24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
flashX #5975 Köszönöm. -
#5974 Szeretném ennek a topiknak a fejlécébe a következő szöveget beírni a meglévő alá/mellé:
-
(Hozzászólásonként max. 3-5 kép; max. képméret 1024×1024! Ettől nagyobb képeket url-ként tessék megadni.)
-
Köszönöm! -
#5973 Miért butábbak a lányok topic volt, amit később a gumiba száműztem -
flashX #5972 Pheel, melyik első post birtoklásáért kaptam meg a második büntetőpontomat? Mert ugye ha nyílt 10 új gumi topik ott 9ben biztos az enyém, mondjuk valakinek el kell vinnie. Vagy valahol máshol történt? -
#5971 Mert mi van a neveddel? Egy volt évfolyamtársamnak enyhén cifrább volt... (görögből vagy honnan jött ugyanis) -
#5970 ha ilyen hangnemben fórumozol, akkor igen... -
#5969 Bocs, de tényleg nem látom értelmét a büntipontnak. -
#5968 én meg ezért kapjak mindig büntetőt? -
#5967 kösz, kiszedni én is kitudom (ki is zedtem, csak újra beírta), csak nem szeretem, ha a nevemmel szórakoznak -
#5966 ne mááár, annyi mosolygós pillanatot okoz :) -
#5965 [b]Dboy nak kéne letiltani a topiknyitást.
köszi -
#5964 Lassan?! -
Garfield #5963 Lassan gumiérett szintre esik le a topik színvonala... -
flashX #5962 St, miért nem szólsz bele nem formális topikokba is?
Bocs ha valami egyértelműt kérdeztem. -
#5961 Kiszedtem, de bünti szerintem nem jár ezért. Nem a teljes neved írta. -
#5960 dongubának büntit plz. a valódi nevemmel szórakozik, ami ha nem tévedek tilos, meg illemetlen is, és sértő
Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minősíthetetlen hangnem.
Bárki személyes adatának (pl. név, munkahely, lakhely, beosztás) engedély nélküli közzététele.
köszi
-
#5959 szpammer ! -
#5958 fogalmam sincs, én csak olvasom az sg-t. ha mindeképp kompetens választ akarsz kapni, írj a főszerkesztőnek az [email protected] címen -
#5957 nem találtam meg a lapszerkesztő figyelmébe topikot
tutira vírusírtó? -
Cat #5956 mert az a vírusirtó, a kémprogrampucoló ez:
http://www.sg.hu/letoltesportal.php?status=linkletoltes&refid=3342 -
#5955 és ezt miért itt kérdezed meg, a moderátorok szerkesztik a lapot? -
#5954 a letöltéseknél a Microsoft® Windows® Malicious Software Removal Tool (KB890830) miért mint MS vírusírtó szerepel?
ha jól tudom ez inkább spyware elleni prg -
#5953 ehh :)
Ez már direkt gáz! :)) -
#5952 ez méggázabb :) -
#5951 thx :) -
#5950 azta, de ronda a logod -
#5949 Téged meg zárjanak LE. -
#5948 a sok
ki kel fel
ki fekszik le
meg mennyi az idő
meg a többi faszság topikot zárjátok már be. -
Roll #5947 Egy moderátor legyen szíves javítsa a címét az általam nyitott topiknak relácós algebra -> relációs algebra.
Köszi
Roll -
#5946 Tisztelt moderátorok legyetek szivesek megfékezni azt az idióta DeathMatch-ot ebben a fórumban : klikk
többek között : 491,492,503,505
köszönöm
-
#5945 Since-nek kérek büntipontot, amiért beírt elsőnek, thx -
Vlala #5944 ez gyorsan ment :-) -
#5943 htx! -
Vlala #5942 ez ismét nem az én dolgom...
de ennek a topicnak a címét át lehetne javítani "Elfelejtett ételek"-re? -
#5941 hi! lennétek szívesek kijavítani ennek a címét helyesen erre: Elfelejtett ételek
előre is köszi! :) -
#5940 játékosok fórumában is van moderátor topic nem? ott kérd inkább. -
szando #5939 hellóhalló
megtudnátok ezt csinálni? -
Vlala #5938 Taranov, Mike, Punker: kösz a felvillanyosítást, de így is kezdek őszülni, nem kellene még öregebbnek feltüntetni :-)
Mike: meg is kérdezhetted volna. :-) -
szando #5937 Szia mod! :)
szeretnénk, hogyha ebbe a topikba a banner alá raknál egy linket, aminek a neve legyen "FAQ - mielőtt kérdezel olvasd el!" viszonlyag nagy betűkkel, és a tvelvet.uw.hu -ra szeretnénk ha mutatna! köszi :) -
#5936 Ja, mert nem a születésnapodon fordul, hanem jan. 1-én.