Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

redmonk
Tiszteletem

Lenne egy kis gondom de talán többes számban is mondhatom, hogy gondunk.
Egyik fórumtársunk ha lehet így nevezni ilyen és ehhez hasonló hozzászólásokkal próbálja tönkre tenni a CoDMW3 BC2 topikokat (csak itt láttam õt)
link
Kérnék szépen némi moderálást vele kapcsolatban.

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

RoyalPredator
Ezzel van 1 kis probléma.
A topicot elárasztják azok, akik flémelnek, így a demokráciával semmire se megyünk...

fórum / Sport fórum / Általános >> / Airsoft
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1054046227

RoyalPredator
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1216568308

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sir Quno Jedi
Azé csak sikerült! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fabio Capello
"Mondjuk, ha már nem sikerült végleg bezáratni ezt az SG és net szégyenét (fordítok: a csetet)"

Szavakban lehetetlen kifejezni mennyire egyetértek veled...

Sir Quno Jedi
Gondoltam, akkor már nem rajtunk múlik, mehetünk dolgunkra...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dzsini
Természetesen a topicnyitó/házigazda (a két dolog ugyanaz adatbázis oldalról, csak egy kapcsoló dönti el, hogy melyik) - az a szabály továbbra is megvan.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sir Quno Jedi
Jah, szerencsésen leszoktam a tápignyitásrú'-e! Akkor most mi van??? Ki írhat bele ezen állapotában. LOÁL?

Dzsini
Efreet volt az elsõ hozzászóló, csak az már törölve lett - és látszik, hogy nem nyitottál mostanában topicot, elsõ hozzászólás nélkül nem is lehet 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sir Quno Jedi
Mondjuk, ha már nem sikerült végleg bezáratni ezt az SG és net szégyenét (fordítok: a csetet), akkor legalább rakjuk ki ide banerba BELE!, hogy aki cset ügyben eztán ide ír, azt azonnal banoljuk, vagy valami hasonló kedvességet. Uncsi mindenhol a csetes dühöngõbõl ban okán szabaduló kiskorú mocskok siránkozását hallgatni. Ebbõl elég! Van külön topiGja máris, ott verhetik magukat a földhöz napestig nyáladzva. ien1xû!

Bár köztünk szólva, senki sem lesz képes írni bele, amíg a topignyitó meg nem ejti az elsõ hozzászólását (esetünkben K*t*)...

Efreet
Megnyitottuk itt a szomszédban a chates moderátori topicot, a továbbiakat kérjük ott intézni. Itt a további hozzászólások törlésre kerülnek, esetleg büntetõpontot vonnak maguk után.

Köszönjük a figyelmet 😊

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

A Kaszas
az ég áldjon meg titeket béke legyen lelketekben

Efreet
Abba nincs beleszólásom, hogy ki milyen moderátori jogokat kap. Viszont amit Kata írt, hogy szétcsapok itt az offolók között, az még mindig áll. Második figyelmeztetés, harmadszorra már nem szólok.

gergely1991

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

matyi0323
Tudom, de Kata is vele példálózik, akkor én sem emlegetem más nevét. 😊

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Dzsini
és kivételesen még igazad is van 😊

byzhouse
Efreetnek semmi beleszólása ebbe. /me okoskodik,mert megteheti

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

matyi0323
Milyen figyelmeztetést kaptam? Légy oly kedves másold már be ide ahol/amiben/amivel figyelmeztettél.

Ne gondold azt, hogy most siránkozni fogok, hogy vedd le, sõt.. egy hét múlva se fogok nyalni, hogy le vedd! A véleményem ezután sem változik meg! Felháborító, hogy valaki azért kap moderátor jogot, mert "kikezdik", szerintem akkor minden 3. ember modi lehetne.

Igen, remélem én is, hogy Efreet rendet rak, és rá jön arra ( igaz ez nem az Õ hibája ), hogy nem kellene olyan embernek jogot adni, aki nem tud bánni vele.

Felõlem lehet utálni, banolni, flegmán visszaszólni, törölni is a hsz-em, ez semmin nem változtat.

😊

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Kata
Az én nézõpontomból meg az a pökhendi aki azt hiszi bármit bárhol megtehet csak mert õ az XY. Matyi már kapott korábban két figyelmeztetést, csak nekem nem rossz a memóriám, ergo ez az érved sem állta meg a helyét. Ennyi erõvel minden moderátor erõdemonstrál mikor bant ad annak aki nem bír magával. Ezen gondolkodj el kicsit, hogy kit is vezérel itt személyeskedés és pofára megítélés... Mert nem engem az biztos, hiszen nem ismerem a többségeteket, csak azt látom ha nem bír magával. E tekintetben pedig objektívebb megítélés alapján adom a bant mintha akármilyen ismerõse lennék mindenkinek.

