Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Átnéztem, semmi problémát sem látok.
Bradockkal korábban megbeszéltük, hogy a politika fórumban keményen moderáljon, különben elszabadul a pokol és kurvaanyázásba fog minden topic fulladni.
Bradockkal korábban megbeszéltük, hogy a politika fórumban keményen moderáljon, különben elszabadul a pokol és kurvaanyázásba fog minden topic fulladni.
Lehet, hogy értem?
Az üzeneteim számából láthatod, hogy nem szoktam minden szir-sz@rra üzenetet irni 😊
Az üzeneteim számából láthatod, hogy nem szoktam minden szir-sz@rra üzenetet irni 😊
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
???
Nem értelek...Csak praktikussági szempontok miatt kérdeztem...(pl. az index forumon én oldalanként min. 200 bejegyzest engedek megjeleníteni)
Nem értelek...Csak praktikussági szempontok miatt kérdeztem...(pl. az index forumon én oldalanként min. 200 bejegyzest engedek megjeleníteni)
Kerdesem lenne a forum gazdajahoz:
Nem lehetne egy olyan opciot bevezetni (az adatok modositasanal pl.), hogy mennyi hozzaszolas jelenjen meg egy teman belul egyszerre?
Nem lehetne egy olyan opciot bevezetni (az adatok modositasanal pl.), hogy mennyi hozzaszolas jelenjen meg egy teman belul egyszerre?
Fõszerkesztõ:
Nyerges Tibor (Mortimer)
Fõszerkesztõ helyettes:
Gyimesi Dávid (daweed)
Informatika rovat
Csata Miklós (Mikeyy)
Kecskés Zsolt (Homeboy)
Tóth Kristóf (Spencer)
Zádori István (JohnnyCage)
Hardware rovat
Dr. Frischfeld Henrik (HNR)
Kristóf Csaba (Csabi)
László Ferenc (Franczy)
Linux hírek
Bagoly József Péter (airscape)
Játék rovat
Basa Lionel (Lionel)
Benke Mihály (ZAX)
Ivády Péter (Neuro)
Németh Csaba (awender)
Somosi László (liquid)
Tudomány rovat
Balázs Richárd (Hunter)
Letöltések
Csata Miklós (Mikeyy)
Design
Szabó Tamás (Fly)
Bokros György (Hipra)
Webfejlesztés, programozás
Kõvári Ádám (St)
Rendszergazda
Egyed György (Artur_TF😎
Gyimesi Dávid (daweed)
Címünk
Medimix-Trio Bt
6001 Kecskemét, Pf. 588.
Telefon/Fax: 76/411-828 (munkaidõben)
Nyerges Tibor (Mortimer)
Fõszerkesztõ helyettes:
Gyimesi Dávid (daweed)
Informatika rovat
Csata Miklós (Mikeyy)
Kecskés Zsolt (Homeboy)
Tóth Kristóf (Spencer)
Zádori István (JohnnyCage)
Hardware rovat
Dr. Frischfeld Henrik (HNR)
Kristóf Csaba (Csabi)
László Ferenc (Franczy)
Linux hírek
Bagoly József Péter (airscape)
Játék rovat
Basa Lionel (Lionel)
Benke Mihály (ZAX)
Ivády Péter (Neuro)
Németh Csaba (awender)
Somosi László (liquid)
Tudomány rovat
Balázs Richárd (Hunter)
Letöltések
Csata Miklós (Mikeyy)
Design
Szabó Tamás (Fly)
Bokros György (Hipra)
Webfejlesztés, programozás
Kõvári Ádám (St)
Rendszergazda
Egyed György (Artur_TF😎
Gyimesi Dávid (daweed)
Címünk
Medimix-Trio Bt
6001 Kecskemét, Pf. 588.
Telefon/Fax: 76/411-828 (munkaidõben)
OFF: ST, nálam olyan probléma volt/van, amit leírtam alább. M$ termékekkel vacakol a matáv, nem tudom mi nem tetszik neki, talán vmi. titkosítás kellene neki, amiről én nem tudok.
ST!
Nem lehetne engedélyezni a betiltott html kódokat a saját fórumokban? Ott tényleg semmi kárt nem lehet csinálni vele.... Léééééééééécciiii 😊
Nem lehetne engedélyezni a betiltott html kódokat a saját fórumokban? Ott tényleg semmi kárt nem lehet csinálni vele.... Léééééééééécciiii 😊
azt majd Dikkma kipucolja, oda van neki is joga. de lassan az az érzésem, hogy kár volt a rengeteg html meg egyéb kódot engedélyezni...
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
hmm a pc jatekoknak lealdozott is eleg jo topic lett 😊 kicsit mintha megkergult volna
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
St légyszi a Logo Top10, az RTL vs tv2, a Gyürük Ura topicokat pucold ki... páran összepoénkodták vicces html kódokkal, amik rohadtul nem kellenének oda... asszem van még, csak így hirtelen ennyi jutott eszembe.
Sztem nem kéne erőltetni ezt a logo dolgot. Azért van, hogy kicsit szebb, könnyebben használható legyen a fórum, mármint áttekinthetőbb, így könnyen észreveszem, tegnap hol szóltam hozzá, mert látom a logóm, és onnét folytatom az olvasást.
De nem a logó miatt járunk fórumba, ez nem kirakat, vagy nemtom :-/
De nem a logó miatt járunk fórumba, ez nem kirakat, vagy nemtom :-/
hmm... pontozásos rendszer kellene, mondjuk bejelentkezetteknek mások user-infora nyomva lehetne 1-5-10 akármekkora skálán pontozni, vagy lehetne kedvenc 3-5 logot írni, és az lenne összeadogatva... ja, és Lacc logoját permanens elsö helyezettnek ki kell jelölni 😄
St! lesz logo-bestof szavazás? megoldható és rá is értek megcsinálni? 😊
oda tényleg nem volt illendö, a hüvös html-be viszot tökéletesen illik.
kiraly a pc jatekok topic 😊 bezarja az explorert az egyik komment html kodja 😊 szerintem ki kene szedni 😊
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
meg a rákkutatóst is meg kellene kicsit javítani, mert hangyányit megzavarodott...
Télleg gyors lett újra, most már kiráyyyyyy!!
Lassulás probléma úgy tűnik megoldódott alaposan összevesztünk mindenkivel az Axeleronál ennek érdekében 😊
Boldog karácsonyt mindenkinek
Boldog karácsonyt mindenkinek
Köszönöm mindannyiótoknak! Nagyon kedvesek vagytok.
mi ez a hang?
Szóval, az SG tényleg brutálisan lassú! Freestarttal és modemmel kb. 5-6xos sebességű, mint isdn-el Axeleron.
De, akkor megoldódik!
wicki boldog névnapot, K.K.Ü. 4 all!
De, akkor megoldódik!
wicki boldog névnapot, K.K.Ü. 4 all!
Kiderítettük a hiba okát: az Axelero helytelenül állított be egy routert, aminek eredményeképpen néhány hálózatról a SuperGamezt (és az összes UPC szervert) csak a külföldi sávon keresztül lehet elérni, és nem a belföldi 100 MBites BIX-felől.
Mivel az Axelero szakemberei vélhetőleg most otthon készülnek a karácsonyra, a probléma csak karácsony után fog megoldódni...😞
Mivel az Axelero szakemberei vélhetőleg most otthon készülnek a karácsonyra, a probléma csak karácsony után fog megoldódni...😞
boldog névnapot!!
Nálam, is nagyon lassú a gép, legalábbis SG-n.
Ma van amúgy a névnapom.
Ma van amúgy a névnapom.
mi ez a hang?