24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
hosszútávra tervezek. -
Cat #6184 holnap lejár -
bünti pontal A gumiban ne kelljen már 5 percet várakozni ...
vagy csak oda lehessen írni korlátozás nélkül
fakakakkakk fakk -
köszönet a kollégá(k)nak !!!
-
köszönöm az áthelyezést, de a házigazdai jogokat is megkaphatom ? :o -
de, egy személyes topic :\
jó a téma címe és alcíme is, de ezt a topicot a sajátba kéne rakni, persze én házigazdaságommal :) -
Miért?
Csak nincs ott valami értelmes? -
gumiból nem lehet topicot áthelyezni ?
-
flashX #6177 Hasonló álláspont, én is kaptam azért, mert nem használtam... -
Nem baj, csak én nem véltem felfedezni semmi rossz szándékot a topiknyitóban, az tény, hogy nem használta a fórumkeresőt. -
flashX #6175 sry -

45-90 ig az volt ám az aranykor -
Szerintem meg nem. Miért kell mindenkit szivatni?
Vagy ha őt nem érdekli a büntipont, akkor meg azért nem kell besúgni és aztán ponttal jutalmazni. -
flashX #6172 szvsz büntiponti -
blackgamer #6171 szeretném ajánlani egy hardware topic átnevezését:
ennek
ugyanis már volt: hasonló című
de az első helyen jelölt topic gazdája #15 hozzászólásában kifejti:
"ÉS???
1. Az a topic fél éva halott.
2. Nem ócska kacatot keresek, hanem kifejezetten erre a célra készített kisfogyasztású, kicsi "célgépet"."
nem vett róla tudomást, mivelő ő "kisfogyasztású, kicsi "célgépet"" szeretne, tehát lehetne a topic nevekisfogyasztású kicsi PC
remélem segítettem az sg.hu fórum jobb átláthatóságát -
Kérem, lehetne-e a Színház topik alcímét átírni erre: ...ami színház, de leginkább ami nem
mindkét esetben köszönöm! -
hm. htx.
(bár a hosszú cím nem lett kitörölve (hi!...)) :P -
áhá, é'töm
köszi -
tehát nem egyesével múlnak el a pontok, hanem az összes egyszerre, és akkor, amikor a legfrissebb is 2 hetes(asszem) - jelen esetben 20-a után 2 héttel most csütörtökön lesz. -

-
a legutoljára kapott ponttól számol mindig -
de -
minél több van, az idő úgy halmozódik, nem ? -
nem járt még le????????
Dátum: 2005.01.16. 21:41 Adta: Pheel
-
Megbocsát, de nem felejt... -
Így van, tiszta lappal csak a friss koraszülöttek és az úgyszintén friss halottak indulnak ! MER a Rendszer nem felejt !!! :DDD -
Visszakapjátok a nickeket, de tartsátok szem előtt, hogy legközelebb már sokkal könnyebben és sokkal hamarabb fogtok bant kapni, ha valami probléma lesz. -
:D -
HAHÓÓÓÓÓ!!!!! -
Chief #6155 Woáv! :) -
és: HTX! (: -
Mivel nem működik nálam a karbantartás menüpont, ezért a saját fórumos "Chief virtuális étterme" topikomba plz töröljétek ki a hosszú címet és ahelyett tegyétek be bannernak a következő képet:
-
TEHÁT LEJÁRT A SZILVESZTERI 1 HÓNAP! 
-
-
K.András #6150 Köszönöm! -
Halihóó lejárt az 1 hónap moderátor bácsik!! -
kapott figyelmeztetést. -
K.András #6147 Sziasztok, ST lehetne egy kérdésem?Azt nem lehetne megoldani, hogy a ...:::GTR:::... topikban garázdálkodo, warezolo, emberkéket egy hét ban-al észheztériteni?Pl Superfreak nevü emberke folyamatosan széttolja a forumot, a hogyan rakjuk fel a warez játékot cimü epizodjával, de naponta ugy kétszer, jo lenne valami megoldást találni, mert nem szeretném a gumiban látni azt a topikot!!! -
A Dec 31.-edikei bannoltaknak ugye ma jár le a ban? :)
Név szerint:
AMS
peet69
[Walaki]D`Lair -
Kérlek vki törölje vagy méltóan büntesse meg ezt a kretént, egyszerűen hihetetlen, hogy lehet vki ekkora tahó, kérdezem én, hány éves lehet ez a gyerek ... NIKE VC IV: MU Fun Club