Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bronx South
"Mindkét esetben kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra)"

Ok akkor a topikjaim fejlécébe kiírom az uj nickemet, remélem az hihetõ lesz végre. <#levele>

Efreet
Azért, mert ha nem felel meg a kiírt feltételeknek a levél, akkor nem fogunk kézenfogva végigvezetni a problémákon, rád bízzuk, hogy egyedül fejtsd meg - például a topic fejlécét elolvasva, vagy visszaolvasva.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Bronx South
Ez most komoly ?

"miért van az hogy elolvassák amit írtam, de nem történik semmi"

Bronx South
Nincs bannolva a nick, nekem még egy nickemet se bannolták véglegesen.
Spontán új reget akartam használni mert meguntam az elõzõt.

Amúgy meg mi garantálná azt hogy nem hazudok ? Adjam meg az emailben az elõzõ reg jelszavát, vagy mit kéne csináljak hogy bizonyítsam ?

mNzJean
Okés írok nekik . köszi .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Dzsini
A [email protected] címre írj ezzel a problémával, a moderátorok nem látnak bele az adatbázisba, nem tudnak neked segíteni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

mNzJean
Jah és szerkeszteni sem tudom az üzeneteimet, szal olyan mintha nem is lenne VIP-em , pedig van 😊

mNzJean
Üdv , eltüntek a vip csillagjaim , pedig 2012 ben jár le a vip státusz . Elõre is köszönöm ha valaki ránézne .<#worship>

TVelvet
ohh sh!t, sry. 😊
zsoltioregon
és mindjárt valaki mondja hogy

ÁÁÁtalányoseszmecsere nemegyenlõõõ Gémerek fórumávaaaaaaa<#idiota><#vigyor5>

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

TVelvet
Hali!

World of Tanks házigazdája vagyok (Wot Topic), sajnos házon belül nem tudom rendesen megoldani a moderálást, mivel nincs semmiféle eszközöm.

Van egy úriember aki folyamat telespamolja/offolja a topicot lassan már 2-3 hete. eléggé unjuk már.

Tigrincses

Srácok õt reptetni kéne.
http://www.sg.hu/cikkek/85302/egyre_rejtelyesebb_a_sotet_anyag
93-as komment, az ezerszer kitiltott Arrakistor egyik álneve, hozzászólásainak hasznossága -56.

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

tomsolo
Ennek Royal flush lesz a vége...😉

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Efreet
Ha nem megy a szövegértelmezés, akkor nem is leszel házigazda.

1: Ez az Általános eszmecsere moderátori topicja, nem a sport részlegé, tehát helybõl rossz helyen jársz - ez még a legkisebb (minden fõcsoportban van ilyen topic, 3 éves regisztrációval már feltûnhetett volna).
2: Az elmúlt 1 hónapot visszanézve nem látok tõled itt olyan hozzászólást vagy emailt, ahol az "azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja a téma közössége" feltételnek megfelelne az igénylésed.
3: Az általad jelzett topicban visszaolvasva sem találtam tõled olyan hozzászólást, hogy megkérdezed a topic közösségének véleményét a házigazda-jelöltségedrõl, kérve támogatásukat.
4: Azok után, hogy többször fel lett hívva a figyelmed ezekre a hiányosságokra, kitartasz amellett, hogy mi vagyunk a hibásak.

RoyalPredator
Pedig benne volt, és elküldtem párszor.

Ide is linkeltem, ill magamat hagy ne linkeljem itt.

De ahogy olvasom a hsz-ket, eléggé sokan panaszkodnak az "SG trehányságra".
Nem állok a sorba, inkább itt kérem tõletek.

Meg mint írtam, a topic invázió alatt van. *dávidcsillag*

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Efreet
Elolvastad az utána következõ pár sort is?

Segítek:
"Mindkét esetben kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra),
és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége."

Nem emlékszem, hogy ennek megfelelõ levelet láttam volna a moderátori levelek között.

RoyalPredator
Mint már 1-2x írtam ide, a topic fõbb látogatói megélhetési szervezéseik miatt nem szeretnek, mivel ellenzem, és egy alapból ellenségnek tartott ismeretségi körbe tartozom, önhibámon kívül.

Aki megmarad, például Laccoo felhasználó, meg nyelik a flameket, amit az álregekkel uszítanak, viszont semmi retorzió nem követi ezeked. Pedig a flamelés abban a topicban ban-nal van fenyítve, de eddig csak az értelmes kérdéseket feltevõk, általuk rühelltek (azaz mi) kapjuk a tiltásokat!

