24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
Cat #6944 saját fórumban? ugye te is érzed milyen hülyeséget kérsz -
#6943 Ezt a képet légyszi rakjátok be ennek a topiknak a fejlécébe. Köszi. -
Takezó #6942 Hali!
Bocsi, hogy ide is írok, csak emileket küldtem a [email protected], és nem válaszoltatok. Szal itt (Takezó topik) szeretnék házigazda lenni, köszi :) -
#6941 arial -
ricky #6940 Arra szeretnék megkérni egy moderátort, hogy a ma általam nyitott Kimi Raikönnen topicot ha lehet nevezze át Kimi Räikkönnen -re. Előre is köszönöm. És ha lehet, szeretnénk egy bannert is a fórumba tenni a "hosszú cím" helyére. -
#6939 ? ò_ñ -
#6938 páj:) -
#6937 Akkor bizony te fogalmaztál félre :) -
#6936 Én megkértem őket, a többi az ő dolguk. -
#6935 én is kértem , itt is mailban is hogy töröljenek topicocat amik szintén feleslegesek, és én nyitottam őket régen, de hát...... -
#6934 Ezeket én nyitottam anno, semmi értelmüket nem látom, kérem töröljétek.
01 02 03 -
#6933 ez milyen betűtipus ? -
#6932 biztos megtetszet neked -
#6931 kösz, de nem , hanem a másik:D -
#6930 htx
Times New Roman-nak tűnik... -
#6929 köszeee hogy adtatok neki egy böntipontot.
amúgy tom h tok törölni de priviben is írogat és már naon unom! -
#6928 amit te éppen irsz a hozzászólás mezőbe, és ott ahogy megjelennek a betűk, a típusát kérdezi -
#6927 :) -
#6926 he? -
#6925 Hát a 18+ content miatt. -
#6924 Általában az is segít, ha nem veszitek figyelembe a nemnormál hsz-ait. -
#6923 Csak néha már nem győzi... -
#6922 saját fórumodban tudsz törölni :) -
#6921 helló!
Azt szeretném kérdezni hogyha van egy valaki aki a fórumozókat trágár beszólásokkal sértegeti és mindenkinek beszól azzal mit lehet tenni?
én Cicerora gondoltam és a Kriszti13 topic no téma nevü topicban szokta ezt csinálni álltalában.p.l.: #4339-es hozzászólás és a többi...
Kérlek segítsetek! -
#6920 megkérdezhetem hogy ez milyen betűtipus nem az amit ide most írok, hanem a hozzászólás -
#6919 jaja -
#6918 Mit jelent nálad az ott?
A gumiban?
A sajátban? -
#6917 -
#6916 ott miért? -
#6915 mindenhol azt látsz! mész az utcán 40 fokba azt már szép melleket látsz!nem csak az újságárusoknál -
#6914 Régóta szerettem volna felvetni, de most catwoman postja is alátámasztja.
Legyen "18+ content" figyelmeztetés a guminál és a sajátnál! -
#6913 És hol konkrétan?
Gumiban? Sajátban?
Asszem, ott lehet. -
#6912 Innen szeretném kivetetni a #37957-#37976-ig tartó ÖSSZES hozzászólásomat. Thx. -
#6911 azt az egyet nemértem hogy miért bántjátok a balut a logoja miatt.
szerintem az ő logoja abszolut de nem sért erkölcsöt,még női szemmel sem.
inkább azzal foglalkozzatok hogy a forumokba 18+ képek vannak,ami nem illene oda.
inkábba rendszergazdák azokat figyeljék nepedig a logokat.
-
Gear #6910 Csöcsös logo....ez egy vitz. kimész az utcára és minden sarki ujságárus tele van csöcsös újsággal. Akkor az ilyen témáju topicok mért megengedettek? Na mindegy. Ez egy nagy hülyeség. -
#6909 én találtam ki. -
#6908 hogy hogy te vagy a névjegye az SG Connection topicocnak?:) -
#6907 miről beszélünk ? -
#6906 nem -
#6905 ott laksz ?