24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#6864 Nem lehet kérni,hogy újra működjön? -
#6863 A V8,V10. Jó,tudom,van autós topic,de szerintem ez teljesen különválasztható,és nagy a rajongótábora ebben az országban is. -
#6862 melyik volt a topicod? -
#6861 Miért kellett bezárni a topic-omat? Mert van 2-3 autós téma? A több ezer témából szinte egy sincs bezárva csak az enyém,pedig van amelyik 10 hozzászólást sem élt meg olyan semmitmondó a címe. Köszi. -
#6860 lál párszáz ilyen téma már van -
ent #6859 Csináltattam egy bannert, ehhez a fórumhoz! Ha kész, jövök megint! -
blackgamer #6858 ja és a leírásban az 'á'-t 'é'-re
köszi! -
blackgamer #6857 Hello!
szeretném kérni ennek a topicnak az átnevezését: ennek
erre: Kvantumszámítógép
Köszi szépen! -
#6856 ezzel kapcsban ha most VIp vok, és begyűjtök 4 esetleg netaln ö büntipontom, akkor a VIP elveszik, vagy megmarad, az ideje leál vagy megy tovább az "órája"? -
Raszkolnyikov #6855 thx -
Raszkolnyikov #6854 vazz tényleg. -
#6853 a szemed előtt a fórum főoldalon :) -
#6852 itt, de vigyázzá!!!! -
Raszkolnyikov #6851 hol van az a híres gumiszoba? -
#6850 ezt a linket kellene ennek a Windows XP 64bit topik tetejére kitenni, hogy az emberkék ne kérdezzék meg 1000x a kompatibilis programokat. -
#6849 elméletielg holnap telik le a 2 hét. -
laliking #6848 Azt szeretném megtudakolni hogy mikor fog a büntipontombol lejönni?
Mert én úgy tom hogy 2hét után jön le 1...
nos ma járt le a 2 hét. -
Piscator #6847 Ok. -
#6846 nem -
Piscator #6845 Kedves moderátorok!
Van lehetőség arra, hogy nickemet meglehessen változtatni, mondjuk HBP-re?
Ha igen, kérlek tegyétek meg, köszönettel: HB. -
#6844 még mindig jobb :) akkor tedd szabaddá -
#6843 volna egy gondom!
kaptam két új Privátot és nemtom megnézni! ha rákatintok a privát üzire akkor bejön az az ablak és ott meg csak egy üzenet van!
most ilyenkor mi a teendő? -
#6842 Értem. Nos, ha akarod akkor maradjon nyitva, de akkor én nem vállalom hogy ránézek. Vagyis nem lesz rendszer, se szabályok, szabadúszó logogyártók ha akarnak csinálhatnak logokat, de én befejeztem. -
#6841 a szpemről nem szóltam semmit. most szólok akkor hogy nekem se teccik. De ha vki ráér akkor lehet csinálna akkor vkinek logót v vmi, érted. :) -
#6840 Járok oda, és ott a hiba hogy csak törölgetek!
Felőlem ha akarod átveheted..... -
#6839 nem fognak??? miota voltál ott utoljára ?? :) -
#6838 haggy, akkor se lehet -
#6837 áruló!!!!! -
#6836 chatteim
hirdet mindenhol -
Vegas #6835 nehogy!
!!!!!!!
hazudik :DD: :S -
#6834 Szeretném ha bezárnátok a LOGOMŰHELYT. Már nem készülnek logok, nem is fognak, én is kiöregedtem belőle, mások meg csak itt szpemmelnek, hát már teszek az egészre!
Szal kérem zárni (komolyan gondolom!) -
#6833 Na szal szeretnék megkérni egy moderátort hogy az MSN Messenger topic fejlécébe írjon bele pár dolgot, de nem szeretnék ide irkálni most mindenfélét, hanem majd priviben aki meg tudja ezt csinálni, írjon már légyszives...bár ha senki se fog le írom ide:) -
#6832 akiről szó van -
#6831 kiét? -
#6830 én tudom paynes titkát -
#6829 ja sztem is.vesszen a fergese :} -
#6828 szemtanu vaok én is :) -
#6827 Ez még nem, de amit ezután csinált.........
Ban az a minimum ami kijárna neki. -
laliking #6826
Trágár szöveg a cseten.. baj? -
#6825 Nincs elsőpost!