24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Mike at home
    Blastanak is epp ez volt a baja
  • Mike at home
    nem tudok olyan topikba menni, ahol ne lenne ott
  • Taranov
    Akkor ne menj be abba a topikba.
    Egyébként azért haldoklik a polfórum, mert külön van.
  • Mike at home
    de keves Taranov tudott mit fognak erre mondani? mehetek mashova Isten hirevel, nem kotelezo az sg-t hasznalni

erre mondom, azt, hogy Sodi erinthetetlen
  • Taranov
    Nekem lenne türelmem, hogy napi 5-6 órában figyeljem :)
  • Mike at home
    van polforum most is

megis halott

de egyebkent ha nem lett volna polforum, akkor az ilyen Sodi felek nem szoktak volna ide, es legalabb nyugtunk lenne

kurvara elegem van a lobaszo meretu ordibalasaibol, meg a hulye kepeibol
  • Punkerwork
    szerinted van 2-3 embernek türelme ahoz hogy napi 24 órában a hülyeségeiteket figyelje?
  • Taranov
    De lehetne szigorúan moderálni.
  • Mike at home
    erre szerintem - ismerve a mai kozeletet - sok esely nincs
  • Mike at home
    regen is igy volt
    mindig jott valaki, aki elbagatellizalta a dolgot
  • Taranov
    Ebben mondjuk igazad van.
    Akkor próbáljunk meg kultúráltan politizálni :)
  • maozedong
    persze másokat meg a kis szar chat miatt basznak ki.
    nembaj.
  • Punkerwork
    majd ha tudtok kultúráltan politizálni akkor lehet megint, de csak anyázás ment arra meg nincs szükség.
  • Mike at home
    nem poen
    a 4 csillagodhoz kepest jobban kepben lehetnel
  • Taranov
    Nekem közömbös, szerintem 5-6 emberen kívül mindenkinek.
    Ha nem lenne Sodi topik, akkor végképp nem tudnék miről beszélni az SG-n.
  • Taranov
    :DDDD
    Petíciót Sodi ellen? Ez poén.
    Egyébként Manta provokatív volt és eléggé bunkó, Sodi nem csinál semmit, ha nem foglalkozol vele.
  • Mike at home
    rajtad kivul szerinted van meg itt valaki aki kedveli Sodit?
  • Mike at home
    gyujtottunk peticiot
    semmi ertelme sem volt
  • Taranov
    Nem feltétlenül az az értelmes ember, aki úgy gondolkodik, mint te vagy Mike.
    Elképzelhető, hogy valakit egyszerűen nem zavar.
    Másik dolog meg az, hogy a politizálás betiltása sem értem mire volt jó, max. a hozzászólások számát csökkentette, ami végülis nem baj, de unalmasabb lett a fórum.
  • Mike at home
    hat engem meg nem
  • maozedong
    petíciót kéne hozzá gyűjteni, vagy mégis mit?
    mit kell még elkövetnie ahhoz hogy kidobják innen???
  • Taranov
    Engem zavart Manta.
  • Mike at home
    teneked miert kell mindig ott lenni ilyenkor, es fogadatlan prokatornak lenned?
    Manta kit zavart? szerintem Sodi nyerne
  • Punkerwork
    minden értelmes embert zavar + reggel 7 körül szóltam neki hogy ne kezdjen itt el politizálni.
  • Taranov
    Manta zavarta a többi fórumozót, Sodi 3-4 embernél többet nem zavar, ráadásul most sem mondott semmi rosszat.
  • Mike at home
    ha nem egyertelmu, akkor az "ennek a kretennek" Sodira vonatkozott
  • Mike at home
    adjon mar valaki ennek a kretennek buntetopontot, a hulye politizalasa miatt
    Sodi itt vmi kulonleges szemely?
    O az egyetlen, aki haboritatlanul politizalhatott tovabb a gumiban

persze mantat ki lehetett baszni, ott nem volt indok az, hogy minek, ugyis visszajonne uj nicken

• Sadist
    Nem, nem így volt. Ő csak belinkelte egy másik oldalról. Oda pedig akárki föltölthette.
  • Taranov
    Miért, nem így volt?
  • Mike at home
    hm... mondjuk kicsit finomitottak a dolgon
  • Mike at home
    azert milyen szinten hazudnak a t. kollegak

origo.hu

"Tegnap a sg.hu internetes fórumán egy fórumozó tette fel - állítólag - a hétfői magyar érettségi tételeit"

http://www.origo.hu/techbazis/internet/20050510erettsegitrefak.html
  • maozedong
    proxy címet is kiadsz?
  • Sadist
    Érettségi topikban kéne egy kis gyomlálás, a topik fejlécbe pedig 100-as méretű piros, vastagon szedett betűkkel bele kéne írni:
    Aki tételekért kuncsorog, annak azonnal 5 büntipont!

Hihetetlen, hogy mi megy ott.
  • Láma!
    storno, törölték.
    htx
  • Láma!
    érettségi topik #3478as komment, nézzétek meg és döntsetek.
  • St
    Megkérdezte tudjuk-e ki volt és kiadjuk-e az adatokat. Erre válaszoltam: csak a rendőrség kérésére... Az egész nem jó reklám, szívesen kimaradtam volna belőle.
  • K.András
    [URL=http://index.hu/politika/belfold/magyar1929/]Index

"Az érettségi tételek vasárnap az interneten is megjelentek. Kővári Ádám, az sg.hu portál szolgáltatásfejlesztési vezetője az Index kérdésére elismerte, hogy honlapjuk fórumában egy regisztrált felhasználó vasárnap este közölt egy, a magyarérettségi egyik kérdését ábrázoló képet. Az sg.hu a rendőrség hivatalos kérésére hajlandó kiadni a fórumozó adatait. Horváczy Emese, a Nemzeti Nyomozóiroda szóvivője nem kívánt nyilatkozni a nyomozás részleteiről, így arról sem, hogy kíkérik-e a tételeket közlő netező adatait."[/URL]

Szerintem ez jo nem reklám, hogy még senki nem is kérte az adatok kiadását, de már odaadnátok...
  • ricky
    Egy moderátort szeretnék megkérni, hogy segítsen a Fiúk, lányok, kapcsolatok témán belül az SG:Kaposvár connection bannerjének beállítsában. Egy moderátort megkértem prviben, hogy változtassa meg és szúrjon be egy kép linket, de sajna a kép nem jön be. Pedig ha a böngészőbe írom be a linket akkor működik. Tudna valaki segíteni, hogy jó legyen?
  • maozedong
    az érettségi topikot tegyétek már át a saját részlegbe, az legalább kicsit védettebb nem regisztráltak elől :)
    "The Web server may be too busy."
  • Aquir
    ez mindenképp büntipont asszem :/ gondoltam halványan arra hátha valaki tékel most