Másik dolog, hogy eddig össz-vissz 4 embert bannoltam ki (ennyit a vérengzésemrõl), abból Te kérted, egyrõl meg már le is vettem mert jókisfiú lett. Ez van, lehet pattogni tovább, csak ne ebben a topikban mert Efreet rendet fog tenni.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata nagyon jó modi.Bárcsak ilyen kemény lenne a többi is! Ráférne itt a fórumon 1-2 emberre a moderálás

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Lazarus
Nem tudom ki adott neked Modi jogot, de a pökhendi stílusoddal teljesen alkalmatlan vagy erre a feladatra. Tisztán látszik hogy szándékosan kötsz bele az emberekbe (bannolod) csak hogy demonstráld az újdonsült jogaidat. matyi nem szokott trollkodni, attól hogy nem tetszik a stílusa és figyelmeztetés nélkül bannolod az nem válik a chates közösség hasznára. Nem veled van a probléma, elfogadom hogy vannak ilyen vérmérsékletû emberek. De jogokat adni a kezükbe az már nagy hiba
Kata
Te magad is tudod melyik témán pattogsz hetek óta és szórod a troll megjegyzéseket. Te is tudod, én is tudom, mindenki tudja. A direkt és indirekt trollkodás között nincs különbség, csak nem közvetlenül a címzettnek mondod.

Te is kemény vagy, hogy beugatsz itt? Na ugye.
Befetéma.
Jelentkezz PM-ben legkorábban egy hét múlva ha úgy érzed tudsz másképp is viselkedni illetve témát váltani. Köszipuszi

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Ne szánalmaskodj. Az egyikõtök trollkodott, hetek óta nem bír leszállni egy bizonyos témáról és nem bírja abbahagyni, te meg kérted magadnak a bant. Most akkor mi a felháborodás tárgya?

A kamuregrõl irogató meg ne itt esszézzen édesanyjáról, hanem próbálja meg fõregrõl felvállalni magát. De a banán nyugtatólag hat az idegrendszerre.

[/cserf][/fülünyúl]

szekrény
engem már 2 hónapja bannoltak azóta se tudom melyik, miért ...

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

matyi0323
Érdeklõdnék, hogy ha csetbant kapok, akkor miért nem jön PM, illetve miért nem tudom, hogy kitõl és mi miatt kaptam? ( csak úgy ok nélkül!!! ) 😄D

/ ez a pofára ban kezd egyre szánalmasabbá válni.. /

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1313414325

#106-ban troll

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Dzsini
Címzett alapján keresni nem nehéz (a legtöbb emailkliensben van rá lehetõség), én töröltem a már lényegtelen leveleket, te lehet, hogy nem.

A szöveget pedig - ahogy az elõbb is írtam - olvasd el végig, de kiemelem most külön neked: Mindkét esetben kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége.

RoyalPredator
Nem én játszok ellene. Õk játszanak ellenem, nézeteim miatt, és saját faji hovatartozásuk miatt.
Necces téma, inkább kerüljük.

@ Dzsini: Tessék? Párezer levél közül keressem meg neked azt, ahol a topic moderálását szerettem volna elkérni, hogy kultúráltan és békésen fórumozzunk? Ha akarod, megkeresem, de nemhiszem h nagy szükség lenne rá.

Mellesleg panaszokat is beküldtem, azokra se érkezett válasz. kb 1 éve volt.
A levél sikeresen átment, legalábbis nem kaptam hibára utaló visszajelzést. Nekem mind1.

De témánál vagyunk, most itt is megkértelek titeket, hogy átvehessem az említett téma moderálási jogát.
Ahogy kértétek.
"Ha házigazda szeretnél lenni, írj a [email protected]. Ha onnan nem reagálnak pár napig, akkor lehet ide írni. "

Kata
"ahol Moderátorok és Adminok, törölnek sorozatban - sikertelenül"

Ha szándékosan már a moderálások ellen játszol, akkor ne csodálkozz. A nótorius visszaesõk és azok akik már szándékosan "csakazértis" üzemmódban barmolják a topikokat, ott már nincs figyelmeztetés meg kérdés, hanem automatikus ban. Ez évek óta így megy az SG-n, nem újkeletû.

