Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pyx
süti!

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

RelakSfromhome
Nincs unreg? Hurrá
Végre nem lesz olyan, hogy egy aksdhgf nevû egyén habzó szájjal hozzáfûzi, hogy éaslkjhg 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

St
Mikikét visszaengedtük, hátha nem nyit több katás topicot... Ha mégis rosszalkodik, akkor végleg tiltás.
zaki
na véééégre... köszönjük szépen

Végre!

...sose azt nézd...

St
Mától megszûnt a regisztrálatlan hozzászólás lehetõsége.
van egy érdekes világnézete, de ez szvsz még belefér a véleménynyilvánítás szabadságába
az egy gond hogy ezt elég agresszíven teszi, és a stilusa is elég tenyérbemászó, de nem floodol, nem tesz tönkre topicokat, nem káromkodik, egyszóval kulturáltan áll ki (a számomra is ellenszenves) náci véleménye mellett. Az hogy valakit utálnak tucatnyian, elegendõ ok?

K.András

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Dikkma
SoDI szerintem tényleg kártékony ember. Én mint moderátor mondom ezt, alig illuminált állapotban.
cSuwwi
Nah, a nap elsõ jó híre, hogy megmarad a gumi... 😊

shit happens

St
Sodi, elõször és utoljára - életemben nem láttam egy hozzászólását sem, így nem tudom mit csinál. Nem láttam még az általa beszúrt képeket sem. Nekem személyesen még nem volt vele bajom, de ha a moderátorok szólnak, akkor ki lesz tiltva (eddig senki se szólt).

Gumi - még nem tudjuk mi lesz vele, de ma egyeztettem a fõszerkesztõvel az ügyben, aki helyteleníti a megszûntetését, így nem fog megszûnni. Az valószínû, hogy bizonyos moderálási szabály lesz rá alkalmazva.
Bunyós Pityu
Ez a hozzászólásod tökéletesen helytálló, ezért kértem a véleményed a SoDI által belinkelt képrõl. Ugye nem akarod a kettõs mérce látszatát kelteni, és inkább válaszolsz!

hi púh

Pyx
St: gumi moderált lesz? vaty mi!

St
Egyetértek. A hordaszellem legocsmányabb megnyilvánulása volt.
Taranov
Elárulom, hogy vannak, akik tudják az igazi nevemet, de nem élnek vissza vele, egyetlen alkalom erre a Sodi-névjegykártya volt. Azután engem is kezdtek csesztetni a saját nevemen, ez a Taranova a cicafiú c. topikban volt a gumiban, de nem veszem zokon, hisz abbahagyták már. Csak mondom, hogy nem Kata az elsõ.
Mondjuk igaz, hogy itt kb. az egy bolond százat csinál jellegû eset van érvényben, mikor valamelyik hülye bepöccen, hogy egy jó nõ SG-zik és akkor elkezdi kritizálni. A többi meg utánamegy.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

St
pityuka, nem fog sokáig tartani a nicked, ha nem tudod abbahagyni ezt az értelmetlen, destruktív kötözködést. szívfájdalom nélkül kitiltalak újra
St
Neked tudják az igazi nevedet? Te felvállalod a valós identitásodat?

Nem mindegy, hogy csak egy fiktív nicket basztatunk, vagy egy valós névvel, fényképpel és viszonylag egyszerûen kideríthetõ lakcímmel rendelkezõ személyt... Mert ez utóbbi már polgár és büntetõjogi kategória is lehet (jó hírnév megsértése, becsületsértés, zaklatás, stb)
Taranov
Taranovos topikot mindenki nyithat, viszont Katásat nem? Mert jó, ha tudjátok, hogy Taranovos topik sok van és ezek mind ártanak a népszerûségemnek!

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

csum666
albacomp.no-ip.com dc++ on hub cím gyertek nem állandó

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

Taranov
Bannolták mikikét?

Bunyós Pityu
Az illetékes mocskolódó válaszolhat privátban is (örömmel venném), nehogy a lezárt topik legyen az akadálya.

hi púh

Bunyós Pityu
Undorító példáját láthattuk ismét, hogy hogyan segítik ki egymást a moderátorok az erkölcsileg szorult helyzetekbõl. Gratulálok SG!

hi púh

Martin576
Pedig egyértelmû. A jelek szerint nem leszel házigazda.

