Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Moderátoroknak: többször utaltam, de nem vettétek az adást. Aki épp itt van, törölje a lényegtelen dolgokat, mert így reggel, elég macerás visszaolvasni, mit is kíván a nép.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
inkább a lenti néhány ápoló kellene, akik rendesen odafigyelve dolgoznak
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nekem meg az sem sikerult az elmult fel evben, hogy valamilyen szinten megrendszabalyoznatok a naci propagandat folytatokat
no kinek a baratnoje Kata?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Miert kene a gumit medoeralni?
mert zavarja egyeseke koreit?
es akkor mi van?
akinek nem tetszik ne menjenek oda
nem igaz, hogy egyesek semmit nem kepesek toleralni
hadd szorakozzon a nep, vagy mar ez is faj?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
hi púh
Be lehet szinezni, itt most a méret a lényeg!
hi púh
hi púh
Alacsonyabb:
Nagyon szar? 😄
hi púh
hi púh
hi púh
de ez még nem biztos, lehet, hogy csak a 120x20-as marad max. 16k-s terjedelemben
hi púh
Eleinte tényleg fura, mint az SG után akármelyik bb fórum (olvashatatlan kell? borda.ca amióta baloldalról átrakták a dolgokat felülre, azóta valóban olvashatatlan...)
hi púh
a logo-problémára valami ilyesmi átrendezés jelentene
igazi megoldást, mint ami a linken van.
Esetleg ha bejön még a módosítás...
Vagy ilyesmi átrendezéssel...
A lényeg: Sztem túl alacsony a hosszához képest 😞