Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
Kicsit eltévedtél. Nem volt szó semmi ilyesmirõl, meg a poénjairól. Bebukott tegnap azzal, hogy egyszerre két reggel volt belépve és saját magával beszélgetett. Aztán eltévesztette az ablakot...

[/cserf][/fülünyúl]

tomsolo
Feltörték a profilját, lehet lapozni.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

nandorb
Ismered te egyaltalan eugabeszt? Hulyesegeket nem beszeljunk osszevissza. Regi poenjai vannak de olyan idossen mint o nem kell komolyan felfogni.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

clio1616v
jelen

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Kata
Igen, az például Orsand nick-el egy idõben, egy géprõl két böngészõbõl ment, saját magát buktatta be ezen felül: rossz böngészõbe írt a rossz nick nevében. Tanúk vannak rá. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

RoyalPredator
Üdv. Gyors törlést kérnék:

fórum / Sport fórum / Általános >> Airsoft
#28335 - és ettõl felfele.
Ileltve ezt a hsz-t is.

Köszönöm.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Dzsini
Igen, az új aktiválás hozzáadódik az elõzõ lejárathoz (tehát vásárolhatsz és aktiválhatsz egyszerre 2-3 évet is akár).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

byzhouse
igen

Kata: eugabesz? o.O csak úgy fûfa embert alregnek állítasz? megsúgom,hogy eugabesz aktív fórumozó(játékok topic részlegen)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Kata
Az ambrus nickjén elhíresült barátunk folytatja a nem használt regek feltörését és azokkal való trollkodást.
Jelenleg futó ilyen nickjei: tomi9000, bala19970614, katika78, Orsand, eugabesz, barack1997. Mind bizonyítható.

Finish him.

[/cserf][/fülünyúl]

tomi9000
csak még annyit szeretnék kérdezni ezzel kapcsolatban, hogy ha több vipet veszek, akkor összeadódik az összes? 😊
Köszi még1x, és boccs hogy nem ment elsõre😊

Dzsini
<#eljen>

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Köszi, ez a módszer mûködött, most már jó 😊

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Dzsini
"Ha az SMS fizetéssel kapcsolatban kérdésed, észrevételed van, írj a [email protected] e-mail címre."

Másoknál elõfordult már, hogy csak akkor aktiválódtak a VIP jogok, ha belépett a profiloldalára (fórum fõoldal - beállítások), és ott bármit megváltoztatva elmentette a változásokat - próbáld ki, hátha nálad is ez hiányzik.

Nem tudok sajnos máshova írni, valaki irányítson el a jó helyre légyszi.

Küldtem sms-t, megcsináltam mindent ahogy kell, de nem mûködnek a VIP jogaim.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Szegény gyerek.
pxxl
banánért könyörög 😊

07:54 mama 2: helo
07:55 mama 2: basszátok meg a KURVAanyátokat ti fasszopó buzik
07:56 mama 2: feltámadtam és átkokat szórok nindnen köcsögre aki bántott életemben
07:56 mama 2: rohadt férgkek
07:57 mama 2: mindenki megdöglik

All hail the double x!

Sir Quno Jedi
AZ IP semmit nem jelent, mert lehet egy IP-rõl egy egész iskola, vagy cég és a dinamikus IP-k meg akármikor változhatnak.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tomsolo
Minek?

Ez a gyökerek NEM TUDNAK változni ezért elég hamar kiderül, kell neki a klikk vagy sem.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

fire2001
A regisztrálás résznél kéne megoldani, hogy egy Ip címrõl, csak max 2 reget lehessen létrehozni, ha többet hoz létre, akkor automatikusan jelez a modiknak, és megkérdezik, hogy hogy is van ez.

Fabio Capello
Miért nem kértek iSTentõl egy lehetõséget, hogy adatlapon nektek kilistázza az utolsó ötven hozzászólást?

[NST]Cifu
Regisztrálásnál és hozzászólásoknál láthatja a modi. Ezért gond egy régen inaktív felhasználónál kideríteni, hogy van-e bármi köze egy másik reghez.

