24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Egész normálformázás hülyeség amúgy. Lényeg, hogy gondold át, és eccerű paraszti ésszel is simán tudsz jót csinálni. Többieknek meg ott az NF-hegy. 
Persze nem hátrány, ha tanultál elméletet, de nem azon múlik, csak háttér. 5 év gyakorlat többet számít
-
-
én tanultam meg szigorlatoztam belőle de elsőre teljesen homályos volt miről beszéltek :) -
Ték 
[apro]bár nem azért írtam :) -
Nna, ezt meg nekünk nem mondták :) Mondjuk azért 2nf-ig simán el lehet menni.
(mit képzelhet, aki nem tanult adatbáziskezelést? :D:D) -
igen, nekünk legalább tanították, hogy 3NF-ben csak papíron csinál az ember adatbázist, és csak végtelen feldolgozóképességű rendszerre :)) -
Jajj, te is tanultál ilyen rettentő dolgokat? :D
Mellesleg egyetlen táblát kéne csak kivenni (a nevet, ami helyére ugyi az azonosító menne), ha nagy (ismétlem, NAGY) lenne ilyenre az igény, de az meg kitudja (nyilván St :D), mennyi meló ;) -
Jaja, nem az, de muszáj redundanciákat beépíteni, mert így gyors, felesleges táblaműveleteket lehet kiiktatni, és ugye a cél szentesíti az eszközt
-
Szarul van felépítve az adatbázis. Simán nem 3NF 
-
Mindenkinek, aki kérdezni fogja: nem lehet átírni nicket. Régen lehetett (pl. Relaks), amikor még nem volt privátüzenet, logó, meg minden bizbasz, de most már túl sok adattábla van összekapcsolva és marhára bonyolult egy nicket átírni, kb. 10-15 perc munka, amit nem vállalok be. -
-
nem :) -
1 nikket kell használni, és nincs ilyen gond :) -
mindenkinek: privátüzenetek helyett érdemesebb ám ide beírni a problémákat, nem lépek be minden nap és állandóan Efreetként... -
Én anno kértem, hogy relaks-ból nevezzenek át RelakS-ra, és megtették, ZsirosKenyérnek is megtennék szvsz -
laliking #5889 de ha válaszolnak neki még mindig azlessz kiírva, hogy: válasz SzirosKenyer -
laliking #5888 Hy! Van nekem egy topicom, a címe ez :Macókacsa
Szal szeretném ha beleraknátok ezt a logot :logó
kerestem a saját topicok között is modos topicot, de nemtaláltam.....
Remélem azért megtudjátok csinálni. Előre is köszi!!!! -
csinálj 1 logo-t és az eltakarja :) -
ZsirosKenyer #5886 az én gondom : UTALOM a nickem ;D
kedves moderatorok..nincs vmi diplomatikus mod arra hogy atirhassam a nickemet vagy esetleg regisztraljak egy ujat es megkapjam ra a szereny 3 csillagomat? :) -
9 hónap alatt megfiatalodtam :)
!!!átlagéletkor újraszámlálás kéne!!! -
Biztos a moderátor figyelmébe ajánlja :) -
azt is be kéne vezetni, hogy az ilyen necsakfél fajok ne fórumozhassanak -
úgy látszik 9 hónap alatt öreg bölccsé váltál? -
megtettem.
hTx! -
át lehet, küldd el e-mailben az igazit, sokan kérték már az átállítását -
Szerintem lehet kérni az átállítást mailben. -
sry, szégyellem, [akkor még fiatal volt és meggondolatlan] már nem lehet átállítani -
Csak azok adnak meg ennyit, akik szégyellik az igazit megadni. -
És te mennyit adtál meg életkornak? -
nem tudhat mindenki mindent 
-
te beszélsz?
[center][b]2004. 12. 23. - Hány hónapig terhesek a nők?

-
Inkább oda se... -
:DDDDDDDDDDDDDDDD -
azt is be kéne vezetni, hogy te ne nyithassál topicot
-

// már átállítottam volna, de nem lehet :( -
Alapvetően én is sokallom, de ilyen esetekben nem fáj tőle a szívem nagyon. Kaptam utána egy anyázós privátüzit is, de valahogy nem hatott meg. -
És akkor mi lesz ? mondja ezt az akinek 75-80 évig van beállítva az életkora...
azt írnak be amit akarnak... -
Ha nem ad meg életkort, nem lehet topikotnyitni, max a gumiban. -
vezessétek már be, hogy 14 év alatt ne nyithassanak topikot a pöcsök!!444
90% al csökkene az új szartopikok száma
úgy hogyaz életkort kötelező legyen megadni persze -
törölhető