24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Nekem kb. két évvel ezelőttig nem is volt a nevem előtt kukac, pedig az egyik első moderátor vagyok... pont itt legyen rend? :) -
A fenti második-negyedik sort olvasd el. -
Hát, ha lemondott, akkor adminisztrációs hibát is fixálni kéne.
Az Airsoft topic moderálását szívesen elvállalom, mivel nincs moderátor.
A "munkámat" bárki ellenőrizheti of c. -
egyik nap chaten láttam kukacot a neve előtt :| -
Punker már sok éve lemondott a moderátorságról, az, hogy Punkerwork nickjének megmaradt, az adminisztrációs hiba. -
Punker szvsz alkalmatlan, mert egy bizonyos társaság tagja (softair.hu), akik flémelnek, és őket ugye nem bünteti, mert haverok...
És mint látjuk, egyrészt esze ágában nincs figyelmeztetni, v leállítani ezt a vitát, amit az említett felhasználók folytatnak. Ráadásul nekem önkényesen osztott már "idiotizmus" címszóval tiltásokat: warnok, vagy bárminemű figyelmeztetés nélkül, egyszerűen mert szálka vagyok a szemükben.
( Ez annak köszönhető, hogy a megélhetési játékaik miatt kivált népes csoport részeként nem legyintek, és beszélem ki őket a hátuk mögött, hanem felvállaltam a véleményemet - aminek köszönhetően összefogva ők, ahol Moderátorok és Adminok, törölnek sorozatban - sikertelenül )
Szerintem a Moderátoroknak abszolút pártatlannak kell lenniük.
Nekem meg nincs hova visszafognom magam. Nem sértegetek senkit, tudatosan nem szítom a tüzet.
Kivétel ezalól lehet a "dick award" post, amit szintén nem én kezdtem.
A hozzászólással - eredménytelenül - próbáltam lezárni a hisztit.
Ha elolvasod a postokat, szerintem látni fogod, hogy nálam sokkal vehemensebben irogatnak, és engem támadnak egy gyakorlatilag jelentéktelen dolog miatt.
Ezért kérnék egy kis tisztítást, és valamiféle figyelmeztetést, hogy ez ne forduljon elő többet. -
Van modi a topicban (Punker), és ahogy nézem, te sem fogod vissza magad... -
fórum / Sport fórum / Általános >> / Airsoft
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1054046227
hsz-k: #28432-tól fölfele szerintem lehetne takarítani.
#28461-ig, azt már nem érdemes. Ebben én írtam, és a szabályt jelöltem ki, amihez nem tartják magukat.
Problémás felhasználók:
Nighthawk - #28433 #28434
NoobStalker - #28446 #28448 #28450 #28453 #28454 #28457
DannyL - #28458 #28460 -
Meguntam, úgyhogy mostantól minden offoló büntetőpontot kap. A topic nem lelki életek kitárgyalására van, arra nyissatok másikat a sajátban vagy a gumiszobában. -
Tehát ha beszólok neked kula szív? hmm..... 
kulaaa?
[csak viccöl] -
Ahogy nektek is... -
Nem, más se kapott hasonlóért. -
geo91 #22208 
töröltem -
Legyetek sizvesen ezt a hozzaszolasomat torolni:
Hattrick topic
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1021728945&no=19839]#19839[/URL] -
Na akkor megint, harmadszor.
Topic linkje.
Hozzászólás(ok) száma.
Valahogy így:
Modi topic
Ott fent olvasható a bannerben, nem most találtam ki, így működik már vagy hat-hét éve. Én nem fogok magamtól utánakeresni, hogy hol szólt hozzá, bemondásra pedig nem fogom kitiltani. -

-
aaaa igazad van. Naszóval:
Most új álreggel is tolja a srác, "NoobStalker" néven.
A más csatorna email, fészbúk, más fórumok.
Álregekkel van, és csak trollkodik, semmi érdemi hozzászólása nincs.
Utána lehet nézni, de agykárosodást kaphatsz :S
-
Neki mindent lehet, tudod... -
Ferrari23 #22202 Köszi! -
Ferrari23 #22201 Tippmix topik #157615, #157616... -
Ferrari23 #22200 Tippmix topik #157612 , Bgreg másodregje.... -
már nem azért, de egy ilyen beszólásért modtopikban nem jár bünti? -
Ferrari23 #22198 Modik! Banoltátok fórumról Bgreg nevű illetőt eleg durva viselkedés miatt. Falatkenyér név a másodregje, vagy kitudja, hogy hanyadik, ezt ő maga is bevallotta.
Tippmix topik #157606
Kérlek intézkedjetek, mert állandóan csak kelti a feszkót! Tippet sose ad, értelmesen hozzászólni sose szól... -
gregtom6 #22197 Nekem meg már az életbe se derül ki, h ki bannolt... -
Jajjmár,hiszen "csak" 3 éve regisztrált. :) -
Ha még csak azt sem árulod el, melyek azok a "mindenféle csatornák" (a hsz.-ek számáról nem is szólva), akkor mi alapján döntsünk?
Vagy elvárod, hogy Sherlock Holmes mintára nyálazzuk végig a topicokat egyesével, hogy mégis melyekre gondolhattál? :)
Továbbra sincs utolsó hozzászólás / topic megjelölés a felhasználói lapon, tehát nekünk nincs eszközünk arra, hogy kövessük ki merre és hol szól hozzá. -
Figyelmetekbe ajánlanám "Hawkclaw" felhasználót, aki állandóan támad, beszól, mindenféel csatornán.
SZVSZ egy erős warn-t megérdemelne célzásnak, de ezt nektek kell eldönteni.
Tisztelettel - Royal. -
Esetleg nagy kérés lenne, hogy ha nem a moderációs topicban osztaná meg mindenki az élet bölcsességeit egymással? Akad arra a célra kismillió másik topic... -
élünk -
frankó :) már megérte beírni 
na minden jót fiatalok, éljetek! -
Igen, most miattad kula még egy hónapig nem tud csetelni. Majd leveri rajtad. :P -
Nyugodt vagyok, inkább amiatt aggódtam, hogy én leszek a hibás még a végén, és a lelkemen szárad pár ban feloldásának hiánya :)
viccet félre téve, sorry, szar napom volt...
What I'm thinking about is true, but I don't find the way to tell you the truth.
ezt meg csak úgy...szar napom volt -
Ne vedd a szívedre, én is általánosságban írtam, nyugi. :) -
ELhiheted, hogy ez a pöcs soha az életben nem foglalkozott veled, keresheted a postjaim, nem fogod találni...,
szimplán nem tudok aludni, gondoltam benézek, postolok vmit, fene se gondolta, hogy ez lesz -
-
:D -
Feldughatjátok magatoknak az epés megjegyzéseiteket, vagy akár fel is fordulhattok az sem érdekel. Engem csak az érdekel hogy az ilyen pöcsöktől nyugtom legyen oszt' kész. Ha ehhez ilyen "hatalom" kell, az az itt fórumozók bizonyítványa. Ezt most általánosságban írtam.
Aztán amúgy meg nincs jobb dolgotok mint ezen kattogni még mindig? Mert akkor legyen. -
általában nem megváltoznak :)
hanem ekkor önmaguk ;)
(ezt most általánosságban írtam...) -
....:D -
Én is ezt mondtam.