[/cserf][/fülünyúl]

Dzsini
Az elmúlt kb. 1 évben látom én is az összes oda írt levelet, nem emlékszem olyanra, ami az összes fent leírt feltételnek megfelelt volna (általában a topiclátogatók támogatása hiányzik). Ha mégis volt ilyen, akkor írd be ide a levelet, és intézkedem.

RoyalPredator
Oda már írtam anno, sose válaszoltak.

Efreet
Nekem kb. két évvel ezelõttig nem is volt a nevem elõtt kukac, pedig az egyik elsõ moderátor vagyok... pont itt legyen rend? 😊

Dzsini
A fenti második-negyedik sort olvasd el.

RoyalPredator
Hát, ha lemondott, akkor adminisztrációs hibát is fixálni kéne.

Az Airsoft topic moderálását szívesen elvállalom, mivel nincs moderátor.
A "munkámat" bárki ellenõrizheti of c.

byzhouse
egyik nap chaten láttam kukacot a neve elõtt :|

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Dzsini
Punker már sok éve lemondott a moderátorságról, az, hogy Punkerwork nickjének megmaradt, az adminisztrációs hiba.

RoyalPredator
Punker szvsz alkalmatlan, mert egy bizonyos társaság tagja (softair.hu), akik flémelnek, és õket ugye nem bünteti, mert haverok...
És mint látjuk, egyrészt esze ágában nincs figyelmeztetni, v leállítani ezt a vitát, amit az említett felhasználók folytatnak. Ráadásul nekem önkényesen osztott már "idiotizmus" címszóval tiltásokat: warnok, vagy bárminemû figyelmeztetés nélkül, egyszerûen mert szálka vagyok a szemükben.
( Ez annak köszönhetõ, hogy a megélhetési játékaik miatt kivált népes csoport részeként nem legyintek, és beszélem ki õket a hátuk mögött, hanem felvállaltam a véleményemet - aminek köszönhetõen összefogva õk, ahol Moderátorok és Adminok, törölnek sorozatban - sikertelenül )

Szerintem a Moderátoroknak abszolút pártatlannak kell lenniük.

Nekem meg nincs hova visszafognom magam. Nem sértegetek senkit, tudatosan nem szítom a tüzet.
Kivétel ezalól lehet a "dick award" post, amit szintén nem én kezdtem.
A hozzászólással - eredménytelenül - próbáltam lezárni a hisztit.

Ha elolvasod a postokat, szerintem látni fogod, hogy nálam sokkal vehemensebben irogatnak, és engem támadnak egy gyakorlatilag jelentéktelen dolog miatt.

Ezért kérnék egy kis tisztítást, és valamiféle figyelmeztetést, hogy ez ne forduljon elõ többet.

[NST]Cifu
Van modi a topicban (Punker), és ahogy nézem, te sem fogod vissza magad...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

RoyalPredator
fórum / Sport fórum / Általános >> / Airsoft
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1054046227

hsz-k: #28432-tól fölfele szerintem lehetne takarítani.
#28461-ig, azt már nem érdemes. Ebben én írtam, és a szabályt jelöltem ki, amihez nem tartják magukat.

Problémás felhasználók:
Nighthawk - #28433 #28434
NoobStalker - #28446 #28448 #28450 #28453 #28454 #28457
DannyL - #28458 #28460

Efreet
Meguntam, úgyhogy mostantól minden offoló büntetõpontot kap. A topic nem lelki életek kitárgyalására van, arra nyissatok másikat a sajátban vagy a gumiszobában.

immovable
Tehát ha beszólok neked kula szív? hmm.....<#gonosz1>

kulaaa?<#gonosz1>

Kata
Ahogy nektek is...

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Nem, más se kapott hasonlóért.

[/cserf][/fülünyúl]

<#wave>

töröltem
JimKirk
Legyetek sizvesen ezt a hozzaszolasomat torolni:

Hattrick topic

[NST]Cifu
Na akkor megint, harmadszor.

Topic linkje.
Hozzászólás(ok) száma.

Valahogy így:
Modi topic

Ott fent olvasható a bannerben, nem most találtam ki, így mûködik már vagy hat-hét éve. Én nem fogok magamtól utánakeresni, hogy hol szólt hozzá, bemondásra pedig nem fogom kitiltani.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Rash87
<#taps><#banplz>

Glory, Glory Man. United!

RoyalPredator
aaaa igazad van. Naszóval:

Most új álreggel is tolja a srác, "NoobStalker" néven.

A más csatorna email, fészbúk, más fórumok.
Álregekkel van, és csak trollkodik, semmi érdemi hozzászólása nincs.
Utána lehet nézni, de agykárosodást kaphatsz :S

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

whiskeyman
Neki mindent lehet, tudod...

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Köszi!