Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne vigyétek el ezt a topikot OFF-ba, valamelyik moderátor légyszi takarítsa ki.
Nem tudom mennyire lenne jó javaslat de az alábbi igény formálódott meg bennem:
-jó lenne ha lehetne csinálni a pl. akár saját fórumban ún. védett ill. zárt topikokat melynek tartalmát jogosan el lehetne rejteni az avatatlan szemek elõl ill. ezekhez illõ hozzászólási jogot is megválogathatná a topik létrehozó esetleges a tagok. Lehetne a megoldás jelszavas vagy akár mint a csetben egy elõre megadott nick-û emberek lehetnének a tagok. Ezt olyan esetekben tartanám pl. célszerûnek amikor több stabil ember közt folyna a diskurzus és nem kéne 20-30 privát üzenetben közölni a egyetlen tényt.
Elöre is köszöni:
tomsolo és az interspar összes dolgozója
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Nem tudom mennyire lenne jó javaslat de az alábbi két igény formálódott meg bennem:
-jó lenne Bunyós Pityut debannolni
-jó lenne ha lehetne csinálni a pl. akár saját fórumban ún. védett ill. zárt topikokat melynek tartalmát jogosan el lehetne rejteni az avatatlan szemek elõl ill. ezekhez illõ hozzászólási jogot is megválogathatná a topik létrehozó esetleges a tagok. Lehetne a megoldás jelszavas vagy akár mint a csetben egy elõre megadott nick-û emberek lehetnének a tagok. Ezt olyan esetekben tartanám pl. célszerûnek amikor több stabil ember közt folyna a diskurzus és nem kéne 20-30 privát üzenetben közölni a egyetlen tényt.
Elöre is köszöni:
tomsolo, Pempõ és az interspar összes dolgozója
kurvanyu jó-johánzon!!44
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
phpBB-ben is van olyan, hogy a fórum olvasatlan új üzeneteit belelöli nékem. Szóbakerült, hogy meg lehetne oldani kúkikkal.
Persze nem kell minden topicot megjelölni, hanem csak mondjuk a kedvenceket.
Amúgy nekem nicnsenek kedvenceim.
És phpBB-ben van olyan is, hogy csak bizonyos felhasználók láthassanak topicot. Pl. SG-munkatársaknak is létre lehetne hozni ilyent 😛
Meg akkor már a saját fórumok témán belül be lehessen topicindítónak állítgatni, hogy melyik júzerek kapjanak read/rw jogot.
Okos gondolat.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Nem tudom mennyire lenne jó javaslat de az alábbi igény formálódott meg bennem:
Elöre is köszöni:
tomsolo és az interspar összes dolgozója
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Megjegyzem,francia autóm van, de tisztában vagyok vele, hogy a japós és amcsi kocsik minõségben mindent vernek.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Nem merem törölni na!
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Ez a szöeg:
©-=RelakS=- ..::SzmájliszakértÕ::..™®
formázatlanul sem beírható, meraszongya html. Kérem javítani!
Tenx
Bár régen sem tudom milyen volt
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
egyébként japán kocsik roxx
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Én azt tanácsolom, hogy maradj a BMW-nél, az az igazi 😊)
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Eléggé felvillanyoz mikor leáll minden elektronika az autópályán, és hívod az assistance-t 😊
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
amúgy nem a reklám csak a HANGJA zavar mivel 3mpnként zzzz zizizizizizi zizizizizzizi van...
de már kattintottam
A pözsó sajna sokáig lesz még kint 5000 klikknek kell teljesülnie, ha az lement, akkor automatikusan lekerül.
ha már van reklám az SG-n (ami igen zavaró a cikk elsõ és második fele között) legalább ne zenéljen (peugeot) mert azonnal bezárom a fenébe az ablakot mert kicsit " felvillanyoz".
köszönöm hogy elolvastátok