24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#6135 ??? ??? ??? tripla stipistop én nyertem ! -
#6134 Hol ??? -
#6133 micsoda magasröptű eszmecserének lehetünk tanúi :D -
#6132 :DDD -
#6131 "??????" -
#6130 Mitis ? -
#6129 13:21 TÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉéKKKKKKKKKKK ! -
#6128 ok -
#6127 megállt az idő :o -
#6126 igen, és marad is 13:21ig visszaállítás előtt 13:21 volt az utolsó hozzászólás időpontja, és az adatbázis nem enged időben visszalépést így mindegyikre ugyanazt a timestamp-et teszi.
(spekuláció, de működőképesnek látszik más topicok alapján) -
#6125 Itt viszont folyamatosan 13:21 van. -
#6124 én is ezt kérdezem :) -
#6123 ?????? -
#6122 nem mi? :) -
#6121 Nem ? -
#6120 minden topicban jó lesz, csak utol kell érnie az órának a topic óráját :) (legalábbis úgy néz ki) -
#6119 írhatsz neki privátot :) -
#6118 Hmm, a Gumiban már jó. -
#6117 Kicsit elmászott az óra. -
#6116 aha -
Cat #6115 személyes ügy -
#6114 erdekelt volna miert bannoltak, de ebbol nem derul ki semmi -
#6113 szerintem - bár nem beszéltem vele - az adott személy tudja, hogy miért kapta (és ha itt visszaolvasol akkor láthatod, hogy már gyűjtötte magának a jópontokat...) -
#6112 taranov
Dátum: 2005.01.27. 17:29 Adta: St
idióta
szvsz ez azert nem indoklas -
#6111 ehh -
#6110 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1089409322
ez mehetne tudományos eszmecsrébe? thx -
flashX #6109 Nem tudom miben maradt St a topiknyitások terén, de ez a fajta nem biztos hogy tetszene neki. -
Cat #6108 mert pl ez ugyanaz -
#6107 Miért? -
#6106 delete -
#6105 -
htx :) -
#6103 Ezer köszi
[jano smileyk rulz!]
A banplz mellé még lehetne egy ilyen táblás is: -
#6102 Elnézést, de ez még mindig bennem van. :/
Én írtam 1 privátot St-nek, remélem meghallgatásra találtatik. :O))) -
#6101 kummancsokra ne is vesztegessük a szót...
egyébként én is csak ajánlani tudom a Jano féle már-már iparművészeti eleganciával készített szmálylikat, melyek rendkívül igényesek, viccesek, egyediek... stb stb... méltán emelik használatuk során bárkinek a népszerűségét....(talán ezért is lopkodják oly elő szerettettel a heréltetnivaló kummancsok)
talán egy kellemes hangulatú privát üzenet, során/után pótolni lehetne a sg-n ezt az oly fontos és régóta esedékes momentumot...
[VÉLEMÉNY] -
#6100 Maradhatott volna, nem ez volt a bajom.
Volt 1 rossz tapasztalatom, hasonló szituval. Itt a fórumon valaki szépen begyűjtögette a szmájlijaimat, és felrakta az oldalára. Ez sem lett volna baj. Csak amikor szóltam az illetőnek (itt a fórumon, és privátban is, és nem bunkón, hanem vicccesen), még annyit se lökött vissza, hogy húzdmega******. Ez viszont szemét dolog, azon meg már nem is csodálkozom, hogy az illető még méltatlankodik is itt, néhány hozzászólással visszább, hogy kivetted ezt a szmájlit. (Ha jól emlékszem az ő oldalán is fent van.)
Szóval, ha tetszik, akkor nyugodtan mehet, örülnék neki. -
#6099 Te milyen minőségről beszélsz?? -
#6098 A fórum minőségét meg kéne fizetni.
Majd ha felfejlődik videochat-té, visszatérhetünk a kérdésre :) -
#6097 tényleg, most komolyan.
miért olyan nagy kérés ez???
modik pliz! -
#6096 kár érte :(