24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#6499 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1102444416 #425 -
#6498 Név lopásnál mit lehet tenni???? -
#6497 Vagy regel új felhasználóként, nem? -
Vlala #6496 esetleg csinálj egy Arsenices logót, a neved ZsK lesz, de Arsenic jelenik meg a hsz-aidnál. -
#6495 Nem lehet nicket váltani, műszakilag marhanehéz megoldani. Egyszer próbáltam meg más esetében, szívtam is vele kb. 20 percet. -
Cat #6494 no meg ilyen már van
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1026585300 -
ZsirosKenyer #6493 és ha adok egy ötöst?
eSGé hálapénz neked -
#6492 nem mert túl bonyolult, te választottad hát használd. -
ZsirosKenyer #6491 üdv!
még mindig olyan problémám van hogy nem tetszik a nickem :DD
átírná nekem vmelyik mod.?
ZsirosKenyer > ARSeNiC
-
#6490 zongorázol egyet a billentyuzeten, egy jo hosszut, beteszed a vágólapra, majd a jelszóváloztatásnál bemásolod kétszer, és gyorsan bezárod az ablakot... :D -
#6489 büMti ? -
#6488 hi :o -
#6487 ójaj -
flashX #6486 Szerintem vedd ki a logód és aztán csak a reged törlését kérd. -
#6485 :DDDDD -
Borg #6484 Valószínűleg azért, mert rajtad kívül itt már mindenki tisztában van azzal, hogy reget és összes hsz-t nem törlünk. Nem egyszer előfordult már a kérés, és mindannyiszor elutasítottuk.
A személyes sértődöttségedet meg ne rajtunk töltsd ki. -
#6483 Azt azért ne felejsd megemlíteni, hogy nem csak utoljára, de ELÖSZÖR is írtad, az emailre és a privát üzenetre sem válaszoltál értékelhetően. -
flashX #6482 Általában úgy szokott lenni.;) -
#6481 fú akkor most marad traxion, milezs! -
#6480 :)))
igazad van.
-
#6479 Most írom be utoljára, többet ne fárassz ilyen hülyeséggel.
1. Ha nem akarsz itt fórumozni, akkor egyszerűen csak húzz el és 3 nap múlva már úgysem fog rád emlékezni senki sem.
2. Pempő összes üzenete nem lett törölve, csak utolsó 24 óra a ban előtt, amikor mocskos volt a szája.
3. 15e hozzászólást kitörölni és utána az adatbázist újraindexelni (hogy ne legyenek benne lyukak) nem 2 perc munka és leállás. Ne gondold már, hogy érted ezt megcsináljuk. -
#6478 mozillával nálam is ugy van az email hogy csak az okra kel rámennem mert tárolja a jelszót és nevet.....privátot meg simán lehet az sg-n irni ha belépve maradsz:):):)
amugy :(:(:( -
#6477 vagy anyázzak hogy megértsd?
faszért nem lehet egy k*rva kérést teljesíteni anélkül hogy kérdezősködnétek -
#6476 Nem. Ez télleg a TraX. Nemtom mér akarja ezt, de ő tudja :( -
#6475 loller,
úgy hogy emailt és privátot is írtam? -
#6474 okot mert, igy ennyivel nem fogják törölnil.. enyni erővel simán lehet feltételezni azt, hogy valaki kihasználj a az automatikus bejelentkezést:) -
#6473 lökött -
#6472 mi az oka? -
#6471 csakmet thxvm -
#6470 mét ! -
#6469 Pempőnél is megoldható volt. -
#6468 kb 15k hozzászólást? én tuti nem fogom -
#6467 Hello
Szeretném kérvényezni a regisztrációm törlését az összes eddigi hozzászólásommal (úgyse túl értékesek és nem növelik a fórum színvonalát).
Előre is köszönöm.
traXion
ui: levelet, és privátot is írtam már... -
#6466 nem oda !! hanem témába! oda lehet!! -
#6465 "gumiszobán kívül egyelőre nem szeretnénk látni topiccím színezést, képet, stb. ha a gumiba beválik utána meglátjuk." -St -
#6464 ide a cimbe, vagyis .....szal oda, hogy "nem tudok aludni". kérhetnék egy ilyen szmájlit? :ð ]
url -
#6463 A zenés témakörben található System of A Down topigomat kicsit szétoffolták/offoltuk, szóval ha lehetne, akkor átraknátok a sajátba? Ha meg ne, akkor zárjátok le plz
tenksz ö lát -
#6462 Ez a hangnem olyan megnyugtató, ne szokj le róla :D, -
#6461 Játkok topikból a 11-est töröljétek, duplán ment el
htx
-
#6460 én is :D