24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
nem történt semmi.
-
bocsánat elírtam GTA San Andreas
és tudjuknem ide kellett volna bocsi -
GTA - San Andreas, és nem a konzolos hanem a játékosok fórumán belüli. IE alatt teljesen belassult, Firefox alatt is döcög kicsit. -
SA topik? -
sziasztok ránézne valaki a SA topicra? kicsit belassult szegény. Pl a banner egyáltalán nem töltődik be. És a postok is csak percek múlva.
Köszi -
Hello,szeretnék egy javítást kérni a V8,V10-es topic bővebb címét elírtam. Hartbeat of America-t írtam,és a címe HEARTBEAT OF AMERICA lenne. Egy e betű kimaradt az első szóból...a javítást előre is köszönöm!
-
laliking #6867 igen ezt én is dijjaznám.. de már írtam ideis ezért :) -
Javasolnám a "Voltam zárás előtt" idióták némi büntetőponttal való fenyítését.
Jómagam sokszor írok be újan nyitott topikokba, rendszerint mert felesleges, van már, rossz helyen van stb és eligazítom a nyitót, de ez szerintem nem összehasonlítható az ebből sportot űző vérpistikékkel... olyan mint annak idején az elsőzés, hála égnek már ki van küszöbölve. -
Hi!
Én azt szeretném kérni hogy nyitottam egy topicot mert unatkkoztam:)
és még sincs rá szükségem a neve:Képek,animációk
ezt kéna törölni!
ugye megteszitek?
olyan rendesek vagytok

-
Nem lehet kérni,hogy újra működjön?
-
A V8,V10. Jó,tudom,van autós topic,de szerintem ez teljesen különválasztható,és nagy a rajongótábora ebben az országban is. -
melyik volt a topicod? -
Miért kellett bezárni a topic-omat? Mert van 2-3 autós téma? A több ezer témából szinte egy sincs bezárva csak az enyém,pedig van amelyik 10 hozzászólást sem élt meg olyan semmitmondó a címe. Köszi. -
lál párszáz ilyen téma már van -
ent #6859 Csináltattam egy bannert, ehhez a fórumhoz! Ha kész, jövök megint! -
blackgamer #6858 ja és a leírásban az 'á'-t 'é'-re
köszi!
-
blackgamer #6857 Hello!
szeretném kérni ennek a topicnak az átnevezését: ennek
erre: Kvantumszámítógép
Köszi szépen! -
ezzel kapcsban ha most VIp vok, és begyűjtök 4 esetleg netaln ö büntipontom, akkor a VIP elveszik, vagy megmarad, az ideje leál vagy megy tovább az "órája"? -
Raszkolnyikov #6855 thx -
Raszkolnyikov #6854 vazz tényleg. -
a szemed előtt a fórum főoldalon :) -
itt, de vigyázzá!!!! -
Raszkolnyikov #6851 hol van az a híres gumiszoba? -
ezt a linket kellene ennek a Windows XP 64bit topik tetejére kitenni, hogy az emberkék ne kérdezzék meg 1000x a kompatibilis programokat. -
elméletielg holnap telik le a 2 hét. -
laliking #6848 Azt szeretném megtudakolni hogy mikor fog a büntipontombol lejönni?
Mert én úgy tom hogy 2hét után jön le 1...
nos ma járt le a 2 hét. -
Piscator #6847 Ok. -
nem -
Piscator #6845 Kedves moderátorok!
Van lehetőség arra, hogy nickemet meglehessen változtatni, mondjuk HBP-re?
Ha igen, kérlek tegyétek meg, köszönettel: HB. -
még mindig jobb :) akkor tedd szabaddá -
volna egy gondom!
kaptam két új Privátot és nemtom megnézni! ha rákatintok a privát üzire akkor bejön az az ablak és ott meg csak egy üzenet van!
most ilyenkor mi a teendő? -
Értem. Nos, ha akarod akkor maradjon nyitva, de akkor én nem vállalom hogy ránézek. Vagyis nem lesz rendszer, se szabályok, szabadúszó logogyártók ha akarnak csinálhatnak logokat, de én befejeztem. -
a szpemről nem szóltam semmit. most szólok akkor hogy nekem se teccik. De ha vki ráér akkor lehet csinálna akkor vkinek logót v vmi, érted. :) -
Járok oda, és ott a hiba hogy csak törölgetek!
Felőlem ha akarod átveheted..... -
nem fognak??? miota voltál ott utoljára ?? :) -
haggy, akkor se lehet -
áruló!!!!! 

-
chatteim
hirdet mindenhol -
Vegas #6835 nehogy!
!!!!!!!
hazudik :DD: :S -
Szeretném ha bezárnátok a LOGOMŰHELYT. Már nem készülnek logok, nem is fognak, én is kiöregedtem belőle, mások meg csak itt szpemmelnek, hát már teszek az egészre!
Szal kérem zárni (komolyan gondolom!)