24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#6579 Azért köszönjük az Ő nevükben is azt a pár forintot amit a VIP-re áldoztál! :D -
#6578 az összes moderátor************************** -
Chief #6577 Írjál neki te! Nem érdekel, csak kicsit úgy érzem hogy értelemi csökkent az illető. Szal, pár bünti pont ráférne! :) -
#6576 írj neki hogy írjon nekem -
Chief #6575 Kis idétlen Chappyre ráférne egy két bünti pont!
Küldözgeti a priviket, értelmetlenül!
-
#6574 plz vagjatok ki ezt a barmot (qisy3), mar megint kezdi! -
#6573 itt a hosszú címnél a "be nyomhatsz" szó tegybe...
htx -
#6572 #30848 -
#6571 humoros és aranyos képek topicban a én hsz ement nem lehetne törölni, túl hosszúra sikeredet de nagoyn lola kép :):) -
#6570 HAli!
Innen ezt: #17349 és ezt #17350 a hozzászólást töröljétek lécci! Témába nem illő, é s reklám!
Thx! -
#6569 humoros-aranyos Cicero #30560
1: Unalmas ez az ijesztgetés
2: nem is humoros
3: újra kellett kalibrálni a pészmékerem... -
Cat #6568 törölhetsz az adott topikban -
#6567 Mit tehetek meg, ha van házigazda jogom? -
baj van a freemail-el topicban a #158-as nem jó, ezért kérném a törlését.. -
#6565 Driv3r topicba is belinkelt egy hasonló színvonalú képet szal érdemelne 1 kis pihit. -
flashX #6564 HAK topikban van egy csúnya, rossz kép.
#30114 -
nyasdgem #6563 ebben a topicban
#29814 üzenet törlését kérem -
#6562 fölösleges, zárható topic -
#6561 légyszi innen töröljétek a #1475 és a #1477 hozzászólást
köszönöm! -
#6560 Így van.
Az más, hogy nem építik. -
#6559 off:
szerintem meg pont nem ezt jelenti.
a bányát is fokozatosan, lépésröl lépésre fejtik, és igy épitik az országot is, lépésröl lépésre. de persze ha vkit nem szeretünk, annak szeretjük máshogy értelmezni a szavait.
off end -
#6558 Itt nem az a lényeg, hogy félremondta, hanem az, hogy az országot ugy építik ahogyan a bányát ássák. Magyarul nem építik az orszégot... -
#6557 nem, én csak moderálni tudok jogokat adni nem. -
#6556 mail ment, köszi.
egyébként nem te intézed úgyis az ilyesmit? mert akkor fölösleges volt külön levélkét írni :) -
#6555 [email protected] -
#6554 hoppá tényleg, nem házigazda hanem témaindító... és ezt hol lehet megváltoztatni, kérelmezni? -
#6553 nem vagy házigazda..... -
#6552 érdeklődni szeretnék, hgy egy saját indítású topicban miért nem tudok törölni... konkrétan az Egyszavas történet címűről lenne szó. A folyt.-ban tudom szerkeszteni a topic címét is, itt meg semmi... pedig szükséges lenne :) -
#6551 Én még talán sosem mondtam olyan beszédet, amelyben szerepelt volna az útelágazás :)
Egyébként Gyurcsánynak ez a "hogy a jó égbe kell azt mondani" beszólása, nem olyan rossz, jól tud rögtönözni, pedig ööö-zhetett is volna helyette :) -
#6550 egyeseknel a politikai velemeny mar a vallasi hevulettel vetekszik -
#6549 már a kommentet. -
#6548 del pliz -
Takezó #6547 Nyilvánvaló, hogy Téged nem győzhetett volna meg, szal nem tom mire ez a nagy felháborodás ;) Ha már nem lehet az SG fórumon politizálni, akkor még ezt az aláírásodat se tartom korrektnek... Faszé jó az neked, hogy kötözködsz, neked hányszor nem jut eszedbe egy-egy szó NC... -
ponty1 #6546
Ez lenne az ! -
ponty1 #6545 Légyszives töröljétek ezt a topicot ! Az enyém ! "saját fórumok , de utállok németet tanulni ! -
Vlala #6544 oops. Megint későn véleménynyilvánítok. -
#6543 Nem erről van szó, már megváltoztattam.
-
Vlala #6542 banyek, a miniszterelnökünk egy ország előtt mondta ezt, minden harmadik újság ezzel volt tele, miért lenne ez baj? Az útelágazással ugyanez volt a helyzet. Vannak emberek, akik folyton azt nézik, hol lehet belekötni a másikba. Őket hívjuk bulvársajtónak. -
#6541 Ha azt mondanád, hogy nem, akkor kéne befognia a száját :D -
#6540 Kiszedtem. De ez is magáért beszél :)
Talán mégjobb, mint az előző, és ebbe senki nem köthet bele, mert ez egy idézet