24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#6701 ez ban -
laliking #6699 Ezt viszont én is díjjaznám mert már nagyon idegesítő -
#6698 Ez jó ötlet. -
#6697 nem lehetne a "voltam zárás előtt" szövegért figyelmeztetést adni? semmi információtartalma nincs, ráadásul nem mindig jön be. -
#6695 a logomühelyben Most fosik szót éppen vki, nézzetek át plz :/ -
#6694 két bant szeretnék, neki, és neki, lehetőleg üzivisszatörléssel
-rottenes képek beszúrása, modtopik szétfládolása, személyeskedés, etc
htx -
#6693 zöld? -
Cat #6692 inkább az a kérdés hogy miért ir nemcsakfél3 néven -
#6691 váááá azthittem hogy a zenében vagyok :DDDDDDDD -
#6690 nemcsakfél, O0D: , nemcsakfel, nemcsakfeel, miért van letiltva még mindig?[] -
#6689 nemgond :) -
#6688 Akkor bocs!
De már megváltoztatták kb. 1 percel később -
#6687 van a másik kategóriában is moderátor topic. ez itt a zenére vonatkozik :DD -
#6686 Szeretném kitörölni az egyik nyitott topicomat Predator -t
És a Predator 2 -t Predator 1-2 re változtatni
köszönöm! -
blackgamer #6685 ezt a topic-ot esetleg érdemes lenne átrakni fiúk lányok kapcsolatok részbe, mert biztos sokan tudnának mesélni
és a cím lehetne: "A legjobb barát cserbenhagy" thx -
#6684 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1070029738
#594 hozzászólást kéretik törölni, a küldőjét pedig némi büntetőponttal jutalmazni a fórumszabályzat megszegéséért. Köszönöm. -
#6683 Enged?
Létszi?
!!!!!!!!!!! ?
Mit akartál ezzel mondani? :) -
#6682 Létszi enged vissza a Magnumot!!!!!köszi -
#6681 igen -
laliking #6680 nemtudom, ti itt foglakoztom sajáttopicos dolgokkal is?? Mertogy ott nincs ilyen témályu topik -
#6679 del -
#6678 Hoppá! Inkább erre: "Ha nem, vagy nehezen érthető a kapcsolódás, kéretik beírni a magyarázatot is!"
A "magyrázat" szót nem is vettem észre... -
#6677 Az "Asszociáció" topicban valaki írja át ezt: "Ha nem, vagy nehezen érthető a kapcslódás, kéretik beírni a magyrázatot is!"
Erre: "Ha nem, vagy nehezen érthető a kapcsolódás, kéretik beírni a magyrázatot is!
A hangsúly a "kapcslódás" szó korrigálásán van! -
#6676 A Photoshop tápigba adnátok házigarázda jogokat? Ugyanis az utóbbi időben unom már egy kicsit sz egymás kóstolgatását, meg az offokat. Előre is THX! -
#6675 A cookiek a bűnösek. GYorsítótár ill. a cookiek törlése, majd engedélyezni kell a cookiekat az SG-n. -
#6674 sziasztok!
lehet h off de talán vmeik modi tudja mi lehet a megoldás.
a barátomnak, tmacynak nem megy az SG mert azt írja h csak betűvel kkezdődhet a neve...pedig azt írja h tmacy
mi lehet a megoldás?
köszi -
#6673 A humoros és aranyosból a 33746-ost töröljétek légyszi!Szétcseszi az egész fórumot. -
#6672 A "Humoros és aranyos képek" átalakul idegbajos chatte. nem akar egy moderátor rendet vágni?
egy kis időt tudok rászánni, bevállalom a házigazdit ha kell és nincs ideje rá senkinek, de az egy jó topik volt eddig, képekkel tűzdelve.
más is lehet, csak törölje az ilyen béna hsz-eket.
jó lenne ha visszanyerné az arculatát. -
Cat #6671 én tudok lapozni, és #1től látom -
#6670 velem is elöfordult már! -
#6669 miert van az, hogy pl. a benziarak topikban nem tudok lapozni, es csak 11-tol latom a hsz-eket? ez mar elofordult maskor is (masik topiknal) ezert gondoltam, megkerdezem -
#6668 te meg folytattad. okos enged...
de én itt befejeztem. -
#6667 Hát én is politizáltam, de csak azért, mert amint leírtam az egyházzal kapcsolatos jó tapasztalataimat, rögtön elkezdte a srác a fideszt mocskolni. Nem értem miért kell ezt, nem csak a fórum szabályzatát szegtük meg így, hanem ő kezdte a sértegetést is. -
#6666 nem, de te nem is ezt csinálod. -
#6665 Az egy dolog, hogy nem értem miért nem lehet politizálni, de az egy másik, hogy ez a téma eleve magában foglalja a politikát. Nem az a politizálás, ha a fidesz vagy az mszp szót leírod, ennyi erővel az egész topikot törölni kéne. -
#6664 mert nem lehet politizálni, azért nincs politikai topik sem. -
#6663 Miért zavar ez téged? -
#6662 vmit tényleg kéne csinálni ebben a topikban, mert elharapoznak a dolgok, politika, stb -
#6661 lehet hogy csak az én értékrendem szerint, de ez nekem durva ebben a topikban.
[URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1113926924]#133[/URL] -
#6660 [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1113926924]#127, #129[/URL]
Az egész fórumon nem lehet politizálni, de még ebben a topikban is rákezdenek...