Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De inkább ne...
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Nem a keresztény eszmékkel van a baj, hanem a fajgyûlöletével és az el******* topikokkal.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Vagy kérek mindenkit aki pesten lakik és meglátja

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Elõre is kösz.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Nem lehetne olyan moderálás, hogy a hozzászólás fejláce ottmarad, és pl a név után egy (moderálva) felirat, amire ha nagyon érdekel, mi lett kidobva rákattintunk, és látjuk. Ez pl hozzászólás számához lehetne kötni, és csak regelve.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Mekérem én és a Gumiszoba rendszeres csetelõi nevében, hogy haladéktalanul töröljék a Gumiszoba teljes tartalmát!
Köszönöm.
iaro.srv.hu xmp.srv.hu
egyszerüen farkasordióan náci amiket ír lekomcsiz bárkit
tudom, hogy demokrácia meg minden, nem tudom, ha kell gyûjtök aláirást
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Én az életben szeretnék inkább találkozni Bunyós Pityuval, mert nagyon szimpi lett, hogy Hummerrel jár és az állatokért tüntet.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
(nem fake)
kurvanyu jó-johánzon!!44
😄DD- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
loal: u.a. magyarosan
LOÁL: Sg édes anyanyelvünk 😊
rulz-rulez rlz = király
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
...sose azt nézd...

köszönöööm 😄