24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
kocsis visszatért anaranka regjével -
Majd ha esetleg megtanulsz olvasni, szöveget értelmezni - láttad már az itteni fejlécet? -
Vagy fogod a Blacklist nevű SG Scripted és kitiltod a fórumból... -
Sziasztok!.Egy kéréssel fórdulnék a moderátorokhoz!Gogabi79 vagyok a Landwirtschafts-Simulator 2011 fórum Házigazdája!.Tamás 98 at töbsör figyelmeztetnem kellet,hogy viselkedjen már normálisan,de nem birok vele!.Mit lehetne vele csinálni?Mi ilyenkor a megoldás rá?
7518
Hiába szolítom fel,még nekemis beszól!Végleges tiltás? -
hájáj drága módérátor úrak téssenek má lévenni a csétbánom -
A legutóbbi leveleddel már teljesen rendben volt a dolog, de előtte honnan tudhatnánk, hogy tényleg az vagy, akinek állítod magad - akárki közölheti, hogy XY az ő regisztrációja, vagy hogy megbeszélte vele az átadást, de azt innen moderátorként mi nem tudjuk ellenőrizni. -
"valószínűleg ezen a szitán nem estél át."
What ? :D A saját topikjaimról van szó, ahol én vagyok a HG, vagy amit én nyitottam. LOL
Tom hogy nem vok egy 100 -as, de ennyire nem írhatok érthetetlenül. -
TomBond #22464 Szeretném figyelemetekbe ajánlani a "DIGI NET" topicban "balu999" kedves felhasználót. Pl. #3109 hozzászólás (de van több is).
link
-
"és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége."
hint: valószínűleg ezen a szitán nem estél át. -
"Mindkét esetben kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra)"
Ok akkor a topikjaim fejlécébe kiírom az uj nickemet, remélem az hihető lesz végre.
-
Azért, mert ha nem felel meg a kiírt feltételeknek a levél, akkor nem fogunk kézenfogva végigvezetni a problémákon, rád bízzuk, hogy egyedül fejtsd meg - például a topic fejlécét elolvasva, vagy visszaolvasva. -
Ez most komoly ?
"miért van az hogy elolvassák amit írtam, de nem történik semmi" -
Nincs bannolva a nick, nekem még egy nickemet se bannolták véglegesen.
Spontán új reget akartam használni mert meguntam az előzőt.
Amúgy meg mi garantálná azt hogy nem hazudok ? Adjam meg az emailben az előző reg jelszavát, vagy mit kéne csináljak hogy bizonyítsam ? -
Okés írok nekik . köszi . -
A [email protected] címre írj ezzel a problémával, a moderátorok nem látnak bele az adatbázisba, nem tudnak neked segíteni. -
Jah és szerkeszteni sem tudom az üzeneteimet, szal olyan mintha nem is lenne VIP-em , pedig van :) -
Üdv , eltüntek a vip csillagjaim , pedig 2012 ben jár le a vip státusz . Előre is köszönöm ha valaki ránézne .
-
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1198775641
#3095 -
ohh sh!t, sry. :) -
és mindjárt valaki mondja hogy
ÁÁÁtalányoseszmecsere nemegyenlőőő Gémerek fórumávaaaaaaa
-
Hali!
World of Tanks házigazdája vagyok (Wot Topic), sajnos házon belül nem tudom rendesen megoldani a moderálást, mivel nincs semmiféle eszközöm.
Van egy úriember aki folyamat telespamolja/offolja a topicot lassan már 2-3 hete. eléggé unjuk már.
Tigrincses
Srácok őt reptetni kéne. -
Csaba42 #22450 http://www.sg.hu/cikkek/85302/egyre_rejtelyesebb_a_sotet_anyag
93-as komment, az ezerszer kitiltott Arrakistor egyik álneve, hozzászólásainak hasznossága -56. -
Ennek Royal flush lesz a vége...;) -
Ha nem megy a szövegértelmezés, akkor nem is leszel házigazda.
1: Ez az Általános eszmecsere moderátori topicja, nem a sport részlegé, tehát helyből rossz helyen jársz - ez még a legkisebb (minden főcsoportban van ilyen topic, 3 éves regisztrációval már feltűnhetett volna).
