24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#6904 pedig elég zavaró igy... -
#6903 hátmondjuk úgy, maradjon csak úgy ahogy van :@ -
#6902 Presi védjegye :) -
#6901 átírnátok a Szentendreiek ide!! topicot SG: Szentednre Connection -ra ?
ha már ilyen sok "helyhez kötött" topic van, legyen egységes a neve.... -
#6900 meg horogkereszt, stb.. [] sem ugye? -
#6899 csöcsös és 18+ -as logó nem lehet eddig sem lehetett, ezután sem lehet. -
#6898 már lecserélte a csöcsös logót. -
#6897 Mi van? -
#6896 ÚÚÚÚRRRRIIIIISTEEEEN !!!!! -
#6895 És az a lógó miért 18+-os kép ami neki van szerintem nem kéne bekostolni szegény balut! -
Jhon Balu #6894 de már vagy két hete ez volt a logóm mért most bántja eggyes emberek szemét? -
#6893 logo-ban nem lehet, és tudtommal LTB takarítja a 18+ -os képeket. -
Jhon Balu #6892 azért kérdeznék valamit itt a fórumban csöcsös képek meg puncis képek lehetnek de mozgo cicik nem ezt nemértem? -
Jhon Balu #6891 cserélek -
#6890 3-tól nincs logo, amint lecseréled visszavonom. -
#6889 Tökmindegy, hogy hány van, ha nem akarsz 10 másodpercenként hozzászólni. -
Jhon Balu #6888 nade mindjárt hármat?
ez egy kicsit tulzás nem? -
#6887 Ó te szegény, ge…k az emberek mi??!! -
#6886 St-t kérdezd, de szerintem ne erőltesd, mert nem te leszel az első aki logo miatt kap büntit/ban-t. -
#6885 -
Jhon Balu #6884 megfelel? -
#6883 hát de bazz... -
#6882 tudom, de nem hagyhattam szó nélkül :O :) -
#6881 a szabály mindenkire vonatkozik. -
#6880 ej, pont szegény Balut kell kiszurni :| x| -
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1082913132 -
#6878 nem, kié? -
#6877 kié?:) -
#6876 Kijavítaná valaki a topic-om címét a 6868-as hozzászólásomban leírtak alapján? Előre is köszi! -
akos #6875 A csöcsös logók már legitimizálva lettek?
Nem mintha zavarna, de anno volt ebből hajtépkedés... most meg itt virít egy-kettő... ha már, egyszer... akkor illene következetesnek maradni nem?
Vagy lazultak az erkölcsök? :) -
#6874 nekem teljesen jó -
#6873 nem történt semmi. -
#6872 bocsánat elírtam GTA San Andreas
és tudjuknem ide kellett volna bocsi -
#6871 GTA - San Andreas, és nem a konzolos hanem a játékosok fórumán belüli. IE alatt teljesen belassult, Firefox alatt is döcög kicsit. -
#6870 SA topik? -
#6869 sziasztok ránézne valaki a SA topicra? kicsit belassult szegény. Pl a banner egyáltalán nem töltődik be. És a postok is csak percek múlva.
Köszi -
#6868 Hello,szeretnék egy javítást kérni a V8,V10-es topic bővebb címét elírtam. Hartbeat of America-t írtam,és a címe HEARTBEAT OF AMERICA lenne. Egy e betű kimaradt az első szóból...a javítást előre is köszönöm! -
laliking #6867 igen ezt én is dijjaznám.. de már írtam ideis ezért :) -
#6866 Javasolnám a "Voltam zárás előtt" idióták némi büntetőponttal való fenyítését.
Jómagam sokszor írok be újan nyitott topikokba, rendszerint mert felesleges, van már, rossz helyen van stb és eligazítom a nyitót, de ez szerintem nem összehasonlítható az ebből sportot űző vérpistikékkel... olyan mint annak idején az elsőzés, hála égnek már ki van küszöbölve. -
#6865 Hi!
Én azt szeretném kérni hogy nyitottam egy topicot mert unatkkoztam:)
és még sincs rá szükségem a neve:Képek,animációk
ezt kéna törölni!
ugye megteszitek?
olyan rendesek vagytok