Pheel
A kérdésedre már az elején megkaptad a választ, onnantól csak véresszájúskodás ment. Mi újat mondhatnak még azon kívül, hogy hol és mennyiért kapni? Ezt pedig már megkaptad.
sumi
hali.a daewo kalos topikot nem bezárni kellett volna,hanem kiszedni a nem témához kapcsolódó dolgokat.de úgy vettem észre a bezárás rövidebb ideig tartott,és nem volt vele munka.köszi.
u.i.:tudnék tippet adni,mit zárj be még....

Pheel
Ideje lenne leállni a flameeléssel! Ez a topic, mint az alcímébõl is kiderült, nem erre való. Menjetek a gumiba és ott fárasszátok egymást!

A két jópárszor megkérdezett kérdésre pedig azért nincs válasz, mert nem olvasta el az illetékes a kérdést. Találjátok ki miért...

Szóval csendet!
Én szintén várom #2345-ös hozzászólásra a választ, de semmi nem érkezik!

...sose azt nézd...

Arra várhatod!

...sose azt nézd...

Bunyós Pityu
Már írtam korábban ide (#2205), K.Andris is, nem volt reakció.

hi púh

Lteebee
Hova van belinkelve?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Bunyós Pityu
#2339-re várom a választ.
Köszönöm.

hi púh

zaki
St: nézzél már be ide pls, bunyó van

#2324 számú hozzászólásomra egyik moderátor sem reagált semmit!

A kérdés, még mindíg él, megkapom a házigazdai jogot az Igaz(i) emberek c. topicban, vagy sem?

Vagy talán mert egy bannolt ember nyitotta, nem lehetséges?
Ezt nem értem, légyszives valaki világosítson fel, mi az ábra!

Köszönöm

...sose azt nézd...

Bunyós Pityu
Pyx hekkelt 😄

hi púh

cSuwwi
mi volt ez a kisebb leállás?

shit happens

Bunyós Pityu
Moderátor figyelmébe:
Sérelem ért a gumiban?

Kérdezem továbbá hogy mi az SG álláspontja a fórumba belinkelt, Bencsik bíróját célkereszttel a fején ábrázoló képpel kapcsolatban.

hi púh

máris van aki kitalálta hogyan floodolhat az apróban.a szöveg eleje pl szevasztok helyett sziasztok, a többi szöveg beszúrva ua.nem lehetne az ilyen tetveket kitörölni a regisztráltak közül? ha jól emléxem csak regisztráltak adhatnak fel hirdetést

Bunyós Pityu

hi púh

És az mikor derül ki hogy kaphatok-e házigazdai jogot az Igaz(i) emberek c. topicban?

...sose azt nézd...

Bunyós Pityu
Mikor derül ki az ápolónõk™ személye?

hi púh

Pyx
igy van ;]

Bunyós Pityu
Azt hittem hogy tegnap már lezártuk a gumi-ügyet azzal, hogy a személy elleni topikok moderálva lesznek, amivel teljesen egyet is értettünk. Most akkor miért kell megint kelteni a feszültséget a moderátorok részérõl???

hi púh

Efreet
félreértés, hogy ez Kata miatt indult be. már régen érett a dolog, soksok hónapja volt már beszélgetés róla a moderátorok között.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Bunyós Pityu
Csak akkor kezd el zavarni, amikor téged is érint? Ez szánalmas.
Mike-nak meg teljesen igaza van. A gumi mûködik, nem kell bántani, ahogy használni se!
Kata meg a viselkedésével bõven rájátszott arra hogy ennyi és ilyen topik nyílt róla, ennek ellenére csak egy szavába került átalakíttatni az SG-t. Hát gratulálok!

hi púh

Nem!
Csak nem válszoltál a kérésemre!

...sose azt nézd...

St
muszáj itt csetelni?
Az Igaz(i) emberek topicban, kéretik átadni nekem a házigazdai jogokat, mert mikike eltávozott köreinkbõl!

Köszönöm

...sose azt nézd...

cSuwwi
Moderátorok, nem lehetne a fórumozók fényképei topic fejlécébe berakni (kattinthatóan!) ezt az url címet: http://sgtagok.srv.hu ? Thx. 😊

shit happens

Mike
de lehetne csinálni a gumiban egy újraindítást is, a sok hülye topik törlésével, ha az a gond, hogy csak a helyet foglalja

ha meg moderált lesz a gumi, az már nem gumi, és akkor már semmi értelme

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

St
és lehetne az a címe: Itt szólj be St-nek... 😊))