24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • Piszkos  Fred
    kocsis visszatért anaranka regjével
  • Efreet
    Majd ha esetleg megtanulsz olvasni, szöveget értelmezni - láttad már az itteni fejlécet?
  • LaliK
    Vagy fogod a Blacklist nevű SG Scripted és kitiltod a fórumból...
  • gogabi79
    Sziasztok!.Egy kéréssel fórdulnék a moderátorokhoz!Gogabi79 vagyok a Landwirtschafts-Simulator 2011 fórum Házigazdája!.Tamás 98 at töbsör figyelmeztetnem kellet,hogy viselkedjen már normálisan,de nem birok vele!.Mit lehetne vele csinálni?Mi ilyenkor a megoldás rá?
    7518
    Hiába szolítom fel,még nekemis beszól!Végleges tiltás?
  • Piszkos  Fred
    hájáj drága módérátor úrak téssenek má lévenni a csétbánom
  • Efreet
    A legutóbbi leveleddel már teljesen rendben volt a dolog, de előtte honnan tudhatnánk, hogy tényleg az vagy, akinek állítod magad - akárki közölheti, hogy XY az ő regisztrációja, vagy hogy megbeszélte vele az átadást, de azt innen moderátorként mi nem tudjuk ellenőrizni.
  • Bronx South
    "valószínűleg ezen a szitán nem estél át."

What ? :D A saját topikjaimról van szó, ahol én vagyok a HG, vagy amit én nyitottam. LOL

Tom hogy nem vok egy 100 -as, de ennyire nem írhatok érthetetlenül.
  • TomBond
    Szeretném figyelemetekbe ajánlani a "DIGI NET" topicban "balu999" kedves felhasználót. Pl. #3109 hozzászólás (de van több is).

link
  • Lyukasbogrács
    "és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége."

hint: valószínűleg ezen a szitán nem estél át.
  • Bronx South
    "Mindkét esetben kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra)"

Ok akkor a topikjaim fejlécébe kiírom az uj nickemet, remélem az hihető lesz végre.
  • Efreet
    Azért, mert ha nem felel meg a kiírt feltételeknek a levél, akkor nem fogunk kézenfogva végigvezetni a problémákon, rád bízzuk, hogy egyedül fejtsd meg - például a topic fejlécét elolvasva, vagy visszaolvasva.
  • Bronx South
    Ez most komoly ?

"miért van az hogy elolvassák amit írtam, de nem történik semmi"
  • Bronx South
    Nincs bannolva a nick, nekem még egy nickemet se bannolták véglegesen.
    Spontán új reget akartam használni mert meguntam az előzőt.

Amúgy meg mi garantálná azt hogy nem hazudok ? Adjam meg az emailben az előző reg jelszavát, vagy mit kéne csináljak hogy bizonyítsam ?
  • mNzJean
    Okés írok nekik . köszi .
  • Dzsini
    A [email protected] címre írj ezzel a problémával, a moderátorok nem látnak bele az adatbázisba, nem tudnak neked segíteni.
  • mNzJean
    Jah és szerkeszteni sem tudom az üzeneteimet, szal olyan mintha nem is lenne VIP-em , pedig van :)
  • mNzJean
    Üdv , eltüntek a vip csillagjaim , pedig 2012 ben jár le a vip státusz . Előre is köszönöm ha valaki ránézne .
  • tommygear
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1198775641
  • TVelvet
    ohh sh!t, sry. :)
  • zsoltioregon
    és mindjárt valaki mondja hogy

ÁÁÁtalányoseszmecsere nemegyenlőőő Gémerek fórumávaaaaaaa
  • TVelvet
    Hali!

World of Tanks házigazdája vagyok (Wot Topic), sajnos házon belül nem tudom rendesen megoldani a moderálást, mivel nincs semmiféle eszközöm.

Van egy úriember aki folyamat telespamolja/offolja a topicot lassan már 2-3 hete. eléggé unjuk már.

Tigrincses

Srácok őt reptetni kéne.
  • Csaba42
    http://www.sg.hu/cikkek/85302/egyre_rejtelyesebb_a_sotet_anyag
    93-as komment, az ezerszer kitiltott Arrakistor egyik álneve, hozzászólásainak hasznossága -56.
  • tomsolo
    Ennek Royal flush lesz a vége...;)
  • Efreet
    Ha nem megy a szövegértelmezés, akkor nem is leszel házigazda.

