24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • VinylToy #6579
    Azért köszönjük az Ő nevükben is azt a pár forintot amit a VIP-re áldoztál! :D
  • derley
    az összes moderátor**************************
  • Chief
    Írjál neki te! Nem érdekel, csak kicsit úgy érzem hogy értelemi csökkent az illető. Szal, pár bünti pont ráférne! :)
  • akyyy
    írj neki hogy írjon nekem
  • Chief
    Kis idétlen Chappyre ráférne egy két bünti pont!

Küldözgeti a priviket, értelmetlenül!

• Seaweed
    plz vagjatok ki ezt a barmot (qisy3), mar megint kezdi!
  • Laky
    itt a hosszú címnél a "be nyomhatsz" szó tegybe...
    htx
  • akyyy
  • akyyy
    humoros és aranyos képek topicban a én hsz ement nem lehetne törölni, túl hosszúra sikeredet de nagoyn lola kép :):)
  • modellmaker
    HAli!

Innen ezt: #17349 és ezt #17350 a hozzászólást töröljétek lécci! Témába nem illő, é s reklám!

Thx!
  • RelakSfromhome
    humoros-aranyos Cicero #30560

1: Unalmas ez az ijesztgetés
    2: nem is humoros
    3: újra kellett kalibrálni a pészmékerem...
  • Cat #6568
    törölhetsz az adott topikban
  • ivjoe
    Mit tehetek meg, ha van házigazda jogom?
  • akyyy

baj van a freemail-el topicban a #158-as nem jó, ezért kérném a törlését..
  • Amse
    Driv3r topicba is belinkelt egy hasonló színvonalú képet szal érdemelne 1 kis pihit.
  • flashX
    HAK topikban van egy csúnya, rossz kép.
  • nyasdgem
    ebben a topicban
    #29814 üzenet törlését kérem
  • artschiatwork
    fölösleges, zárható topic
  • uv
    légyszi innen töröljétek a #1475 és a #1477 hozzászólást

köszönöm!
  • Taranov
    Így van.
    Az más, hogy nem építik.
  • Láma!
    off:
    szerintem meg pont nem ezt jelenti.
    a bányát is fokozatosan, lépésröl lépésre fejtik, és igy épitik az országot is, lépésröl lépésre. de persze ha vkit nem szeretünk, annak szeretjük máshogy értelmezni a szavait.
    off end
  • Falconer
    Itt nem az a lényeg, hogy félremondta, hanem az, hogy az országot ugy építik ahogyan a bányát ássák. Magyarul nem építik az orszégot...
  • Punkerwork
    nem, én csak moderálni tudok jogokat adni nem.
  • Lacee
    mail ment, köszi.

egyébként nem te intézed úgyis az ilyesmit? mert akkor fölösleges volt külön levélkét írni :)
  • Punkerwork
    [email protected]
  • Lacee
    hoppá tényleg, nem házigazda hanem témaindító... és ezt hol lehet megváltoztatni, kérelmezni?
  • Punkerwork
    nem vagy házigazda.....
  • Lacee
    érdeklődni szeretnék, hgy egy saját indítású topicban miért nem tudok törölni... konkrétan az Egyszavas történet címűről lenne szó. A folyt.-ban tudom szerkeszteni a topic címét is, itt meg semmi... pedig szükséges lenne :)
  • Taranov
    Én még talán sosem mondtam olyan beszédet, amelyben szerepelt volna az útelágazás :)
    Egyébként Gyurcsánynak ez a "hogy a jó égbe kell azt mondani" beszólása, nem olyan rossz, jól tud rögtönözni, pedig ööö-zhetett is volna helyette :)
  • Mike at home
    egyeseknel a politikai velemeny mar a vallasi hevulettel vetekszik
  • Láma!
    már a kommentet.
  • Láma!
    del pliz
  • Takezó
    Nyilvánvaló, hogy Téged nem győzhetett volna meg, szal nem tom mire ez a nagy felháborodás ;) Ha már nem lehet az SG fórumon politizálni, akkor még ezt az aláírásodat se tartom korrektnek... Faszé jó az neked, hogy kötözködsz, neked hányszor nem jut eszedbe egy-egy szó NC...
  • ponty1

Ez lenne az !
  • ponty1
    Légyszives töröljétek ezt a topicot ! Az enyém ! "saját fórumok , de utállok németet tanulni !
  • Vlala #6544
    oops. Megint későn véleménynyilvánítok.
  • Falconer
    Nem erről van szó, már megváltoztattam.
  • Vlala #6542
    banyek, a miniszterelnökünk egy ország előtt mondta ezt, minden harmadik újság ezzel volt tele, miért lenne ez baj? Az útelágazással ugyanez volt a helyzet. Vannak emberek, akik folyton azt nézik, hol lehet belekötni a másikba. Őket hívjuk bulvársajtónak.
  • Taranov
    Ha azt mondanád, hogy nem, akkor kéne befognia a száját :D
  • Falconer
    Kiszedtem. De ez is magáért beszél :)
    Talán mégjobb, mint az előző, és ebbe senki nem köthet bele, mert ez egy idézet