Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végre nem lesz olyan, hogy egy aksdhgf nevû egyén habzó szájjal hozzáfûzi, hogy éaslkjhg 😄
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
...sose azt nézd...
az egy gond hogy ezt elég agresszíven teszi, és a stilusa is elég tenyérbemászó, de nem floodol, nem tesz tönkre topicokat, nem káromkodik, egyszóval kulturáltan áll ki (a számomra is ellenszenves) náci véleménye mellett. Az hogy valakit utálnak tucatnyian, elegendõ ok?
Gumi - még nem tudjuk mi lesz vele, de ma egyeztettem a fõszerkesztõvel az ügyben, aki helyteleníti a megszûntetését, így nem fog megszûnni. Az valószínû, hogy bizonyos moderálási szabály lesz rá alkalmazva.
hi púh
Mondjuk igaz, hogy itt kb. az egy bolond százat csinál jellegû eset van érvényben, mikor valamelyik hülye bepöccen, hogy egy jó nõ SG-zik és akkor elkezdi kritizálni. A többi meg utánamegy.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Nem mindegy, hogy csak egy fiktív nicket basztatunk, vagy egy valós névvel, fényképpel és viszonylag egyszerûen kideríthetõ lakcímmel rendelkezõ személyt... Mert ez utóbbi már polgár és büntetõjogi kategória is lehet (jó hírnév megsértése, becsületsértés, zaklatás, stb)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
hi púh
hi púh
u.i.:tudnék tippet adni,mit zárj be még....
A két jópárszor megkérdezett kérdésre pedig azért nincs válasz, mert nem olvasta el az illetékes a kérdést. Találjátok ki miért...
Szóval csendet!
...sose azt nézd...
...sose azt nézd...
A kérdés, még mindíg él, megkapom a házigazdai jogot az Igaz(i) emberek c. topicban, vagy sem?
Vagy talán mert egy bannolt ember nyitotta, nem lehetséges?
Ezt nem értem, légyszives valaki világosítson fel, mi az ábra!
Köszönöm
...sose azt nézd...
Sérelem ért a gumiban?
Kérdezem továbbá hogy mi az SG álláspontja a fórumba belinkelt, Bencsik bíróját célkereszttel a fején ábrázoló képpel kapcsolatban.
hi púh
...sose azt nézd...
hi púh
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Mike-nak meg teljesen igaza van. A gumi mûködik, nem kell bántani, ahogy használni se!
Kata meg a viselkedésével bõven rájátszott arra hogy ennyi és ilyen topik nyílt róla, ennek ellenére csak egy szavába került átalakíttatni az SG-t. Hát gratulálok!
hi púh
Csak nem válszoltál a kérésemre!
...sose azt nézd...
Köszönöm
...sose azt nézd...
shit happens
ha meg moderált lesz a gumi, az már nem gumi, és akkor már semmi értelme
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray