24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
forzajuve #6588 hello Modik!
ezt ide. Köszi!
-
...sose azt nézd...
-
Chief #6586 Szaporodnak az értelmes privát üzenetek!
-
sziasztok !
a #31341 hozzászolást plz töröljétek a humoros és aranyos képek topicba mert tul nagy. köszi előre is! -
100%-ig igazad van! -
akkor nem kéne hazudozni egykét moderátornak -
-
"Felmerült a kérdés, meddig tart egy büntetőpont, meddig érvényes a büntetés? Tekintettel arra, hogy a büntetőpont maga is büntetést tartalmaz (hozzászólás limit, stb.), ezért méltánytalan lenne, ha progresszíven emelkedne a büntetőpontok számával együtt a büntetés időtartama.
Ezért a jelen helyzetben, úgy működik, hogy 1 büntetőpont esetén a büntetés 1 hét (figyelmeztetés). Több büntetőpont esetén a büntetés 2 hét. Ez persze csak akkor igaz, ha valaki nem gyűjt be közben újabb büntetőpontokat, mert akkor a büntetés újra hosszabbodik." -
miért nem csak 1 büntim van? és nem kaptam semmit hogy adják, hanem három van az 1 helyett....szánalmas
akor nem kéne hazudgálni hogy el fog tünni...... -
Azért köszönjük az Ő nevükben is azt a pár forintot amit a VIP-re áldoztál! :D -
az összes moderátor************************** -
Chief #6577 Írjál neki te! Nem érdekel, csak kicsit úgy érzem hogy értelemi csökkent az illető. Szal, pár bünti pont ráférne! :) -
írj neki hogy írjon nekem 

-
Chief #6575 Kis idétlen Chappyre ráférne egy két bünti pont!
Küldözgeti a priviket, értelmetlenül!
-
plz vagjatok ki ezt a barmot (qisy3), mar megint kezdi! -
itt a hosszú címnél a "be nyomhatsz" szó tegybe...
htx -
#30848 -
humoros és aranyos képek topicban a én hsz ement nem lehetne törölni, túl hosszúra sikeredet de nagoyn lola kép :):)
-
HAli!
Innen ezt: #17349 és ezt #17350 a hozzászólást töröljétek lécci! Témába nem illő, é s reklám!
Thx! -
humoros-aranyos Cicero #30560
1: Unalmas ez az ijesztgetés
2: nem is humoros
3: újra kellett kalibrálni a pészmékerem...
-
Cat #6568 törölhetsz az adott topikban -
Mit tehetek meg, ha van házigazda jogom? -
baj van a freemail-el topicban a #158-as nem jó, ezért kérném a törlését.. -
Driv3r topicba is belinkelt egy hasonló színvonalú képet szal érdemelne 1 kis pihit. -
flashX #6564 HAK topikban van egy csúnya, rossz kép.
#30114 -
nyasdgem #6563 ebben a topicban
#29814 üzenet törlését kérem -
fölösleges, zárható topic -
légyszi innen töröljétek a #1475 és a #1477 hozzászólást
köszönöm! -
Így van.
Az más, hogy nem építik. -
off:
szerintem meg pont nem ezt jelenti.
a bányát is fokozatosan, lépésröl lépésre fejtik, és igy épitik az országot is, lépésröl lépésre. de persze ha vkit nem szeretünk, annak szeretjük máshogy értelmezni a szavait.
off end -
Itt nem az a lényeg, hogy félremondta, hanem az, hogy az országot ugy építik ahogyan a bányát ássák. Magyarul nem építik az orszégot... -
nem, én csak moderálni tudok jogokat adni nem. -
mail ment, köszi.
egyébként nem te intézed úgyis az ilyesmit? mert akkor fölösleges volt külön levélkét írni :) -
[email protected] -
hoppá tényleg, nem házigazda hanem témaindító... és ezt hol lehet megváltoztatni, kérelmezni?
-
nem vagy házigazda..... -
érdeklődni szeretnék, hgy egy saját indítású topicban miért nem tudok törölni... konkrétan az Egyszavas történet címűről lenne szó. A folyt.-ban tudom szerkeszteni a topic címét is, itt meg semmi... pedig szükséges lenne :) -
Én még talán sosem mondtam olyan beszédet, amelyben szerepelt volna az útelágazás :)
Egyébként Gyurcsánynak ez a "hogy a jó égbe kell azt mondani" beszólása, nem olyan rossz, jól tud rögtönözni, pedig ööö-zhetett is volna helyette :) -
egyeseknel a politikai velemeny mar a vallasi hevulettel vetekszik -
már a kommentet.