1: Ez az Általános eszmecsere moderátori topicja, nem a sport részlegé, tehát helyből rossz helyen jársz - ez még a legkisebb (minden főcsoportban van ilyen topic, 3 éves regisztrációval már feltűnhetett volna).
    2: Az elmúlt 1 hónapot visszanézve nem látok tőled itt olyan hozzászólást vagy emailt, ahol az "azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja a téma közössége" feltételnek megfelelne az igénylésed.
    3: Az általad jelzett topicban visszaolvasva sem találtam tőled olyan hozzászólást, hogy megkérdezed a topic közösségének véleményét a házigazda-jelöltségedről, kérve támogatásukat.
    4: Azok után, hogy többször fel lett hívva a figyelmed ezekre a hiányosságokra, kitartasz amellett, hogy mi vagyunk a hibásak.
  • RoyalPredator
    Pedig benne volt, és elküldtem párszor.

Ide is linkeltem, ill magamat hagy ne linkeljem itt.

De ahogy olvasom a hsz-ket, eléggé sokan panaszkodnak az "SG trehányságra".
    Nem állok a sorba, inkább itt kérem tőletek.

Meg mint írtam, a topic invázió alatt van. *dávidcsillag*
  • Efreet
    Elolvastad az utána következő pár sort is?

Segítek:
    "Mindkét esetben kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra),
    és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége."

Nem emlékszem, hogy ennek megfelelő levelet láttam volna a moderátori levelek között.
  • RoyalPredator
    Mint már 1-2x írtam ide, a topic főbb látogatói megélhetési szervezéseik miatt nem szeretnek, mivel ellenzem, és egy alapból ellenségnek tartott ismeretségi körbe tartozom, önhibámon kívül.

Aki megmarad, például Laccoo felhasználó, meg nyelik a flameket, amit az álregekkel uszítanak, viszont semmi retorzió nem követi ezeked. Pedig a flamelés abban a topicban ban-nal van fenyítve, de eddig csak az értelmes kérdéseket feltevők, általuk rühelltek (azaz mi) kapjuk a tiltásokat!

"Ha házigazda szeretnél lenni, írj a [email protected]. Ha onnan nem reagálnak pár napig, akkor lehet ide írni. "
    Emailt írtam nemegyszer, nem válaszolnak rá!
    Itt kérek segítséget, és mit látok, -60 a pontozásom egy olyan hozzászólásra, ami egy a szabályoknak megfelelő post ebben a topicban... Ugyanígy clio1616v is megkapta a lepontozást.
    Nem is mondok erre semmit...
  • Dzsini
    Plusz hozzá venném az összes moderátori topic fejlécében szereplő néhány sort az igényléssel kapcsolatban.
  • [NST]Cifu
    A HG jogok kiosztásának itt olvasható alapelveit olvasd át.
  • Ulvar
    Valaki áttudna nézni az Autó-Motor "Moderátor figyelmébe" topicba a moderátorok közül? Köszönöm.
  • zsoltioregon
    lepontoztalak, csapjál a többi névhez!
  • clio1616v
  • RoyalPredator
    Moderátorok figyelmébe:

Problémás, állandóan flamelő és hozzászólásokat lepontozó felhasználók (Feltételezhetően 1 személy álregjei, vagy egy társaság rosszindulatú emberei):
    Hawkclaw
    http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1303655816
    Kurfürst
    http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1188894018
    Büdös Bohóc
    http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1223628989

Problémás topic:
    fórum / Sport fórum / Általános >> / Airsoft
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1054046227

És még sorolhatnám...

Kérném az említett topic Házigazda szerepét is, mivel a [email protected] -s email címről nem méltatnak válasszal. (4x próbáltam!)
  • MR ME
    próbáld meg
  • F1ú
    lehet már írni a csetre? nekem..
  • tomsolo
    Ha bannolt nick ne számíts sok jóra ezzel kapcsolatban.

[Tudom igazságtalan a rendszer.]
  • tommygear
    "Ha házigazda szeretnél lenni, írj a [email protected]. Ha onnan nem reagálnak pár napig, akkor lehet ide írni."
  • zsoltioregon
    ír a régi nickjéről egy kódot pl.: B6Sa7Yh4j3GFF
    és ezt elküldi az újról is visszaigazolásként.
  • Fabio Capello
    Gondolom mert semmi nem garantálja, hogy az vagy akinek mondod magad... :)
  • Bronx South
    Egy kérdés.

Hogyha írok a moderator@sg -re, miért van az hogy elolvassák amit írtam, de nem történik semmi ?

Egy régebbi nickemről szeretném a HG jogokat erre a nickemre átrakatni, egyelőre elég necces mindig nicket váltani ahhoz hogyha épp valami dolgom van.