24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Taranov
    ez ban
  • laliking
    Ezt viszont én is díjjaznám mert már nagyon idegesítő
  • Taranov
    Ez jó ötlet.
  • QuippeR
    nem lehetne a "voltam zárás előtt" szövegért figyelmeztetést adni? semmi információtartalma nincs, ráadásul nem mindig jön be.
  • Aquir
    a logomühelyben Most fosik szót éppen vki, nézzetek át plz :/
  • Pyx #6694
    két bant szeretnék, neki, és neki, lehetőleg üzivisszatörléssel

-rottenes képek beszúrása, modtopik szétfládolása, személyeskedés, etc

htx
  • maozedong
    zöld?
  • Cat #6692
    inkább az a kérdés hogy miért ir nemcsakfél3 néven
  • PResident Evil
    váááá azthittem hogy a zenében vagyok :DDDDDDDD
  • maozedong
    nemcsakfél, O0D: , nemcsakfel, nemcsakfeel, miért van letiltva még mindig?[]
  • PResident Evil
    nemgond :)
  • Dead
    Akkor bocs!

De már megváltoztatták kb. 1 percel később
  • PResident Evil
    van a másik kategóriában is moderátor topic. ez itt a zenére vonatkozik :DD
  • Dead
    Szeretném kitörölni az egyik nyitott topicomat Predator -t

És a Predator 2 -t Predator 1-2 re változtatni

köszönöm!
  • blackgamer
    ezt a topic-ot esetleg érdemes lenne átrakni fiúk lányok kapcsolatok részbe, mert biztos sokan tudnának mesélni

és a cím lehetne: "A legjobb barát cserbenhagy" thx
  • Kata
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1070029738

#594 hozzászólást kéretik törölni, a küldőjét pedig némi büntetőponttal jutalmazni a fórumszabályzat megszegéséért. Köszönöm.
  • Taranov
    Enged?
    Létszi?
    !!!!!!!!!!! ?

Mit akartál ezzel mondani? :)
  • CB Dávid 18
    Létszi enged vissza a Magnumot!!!!!köszi
  • Punker
    igen
  • laliking
    nemtudom, ti itt foglakoztom sajáttopicos dolgokkal is?? Mertogy ott nincs ilyen témályu topik
  • mukika
    del
  • reménytelen
    Hoppá! Inkább erre: "Ha nem, vagy nehezen érthető a kapcsolódás, kéretik beírni a magyarázatot is!"
    A "magyrázat" szót nem is vettem észre...
  • reménytelen
    Az "Asszociáció" topicban valaki írja át ezt: "Ha nem, vagy nehezen érthető a kapcslódás, kéretik beírni a magyrázatot is!"
    Erre: "Ha nem, vagy nehezen érthető a kapcsolódás, kéretik beírni a magyrázatot is!
    A hangsúly a "kapcslódás" szó korrigálásán van!
  • ivjoe
    A Photoshop tápigba adnátok házigarázda jogokat? Ugyanis az utóbbi időben unom már egy kicsit sz egymás kóstolgatását, meg az offokat. Előre is THX!
  • ivjoe
    A cookiek a bűnösek. GYorsítótár ill. a cookiek törlése, majd engedélyezni kell a cookiekat az SG-n.
  • McGrady
    sziasztok!
    lehet h off de talán vmeik modi tudja mi lehet a megoldás.
    a barátomnak, tmacynak nem megy az SG mert azt írja h csak betűvel kkezdődhet a neve...pedig azt írja h tmacy
    mi lehet a megoldás?
    köszi
  • Big Daddy
    A humoros és aranyosból a 33746-ost töröljétek légyszi!Szétcseszi az egész fórumot.
  • M@TriX
    A "Humoros és aranyos képek" átalakul idegbajos chatte. nem akar egy moderátor rendet vágni?
    egy kis időt tudok rászánni, bevállalom a házigazdit ha kell és nincs ideje rá senkinek, de az egy jó topik volt eddig, képekkel tűzdelve.
    más is lehet, csak törölje az ilyen béna hsz-eket.

jó lenne ha visszanyerné az arculatát.
  • Cat #6671
    én tudok lapozni, és #1től látom
  • Láma!
    velem is elöfordult már!
  • Mike at home
    miert van az, hogy pl. a benziarak topikban nem tudok lapozni, es csak 11-tol latom a hsz-eket? ez mar elofordult maskor is (masik topiknal) ezert gondoltam, megkerdezem
  • Láma!
    te meg folytattad. okos enged...
    de én itt befejeztem.
  • Taranov
    Hát én is politizáltam, de csak azért, mert amint leírtam az egyházzal kapcsolatos jó tapasztalataimat, rögtön elkezdte a srác a fideszt mocskolni. Nem értem miért kell ezt, nem csak a fórum szabályzatát szegtük meg így, hanem ő kezdte a sértegetést is.
  • Láma!
    nem, de te nem is ezt csinálod.
  • Taranov
    Az egy dolog, hogy nem értem miért nem lehet politizálni, de az egy másik, hogy ez a téma eleve magában foglalja a politikát. Nem az a politizálás, ha a fidesz vagy az mszp szót leírod, ennyi erővel az egész topikot törölni kéne.
  • Láma!
    mert nem lehet politizálni, azért nincs politikai topik sem.
  • Taranov
    Miért zavar ez téged?
  • Láma!
    vmit tényleg kéne csinálni ebben a topikban, mert elharapoznak a dolgok, politika, stb
  • Láma!
    lehet hogy csak az én értékrendem szerint, de ez nekem durva ebben a topikban.
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1113926924]#133[/URL]
  • Loál János #6660
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1113926924]#127, #129[/URL]
    Az egész fórumon nem lehet politizálni, de még ebben a topikban is rákezdenek...