24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#6176 Nem baj, csak én nem véltem felfedezni semmi rossz szándékot a topiknyitóban, az tény, hogy nem használta a fórumkeresőt. -
flashX #6175 sry -
45-90 ig az volt ám az aranykor -
#6173 Szerintem meg nem. Miért kell mindenkit szivatni?
Vagy ha őt nem érdekli a büntipont, akkor meg azért nem kell besúgni és aztán ponttal jutalmazni. -
flashX #6172 szvsz büntiponti -
blackgamer #6171 szeretném ajánlani egy hardware topic átnevezését:
ennek
ugyanis már volt: hasonló című
de az első helyen jelölt topic gazdája #15 hozzászólásában kifejti:
"ÉS???
1. Az a topic fél éva halott.
2. Nem ócska kacatot keresek, hanem kifejezetten erre a célra készített kisfogyasztású, kicsi "célgépet"."
nem vett róla tudomást, mivelő ő "kisfogyasztású, kicsi "célgépet"" szeretne, tehát lehetne a topic nevekisfogyasztású kicsi PC
remélem segítettem az sg.hu fórum jobb átláthatóságát -
#6170 Kérem, lehetne-e a Színház topik alcímét átírni erre: ...ami színház, de leginkább ami nem
mindkét esetben köszönöm! -
#6169 hm. htx.
(bár a hosszú cím nem lett kitörölve (hi!...)) :P -
#6168 áhá, é'töm
köszi -
#6167 tehát nem egyesével múlnak el a pontok, hanem az összes egyszerre, és akkor, amikor a legfrissebb is 2 hetes(asszem) - jelen esetben 20-a után 2 héttel most csütörtökön lesz. -
#6166 -
#6165 a legutoljára kapott ponttól számol mindig -
#6164 de -
#6163 minél több van, az idő úgy halmozódik, nem ? -
#6162 nem járt még le????????
Dátum: 2005.01.16. 21:41 Adta: Pheel -
#6161 Megbocsát, de nem felejt... -
#6160 Így van, tiszta lappal csak a friss koraszülöttek és az úgyszintén friss halottak indulnak ! MER a Rendszer nem felejt !!! :DDD -
#6158 Visszakapjátok a nickeket, de tartsátok szem előtt, hogy legközelebb már sokkal könnyebben és sokkal hamarabb fogtok bant kapni, ha valami probléma lesz. -
#6157 :D -
#6156 HAHÓÓÓÓÓ!!!!! -
Chief #6155 Woáv! :) -
#6154 és: HTX! (: -
#6153 Mivel nem működik nálam a karbantartás menüpont, ezért a saját fórumos "Chief virtuális étterme" topikomba plz töröljétek ki a hosszú címet és ahelyett tegyétek be bannernak a következő képet:
-
#6152 TEHÁT LEJÁRT A SZILVESZTERI 1 HÓNAP! -
#6151 -
K.András #6150 Köszönöm! -
#6149 Halihóó lejárt az 1 hónap moderátor bácsik!! -
#6148 kapott figyelmeztetést. -
K.András #6147 Sziasztok, ST lehetne egy kérdésem?Azt nem lehetne megoldani, hogy a ...:::GTR:::... topikban garázdálkodo, warezolo, emberkéket egy hét ban-al észheztériteni?Pl Superfreak nevü emberke folyamatosan széttolja a forumot, a hogyan rakjuk fel a warez játékot cimü epizodjával, de naponta ugy kétszer, jo lenne valami megoldást találni, mert nem szeretném a gumiban látni azt a topikot!!! -
#6146 A Dec 31.-edikei bannoltaknak ugye ma jár le a ban? :)
Név szerint:
AMS
peet69
[Walaki]D`Lair -
#6145 Kérlek vki törölje vagy méltóan büntesse meg ezt a kretént, egyszerűen hihetetlen, hogy lehet vki ekkora tahó, kérdezem én, hány éves lehet ez a gyerek ... NIKE VC IV: MU Fun Club -
Garfield #6144 Mindent magamra vállalok, a többiek nem tehetnek semmiről, könyörgök, őket ne bántsátok !!!
Úgy látom, a bannolások hatása kezd érződni. -
#6143 St, szólj má lécci, hogy moderáljanak ki innen minket ! Sry a termésért ! Mindent magamra vállalok, a többiek nem tehetnek semmiről, könyörgök, őket ne bántsátok !!! -
#6142 yepp -
#6141 helyre :) -
#6140 igen -
#6139 na helyreállt az óra? -
#6138 kábé :D -
#6137 Most össze akarsz zavarni ?!! Remélem jön végre egy jótétlélek moderátor és szanaszéjjel kimoderál minket innen ! -
#6136 eme topicban !