24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Mike at home
    :(
  • Mike at home
    azert, valljuk be, te sem vagy egeszen normalis, ilyen ari kis otletek utan
    johogynem fizessek mar minden hsz utan
  • PResident Evil
    omfg
  • St
    bocs, kivettem
  • Taranov
    Jó, nem hiszem, hogy a személyes antipátiád miatt fogsz bannolni, mikikével sem értem mi baj volt, meg azt sem értem, hogy ebben mi volt a provokáció. De nem kell magyarázkodni :)
  • Jano
    Nyugodtan berakhatjátok a szmájlimat megkérdezés nélkül, np. :)
  • St
    ne legyél mikike2, most szólok hagyd abba a provokációt, mert begyemben vagy jóideje. szépen menjél át más topicba és ott oszd az észt.
  • Taranov
    Neked befizetném
    De egyébként komolyra fordítva a szót: itt nem a tulajdonosok biznisze lenne a lényeg, hanem az, hogy a fizetős fórumon nem regisztrálhatnak újra a bannoltak. Illetve ha újrareggelnek, akkor be is kell fizetniük.
    Mondjuk most nem tudom mennyibe kerül a VIP, de pár száz Ft fél évre, szóval nem vészes.
  • Láma!
    nekem sem telik netre,a kollégiumbol netezek és nem is fizetnék érte hogy forumozhassak.
  • Taranov
    Mondjuk az SG sajátottsága, hogy leugatják az újregeket, de az is biztos, hogy szakfórumokon az újregek sem ilyen hülyék.
  • Taranov
    A 13 éves gyereknek egyébként nete sem lehet, mert nem kötnek vele a szolgáltatók szerződést. Ha meg már valaki előfizetett, az SMS-t is küldhet.
    Ez kb. olyan szerintem, mint a játékok, kifejlesztik, a szervereket üzemeltetik stb., és ezt kell megfizetni.
  • Taranov
    Ez miért volt hülye ötlet?
    200 Ft-ja mindenkinek kell legyen, ha már netre telik neki...
    A fórum minőségét meg kéne fizetni.
    Világos.
  • St
    Frankó!
  • Láma!
    tényleg betehetnétek már!
    légyszives!
  • St
    ez jó, ezt berakom
  • Breki33
    tényleg olyan nagy kérés berakni
    pont ma
  • Sadist
    Akkor a zavart mellé rakd be ezt:
  • St
    gondoltam rá, de azért ez nem szalonképes :)
  • Bandee1987
    St, ezt a smile-t, rakd be az alapok közé, pls :)
  • flashX
  • Láma!
    :DD
  • Lteebee
    Komolyan mondom vagy mi öregszünk hozzád, vagy fiatalodsz.
  • Lteebee
    Képzeljétek el a 13 évest, akinek az osztályban egyedül nincs mobilja, amint kuncsorog a többieknél egy kétszázassal:

lécci hadd küldjek egy sms-t a telcsidről.
  • St
    ááááááááá, kvajó tábla!!!!!!!
  • mukika
    tömören fogalmazva:
  • St
    hát ez elég nagy baromság
  • flashX
    Az első részével nem értek egyet, a második részével igen.
  • Láma!
    szvsz ez nem jo.
    és akkor finom voltam.
  • Dzsini
    régebben volt már róla szó, erre tart a net nagyobb része. de szerintem egy SG méretű oldalnál - és a net jelenlegi "fejlettségénél" ez még korai lenne.
  • Taranov
    Be kéne vezetni, hogy csak VIP joggal lehessen fórumozni, magyarul fizetős legyen a fórumba írás, aki nem fizet, az nem írhat, vagy csak mondjuk összesen 50-et. Ez ilyen demo lenne. És aki fizetett, de banra kerül, annak elveszett a pénze, és csak akkor tud újra regisztrálni, ha újra befizeti. Ez most cucu balhéja miatt aktuális, mert rá egy igazán hatásos ban férne rá.
  • Breki33
    Légyszíves rakjátok be ide

link
  • Sir Quno Jedi
    Gáz a kölök és még sértődős is. Nem baj ha valaki süti, zöldfülű, vagy szimplán hülye, de legalább ne legyen sértődős !
  • Breki33
    Ezt szeretném kérni

a Kézi és az Olimpia topicba felülre

köszönöm
  • Taranov
    Jó, elkönyvelted magadnak, hogy bunkók, teljesen jogosan, kész, nem kell tovább erőltetni.
  • flashX
    Választ azé lehetne írni szerintem. Nemhiszem hogy olyan nehéz egy nem szócskát elküldeni. Bár én persze ezt nem tudhatom ...
  • mukika
    akkor ezt vedd annak hogy nem lehetsz házigazda. ennyi.
  • flashX
    Már írtam kétszer is, semmi válasz.
  • mukika
    [email protected]
  • flashX
  • Jano
    Én már nicknév alapján előreirányoznám! :DD