Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/cserf][/fülünyúl]
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
[/cserf][/fülünyúl]
fórum / Sport fórum / Általános >> Airsoft
#28335 - és ettõl felfele.
Ileltve ezt a hsz-t is.
Köszönöm.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Kata: eugabesz? o.O csak úgy fûfa embert alregnek állítasz? megsúgom,hogy eugabesz aktív fórumozó(játékok topic részlegen)
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Jelenleg futó ilyen nickjei: tomi9000, bala19970614, katika78, Orsand, eugabesz, barack1997. Mind bizonyítható.
Finish him.
[/cserf][/fülünyúl]
Köszi még1x, és boccs hogy nem ment elsõre😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Másoknál elõfordult már, hogy csak akkor aktiválódtak a VIP jogok, ha belépett a profiloldalára (fórum fõoldal - beállítások), és ott bármit megváltoztatva elmentette a változásokat - próbáld ki, hátha nálad is ez hiányzik.
Küldtem sms-t, megcsináltam mindent ahogy kell, de nem mûködnek a VIP jogaim.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
07:54 mama 2: helo
07:55 mama 2: basszátok meg a KURVAanyátokat ti fasszopó buzik
07:56 mama 2: feltámadtam és átkokat szórok nindnen köcsögre aki bántott életemben
07:56 mama 2: rohadt férgkek
07:57 mama 2: mindenki megdöglik
All hail the double x!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ez a gyökerek NEM TUDNAK változni ezért elég hamar kiderül, kell neki a klikk vagy sem.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Hozzáteszem az IP még nem perdöntõ, van olyan trollunk (Drevil), aki legalább négy különféle ISP-tõl rendelkezik ADSL-es (tehát dinamikus) IP-vel, illetve láttunk már olyat, hogy valaki ingyenes Wi-fi hálózatot használva jelentkezett be, és úgy alkotott. Ilyenkor jön a modiknál elõ a gyanú és az abból fakadó esetleges tévedés lehetõsége. Ez benne van a pakliban. De mint említettem, némi kommunikációval a félreértés kezelhetõ - persze ha valaki úgy kezdi, hogy a elkezdi ócsárolni a modi felmenõit, akkor azzal csak annyit ér el, hogy a modi rábök a Letilt gombra és többet nem foglalkozik az üggyel.
Drevil például anno elég meggyõzõen próbálta elõadni TEGRON (? a fene emlékszik pontosan) alregjével, hogy õ valójában egy ártatlan szûz bárány, még a chaten is elõadta magát, aztán csak kibújt a szög a zsákjából... 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ha nem is a tiéd volt az a nick, elég régen nem volt aktív, ez esetben számára tehát nem jelentett komoly csapást az egy hónap pihi.
A felvetett példád amúgy sántít, elég hamar kiderülne, hogy egy Kata007 nem azonos Katával, hiszen Kata aktív fórumozó.
BTW volt olyan reg, amelyrõl azt hittem alreg, de priviben tisztáztuk, hogy nem az, és levettem róla az öt büntipontot. Tehát a korrekció lehetõsége adott.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
@nandorb: annyi belefér a szórásba. Meg tessék normálisan viselkedni és akkor eleve nincs banánozás, ejnye! 😊
[/cserf][/fülünyúl]
Most tényleg hüjjekvízdélutánt játszunk?!?!? 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ugyanúgy a fórumot is lehetne törölni mert ott is ugyan ez a helyzet:/
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Csak probaltak ugy feltunteni, mintha az osszes hulyeseget egyedul irtam volna.
Elsimerem nekem is volt par olyan komment ami tenyleg nem oda valo, de azert tettem smylet a veger, hogy ne legyen felreertheto.
Amikor te irtad ezt ott egy kicsit elszabadult a pokol, ott tenyleg tobb embert is be lehetett volna tenni.
Peace!
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
13:13 gabika32: kóstoltátok már a fanszõrötök ízét?
13:13 gabika32: forgattam a nyelvem alatt
még további gusztustalan dolgok a chaten amit bannoltatni kellene:/
atesz161993 és gabika32 chat ban-ért "könyörög".. legalább is ha õk nem, mi a többi csetelõk örülnénk neki, ha pihennének kicsit, ha megoldható..
köszi 😊
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Talán, sõt biztos tény, hogy a trollok ignorálása nem állítja le õket. Viszont a dolog szítása, a mindennapi "reportok" csak ártanak az ügynek, ebben biztos vagyok. Tudod, don't feed the troll 😊
Nyilván minden embernél kiborul a bili elõbb-utóbb, ha sok sérelem éri, ilyenkor viszont én magamban mosolygok, hogy a valóságban egy 12 éves, vasággyal harminc kilós kis nyikhaj teszi a nagylegényt, mert az esetek 90%-ban ez így is van 😊
Ami az internet szépsége, az egyben az átka is, az anonimitás miatt azt hiszik bármit meg lehet tenni. Viszont még ha sértõ is, erre heteken át agresszivitással reagálni (már bocsánat), BIZTOS hogy csak olaj lesz a tûzre.