24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#5812 mondjuk ők pofáztak... szal... -
#5811 Clint. -
#5810 ki? -
#5809 ez akkoris faszsag. plane ha emiatt 4 embert bannolnak. PFf loál. -
#5808 kaspz te is mindjárt egy banánt ! :D -
#5807 minek X el 25x ugyanaz az ember? gyászból vagy +1 hsz? :P -
#5806 mét ? :o -
#5805 Fogalmad sincs miről van szó, de azért szokás szerint kifejted a véleményed... -
#5804 törlés, figyelmeztetés, büntetőpont
5 db büntetőpont a ban
legalábbis az itteni szabályok szerint -
#5803 nem a társadalom, hanem a te elvárásaidról van szó
ilyenért banolni...
gyászos
-
#5802 4 ember banra került a mai napon:
AMS, Walaki d'lair, Freak, Peet69
2005-ben fokozott figyelmet fogunk fordítani arra, hogy azon elemek akik képtelenek az őket körülvevő társadalom minimális elvárásainak megfelelni és egyetlen céljuk a fikázás, innen eltűnjenek. Nem tűrhető el, hogy egy-egy deviáns ember témákat tegyen tönkre, kulturált fórumokat szemeteljen tele. -
#5801 már sehol. törölve lett, kaptunk benne rendesen. -
#5800 erről lemaradtam. hol is van az a topic? -
#5799 "vérből fikázott"
Ez elég undorítóan hangzik. :-D -
#5798 vipet kapott tőlünk mindenki 1 hónapot ajándékba, csak az vész el neki. -
#5797 amit mostanában mindig mindenhol. vérből fikázott + floodolt + tékelte a Gyász! c. topicot -
#5796 imo elég lesz neki 1 hónap...
a vipje az én telómról ment... -
#5795 Mit csinált? -
#5794 még nem tudom, majd meglátjuk, talán 1-2 hónap
-
#5793 [Walaki]D'Lair meddig lesz kitiltva? 1hónap? -
#5792 Ebben teljesen igaza van St-nek. Ha vki ezzel nem ért egyet, akkor ne írjon be semmit, legyen toleráns más emberekkel szemben. -
#5791 És az neked miért fáj, hogy valaki benyom egy x-et. Miért nem vagy képes azt az embert tolerálni, akinek ez a vágya? -
#5790 Ez mehetne az fejlécbe.
? -
#5789 Ez a butaság? A gyengénlátók portálja az tényleg jó, ezt sok helyen alkalmazzák, annak van értelme, de ennek az x-nek tényleg nincs. A gyengénlátók portálja az hasznos a gyengénlátóknak, az x csak annak hasznos, aki nagy büszkén benyom egy x-et. -
#5788 Azt az üzenet többi része miatt töröltem. Szintén destruktív volt. A téma nem arról szól, hogy segítsünk rajtuk, hanem arról, hogy gondoljunk rájuk pár pillanatra.
Tehát ilyen felvetés, hogy "ez úgysem ér semmit", destruktív, közösségromboló. -
#5787 Devla számlaszámát miért törölted? Én számítottam rá, hogy büntetőpontot kapok, de nem számít, úgy látszik megérdemlem. Te ítéled meg, hogy jár-e nekem büntetőpont, ha te így ítélted meg, elfogadom, hogy ez a te véleményed, nem fogom kérni, hogy vedd le, bár nem értek vele egyet. -
#5786 Ez a dolog hasonlít arra amikor 2 hete beindítottuk a vakoknak és gyengénlátóknak szóló akadálymentesített portált. Ott a fórumot be kellett zárnuk, és 6 embert banra pakolni, köztük egy olyat aki már 4 éve volt itt, 12000 hozzászólással.
Ott sem értettem, hogy miért, és kit zavar, hogy van egy ilyen. Miért kell mindent sárig lefikázni?
Sajnálom, de az ilyen kretén, buta, sötét és értetlen magatartást a jövőben sem tolerálom és a moderátoroktól is azt várom, hogy üldözzék ezt. -
#5785 A számlaszám dolgot be lehetne rakni a fejlécbe! -
#5784 Miért szórom most kétmarékkal a büntetőpontot a Gyász! című topikban?
Hát elmondom.
Ha valakinek jól esik, hogy virtuálisan részvétét nyilvánítsa az tegye. De nem tudom megérteni, miért jó másoknak, hogy erre bejön és lebirkáz, lehülyéz mindenkit. Ott van a topicban, hogy ha nem értesz egyet, akkor ne írj be. Miért muszáj egy ilyen szomorú esetben is belekötni valamibe? Miért nem lehet legalább most kussban maradni?
Hát ezért jár a büntetőpont. -
#5783 Ez a szólásszabadság: bármit írhatsz, csak kitörlik. -
#5782 Na marha jól irányítjátok a Gyász topikot, kedves moderátorok! Mindenkit kitöröltök, aki egyébként teljesen normális hangnemben ír, de nem áll be a sorba a birkák után. Devla azt mondta, hogy van egy bankszámlaszám, amire lehet segélyt utalni. Ezt is kitöröltétek. Blastát is, pedig értelmesebb dolgot írt, mint egy x-et. -
#5781 ok bocs htxvm -
#5780 panaszkodni a [email protected] lehet, és azt nem csak St kapja meg. -
#5779 Te figyelj ST, nálad lehet reklamálni a büntetőpontos túlkapásokban igaz? Az a helyzet, hogy nem értem, hogy akkor te miért osztogatsz büntetőpontokat? Ha esetleg tőled kapja az illető, akkor menjen hozzád reklamálni, mert "te pártatlan vagy"? Szóval ezen gondolkozz el, mert elég disznóság amit csinálsz vagy hazudtál amikor kijelentetted a pártatlansáogat. -
#5778 1 pont a jutalma -
#5777 légyszives bannoljátok már Freaket, mert ebben http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1104448775
a fórumban az 52-es hozzászólásnál kegyeletsértő módon viselkedik, bunkó paraszt módjára. Vagy legalább adjatok neki büntetőpontot, és a hozzásszólást töröljétek, köszönöm. -
#5776 légyszi töröljétek itt guba topic romboló munkáját (#416) thx -
#5775 meg téged... -
#5774 Itt a kovetkezo. alairas TUNTESSUK EL PAMERT AZ SG-ROL!!! -
Takezó #5773 köll aláírás? :D