24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • neuro
    Nem szeretem a fórum moderálás elvét, de a Nácik-Szkinhedek topikot ideje lenne már törölni, mert az ott elhangzottakért simán kilehetne osztani 20-30 év börtönt uszításért/gyűlöletbeszédért... Meg különben sem értem, hogy egy ilyen témát miért is nem lehet rögtön zárni a létrehozót pedig bannolni egy életre.
  • Cucu13
    Sziasztok ez a Linket IDE

és a link címe szerezzmeg.hu Előre is köszönöm
  • Zozo76
    Elosszor azt hittem hogy csak egy sima kep az X. Nem igaz milyen paraszt emberek vannak. Nyomjal egy BAN-t ennek az IQ LITE-nak, es torold legyszives a hozzaszolasat.

Gyasz/163
  • Bandee1987
    Gyász topikban 163-as üzenet nagyon bunkó dolog, kérem intézkedj St, vagy vki. (És persze BUÉK)
  • Ams | :)
    BUÉK st!
  • Tuvok #5847
    Ábazz ... :)
  • Taranov
    Majd 8-kor :) BUÉk egyébként nektek is! :)
  • Kandurex
    Tara! A faxért nem mész már bulizni? :D Itt rontod a levegőt! BUÉK haver :
  • Kandurex
    Mert még nem ittál eleget...sürgősen javítani kell ezen az állapoton! :)
  • Taranov
    Erre én is rájöttem.
  • St
    höhö, noway :)
  • Kandurex
    Gyere énekelni haver! :D
  • St
    Ma már nem kerül senki sem banra, menjetek bulizni, BUÉK
  • PResident Evil
    rossz csatornát nézel,ez nem a JAG, itt nincs becsületbeli ügy... övé a placc ezt jegyezd meg
  • Taranov
    Nem, mert ennek így nincs értelme. St tud bannolni, mi meg csak elérni, hogy bannoljanak. Ennek úgy lenne poénja, hogy szavaznánk, hogy minket bannoljanak, vagy St-t, de így mindenképpen St nyer.
  • PResident Evil
    ha már ban szagot érzel már nem vagy kemény legény ???

gyere csak vissza feleselni, mint a barátaid ! :DDD
  • Taranov
    Na de mostmár nem vitázom, mert ban szagot érzek :)
  • Taranov
    LOL :DDD
  • PResident Evil
    ejj, te kis szájkaratés !! :DDD
  • Taranov
    Régen nem voltál ilyen, itthagyott a nőd? Most tiszta kis Hitler lettél. Nem akarlak megsérteni, de így látom a helyzetet.
  • PResident Evil
    ez a beszéd ! :D
  • St
    majd éjfélkor, már hűtöm a pezsgőt :)
  • PResident Evil
    ajh, ne légy már "pókerarc", hörpints egyet... ha ez 2005... akkor hagyd meg jövőre... majd holnap rendet raksz !!! BUÉK neked !

• Punker
    fogunk, de ez nem jelenti azt hogy 1-2 idióta szabadon garázdálkodhat.
  • St
    Év utolsó napján is harcolni kell az ostobaság ellen. Erről fog szólni 2005.
  • Kandurex
    JAJA! GYertek énekelni! BOLDOG ÚJ ÉVET! :D
  • St
    Leírták már korábban: nem segíteni akartak, csak együttérezni.
  • PResident Evil
    és beszarás... az év utolsó napján is ezzelvagytok elfoglalva.... nehogy ünnepelnétek kicsit ! :D
  • Taranov
    Ez az ikszelgetés álszentség. Nem segít semmin, mégis olyan büszkén írják be síró szmájlikkal.
  • St
    Vitatkozni mindig mindenen lehet, egyszerűbb mint a tolerancia.

• Taranov
    De eleve a topikcímnek nem volt értelme. Ha nem lehet az ellenvéleményeket kifejteni, mi értelme? Mert arra jó lett volna a topik, hogy lehet vitatkozni, ütköztetni a véleményeket, de így max. 200 X-et láthattunk volna.
  • St
    Nem kell velem (és jelenesetben a többséggel) egyetérteni, de akkor legalább hallgassa el a véleményét, és ne kezdjen el szerencsétlen embereken poénkodni.

Idézek magamtól alább:
    "És az neked miért fáj, hogy valaki benyom egy x-et. Miért nem vagy képes azt az embert tolerálni, akinek ez a vágya?"

Nem kellett volna senkivel sem egyetérteni csak simán csöndben maradni, és nem beírni, ahogy a topic fejlécében is kérjük: "Ha nem értesz egyet, akkor ne írj be, de NE LÉGY KEGYELETSÉRTŐ"

Aki ezt nem tudja felfogni az nem ide való. Ennyi.
  • Bandee1987
    ha zavar ez a topik téged, akkor tégy úgy, mintha ott sem lenne.
  • Bandew
    Én is így vélem. Én már a legelején elleneztem ezt a büntetőpontos dolgot.
  • PResident Evil
    ide is !!!
  • Punker
    megkapta a figyelmeztetést.
  • Taranov
    St, szerintem ezzel a szigorral csak azt éred el, hogy azok maradnak a fórumon, akik egyetértenek veled. Na mindegy, én kiszálltam.
  • Taranov
    Ez ugyanolyan flood, mint amit Walaki csinált.
  • Taranov
    A károsultakkal szemben toleráns vagyok, a fórum többi userével csak mérsékelten.
  • Punker
    rászóltam