Hozzáteszem az IP még nem perdöntõ, van olyan trollunk (Drevil), aki legalább négy különféle ISP-tõl rendelkezik ADSL-es (tehát dinamikus) IP-vel, illetve láttunk már olyat, hogy valaki ingyenes Wi-fi hálózatot használva jelentkezett be, és úgy alkotott. Ilyenkor jön a modiknál elõ a gyanú és az abból fakadó esetleges tévedés lehetõsége. Ez benne van a pakliban. De mint említettem, némi kommunikációval a félreértés kezelhetõ - persze ha valaki úgy kezdi, hogy a elkezdi ócsárolni a modi felmenõit, akkor azzal csak annyit ér el, hogy a modi rábök a Letilt gombra és többet nem foglalkozik az üggyel.

Drevil például anno elég meggyõzõen próbálta elõadni TEGRON (? a fene emlékszik pontosan) alregjével, hogy õ valójában egy ártatlan szûz bárány, még a chaten is elõadta magát, aztán csak kibújt a szög a zsákjából... 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

nandorb
Amugy az IP-ekhez csak ugy fertek hozza hogy hsz.-nel oda van rakva,vagy a profilon is lathato? Mint moderatornak?

[NST]Cifu
Azt konkrétan én bannoltam (nem ban, kitiltás, mert ugye most itt vagy, a ban meg eredendõen végleges kellene, hogy legyen, de ezen már ne akadjunk fent), veled együtt. Nem kell ferdíteni, nem csak reklámoztál, te konkrétan telespamelted a játékosok fórumrészét, méghozzá az alregeddel (nem ezzel a fõ regeddel), tehát tudtad, hogy amit csinálsz, az rossz. Szóval a mellébeszélést mellõzd.

Ha nem is a tiéd volt az a nick, elég régen nem volt aktív, ez esetben számára tehát nem jelentett komoly csapást az egy hónap pihi.

A felvetett példád amúgy sántít, elég hamar kiderülne, hogy egy Kata007 nem azonos Katával, hiszen Kata aktív fórumozó.

BTW volt olyan reg, amelyrõl azt hittem alreg, de priviben tisztáztuk, hogy nem az, és levettem róla az öt büntipontot. Tehát a korrekció lehetõsége adott.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

nandorb
Bocs, de aki hulya az hulye es gyorsan megfog halni a hibajabol, a sok forumtroll lehet 40-eves dedos is,akinek eppen nincs jobb dolga mint masok dolgaba beleutni az orrat. Sajnos en meg mindig nemtudom hogy tudnak az emberek ennyi beszolast kitalalni, vagy ezt valahol igy tanitjak. Masik a szarasba ennyi errovel pl. a Kata007-es nicku pl. flammel,trollkodik megy 1ho bannra ekkor jon a kovetkeztetes hogy biztos a Kata az alregje akkor o is megy banra,az mennyire tetszene?

Kata
A nem aktív fórumozó és a tartalék kamureg között azért igen erõsen érezhetõ differencia van, fõleg mikor hirtelen bizonyos bannolások után elõtûnik a semmibõl és ugyanott, ugyanúgy, ugyanazoknak osztja az észt.

@nandorb: annyi belefér a szórásba. Meg tessék normálisan viselkedni és akkor eleve nincs banánozás, ejnye! 😊

[/cserf][/fülünyúl]

nandorb
Figyi,mikor kibbanoltatok meglehet reklamert mert ti annak vettetek na de mindegy. Akkor 2accomat bannoltatok +1 olyan nicket ami nem is az enyem,kb.

Sir Quno Jedi
Az 5 év alatt valaha is elkövetett 4, azaz NÉGY hozzászólás (az aktuális mocskolódással és ban-érdemû genyázással együtt ennyi) nem azt jelenti, hogy valaki nem elég aktív!

Most tényleg hüjjekvízdélutánt játszunk?!?!? 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

piros mogyi
Tehát, ha nem vagy aktív fórumozó, akkor az is büntetendõ.

