintes vonalat.
Köszi!

Hegi90
Hír topik #42352

Többszöri figyelmeztetés ellenére nem hagyja abba a flémkeltést, személyes vitákba provokálást.

Falkon
Köszönöm!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Efreet
Jó munkát!

Falkon
Sziasztok!

Szeretnék a Mercedes topik házigazdája lenni. A mostani hg, NeTuddKi, fél éve nem volt fent. Próbáltam felvenni vele a kapcsolatot, de nem sikerült.
Kérdeztem a topikban a hg váltást, senki nem ellenezte. Ezért megkérem a moderátorokat, hogy csináljanak belõlem házigazdát, ha nincs semmi kizáró ok. Tõlem az a lehetõség sem áll távol, hogy csak addig legyek hg, amíg NeTuddKi vissza nem jön.

Topik neve : Mercedes
Link: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1135255954

Az én nevem: Falkon
Link: http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1214815810

Elõre is köszönöm
Üdv
Falkon

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

robotnyk
és ha már ott tartanak, meg lehetne nézni, hogy Trollolol nem-e az õ alregje
Piszkos  Fred
Anaranka userrel nem lehetne valamit kezdeni? Az egyáltalán nem humoros képeivel floodolja tele a humiarit

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Narxis
Köszi Efreet, de visszarakta...

tommygear
repülhet csetrõl is

16:00 Én vagyokazapád: hülye buzi tomsolo
16:01 Én vagyokazapád: az édes anyja tuti kurva volt
16:01 Én vagyokazapád: cigányok baszták a vasúti sineken
16:02 Én vagyokazapád: azé lett õ is cigány
sose beszéltünk egymással😊
Okoskodnod felesleges, irány a gumiba>>>>
szia!

Senki nem lehet jobban rabszolga, mint akivel elhitetik, hogy szabad! Törvények helyett>>>Megoldás; Érzelmek helyett>>>Logika Aki ura az érzelmeinek, az egész világot meghódíthatja.

Kly
Nem kell ahhoz chat, hogy magaddal tudjál csevegni. Csináld otthon egyedül. Egy stílszerû vicc neked: Skizofrén a viharban, avagy ének az esõben...

Scientia potentia est.

chatbannt leveszi valaki? egy kicsit csevegnék, ha már az idõ szr.
Danke!

Senki nem lehet jobban rabszolga, mint akivel elhitetik, hogy szabad! Törvények helyett>>>Megoldás; Érzelmek helyett>>>Logika Aki ura az érzelmeinek, az egész világot meghódíthatja.

Narxis
Legyen szíves valaki moderálni ezt a trollt: Link

#1 és #2

gergely1991
*1 hónap után

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
Háát..amiket ott a chaten lemûvelt,szerintem legalább 1 holnapután jelentkezzen a levételért. <#eljen>

morcosqtya
Türelmetlen ember lehet..

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

MR ME
<#eljen>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.