Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pyx
Thx! Mi a másik nick? :o)

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

St
A fórum destruktív használatáért Chappy utolsó 4 napban beírt összes hozzászólása törölve lett. Következõ alkalommal ismét törlés, és ha tovább folytatja 1 hónap ban (mindkét nickjére). Ha látjátok más topicban közöljétek vele.
Punker
És ha lehet takarítsd el ezt az ámokfutót a fórumról plz.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Penta
St: nézz már át a gumiba légyszives!

St
töröltelek
Törölt felhasználó
Kérlek, hogy írjátok át a nickem! ("perrempe" helyett "perempe" kellene.)
Törölt felhasználó
Ha új nicket csinálok, akkor nem használ6om a mailcímem, mert nem tartoz6 2 nickhez ugyanaz a postaláda.
mukika
lehet törölni! thx.... 😊

mukika
innen a #41-es hozzászólást töröljétek plz, mert azon a képen én vagyok, de rajta van a fórumtagok oldalán is, nem illik a Magyar vándor topicba!

mukika
Szeretném ha Chappyt kitiltanátok! szánalmas amit csinál a gumiban.... 😞

Kéretik a Chappy nickü felhasználót bannolni.
Értelmes hozzászólása, megnyílvánulása nincs, a "Hi" , "Hihii" "ÁZ"-on, kívül. Kisebb fórumközösségünket csak zavarja, és a fórumra rossz fényt vet.

...sose azt nézd...

tomsolo
kérem törölni a programok beszerzése 3dwarez topikból az alábbi hozzászólásokat: #12693, #12686.

magyarázat a #12704 sz. hozzászólásban, törölhetitek azt is.

thx.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Loál János
Ez a topik többeket sért, kéretik törölni. Köszönjük.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

tomsolo
kérem törölni a programok beszerzése 3dwarez topikból az alábbi hozzászólásokat: #12693, #12686.

magyarázat a #12704 sz. hozzászólásban, törölhetitek azt is.

thx.

Kata
Szeretném kérni a Saját témák közül a "BESZÓLOK AZ SG-SEKNEK" törlését. Köszönöm.

[/cserf][/fülünyúl]

Pyx
csetellös topic, tomsolo

Miért, ha te pattoghatsz a gumiban, akkor a moderátor miért nem?😊 Odajárok törölgetni, ha olyan kedvem van😊 50-100 hozzászólás, aztán pihi ;D
cSuwwi
Valaki írja át please a Fórumozók Képei topic fejlécében lévõ url-t az sgtagok.srv.hu-ról erre: tagok.sg.hu

Kössz

shit happens

I.C.ram
Mi a szarért kell töröli bármit is a gumiban??? Tök szar ez az egész... tiszta rendõrállam!
St
ott egyedül én vagyok házigazda a kutyagumi topikban, más házigazdáról nem tudok
tomsolo
csak érdeklõdnék, hogy lesz más topikban házigazda a gumiban?

Laalee
töröltem a mi az igazi neved topicot

ez nem a gumiszoba...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

hen-tes
õõõ. nem lehetne valahogy módositani a nikkemet ??

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

[HUN]PAStheLoD
SG az uj dizájn .. ill. a legyek vip pézé..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

cenobite
Pl. a #2692-est melyik topic-ban javaslod, hogy feltegyem? Nem egy életbevágó kérdés, csak eszembe jutott, hogy jó lenne, ha ezt a színt is a felhasználó választhatná meg.

gamertag: kenobita

tomsolo
melyikre gondolsz?

mármint melyikre, amit el is olvastok? 😄

Ezeket ne ide irjátok már, mindenre van megfelelõ topic.
cenobite
Moderátor bácsik! Nagy meló lenne, hogy a vip csík színét a user határozza meg, csakúgy mint a háttérszínbeállítást?

gamertag: kenobita

[HUN]PAStheLoD
az jó lenne :]

tomsolo
az nagy meló lenne, hogy (akár a gumiban is) a topignyitó rakhatna be fejlécet?

mint itt.

comet
én is most váltottam mailcímet, mûködik :]

[HUN]PAStheLoD
nemmondod.. hm hm Pheel aztmondta hogy szólni kell moderátornak 😊

TheGOro
Most nem azért a 20fillérért, de a fórum menüben van egy ilyesmi menüpont hogy · E-mail cím csere
ajánlom tanulmányozásra.

http://GOro.hu

[HUN]PAStheLoD
kéremszépen.. az ímélcímemet átírni .. mer ez a derótpostás már szar.. :|

[email protected] -> [email protected] || [email protected]

és MSN cím megjeleníthetõség mer szvsz icq elbujhat mellette akár m$ termék akár nem 😊

Pyx
Még meddig lesz kinn a szavazás, és mikor lesz moderált a gumi?

mikike
Hozzászólás SZERKESZTÉSe gombot kérünk (alanyi jogon)

köszönjük

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

St
KÉREK mindenkit, ne írjon ide be többet ami nem a moderálással kapcsolatos, mert a moderátorok nem fogják a tényleges kéréseket kimazsolázni. Most az offokat törlöm...
Törölt felhasználó
Átírod-e a nickemet kérésemre "perempe" -re? (Ha nem megy, akkor töröljed! Sajnos elsiettem a regisztrációt.)
St
szerintem a 8 perc visszavonás sok, mert 8 perc után töröl valaki,addig már reagálnak arra amit irt, és összekavarodik a fórum.
Bõven elég egyetlen perc is, aki tudja hogy hülyeséget irt, ugyis azonnal töröl.
RelakSfromhome

#7893C5 SG Kék
#78C593 SG Zöld 1
#93C578 SG Zöld 2
#9378C5 SG Lila
#C57893 SG Piros
#C59378 SG Barna

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

szacsi
zene,mp3 témakör:progresszív muzikok címû topikot kellene progresszív rock-ra átnevezni.
tenksz

:-O http://www.ashes.hu O-:

RelakSfromhome

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Dikkma
Ezt mondtuk, amikor bejöttek a logók. Aztán vki csinált animált logót és én elkezdtem futkozni fel s alá hogy bazze de szar lesz.
Most meg bántja a szemem, ha vkinek nincs logója.
RelakSfromhome
Nincs sms

Dikkma
Látom van a vip izé. Szerintem még legyen odaírva, hogy mennyi idõre érvényes az sms!
Sir Quno Jedi
Kukafon pl. egész jó, sok SMS esetén elég nagy az átengedési sebességük (akár 1sec a garantált !) és árban nagyon lehet velük egyezkedni. Persze ez akkor ász, ha bérelt vonal van hozzájuk. Visszafelé meg kell egy SMS gateway, mert vissza nyilván csak a saját hálózatukról tudnak adni bérelt vonalon cuccost, a többirõl a gateway-en nyomják.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

RelakSfromhome
Köszi, a saját számlámról ui. Bátrabban nyomnám, mint a lebeszélhetõ ilyen-olyanunkról :7

St
bár majd utánanézek, kit lehetne ezzel megkeresni
Sir Quno Jedi
Hát erre meg ott a megoldás, hogy a beállításainál mindenki közölheti, hogy "modemes kecseg vagyok" és máris takarékos fórumendzsinnel találja szemben magát (nologo, nopikcsõrökcsaklinkrá, stb.) ! Rossz neki ! Én azonban belenyugszom a töbszáz kb-s logo-kba is ! Úgyis csak 1x kell letölteni, aztán már cache-bõl megy...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

St
nincs esemes szolgáltatóval kapcsolatunk, az nem lesz