Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy kis gondom de talán többes számban is mondhatom, hogy gondunk.
Egyik fórumtársunk ha lehet így nevezni ilyen és ehhez hasonló hozzászólásokkal próbálja tönkre tenni a CoDMW3 BC2 topikokat (csak itt láttam õt)
link
Kérnék szépen némi moderálást vele kapcsolatban.
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
A topicot elárasztják azok, akik flémelnek, így a demokráciával semmire se megyünk...
fórum / Sport fórum / Általános >> / Airsoft
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1054046227
RoyalPredator
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1216568308
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szavakban lehetetlen kifejezni mennyire egyetértek veled...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Bár köztünk szólva, senki sem lesz képes írni bele, amíg a topignyitó meg nem ejti az elsõ hozzászólását (esetünkben K*t*)...
Köszönjük a figyelmet 😊
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Ne gondold azt, hogy most siránkozni fogok, hogy vedd le, sõt.. egy hét múlva se fogok nyalni, hogy le vedd! A véleményem ezután sem változik meg! Felháborító, hogy valaki azért kap moderátor jogot, mert "kikezdik", szerintem akkor minden 3. ember modi lehetne.
Igen, remélem én is, hogy Efreet rendet rak, és rá jön arra ( igaz ez nem az Õ hibája ), hogy nem kellene olyan embernek jogot adni, aki nem tud bánni vele.
Felõlem lehet utálni, banolni, flegmán visszaszólni, törölni is a hsz-em, ez semmin nem változtat.
😊
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Másik dolog, hogy eddig össz-vissz 4 embert bannoltam ki (ennyit a vérengzésemrõl), abból Te kérted, egyrõl meg már le is vettem mert jókisfiú lett. Ez van, lehet pattogni tovább, csak ne ebben a topikban mert Efreet rendet fog tenni.
[/cserf][/fülünyúl]
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Te is kemény vagy, hogy beugatsz itt? Na ugye.
Befetéma.
Jelentkezz PM-ben legkorábban egy hét múlva ha úgy érzed tudsz másképp is viselkedni illetve témát váltani. Köszipuszi
[/cserf][/fülünyúl]
A kamuregrõl irogató meg ne itt esszézzen édesanyjáról, hanem próbálja meg fõregrõl felvállalni magát. De a banán nyugtatólag hat az idegrendszerre.
[/cserf][/fülünyúl]
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
/ ez a pofára ban kezd egyre szánalmasabbá válni.. /
#106-ban troll
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A szöveget pedig - ahogy az elõbb is írtam - olvasd el végig, de kiemelem most külön neked: Mindkét esetben kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége.
Necces téma, inkább kerüljük.
@ Dzsini: Tessék? Párezer levél közül keressem meg neked azt, ahol a topic moderálását szerettem volna elkérni, hogy kultúráltan és békésen fórumozzunk? Ha akarod, megkeresem, de nemhiszem h nagy szükség lenne rá.
Mellesleg panaszokat is beküldtem, azokra se érkezett válasz. kb 1 éve volt.
A levél sikeresen átment, legalábbis nem kaptam hibára utaló visszajelzést. Nekem mind1.
De témánál vagyunk, most itt is megkértelek titeket, hogy átvehessem az említett téma moderálási jogát.
Ahogy kértétek.
"Ha házigazda szeretnél lenni, írj a [email protected]. Ha onnan nem reagálnak pár napig, akkor lehet ide írni. "
Ha szándékosan már a moderálások ellen játszol, akkor ne csodálkozz. A nótorius visszaesõk és azok akik már szándékosan "csakazértis" üzemmódban barmolják a topikokat, ott már nincs figyelmeztetés meg kérdés, hanem automatikus ban. Ez évek óta így megy az SG-n, nem újkeletû.
[/cserf][/fülünyúl]
Az Airsoft topic moderálását szívesen elvállalom, mivel nincs moderátor.
A "munkámat" bárki ellenõrizheti of c.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
És mint látjuk, egyrészt esze ágában nincs figyelmeztetni, v leállítani ezt a vitát, amit az említett felhasználók folytatnak. Ráadásul nekem önkényesen osztott már "idiotizmus" címszóval tiltásokat: warnok, vagy bárminemû figyelmeztetés nélkül, egyszerûen mert szálka vagyok a szemükben.
( Ez annak köszönhetõ, hogy a megélhetési játékaik miatt kivált népes csoport részeként nem legyintek, és beszélem ki õket a hátuk mögött, hanem felvállaltam a véleményemet - aminek köszönhetõen összefogva õk, ahol Moderátorok és Adminok, törölnek sorozatban - sikertelenül )
Szerintem a Moderátoroknak abszolút pártatlannak kell lenniük.
Nekem meg nincs hova visszafognom magam. Nem sértegetek senkit, tudatosan nem szítom a tüzet.
Kivétel ezalól lehet a "dick award" post, amit szintén nem én kezdtem.
A hozzászólással - eredménytelenül - próbáltam lezárni a hisztit.
Ha elolvasod a postokat, szerintem látni fogod, hogy nálam sokkal vehemensebben irogatnak, és engem támadnak egy gyakorlatilag jelentéktelen dolog miatt.
Ezért kérnék egy kis tisztítást, és valamiféle figyelmeztetést, hogy ez ne forduljon elõ többet.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1054046227
hsz-k: #28432-tól fölfele szerintem lehetne takarítani.
#28461-ig, azt már nem érdemes. Ebben én írtam, és a szabályt jelöltem ki, amihez nem tartják magukat.
Problémás felhasználók:
Nighthawk - #28433 #28434
NoobStalker - #28446 #28448 #28450 #28453 #28454 #28457
DannyL - #28458 #28460
töröltem
Topic linkje.
Hozzászólás(ok) száma.
Valahogy így:
Modi topic
Ott fent olvasható a bannerben, nem most találtam ki, így mûködik már vagy hat-hét éve. Én nem fogok magamtól utánakeresni, hogy hol szólt hozzá, bemondásra pedig nem fogom kitiltani.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Most új álreggel is tolja a srác, "NoobStalker" néven.
A más csatorna email, fészbúk, más fórumok.
Álregekkel van, és csak trollkodik, semmi érdemi hozzászólása nincs.
Utána lehet nézni, de agykárosodást kaphatsz :S
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