"Ha házigazda szeretnél lenni, írj a [email protected]. Ha onnan nem reagálnak pár napig, akkor lehet ide írni. "
Emailt írtam nemegyszer, nem válaszolnak rá!
Itt kérek segítséget, és mit látok, -60 a pontozásom egy olyan hozzászólásra, ami egy a szabályoknak megfelelõ post ebben a topicban... Ugyanígy clio1616v is megkapta a lepontozást.
Nem is mondok erre semmit...

Dzsini
Plusz hozzá venném az összes moderátori topic fejlécében szereplõ néhány sort az igényléssel kapcsolatban.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

[NST]Cifu
A HG jogok kiosztásának itt olvasható alapelveit olvasd át.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Ulvar
Valaki áttudna nézni az Autó-Motor "Moderátor figyelmébe" topicba a moderátorok közül? Köszönöm.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

zsoltioregon
lepontoztalak, csapjál a többi névhez!

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

clio1616v
<#eljen>

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

RoyalPredator
Moderátorok figyelmébe:

Problémás, állandóan flamelõ és hozzászólásokat lepontozó felhasználók (Feltételezhetõen 1 személy álregjei, vagy egy társaság rosszindulatú emberei):
Hawkclaw
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1303655816
Kurfürst
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1188894018
Büdös Bohóc
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1223628989

Problémás topic:
fórum / Sport fórum / Általános >> / Airsoft
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1054046227

És még sorolhatnám...

Kérném az említett topic Házigazda szerepét is, mivel a [email protected] -s email címrõl nem méltatnak válasszal. (4x próbáltam!)

MR ME
próbáld meg

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

lehet már írni a csetre? nekem..

tomsolo
Ha bannolt nick ne számíts sok jóra ezzel kapcsolatban.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tommygear
"Ha házigazda szeretnél lenni, írj a [email protected]. Ha onnan nem reagálnak pár napig, akkor lehet ide írni."
zsoltioregon
ír a régi nickjérõl egy kódot pl.: B6Sa7Yh4j3GFF
és ezt elküldi az újról is visszaigazolásként.

Fabio Capello
Gondolom mert semmi nem garantálja, hogy az vagy akinek mondod magad... 😊

Bronx South
Egy kérdés.

Hogyha írok a moderator@sg -re, miért van az hogy elolvassák amit írtam, de nem történik semmi ?

Egy régebbi nickemrõl szeretném a HG jogokat erre a nickemre átrakatni, egyelõre elég necces mindig nicket váltani ahhoz hogyha épp valami dolgom van.

Palinko
clio1616v
92408 köszönöm elõre is

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

davidka003
Link

278484

Kérném törölni, bocsesz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Rikcsoo
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1277554239--> Ezen a fórumon Tamás98 nevezetû tag állandóan beleköt másokba ha visszanéztek 1-2 oldalt meglátjátok!
Szeretném ha rászólna vagy elküldeni a BANN-amákra az egyik moderátor köszönöm!

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

Teljesen jogos az a comment, ráadásul nézd meg, hogy melyikõtök hozzászólása kapott mínuszt , illetve pluszt. De csak égesd magad továbbra is mint eddig.

clio1616v
92327 felesleges és személyes sértegetés

ha nem vetted volna észre, egyáltalán nem szidásnak szántam...

FAIL

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

clio1616v
20274 ez nem ide való

LeWyTy
MINECRAFT

Retimester csak velem kötözködni és flamelni jár fel sg-re.

Önként vállalom a büntetésem mer része voltam a flamenek... de õ kezdte.Én befejeztem.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

tommygear
nandorb

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Link

#12 és #17

Kegyeletsértés, hullagyalázás minden van amit ilyen hírnél el lehet képzelni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

true

immovable
A plusz mínusz a hozzászólás hasznosságát jelenti nem kedvességet, de mint tudjuk a tények sosem zavartak meg a trollkodásban. 😊
clio1616v
Nem õ nem látja, hanem más nem látja az õ hozzászólásait.
Ha õ beállítja a saját profiljában a tûréshatárt, akkor az csak azt befolyásolja, hogy õ a mennyire lepontozottak üzeneteit láthassa.

PS: Azért kedvességbõl te is nyomtál neki egy mínuszt. <#levele><#vigyor3>

immovable
Állítsd a profilbeállítás oldalon a tûréshatárt, mondjuk -99-re és minden látszani fog.
tommygear
+1
Dzsini
Itt van a szomszédban a "Mi kellene az SG-nek?" címû fejlesztõi téma, a moderátoroknak semmi közük az oldal fejlesztéséhez.