2: Az elmúlt 1 hónapot visszanézve nem látok tőled itt olyan hozzászólást vagy emailt, ahol az "azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja a téma közössége" feltételnek megfelelne az igénylésed.
3: Az általad jelzett topicban visszaolvasva sem találtam tőled olyan hozzászólást, hogy megkérdezed a topic közösségének véleményét a házigazda-jelöltségedről, kérve támogatásukat.
4: Azok után, hogy többször fel lett hívva a figyelmed ezekre a hiányosságokra, kitartasz amellett, hogy mi vagyunk a hibásak. -
Pedig benne volt, és elküldtem párszor.
Ide is linkeltem, ill magamat hagy ne linkeljem itt.
De ahogy olvasom a hsz-ket, eléggé sokan panaszkodnak az "SG trehányságra".
Nem állok a sorba, inkább itt kérem tőletek.
Meg mint írtam, a topic invázió alatt van. *dávidcsillag* -
Elolvastad az utána következő pár sort is?
Segítek:
"Mindkét esetben kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra),
és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége."
Nem emlékszem, hogy ennek megfelelő levelet láttam volna a moderátori levelek között. -
Mint már 1-2x írtam ide, a topic főbb látogatói megélhetési szervezéseik miatt nem szeretnek, mivel ellenzem, és egy alapból ellenségnek tartott ismeretségi körbe tartozom, önhibámon kívül.
Aki megmarad, például Laccoo felhasználó, meg nyelik a flameket, amit az álregekkel uszítanak, viszont semmi retorzió nem követi ezeked. Pedig a flamelés abban a topicban ban-nal van fenyítve, de eddig csak az értelmes kérdéseket feltevők, általuk rühelltek (azaz mi) kapjuk a tiltásokat!
"Ha házigazda szeretnél lenni, írj a [email protected]. Ha onnan nem reagálnak pár napig, akkor lehet ide írni. "
Emailt írtam nemegyszer, nem válaszolnak rá!
Itt kérek segítséget, és mit látok, -60 a pontozásom egy olyan hozzászólásra, ami egy a szabályoknak megfelelő post ebben a topicban... Ugyanígy clio1616v is megkapta a lepontozást.
Nem is mondok erre semmit... -
Plusz hozzá venném az összes moderátori topic fejlécében szereplő néhány sort az igényléssel kapcsolatban. -
A HG jogok kiosztásának itt olvasható alapelveit olvasd át. -
Valaki áttudna nézni az Autó-Motor "Moderátor figyelmébe" topicba a moderátorok közül? Köszönöm. -
lepontoztalak, csapjál a többi névhez! -
clio1616v #22440
-
Moderátorok figyelmébe:
Problémás, állandóan flamelő és hozzászólásokat lepontozó felhasználók (Feltételezhetően 1 személy álregjei, vagy egy társaság rosszindulatú emberei):
Hawkclaw
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1303655816
Kurfürst
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1188894018
Büdös Bohóc
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1223628989
Problémás topic:
fórum / Sport fórum / Általános >> / Airsoft
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1054046227
És még sorolhatnám...
Kérném az említett topic Házigazda szerepét is, mivel a [email protected] -s email címről nem méltatnak válasszal. (4x próbáltam!) -
próbáld meg -
F1ú #22437 lehet már írni a csetre? nekem.. -
Ha bannolt nick ne számíts sok jóra ezzel kapcsolatban.
[Tudom igazságtalan a rendszer.] -
"Ha házigazda szeretnél lenni, írj a [email protected]. Ha onnan nem reagálnak pár napig, akkor lehet ide írni." -
ír a régi nickjéről egy kódot pl.: B6Sa7Yh4j3GFF
és ezt elküldi az újról is visszaigazolásként. -
Gondolom mert semmi nem garantálja, hogy az vagy akinek mondod magad... :) -
Egy kérdés.
Hogyha írok a moderator@sg -re, miért van az hogy elolvassák amit írtam, de nem történik semmi ?
Egy régebbi nickemről szeretném a HG jogokat erre a nickemre átrakatni, egyelőre elég necces mindig nicket váltani ahhoz hogyha épp valami dolgom van.