24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#6095 :( -
#6094 azert, valljuk be, te sem vagy egeszen normalis, ilyen ari kis otletek utan
johogynem fizessek mar minden hsz utan -
#6093 omfg -
#6092 bocs, kivettem -
#6091 Jó, nem hiszem, hogy a személyes antipátiád miatt fogsz bannolni, mikikével sem értem mi baj volt, meg azt sem értem, hogy ebben mi volt a provokáció. De nem kell magyarázkodni :) -
#6090 Nyugodtan berakhatjátok a szmájlimat megkérdezés nélkül, np. :) -
#6089 ne legyél mikike2, most szólok hagyd abba a provokációt, mert begyemben vagy jóideje. szépen menjél át más topicba és ott oszd az észt. -
#6088 Neked befizetném
De egyébként komolyra fordítva a szót: itt nem a tulajdonosok biznisze lenne a lényeg, hanem az, hogy a fizetős fórumon nem regisztrálhatnak újra a bannoltak. Illetve ha újrareggelnek, akkor be is kell fizetniük.
Mondjuk most nem tudom mennyibe kerül a VIP, de pár száz Ft fél évre, szóval nem vészes. -
#6087 nekem sem telik netre,a kollégiumbol netezek és nem is fizetnék érte hogy forumozhassak. -
#6086 Mondjuk az SG sajátottsága, hogy leugatják az újregeket, de az is biztos, hogy szakfórumokon az újregek sem ilyen hülyék. -
#6085 A 13 éves gyereknek egyébként nete sem lehet, mert nem kötnek vele a szolgáltatók szerződést. Ha meg már valaki előfizetett, az SMS-t is küldhet.
Ez kb. olyan szerintem, mint a játékok, kifejlesztik, a szervereket üzemeltetik stb., és ezt kell megfizetni. -
#6084 Ez miért volt hülye ötlet?
200 Ft-ja mindenkinek kell legyen, ha már netre telik neki...
A fórum minőségét meg kéne fizetni.
Világos. -
#6083 Frankó!
-
#6082 tényleg betehetnétek már!
légyszives! -
#6081 ez jó, ezt berakom -
#6080 tényleg olyan nagy kérés berakni
pont ma -
#6079 Akkor a zavart mellé rakd be ezt: -
#6078 gondoltam rá, de azért ez nem szalonképes :) -
#6077 St, ezt a smile-t, rakd be az alapok közé, pls :) -
flashX #6076 -
#6075 :DD -
#6074 Komolyan mondom vagy mi öregszünk hozzád, vagy fiatalodsz. -
#6073 Képzeljétek el a 13 évest, akinek az osztályban egyedül nincs mobilja, amint kuncsorog a többieknél egy kétszázassal:
lécci hadd küldjek egy sms-t a telcsidről. -
#6072 ááááááááá, kvajó tábla!!!!!!! -
#6071 tömören fogalmazva: -
#6070 hát ez elég nagy baromság -
flashX #6069 Az első részével nem értek egyet, a második részével igen. -
#6068 szvsz ez nem jo.
és akkor finom voltam. -
#6067 régebben volt már róla szó, erre tart a net nagyobb része. de szerintem egy SG méretű oldalnál - és a net jelenlegi "fejlettségénél" ez még korai lenne. -
#6066 Be kéne vezetni, hogy csak VIP joggal lehessen fórumozni, magyarul fizetős legyen a fórumba írás, aki nem fizet, az nem írhat, vagy csak mondjuk összesen 50-et. Ez ilyen demo lenne. És aki fizetett, de banra kerül, annak elveszett a pénze, és csak akkor tud újra regisztrálni, ha újra befizeti. Ez most cucu balhéja miatt aktuális, mert rá egy igazán hatásos ban férne rá. -
#6065 Légyszíves rakjátok be ide
link -
#6064 Gáz a kölök és még sértődős is. Nem baj ha valaki süti, zöldfülű, vagy szimplán hülye, de legalább ne legyen sértődős ! -
#6063 Ezt szeretném kérni
a Kézi és az Olimpia topicba felülre
köszönöm -
#6062 Jó, elkönyvelted magadnak, hogy bunkók, teljesen jogosan, kész, nem kell tovább erőltetni. -
flashX #6061 Választ azé lehetne írni szerintem. Nemhiszem hogy olyan nehéz egy nem szócskát elküldeni. Bár én persze ezt nem tudhatom ... -
#6060 akkor ezt vedd annak hogy nem lehetsz házigazda. ennyi. -
flashX #6059 Már írtam kétszer is, semmi válasz. -
#6058 [email protected] -
flashX #6057 #6029 -
#6056 Én már nicknév alapján előreirányoznám! :DD