24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
proxy címet is kiadsz? -
Érettségi topikban kéne egy kis gyomlálás, a topik fejlécbe pedig 100-as méretű piros, vastagon szedett betűkkel bele kéne írni:
Aki tételekért kuncsorog, annak azonnal 5 büntipont!
Hihetetlen, hogy mi megy ott. -
storno, törölték.
htx -
érettségi topik #3478as komment, nézzétek meg és döntsetek. -
Megkérdezte tudjuk-e ki volt és kiadjuk-e az adatokat. Erre válaszoltam: csak a rendőrség kérésére... Az egész nem jó reklám, szívesen kimaradtam volna belőle. -
K.András #6705 [URL=http://index.hu/politika/belfold/magyar1929/]Index
"Az érettségi tételek vasárnap az interneten is megjelentek. Kővári Ádám, az sg.hu portál szolgáltatásfejlesztési vezetője az Index kérdésére elismerte, hogy honlapjuk fórumában egy regisztrált felhasználó vasárnap este közölt egy, a magyarérettségi egyik kérdését ábrázoló képet. Az sg.hu a rendőrség hivatalos kérésére hajlandó kiadni a fórumozó adatait. Horváczy Emese, a Nemzeti Nyomozóiroda szóvivője nem kívánt nyilatkozni a nyomozás részleteiről, így arról sem, hogy kíkérik-e a tételeket közlő netező adatait."[/URL]
Szerintem ez jo nem reklám, hogy még senki nem is kérte az adatok kiadását, de már odaadnátok... -
ricky #6704 Egy moderátort szeretnék megkérni, hogy segítsen a Fiúk, lányok, kapcsolatok témán belül az SG:Kaposvár connection bannerjének beállítsában. Egy moderátort megkértem prviben, hogy változtassa meg és szúrjon be egy kép linket, de sajna a kép nem jön be. Pedig ha a böngészőbe írom be a linket akkor működik. Tudna valaki segíteni, hogy jó legyen? -
az érettségi topikot tegyétek már át a saját részlegbe, az legalább kicsit védettebb nem regisztráltak elől :)
"The Web server may be too busy." -
ez mindenképp büntipont asszem :/ gondoltam halványan arra hátha valaki tékel most -
ez ban -
laliking #6699 Ezt viszont én is díjjaznám mert már nagyon idegesítő -
Ez jó ötlet. -
nem lehetne a "voltam zárás előtt" szövegért figyelmeztetést adni? semmi információtartalma nincs, ráadásul nem mindig jön be. -
a logomühelyben Most fosik szót éppen vki, nézzetek át plz :/ -
két bant szeretnék, neki, és neki, lehetőleg üzivisszatörléssel
-rottenes képek beszúrása, modtopik szétfládolása, személyeskedés, etc
htx -
zöld? -
Cat #6692 inkább az a kérdés hogy miért ir nemcsakfél3 néven -
váááá azthittem hogy a zenében vagyok :DDDDDDDD -
nemcsakfél, O0D: , nemcsakfel, nemcsakfeel, miért van letiltva még mindig?[
]
-
nemgond :) -
Akkor bocs!
De már megváltoztatták kb. 1 percel később
-
van a másik kategóriában is moderátor topic. ez itt a zenére vonatkozik :DD -
Szeretném kitörölni az egyik nyitott topicomat Predator -t
És a Predator 2 -t Predator 1-2 re változtatni
köszönöm! -
blackgamer #6685 ezt a topic-ot esetleg érdemes lenne átrakni fiúk lányok kapcsolatok részbe, mert biztos sokan tudnának mesélni
és a cím lehetne: "A legjobb barát cserbenhagy" thx -
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1070029738
#594 hozzászólást kéretik törölni, a küldőjét pedig némi büntetőponttal jutalmazni a fórumszabályzat megszegéséért. Köszönöm. -
Enged?
Létszi?
!!!!!!!!!!! ?
Mit akartál ezzel mondani? :) -
Létszi enged vissza a Magnumot!!!!!köszi -
igen -
laliking #6680 nemtudom, ti itt foglakoztom sajáttopicos dolgokkal is?? Mertogy ott nincs ilyen témályu topik -
del -
Hoppá! Inkább erre: "Ha nem, vagy nehezen érthető a kapcsolódás, kéretik beírni a magyarázatot is!"
A "magyrázat" szót nem is vettem észre... -
Az "Asszociáció" topicban valaki írja át ezt: "Ha nem, vagy nehezen érthető a kapcslódás, kéretik beírni a magyrázatot is!"
Erre: "Ha nem, vagy nehezen érthető a kapcsolódás, kéretik beírni a magyrázatot is!
A hangsúly a "kapcslódás" szó korrigálásán van! -
A Photoshop tápigba adnátok házigarázda jogokat? Ugyanis az utóbbi időben unom már egy kicsit sz egymás kóstolgatását, meg az offokat. Előre is THX! -
A cookiek a bűnösek. GYorsítótár ill. a cookiek törlése, majd engedélyezni kell a cookiekat az SG-n. -
sziasztok!
lehet h off de talán vmeik modi tudja mi lehet a megoldás.
a barátomnak, tmacynak nem megy az SG mert azt írja h csak betűvel kkezdődhet a neve...pedig azt írja h tmacy
mi lehet a megoldás?
köszi -
A humoros és aranyosból a 33746-ost töröljétek légyszi!Szétcseszi az egész fórumot. -
A "Humoros és aranyos képek" átalakul idegbajos chatte. nem akar egy moderátor rendet vágni?
egy kis időt tudok rászánni, bevállalom a házigazdit ha kell és nincs ideje rá senkinek, de az egy jó topik volt eddig, képekkel tűzdelve.
más is lehet, csak törölje az ilyen béna hsz-eket.
jó lenne ha visszanyerné az arculatát. -
Cat #6671 én tudok lapozni, és #1től látom -
velem is elöfordult már! -
miert van az, hogy pl. a benziarak topikban nem tudok lapozni, es csak 11-tol latom a hsz-eket? ez mar elofordult maskor is (masik topiknal) ezert gondoltam, megkerdezem