Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én nem tudom a hw-s fórumot kik moderálják de igencsak rövidfarkú patkányok lehetnek
szó nélkül törölnek mindent
szó nélkül törölnek mindent
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
megyek is oda!!!
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
az jó oldal!!!
meg valami olyasmi is rémlik, hogy az általánosban vagy mindent, vagy semmit. ha itt szabad takarítgatni, akkor kérek én is moderálási jogot 😄
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Naaa....nem fizetnek nekem, de sztem elég jó az a portál, megért volna egy topicot...majd a Saját Fórumban ! 

nehogymá!!!
Szvsz ez itt az ÁLTALÁNOS ESZMECSRE, szóval lehet dehonesztálni(bizonyos keretek között).

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Nem nyomulnak, hanem klikkre ki lett szabva shadow összes hozzászólása egy hétre visszamenőleg. Most megyek és a reagálásokat, visszaanyázásokat elsimítom.
a játékosok forumába a moderátprok nagyon nyomulnak...csak az a baj , hogy szétszerják a forúmot :-(
Aztat akarom mondani hogy ezentúl megint szét lesz rúgva annak a segge, aki beszól a Játékosok Fórumában.
Dikkma is back!
Dikkma is back!

van abban a topkiban más is
Nagyon király minden, de az e-mail címemet azért jó lenne ha meg tudnám változtatni a "felhasználói infókban" merthogy az már rég megváltozott... Ilyenkor mit lehet ennek érdekében tenni?
Másoknál is bug-os az oldal, vagy besuxxolt ez a fosfelhő gép?
Részemről rendben.
Nem vettem kömölyan.
Nem vettem kömölyan.
Tudod a címüket írjál nekik. Azért van a [email protected] email cím, hogy lehessen panaszkodni...
Akkor én leszek a prodjúször😊Ez jó meló mert zenélni nem kell(a gitárom eladtam 3 éve)és aztán csak dől a lé...
teljes dalárda lesz ebből... a Találkozón meg is ejthetnénk a próbákat... én spec nem erre gondoltam, de 😊)))
Jasmin, Ipszilon és Freya fognak vokálozni, gitárosaink vannak... menni fog ez 😊)
Jasmin, Ipszilon és Freya fognak vokálozni, gitárosaink vannak... menni fog ez 😊)
akkó ide is... St! Best Of SG Fórum CD igény lenne... megoldhatóság, ilyesmik?