24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#6539 jaja, az nagyon nagy. Azt nem lehet űberelni :D
Egyébként nem egyedi az ötlet, a Reform weblapján volt egy szavazás -
#6538 én jót röhögtem rajta, bár Narancs-én mégjobbat :) -
#6537 Aláírást 'általában' akkor szoktunk kivetetni, ha közbotrányokozásra alkalmas vagy törvénysértő. Falconer aláírása egyikbe sem fér bele, így nem lehet ellene kifogást emelni. -
#6536 Bocs a j-ért -
#6535 Ez nem aljas dolog amit csinálsz?
Én tiszteletben tartom a véleményed, de ha zavar, akkor talán először engem kéne megkérni, hogy szedjem le, változtassam meg, vagy ilyesmi, egy fórumszabájzati pontra hivatkozva. Ha én erre azt mondanám, hogy nem, talán akkor kéne ide jönni, és felháborodva mondani mindenkinek, nem gondolod?
Erről ennyit -
Takezó #6534 nyilván, nem is mondtam, hogy kickbankill :) csak meg lehetne kérni, ohgy változtassa meg, elvégre semmi másra sértőt nem szeretünk kiírni, ugyebrá :) -
akos #6533 De csak addig lesz ott, amíg meg nem változtatja... nyilván nem az örökkévalóságig fog ez díszelegni az aláírásban. -
Takezó #6532 nem tom, engem pl. kifejezetten zavar, hogy az aláírásában van... ha még 1-szer beírná egy tápigba, nem lenne gond, de az, hogy minden hozzászólása alatt ott van ^o) -
#6531 Ez lejáratás, de a Gyurcsány téma egy közéleti téma, szerintem simán megvan a helye egy fórumban, illetve a mindennapi életben mindenhol, hisz mostanság erről beszélnek az emberek. Elképzelhető lenne dura politikai véleménnyilvánítás is, amit nem kéne megtűrni (pl. náci, kommunista propaganda), de ez semmiképpen sem ilyen.
Ez az aláírás humoros lehet annak, aki egyetért vele stb., ha valakinek nem tetszik, max. megjegyzi magának Falconert. -
irkab1rka #6530 cikk:
http://www.sg.hu/cikk.php?cid=35773
Sötét galaxis vagy törmelékfelhő?
hozzászólás:
"Ez ilyen spéci galaxis, el tud bújni, nagyon ravasz :)
Kicsoda Gyurcsány Ferenc?
a) A főúttörő b) Újgazdag spekuláns c) A hatalom megszállottja"
Ez így most akkor lejáratás vagy nem? Ha még politikai topicban lenne érteném, mert oda még színvonalban illik... -
Cicero #6529 Kérlek szépen kedves moderátor bácsi töröld ki innen a #573 és a #571-es üzenetet! Hálásan köszönöm! -
#6528 done -
#6527 Egy kis pihi Stark-nak? -
#6526 így is jó, htx -
#6525 Hogy néz ki az asztalod? topikból törölnétek a szemetet? (esetleg a tegnapelöttit is?)
zavar, sry. htx -
#6524 jaja vki rendbe tenné, esetleg beírná a fejlécbe hogy noob, újreg, régreg képek beszúrói automatikusan büntető pontot kap...? -
#6523 Átrakánotk az alábbi topicot a tv,mozi,dvd-be?
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1025208078 -
#6522 őőő... a humoros-aranyos igencsak elburjánzott, és nem a képek miatt ... -
#6521 a topic és a hozzászólás, nagyszerű kezdés. -
flashX #6520 Melyik? -
#6519 eszes értelmes újreg megnyilvánulás volt, építő jellegű az egész fórumra nézzve. -
flashX #6518 Gratulálok annak a nagyon ügyes és éber moderátornak aki kitörölte az Ati vs. nVidia topikot.
[Épp írta volna a leugatószöveget.] -
Takezó #6517 Köszönöm a helpet Borg -
Chief #6516 Nem nyom hogy 100 éves topik? -
#6515 "Takezó írt több levelet is a [email protected] és sajna eddig még nem érkezett válasz, ha lenne valaki szíves megnézni, azt megköszönné" -
#6514 del -
#6513 Utánanézhetsz :) -
#6512 tényleg, nem lehetne utánanézni hogy hova írtam a legelsó hsz-mat?, annyit tok, hogy a játékokba! -
#6511 az én nevem is már jó rég óta van, de kb egy éve használom az SG-t... netis meg csak nyáron lett bekötve :D
-
Vlala #6510 a gumihoz több köze van :-DD))DD))DD)) -
#6509 Nem kellene ezt a topikot átrakni a tudományos eszmecserébe? -
#6508 [email protected] -
#6507 Hi!
Takezo nem tud bejelentkezi, nem fogadja el a jelszavát, azt krédezi hova írhatna? -
#6506 rotfl -
#6505 Tavaly én is hasonlóan jártam. Új nicket akartam regisztrálni, de már volt olyan név. Én regisztráltam még egy évvel az előtt, csak teljesen elfelejtettem. :) -
ZsirosKenyer #6504 LOL ez én vagyok :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nem is emlékszem hogy egyszer már regeltem magam :DD
ráadásul ez már muzeális reg (2002-es)
fasza, lehet hogy elkezdem használni... -
#6503 Ki lopta el a neved? -
#6502 Ezt szeretnéd berakatni ide:)
-
#6501 ÉS NÉVLOPÁS ESETÉN???mit tehtek?? -
#6500 Ezt kéne ide betenni http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1074989451