24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • tuzfal3
    Trollkodik, csak azért teszem be ide mert Tomsolo nevében ír(más moderátorokat is említ..), lehet el kéne igazítani a srácot. Tudom hogy nem játékos mod topic de ez pofátlanság amit művel.
  • Calver
    cliocica nem bír magával, ráadásul most Charlie Sheen-nek is képzeli magát
  • A Kaszas
    clio
  • desigo
    ide valaki benézne
    köszönöm
  • F1ú
    visszaengedtek a csetre?
    Nem azér mintha csetelni szeretnék. Nem fogok írni, de nem akarom hogy át legyen húzva a nevem. Vagy csináljak új reget?
  • Büdös Bohóc
    kocsis, ban? (bizonyíték van elég + galéria fénykép)
  • Büdös Bohóc
    ja és Best of SG a neve mi?
  • tomsolo
    Még jó, hogy Gumiszobának is van moderátor topikja.

• Ironman2
    Kocsis alkotott megint
  • Ironman2
    Az adatlapodon.Kattints a nevedre
  • JethroHUN
    Azt hol tudom megnézni hogy én hány -/+ értékelést kaptam a hsz-eimre?
    Kösz.
  • ManoNegra
    Rezeg az bizony, nem is kicsit :D
  • [NST]Cifu
    Jajj, a hír topic...

Szerk: Úgy vélem ez határeset még, bár tény, hogy rezeg a léc...
    Szerk 2.: Kivettem a képet.
  • gabi800
    szia én még új vagyok
  • jhetedikj
    Ilyent lehet?
  • menedzser
    vagyis nem chat feloldás, hanem chat kitiltás jár le, nem figyeltem, elírtam.
  • menedzser
    jó, tudni, kösz. de jó lenne, hogy amint lejár a bann, lejár a chat feloldás is. nem mindenki trollkodik ám.... ok nélkül :D... én is csak azért szemeteltem tele anno az fm topikot, mert kretének, de ez más történet és már nem is foglalkozom vele.

mint mondtam, nem írok oda, de azért jóleső érzéssel töltene el, ha nem lennék kitiltva :D.

kösz.
  • Dzsini
    Már egy ideje jár mellé.
  • menedzser
    áh, kösz. akkor oldjátok fel, mert nem csináltam semmit :D. azt tudom, hogy sgn is bannolva voltam, de eddig nem tudtam, hogy normális bann mellé az ember kap egy chat bannt is.

ha pedig nem kapok a rendes mellé chatet is, akkor tényleg nem értem minek kellett indokolatlanul kibaszni a chatről :D.
  • Dzsini
    A névlistán ki van húzva a neved, tehát igen, bannolva lettél.
  • menedzser
    igazából nem is akarok írni oda, de egyszer volt kedvem vmit kérdezni és semmit nem jelenített meg, még azt se, hogy bú :D.
  • menedzser
    miért nem működik nekem a chat? a normális, nem ez a kicsi lent, jobb oldalt. bármit írok be, nem jeleníti meg? bannolva lettem? :D nem tudok róla.
  • Garfield
    Korábban már volt egy nick, aki ezt az oldalt reklámozta orrba-szájba.
  • Garfield
    55779

Reklám
  • S2000
    Reklám gyanús
  • tuzfal3
    Elnézést!
  • Fabio Capello
  • tuzfal3
    Sziasztok! GTS Topic-ban helyre kéne rakni pár embert, ugyanis felborították a rendet.Köszönöm! Üdv. tuzfal3
  • immovable
    Ez a REG ban-on, de ezzel visszatért.
  • clio2016v
    ezt a ban megkerülését érdekes aspektusból nézitek, először is azért kapok 4 hét bant, mert elég volt a faszságaimból, ami gyakorlatilak normális hangnemben és nem teleírva minden idétlenséggel egy topikot fejtem ki a véleményemet

utána pedig nem a moderátorok anyját szidva és nem idióta topikokat nyitva belépek egy mindenki által ismert regisztrációmmal, szintén kultúrált viselkedéssel fórumozok

enyhén igazságtalan, hogy a Bohócokat, akik régóta banon vannak permanensen eltűritek

de ha ti elégedettek vagytok a döntéseitekkel az a lényeg

Kellemes hétvégét.
  • tomsolo
    -.-
  • Büdös Bohóc
    plusz jel a topikokban működik csak a cseten nem :D
  • immovable
    BAN-t neki.
  • A Kaszas
    -d, plusz t
  • A Kaszas
    hi

ha lebukott akkor mért vedte le róla valaki a bant?
  • Efreet
    Pár napja buktál le a büntetés elkerüléssel és még van pofád?!
  • clio1616v
    Letelt a 4 hét büntetésem, legyetek szívesek az ezzel járó chatbant is feloldani.

Köszönöm.
  • Efreet
    A Tudományos eszmecsere főcsoport névváltozáson esett át, így néhány topicot áthelyezünk ide-oda - ha valaki úgy érzi, hogy neki van ilyesmire jelöltje szóljon.

Köszönjük!
  • tommygear
    köszi h szóltál
    mehet banra ambruska
  • ozimak
    Logóműhely
    96267-es hsz kicsit húzós lesz szerintem a srác igy...