Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
ha ez megvalósulna, akkor pl az általam megnyitott topicban törölhetném mások hozzászólásait?

Gery1980
Támogatom a zárt topic ötletet!

St
Az ötlet jó, zárt fórumokon én is gondolkoztam. Azonban most kezdõdik a vizsgaidõszak, januárig nincs idõm fejleszteni.

Ne vigyétek el ezt a topikot OFF-ba, valamelyik moderátor légyszi takarítsa ki.
tomsolo
Kedves Moderátorok!

Nem tudom mennyire lenne jó javaslat de az alábbi igény formálódott meg bennem:
-jó lenne ha lehetne csinálni a pl. akár saját fórumban ún. védett ill. zárt topikokat melynek tartalmát jogosan el lehetne rejteni az avatatlan szemek elõl ill. ezekhez illõ hozzászólási jogot is megválogathatná a topik létrehozó esetleges a tagok. Lehetne a megoldás jelszavas vagy akár mint a csetben egy elõre megadott nick-û emberek lehetnének a tagok. Ezt olyan esetekben tartanám pl. célszerûnek amikor több stabil ember közt folyna a diskurzus és nem kéne 20-30 privát üzenetben közölni a egyetlen tényt.

Elöre is köszöni:

tomsolo és az interspar összes dolgozója

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tomsolo
...és miért is, ha szabad kérdenem?
GRRRR!

St
pempõ=manta=bunyós pityu?

Pempő
Kedves Moderátorok!
Nem tudom mennyire lenne jó javaslat de az alábbi két igény formálódott meg bennem:
-jó lenne Bunyós Pityut debannolni
-jó lenne ha lehetne csinálni a pl. akár saját fórumban ún. védett ill. zárt topikokat melynek tartalmát jogosan el lehetne rejteni az avatatlan szemek elõl ill. ezekhez illõ hozzászólási jogot is megválogathatná a topik létrehozó esetleges a tagok. Lehetne a megoldás jelszavas vagy akár mint a csetben egy elõre megadott nick-û emberek lehetnének a tagok. Ezt olyan esetekben tartanám pl. célszerûnek amikor több stabil ember közt folyna a diskurzus és nem kéne 20-30 privát üzenetben közölni a egyetlen tényt.

Elöre is köszöni:

tomsolo, Pempõ és az interspar összes dolgozója

kurvanyu jó-johánzon!!44

Loál János
Támogatandó.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Galy
na, ehhez én is csatlakozom 😊
Ams
jó ötlet!

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

St
végtelen
Jano
Egyébként mennyi privátüzenet "fér el" egy usernél? Mennyi a limit?

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Dikkma
Ha ez felvetõdött, eszembe jutott egy másik régebbi téma is.
phpBB-ben is van olyan, hogy a fórum olvasatlan új üzeneteit belelöli nékem. Szóbakerült, hogy meg lehetne oldani kúkikkal.
Persze nem kell minden topicot megjelölni, hanem csak mondjuk a kedvenceket.
Amúgy nekem nicnsenek kedvenceim.
És phpBB-ben van olyan is, hogy csak bizonyos felhasználók láthassanak topicot. Pl. SG-munkatársaknak is létre lehetne hozni ilyent 😛
Meg akkor már a saját fórumok témán belül be lehessen topicindítónak állítgatni, hogy melyik júzerek kapjanak read/rw jogot.
Taranov
Na ja, meg több ember is látná, nem kéne mindenkinek elküldeni egy privát üzenetet.
Okos gondolat.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

tomsolo
Kedves Moderátorok!
Nem tudom mennyire lenne jó javaslat de az alábbi igény formálódott meg bennem:

Elöre is köszöni:

tomsolo és az interspar összes dolgozója

Lteebee
Azt, hogy ha valaki beír ide valami gázt, nem kéne visszanéznem 30 üzenetet francia autókról, stb.

Megjegyzem,francia autóm van, de tisztában vagyok vele, hogy a japós és amcsi kocsik minõségben mindent vernek.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Lteebee
Szívem szerint törölném az utóbbi autós csetet, de ha St nem tette meg, sõt, bátorított titeket...

Nem merem törölni na!

