24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#6782 hát én ugy vagoyk mostmár, hogy ha szükszégem van vmire egy topicbol, és rákeresek, és lel vagy 8-at, akkor töröltetem a moderátorokkal azt, aminek tényleg semmi értelme sincs (l. Hitmanos topicoc)(már csak egy kettő van, ami értelmes, a többi törölve lett) -
Taibi #6781 Na látjátok! Erről beszélek! Miért fáj az nektek, hogy nyitott egy topicot?
Ettől te most több vagy, hogy kitöröltetted? -
#6780 Legtöbbször nem az a baj, hogy nincs értelme, hanem az, hogy már van egy olyan topik, vagy pedig ugyanaz a téma szerves része egy másik topiknak. Ilyen például a milyen rockzenét hallgatsz. -
Cicero #6779 Nem áll le az újreg, csak azt nemtudta hogy kiírja a téma a témanyitó nevét :o Bannoljátok szvsz.. -
Taibi #6778 Az miért van, hogy minden újreg által nyitott topicot töröltetni akartok? (és töröltök is) Tudnék mutatni kb100 olyan topicot, aminek semmi értelme, mégsincsen törölve.
Most attól, hogy valaki szeretne magának egy topicot,mert érdekli valami és arról szeretne dumálni, szerintem nyugodtan nyithat.
Nem lesz tőle kevesebb hely a neten, sőt az sg sem lesz lassabb!
Valami értelmes indokkal rendelkeznek a moderátorok??? Vagy csak jó gecizni az újregekkel? -
Cicero #6777 Megint egy nagyon értelmes topig... -
#6776 Itt egy topik amit nem ártana törölni. [újreg, no komment] -
#6775 ebbe a topikba nézzetek már szét házigazdai jogot adjatok Met nek, Precisionnak mert nagyon eluralkodott a sok indokolatlan kérés -
Mentol #6774 Csá!
Azt szeretném kérdezni, hogy a fórum most jól működik-e? Azért, mert amikor a bejelentkezem, a kedvencek mellett ott van az olvasatlan hsz-k száma, de eddig olvasás után a szám eltűnt(logikusan), most meg ottmarad... -
#6773 del -
Aspyrin #6772 Újabb eszperente topik -
#6771 Nem tehetek mást, mint elfogadni a válaszodat, bár nem pont arról szólt, hogy ér3ttségi. :D Na, le se merem írni ezt a szót, az 0M-nek biztos már kereső botjai vannak erre :) -
#6770 Öt pont !
Majd visszateszitek, mikor már az SG-ről a kutya sem cikkezik ! -
#6769 nem én tettem át, de kitalálok neked egy választ:
- most a médiafigyelem közepette jobb ha a zártosztályon van (gumi) :) -
#6768 Tisztelt moderátorok, velem miért nem foglalkoztok? Még soha semmit nem kértem, most gondoltam, hogy itt az ideje, mert egy meggondolatlan moderátor átrakta a topicom a gumiba, teljesen indokolatlanul. Szeretném, ha visszatennétek. Vagy legalább válaszlonátok hogy mivan. Nem értem miért néztek levegőnek. kaszi.
bye.
#6763 -
#6767 légyszi nyomasatok már egy büntit PDavid-nak mert csak szorja minden egyes topicba a hülyeségét idézek: "Az érettségivel kapcsolatban mindenkinek ajánlom egy kortárs zenészcsapat, a LogaRitmus új számait, főleg a természettudományok kedvelőinek :) A két szám és azok dalszövege a LogaRitmus honlapján érhető el... Mindenkinek nagyoooon ajánlom! "...thx -
#6766 a kék csirke nem tetszett nekik. -
#6765 Úgylátszik senki nem hallgatja meg a kérésem. -
Vlala #6764 ebben egyetértek...
Más:
[spicli]
belenéznétek az "Érettségi" topicba? Elfajult a parlagfű, le kellene irtani onnan. Már a húsleves receptjéért sem kiabáltak le, amit kínomban írtam :-) mindenki fújja a magáét.
[/spicli] -
#6763 Hi. Szeretném ha az SG történelem c. topicot visszatennétek az általános eszmecserébe. Nem volt indokolt áttenni a gumiba. köszi. -
#6762 ugyeugye?? -
Garfield #6761 Mondjuk masszívan gumi-érett tényleg... -
#6760 nemlehetne bezárni már??
rosszabb mint anno a téktopik!!:D
("többet fogyaszt") -
#6759 Érettségi topik fejlécébe nagy piros betűkkel írjátok bele:
Aki tételekért kuncsorog büntipontot kap!
Hihetetlen, hogy miket művelnek abban a topikban. -
#6758 Akkor csináltak új felvételt, mert tegnap csak Cyrus, peet69 és I.C.Ram szerepelt St sztárszereplése előtt :) -
#6757 :DDDDDDDDDDDDDDD -
#6756 na örüljetek mutatták a TV-ben Sodi büntipontját :) -
#6755 következő 3 at csak szépen sorban? -
#6754 koszi
latom mindent megteszel, hogy szeresselek :) -
#6752 nem neked írtam, de rólatok van szó :) -
#6751 ezt nekem irtad? -
#6750 igaz
aztan egy hetig normalis volt
biztos akkor volt kezelesen
de mostanra mar elmult a hatas -
#6749 azt még korábban kapta. -
#6748 csak nem összevesztek a puszipajtások ? -
#6747 rögtön fellélegeztünk :)
2 pontot kapott. :) -
#6746 Múltkor 3 hétig nem volt :)) -
#6745 te igy latod -
#6744 akkor csak próbaidőre, egy hétig próbáljuk ki nélküle.. -
#6743 Blasta meg egy kissé túlságosan agresszív.
Mondjuk a sodi topikba te is. -
#6742 azért mert havonta egyszer kiszabadul a gumiból még nem lehet kitiltani, van 1-2 futóbolond akikkel nem lehet mit kezdeni egyik héten ez kattan be a másik héten az , marad a takarítás utána.