24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#5935 na legalább ezt is megtudtam rólad, te kis taknyos :) -
#5934 éve szerint 25-30 között vagy :) -
Vlala #5933 Gubanc van... 80 decemberében születtem, ergo most múltam 24.
Az infom pedig kiírja, hogy 25-30 között vagyok. Pedig jól adtam meg a szülidátumomat... -
#5932 azért rád is illene ragasztani legalább egy rózsaszín háromszöget -
#5931 Hát igen, de ha van egy topik, amit már a legelején bezárnak - és nincs benne semmilyen fontos információ - akkor lehetne törölni. Ha egy témában az egyik topikban 200 hozzászólás van, a másikban 50, akkor érthető, hogy a kisebb topikban is lehetnek hasznos információk, nem kell kitörölni, csak irányítani, hogy melyik topikban legyenek újabb hozzászólások. -
#5930 látszanak a hozzásuólások számai, abból lehet következtetni, melyik topikkal érdemes foglalkozni -
#5929 Thx! -
#5928 Írj a [email protected], hátha meghallgatásra találsz az ügyben! -
#5927 Miért kéne lezárni?
Úgysem ír már senki oda többet. -
#5926 És miért nem adnak nekik jogot? Egyébként igaza van Garfield-nek, így tényleg egy ember, aki topikot keres, jó sokkal találkozik, aminek nem veszi hasznát. -
#5925 zárható -
#5924 én a moderálni való témákat törlöm, sosem zárom le... -
#5923 A válasz nagyon egyszerű: mert nincs joga a moderátorok jó részének törölni topicot. Hozzászólást meg minek töröljek? Csináljak belőle üres topicot? -
Garfield #5922 Elméleti jellegű kérdés:
A topikok lezárása helyett az arra érdemeseket nem lenne jobb törölni?
Mert a keresés során ezek is megjelennek, igaz, semmi hasznuk nincs. Ha meg azért lettek bezárva, mert már vagy van ilyen téma, vagy valamiért nem megengedett abban a témában topikot nyitni, akkor minek maradnak meg? -
#5921 igazad van, hozzád is kéne egy tolmács -
akos #5920 Sziasztok,
Pontos idő topic: flood -
#5919 egy nap alatt 3 értelmetlen téma -
#5918 karácsony miatt kapott mindenki. a 10 postos másik regemen is van. -
#5917 200 alatt amúgy sincs vip. -
#5916 sztem inkább téged kéne jelölni valamivel pl. csillagok helyett: -
#5915 Nem látni kell hanem érteni... -
#5914 Az újregeket jelöljétek már meg vmivel, mert nagyon idegesítő tud lenni hogy nemlátni egyből hogy mi a faszomat akar..
csillag helyett répát, vagy akármit.. aki vagy 200 hsz alatt van, vagy nincs még 2 hónaposnál idősebb a regje.
-
#5913 Köszi. -
#5912 ezt a topicot zárjátok be, vagy töröljétek plz, mert van már bajnokok ligája topic sokkal régebb óta, thx -
#5911 Átraktam. -
#5910 Sziasztok!
Ezt a topicot nem lehetne esetleg átnevezni Mozilla Thunderbird-re, ha már az újabbik Thunderbird-ös topic le lett zárva? Mert ha így marad, tuti egy csomó nem odaillő dolgot fognak ott kérdezni továbbra is. (A Mozilla, Mozilla Firefox és Mozilla Thunderbird 3 különböző program. Így az említett topic #1 hozzászólása nem a megfelelő helyre irányította a delikvenseket. Szerintem egyébként érdemesebb lett volna az új Thunderbird topicot meghagyni ehelyett az eléggé elcseszett topic helyett.) -
#5909 ezt kellene áttenni ide -
#5908 Jaj, de utáltam a normálformákat :) -
#5907 Gyásztopikban a 299, 276 hozzászólásokkal van egy kis problem Ez a Ryan gyerek már tizenakárhányadszorra x-el. Kicsit szpemgyanús sztem... -
#5906 Akkor én többet számítok akármennyi gyakorlatnál :-P -
Devla #5905 Lehet, de 5 év gyakorlat ÉS elméleti háttér többet számít akármennyi gyakorlatnál. -
#5904 Egész normálformázás hülyeség amúgy. Lényeg, hogy gondold át, és eccerű paraszti ésszel is simán tudsz jót csinálni. Többieknek meg ott az NF-hegy.
Persze nem hátrány, ha tanultál elméletet, de nem azon múlik, csak háttér. 5 év gyakorlat többet számít -
#5903 -
#5902 én tanultam meg szigorlatoztam belőle de elsőre teljesen homályos volt miről beszéltek :) -
#5901 Ték
[apro]bár nem azért írtam :) -
#5900 Nna, ezt meg nekünk nem mondták :) Mondjuk azért 2nf-ig simán el lehet menni.
(mit képzelhet, aki nem tanult adatbáziskezelést? :D:D) -
#5899 igen, nekünk legalább tanították, hogy 3NF-ben csak papíron csinál az ember adatbázist, és csak végtelen feldolgozóképességű rendszerre :)) -
#5898 Jajj, te is tanultál ilyen rettentő dolgokat? :D
Mellesleg egyetlen táblát kéne csak kivenni (a nevet, ami helyére ugyi az azonosító menne), ha nagy (ismétlem, NAGY) lenne ilyenre az igény, de az meg kitudja (nyilván St :D), mennyi meló ;) -
#5897 Jaja, nem az, de muszáj redundanciákat beépíteni, mert így gyors, felesleges táblaműveleteket lehet kiiktatni, és ugye a cél szentesíti az eszközt -
#5896 Szarul van felépítve az adatbázis. Simán nem 3NF