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

RelakSfromhome
tudom...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Jano
Az = miatt. 😞

RelakSfromhome
Ezt próbáltam: -=RelakS=-, és megmondta, mit csináljak anyámnak 😊))

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Jano
A © miatt. 😞

RelakSfromhome
Szeretnék egy hibát kijavíttatni:
Ez a szöeg:
©-=RelakS=- ..::SzmájliszakértÕ::..™®

formázatlanul sem beírható, meraszongya html. Kérem javítani!

Tenx

Taranov
Igen, de mióta olyan nagy a kereslet francia autókra a minõség nem a régi.
Bár régen sem tudom milyen volt

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

mikike
német kocsik suxx

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

mikike
azért a franciák is jók

Taranov
Én német és angol párti vagyok, de a moderátor figyelme is ittragadt mióta ilyen érdekes témáról beszélünk 😊)

mikike
ez valószínûleg a moderátor figyelmébe tartozik
egyébként japán kocsik roxx

Taranov
307 szép csak a minõségével lehetnek bajok, legalábbis az autó 2 olvasói rovatában nem nagyon lehet szépeket olvasni, meg a tv ügyvédjében is hallani olyanokról, hogy a peugeot 307-ese meghibásodott, de nem akarják cserélni, nem tudja használni stb.

Én azt tanácsolom, hogy maradj a BMW-nél, az az igazi 😊)

dikki*yysw
Jó 6 örüjjé 😊 307-re vagyok teljesen begizdulva, azért 😊

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Jano
207???

St
úgy tûnik találtam rá egy másik megoldást, a suxm$ bugot megkerülni, de nem biztos hogy tuti, írjátok, ha a scroll nem megy
Taranov
WRC az más, hát az rallis autó, nem is akármilyen, de hát ralliban a Peugeot, Citroen a két legjobb, de az utcai autók terén közel-közel sem a legjobbak.

dikki*yysw
Ebben nem értünk egyet 😊 Peugot 207 WRC mond vmit? 😊

Taranov
Peugeotra nem kattintok, az eléggé szar. A reklámja is olyan, mint a kocsi.
Eléggé felvillanyoz mikor leáll minden elektronika az autópályán, és hívod az assistance-t 😊

St
megfordítottam a csetet, mert az új ie biztonsági frissítés letiltja azokat a frame-ek közötti manipulációkat, amivel le lehetett scrollozni 😞(
Pyx
? :-)

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

[HUN]PAStheLoD
hát igen esetleg www.auto.hu -n még el is menne 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

St
pözsó legalább egy jó kocsi, fõleg az 1.4 dízel 😊
[HUN]PAStheLoD
akkor ennyi erõvel már mért vettem...

amúgy nem a reklám csak a HANGJA zavar mivel 3mpnként zzzz zizizizizizi zizizizizzizi van...

de már kattintottam

[HUN]PAStheLoD
mért nem ezzel kezdteD?!?!! 😄D

St
Ha ráveszünk 1000 fórumozót, hogy 5 nap alatt minden nap klikkeljen rá egyet, akkor 5 nap alatt letudjuk a hirdetést és nem idegesít senkit se ;>
Pheel
Hát nemtom. Nekem semmiféle pözsó nem látszik és nem is látszott 😊 Engem nem is idegesít 😊
dikki*yysw
Én már klikkeltem, mert érdekelt a 307 Break 😛

zaki
szerintem lehetne egy Sport fórum kategória is

St
Igen, meg ki lehet kapcsolni a böngészõ settings-ben a hangeffekteket.

A pözsó sajna sokáig lesz még kint 5000 klikknek kell teljesülnie, ha az lement, akkor automatikusan lekerül.
dikki*yysw
Szerintem meg ki kell kapcsolni a hangfalat.

St
Az RTL rakta ki, sajnos nem tudjuk visszaküldeni, mert õk értékesítik a hirdetõfelületet kizárólagosan, és nincs beleszólásunk. Engem is kvara idegesít.
Factor_007
ezért már én akartam szólni, mert szerintem is eléggé idegesítõ

[HUN]PAStheLoD
na mivel nem tudtam új topicot nyitni ide írom a bajom...

ha már van reklám az SG-n (ami igen zavaró a cikk elsõ és második fele között) legalább ne zenéljen (peugeot) mert azonnal bezárom a fenébe az ablakot mert kicsit " felvillanyoz".

köszönöm hogy elolvastátok

Jano
loál