Ne etesd a trollt!

morcosqtya
Vagy egy székely bácsi, aki keveset szól, de most 4 év után elgurult a gyógyszere.. <#zavart1>

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Sir Quno Jedi
Aki 3-5 év alatt 4-et szólt hozzá és most ficereg a genya, az tartalék alreg, semmi kétség. Tök mind1 kié, vesznie kell, senki nem siratja meg. Azé ennyire ne nézzetek már minket hülyének! 😄

nandorb
Efreet: Csak 1gond van hogy sok admin olyan alreget bannoltat ki,ami pl. pont nem is aze akire hiszik...

Rash87
Én is pont ezt akartam írni.<#eljen>

Glory, Glory Man. United!

byzhouse
inkább chat beszüntetése és a Robaj által fejlesztett chat bevezetése mindenhova.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Kata
Kérdés nélkül permban.

[/cserf][/fülünyúl]

Narxis
Hogy ki kell az alregeket bannolni?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sir Quno Jedi
1-4 hozzászólásos alregek seregei írogatják a csetre a faszságaikat. Mi következik ebbõl?

gergely1991
nem a chattel van a baj, hanem azokkal akik használják:/
ugyanúgy a fórumot is lehetne törölni mert ott is ugyan ez a helyzet:/

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Igazad van.
Csak probaltak ugy feltunteni, mintha az osszes hulyeseget egyedul irtam volna.
Elsimerem nekem is volt par olyan komment ami tenyleg nem oda valo, de azert tettem smylet a veger, hogy ne legyen felreertheto.

Amikor te irtad ezt ott egy kicsit elszabadult a pokol, ott tenyleg tobb embert is be lehetett volna tenni.

Peace!
Master91
ha már engem bele rángattál, lehetett volna másokat is...fõleg az elõzményeket...
matyi0323
Szerintem jó dolog a cset, csak néha pár ilyen degenerált beszabadul, olyankor tényleg értelmetlen.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Sir Quno Jedi
Én szóltam már párszor, hogy be kéne végre tiltani a csetet. Kivenni a forrásból és elfelejteni örökre...

12:59 Master91: borotválom a faszom meg a hasam meg a mellkasom, ebbe mi a buzis hülye gyerek ?

gergely1991
ráadásul ettõl a két felidézett egyéntõl.....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

engem ne en mar befejeztem.
gergely1991
13:05 atesz161993: én az punci szaftját szeretem
13:13 gabika32: kóstoltátok már a fanszõrötök ízét?
13:13 gabika32: forgattam a nyelvem alatt

még további gusztustalan dolgok a chaten amit bannoltatni kellene:/

matyi0323
Hali.
atesz161993 és gabika32 chat ban-ért "könyörög".. legalább is ha õk nem, mi a többi csetelõk örülnénk neki, ha pihennének kicsit, ha megoldható..
köszi 😊

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Dzsini
Voltak már SG-n, jóarcok-rosszarcok néven (vannak most is, csak konkrét megnevezés nélkül)

gergely1991
Akár indíthatnék egy troll csoportot a többi troll ellen.A csoport neve pedig : anti-troll 😊

Fabio Capello
Bármennyire is mondják, az internet SOSEM anonim, a megfelelõ körülmények között. Akármelyik netcég két klikkbõl megmondja neked, hogy mikor, melyik gépen, melyik IP címrõl, melyik elõfizetõ milyen oldalt nyitott meg. Éppen ezért is ilyen szigorú az adatvédelmi törvény, ezek az adatok számtalan visszaélésre ad(hat)nak okot.

Talán, sõt biztos tény, hogy a trollok ignorálása nem állítja le õket. Viszont a dolog szítása, a mindennapi "reportok" csak ártanak az ügynek, ebben biztos vagyok. Tudod, don't feed the troll 😊

Nyilván minden embernél kiborul a bili elõbb-utóbb, ha sok sérelem éri, ilyenkor viszont én magamban mosolygok, hogy a valóságban egy 12 éves, vasággyal harminc kilós kis nyikhaj teszi a nagylegényt, mert az esetek 90%-ban ez így is van 😊

Ami az internet szépsége, az egyben az átka is, az anonimitás miatt azt hiszik bármit meg lehet tenni. Viszont még ha sértõ is, erre heteken át agresszivitással reagálni (már bocsánat), BIZTOS hogy csak olaj lesz a tûzre.