24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Trollkodik, csak azért teszem be ide mert Tomsolo nevében ír(más moderátorokat is említ..), lehet el kéne igazítani a srácot. Tudom hogy nem játékos mod topic de ez pofátlanság amit művel. -
cliocica nem bír magával, ráadásul most Charlie Sheen-nek is képzeli magát
-
clio -
ide valaki benézne
köszönöm -
F1ú #22508 visszaengedtek a csetre?
Nem azér mintha csetelni szeretnék. Nem fogok írni, de nem akarom hogy át legyen húzva a nevem. Vagy csináljak új reget? -
kocsis, ban? (bizonyíték van elég + galéria fénykép) -
ja és Best of SG a neve mi?
-
Még jó, hogy Gumiszobának is van moderátor topikja. 

-
Ironman2 #22504 Kocsis alkotott megint -
Ironman2 #22503 Az adatlapodon.Kattints a nevedre -
Azt hol tudom megnézni hogy én hány -/+ értékelést kaptam a hsz-eimre?
Kösz. -
ManoNegra #22501 Rezeg az bizony, nem is kicsit :D -
Jajj, a hír topic...
Szerk: Úgy vélem ez határeset még, bár tény, hogy rezeg a léc...
Szerk 2.: Kivettem a képet. -
gabi800 #22499 szia én még új vagyok -
Ilyent lehet? -
menedzser #22497 vagyis nem chat feloldás, hanem chat kitiltás jár le, nem figyeltem, elírtam. -
menedzser #22496 jó, tudni, kösz. de jó lenne, hogy amint lejár a bann, lejár a chat feloldás is. nem mindenki trollkodik ám.... ok nélkül :D... én is csak azért szemeteltem tele anno az fm topikot, mert kretének, de ez más történet és már nem is foglalkozom vele.
mint mondtam, nem írok oda, de azért jóleső érzéssel töltene el, ha nem lennék kitiltva :D.
kösz. -
Már egy ideje jár mellé. -
menedzser #22494 áh, kösz. akkor oldjátok fel, mert nem csináltam semmit :D. azt tudom, hogy sgn is bannolva voltam, de eddig nem tudtam, hogy normális bann mellé az ember kap egy chat bannt is.
ha pedig nem kapok a rendes mellé chatet is, akkor tényleg nem értem minek kellett indokolatlanul kibaszni a chatről :D. -
A névlistán ki van húzva a neved, tehát igen, bannolva lettél. -
menedzser #22492 igazából nem is akarok írni oda, de egyszer volt kedvem vmit kérdezni és semmit nem jelenített meg, még azt se, hogy bú :D. -
menedzser #22491 miért nem működik nekem a chat? a normális, nem ez a kicsi lent, jobb oldalt. bármit írok be, nem jeleníti meg? bannolva lettem? :D nem tudok róla. -
Garfield #22490 Korábban már volt egy nick, aki ezt az oldalt reklámozta orrba-szájba. -
Garfield #22488 55779
Reklám -
Reklám gyanús -
Elnézést! -
-
Sziasztok! GTS Topic-ban helyre kéne rakni pár embert, ugyanis felborították a rendet.Köszönöm! Üdv. tuzfal3 -
Ez a REG ban-on, de ezzel visszatért. -
clio2016v #22482 ezt a ban megkerülését érdekes aspektusból nézitek, először is azért kapok 4 hét bant, mert elég volt a faszságaimból, ami gyakorlatilak normális hangnemben és nem teleírva minden idétlenséggel egy topikot fejtem ki a véleményemet
utána pedig nem a moderátorok anyját szidva és nem idióta topikokat nyitva belépek egy mindenki által ismert regisztrációmmal, szintén kultúrált viselkedéssel fórumozok
enyhén igazságtalan, hogy a Bohócokat, akik régóta banon vannak permanensen eltűritek
de ha ti elégedettek vagytok a döntéseitekkel az a lényeg
Kellemes hétvégét. -
-.- -
plusz jel a topikokban működik csak a cseten nem :D -
BAN-t neki. -
-d, plusz t
-
hi
ha lebukott akkor mért vedte le róla valaki a bant? -
Pár napja buktál le a büntetés elkerüléssel és még van pofád?! -
clio1616v #22475 Letelt a 4 hét büntetésem, legyetek szívesek az ezzel járó chatbant is feloldani.
Köszönöm. -
A Tudományos eszmecsere főcsoport névváltozáson esett át, így néhány topicot áthelyezünk ide-oda - ha valaki úgy érzi, hogy neki van ilyesmire jelöltje szóljon.
Köszönjük! -
köszi h szóltál
mehet banra ambruska -
Logóműhely
96267-es hsz kicsit húzós lesz szerintem a srác igy...