24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
neuro #5852 Nem szeretem a fórum moderálás elvét, de a Nácik-Szkinhedek topikot ideje lenne már törölni, mert az ott elhangzottakért simán kilehetne osztani 20-30 év börtönt uszításért/gyűlöletbeszédért... Meg különben sem értem, hogy egy ilyen témát miért is nem lehet rögtön zárni a létrehozót pedig bannolni egy életre. -
#5851 Sziasztok ez a Linket IDE
és a link címe szerezzmeg.hu Előre is köszönöm -
Zozo76 #5850 Elosszor azt hittem hogy csak egy sima kep az X. Nem igaz milyen paraszt emberek vannak. Nyomjal egy BAN-t ennek az IQ LITE-nak, es torold legyszives a hozzaszolasat.
Gyasz/163 -
#5849 Gyász topikban 163-as üzenet nagyon bunkó dolog, kérem intézkedj St, vagy vki. (És persze BUÉK) -
#5848 BUÉK st! -
#5847 Ábazz ... :) -
#5846 Majd 8-kor :) BUÉk egyébként nektek is! :) -
#5845 Tara! A faxért nem mész már bulizni? :D Itt rontod a levegőt! BUÉK haver : -
#5844 Mert még nem ittál eleget...sürgősen javítani kell ezen az állapoton! :) -
#5843 Erre én is rájöttem. -
#5842 höhö, noway :) -
#5841 Gyere énekelni haver! :D -
#5840 Ma már nem kerül senki sem banra, menjetek bulizni, BUÉK -
#5839 rossz csatornát nézel,ez nem a JAG, itt nincs becsületbeli ügy... övé a placc ezt jegyezd meg -
#5838 Nem, mert ennek így nincs értelme. St tud bannolni, mi meg csak elérni, hogy bannoljanak. Ennek úgy lenne poénja, hogy szavaznánk, hogy minket bannoljanak, vagy St-t, de így mindenképpen St nyer. -
#5837 ha már ban szagot érzel már nem vagy kemény legény ???
gyere csak vissza feleselni, mint a barátaid ! :DDD -
#5836 Na de mostmár nem vitázom, mert ban szagot érzek :) -
#5835 LOL :DDD -
#5834 ejj, te kis szájkaratés !! :DDD -
#5833 Régen nem voltál ilyen, itthagyott a nőd? Most tiszta kis Hitler lettél. Nem akarlak megsérteni, de így látom a helyzetet. -
#5832 ez a beszéd ! :D -
#5831 majd éjfélkor, már hűtöm a pezsgőt :) -
#5830 ajh, ne légy már "pókerarc", hörpints egyet... ha ez 2005... akkor hagyd meg jövőre... majd holnap rendet raksz !!! BUÉK neked !
-
#5829 fogunk, de ez nem jelenti azt hogy 1-2 idióta szabadon garázdálkodhat. -
#5828 Év utolsó napján is harcolni kell az ostobaság ellen. Erről fog szólni 2005. -
#5827 JAJA! GYertek énekelni! BOLDOG ÚJ ÉVET! :D -
#5826 Leírták már korábban: nem segíteni akartak, csak együttérezni. -
#5825 és beszarás... az év utolsó napján is ezzelvagytok elfoglalva.... nehogy ünnepelnétek kicsit ! :D -
#5824 Ez az ikszelgetés álszentség. Nem segít semmin, mégis olyan büszkén írják be síró szmájlikkal. -
#5823 Vitatkozni mindig mindenen lehet, egyszerűbb mint a tolerancia.
-
#5822 De eleve a topikcímnek nem volt értelme. Ha nem lehet az ellenvéleményeket kifejteni, mi értelme? Mert arra jó lett volna a topik, hogy lehet vitatkozni, ütköztetni a véleményeket, de így max. 200 X-et láthattunk volna. -
#5821 Nem kell velem (és jelenesetben a többséggel) egyetérteni, de akkor legalább hallgassa el a véleményét, és ne kezdjen el szerencsétlen embereken poénkodni.
Idézek magamtól alább:
"És az neked miért fáj, hogy valaki benyom egy x-et. Miért nem vagy képes azt az embert tolerálni, akinek ez a vágya?"
Nem kellett volna senkivel sem egyetérteni csak simán csöndben maradni, és nem beírni, ahogy a topic fejlécében is kérjük: "Ha nem értesz egyet, akkor ne írj be, de NE LÉGY KEGYELETSÉRTŐ"
Aki ezt nem tudja felfogni az nem ide való. Ennyi. -
#5820 ha zavar ez a topik téged, akkor tégy úgy, mintha ott sem lenne. -
#5819 Én is így vélem. Én már a legelején elleneztem ezt a büntetőpontos dolgot. -
#5818 ide is !!! -
#5817 megkapta a figyelmeztetést. -
#5816 St, szerintem ezzel a szigorral csak azt éred el, hogy azok maradnak a fórumon, akik egyetértenek veled. Na mindegy, én kiszálltam. -
#5815 Ez ugyanolyan flood, mint amit Walaki csinált. -
#5814 A károsultakkal szemben toleráns vagyok, a fórum többi userével csak mérsékelten. -
#5813 rászóltam