24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Vlala #5944 ez gyorsan ment :-) -
htx! -
Vlala #5942 ez ismét nem az én dolgom...
de ennek a topicnak a címét át lehetne javítani "Elfelejtett ételek"-re? -
hi! lennétek szívesek kijavítani ennek a címét helyesen erre: Elfelejtett ételek
előre is köszi! :) -
játékosok fórumában is van moderátor topic nem? ott kérd inkább. -
szando #5939 hellóhalló
megtudnátok ezt csinálni? -
Vlala #5938 Taranov, Mike, Punker: kösz a felvillanyosítást, de így is kezdek őszülni, nem kellene még öregebbnek feltüntetni :-)
Mike: meg is kérdezhetted volna. :-) -
szando #5937 Szia mod! :)
szeretnénk, hogyha ebbe a topikba a banner alá raknál egy linket, aminek a neve legyen "FAQ - mielőtt kérdezel olvasd el!" viszonlyag nagy betűkkel, és a tvelvet.uw.hu -ra szeretnénk ha mutatna! köszi :) -
Ja, mert nem a születésnapodon fordul, hanem jan. 1-én. -
na legalább ezt is megtudtam rólad, te kis taknyos :) -
éve szerint 25-30 között vagy :) -
Vlala #5933 Gubanc van... 80 decemberében születtem, ergo most múltam 24.
Az infom pedig kiírja, hogy 25-30 között vagyok. Pedig jól adtam meg a szülidátumomat... -
azért rád is illene ragasztani legalább egy rózsaszín háromszöget 

-
Hát igen, de ha van egy topik, amit már a legelején bezárnak - és nincs benne semmilyen fontos információ - akkor lehetne törölni. Ha egy témában az egyik topikban 200 hozzászólás van, a másikban 50, akkor érthető, hogy a kisebb topikban is lehetnek hasznos információk, nem kell kitörölni, csak irányítani, hogy melyik topikban legyenek újabb hozzászólások. -
látszanak a hozzásuólások számai, abból lehet következtetni, melyik topikkal érdemes foglalkozni -
Thx! -
Írj a [email protected], hátha meghallgatásra találsz az ügyben! -
Miért kéne lezárni?
Úgysem ír már senki oda többet. -
És miért nem adnak nekik jogot? Egyébként igaza van Garfield-nek, így tényleg egy ember, aki topikot keres, jó sokkal találkozik, aminek nem veszi hasznát. -
zárható -
én a moderálni való témákat törlöm, sosem zárom le... -
A válasz nagyon egyszerű: mert nincs joga a moderátorok jó részének törölni topicot. Hozzászólást meg minek töröljek? Csináljak belőle üres topicot? -
Garfield #5922 Elméleti jellegű kérdés:
A topikok lezárása helyett az arra érdemeseket nem lenne jobb törölni?
Mert a keresés során ezek is megjelennek, igaz, semmi hasznuk nincs. Ha meg azért lettek bezárva, mert már vagy van ilyen téma, vagy valamiért nem megengedett abban a témában topikot nyitni, akkor minek maradnak meg? -
igazad van, hozzád is kéne egy tolmács 

-
akos #5920 Sziasztok,
Pontos idő topic: flood -
egy nap alatt 3 értelmetlen téma -
karácsony miatt kapott mindenki. a 10 postos másik regemen is van. -
200 alatt amúgy sincs vip. -
sztem inkább téged kéne jelölni valamivel pl. csillagok helyett: 
-
Nem látni kell hanem érteni... 

-
Az újregeket jelöljétek már meg vmivel, mert nagyon idegesítő tud lenni hogy nemlátni egyből hogy mi a faszomat akar..
csillag helyett répát, vagy akármit.. aki vagy 200 hsz alatt van, vagy nincs még 2 hónaposnál idősebb a regje.
-
Köszi. -
ezt a topicot zárjátok be, vagy töröljétek plz, mert van már bajnokok ligája topic sokkal régebb óta, thx -
Átraktam. -
Sziasztok!
Ezt a topicot nem lehetne esetleg átnevezni Mozilla Thunderbird-re, ha már az újabbik Thunderbird-ös topic le lett zárva? Mert ha így marad, tuti egy csomó nem odaillő dolgot fognak ott kérdezni továbbra is. (A Mozilla, Mozilla Firefox és Mozilla Thunderbird 3 különböző program. Így az említett topic #1 hozzászólása nem a megfelelő helyre irányította a delikvenseket. Szerintem egyébként érdemesebb lett volna az új Thunderbird topicot meghagyni ehelyett az eléggé elcseszett topic helyett.) -
ezt kellene áttenni ide -
Jaj, de utáltam a normálformákat :) -
Gyásztopikban a 299, 276 hozzászólásokkal van egy kis problem Ez a Ryan gyerek már tizenakárhányadszorra x-el. Kicsit szpemgyanús sztem... -
Akkor én többet számítok akármennyi gyakorlatnál :-P -
Devla #5905 Lehet, de 5 év gyakorlat ÉS elméleti háttér többet számít akármennyi gyakorlatnál.