24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Hja, ok, akkor újranyitom... -
nem -
"csak gumiszobanyitásra szoktam használni"
Ehhez képest Neked is van +96, gratz!
:D
-
és a témanyitó nevét el lehet távolítani, hogy az "adatlapomról" lekerüljenek? -
hát a gumi az nem az én világom, amúgy ha topic nyitás után nem írsz bele töröljük. -
"nem törlünk topic-ot"
Érdekes, nyitottam egy topikot a gumiban, igaz nem írtak bele pár órán keresztül, azt mikor írtam volna bele, nem volt meg. Tán időkorlát van? -
meg lett mondva hogy nem törlünk topic-ot csak azért mert neked már nem tetszik, és milliószor el lett mondva ha valaki másik nick-kel kerüli ki a büntit az ban-t kap. -
régebben megkértem e-mailban is itt fórumban is hogy töröljék néhány topicomat, azóta se tették meg, köszönöm -
csak szépen megkérdezte hogy ponosan mikor jár le, erre beadnak neki 1 hét bant:(
azért, mert néhányan nem tudtak normálisan válaszolni neki!
bevallom nekem is van egy másik nickem, de csak gumiszobanyitásra szoktam használni:P arra csak lehet :D -
hopá, sorry : \ én csak jót akartam:( -
nickei
-
nekem nincs büntim, amúgy jó hogy látlak emlékeim szerint a te régi nick-ed is banolva van nem? -
punker + punker work?
2 testben egy lélek? :O -

-
nick duplikálást viccből? azért csinálta mert ki akarta kerülni a büntetést, szal inkább maradj csöndben. -
megkérhetném egy moderátort arra hogy Láma! nevű felhasználonktól az utsó büntit levegyék? nem megérdemelten kapta ezt az utolsót, tuti hogy csak egy kis poénak szánta... főleg hogy 1 napon belül lejárnka a büntijei! -
már el is durvult a topik ..... -
kell ez a topik? bünti is mehetne ... -
hát ez kész... -
te akartad...... -
Lámáo #7217 ez nem nick duplikálás.
ugyanis a másik nickem sincs kitiltva, szal igy lehet bármennyi. -
ugye tudod hogy nick duplikálásért autómatikusan BAN jár?! -
Lámáo #7215 de mikor?
csak ennyit akarok tudni, hogy mikor? -
Lámáo #7214 grrrrrrrr
mejik vót az? -
majd elmúlnak mint a kiütés..... -
ezek szerint 28at nem számolja bele :-) -
Lámáo #7211 28.-a 29.-e 30.-a, plusz ebböl a honapbol ma van a 11.-nap. szal... -
junius 30 napos, holnap jár le... -
Lámáo #7209 na ne poénkoggyunk, ne poénkoggyunk, inkább vegyük le azokat a büntiket:DD -
látom még nem volt elég a spam elvonó, aszem megtoldom még 2 héttel
-
Takezó #7207 csak munkanapszámít
-
11.-e van, plusz elözö honapbol 3nap, az 14=2 hét. -
holnapután -
hali, érdeklödnék hogy mikor szünnek meg a büntipontok, mert ugye ha két hét, akkor ma kellett volna. köszi -
htx, bár ahogy láttam, már elintézted. -
sajátban. -
És mégis hol van ez a csodatopic? :) -
Jhon Balu #7200 sziasztok!
ez a bannert tegyétek be léccia topicba.
-
Szeretném ha büntetésem okát módosítanátok.
Nem szeretném ha csúnya szó szerepelne benne. -
DJviolin #7198 Sziasztok!
A Vitorlázórepülés topik létrehozója vagyok. Azt szeretném kérni, hogy az általam létrehozott igen gyenge bannert cseréljétek le PrasCo kolléga bannerjére, mert az övé jobb.
Itt a banner:
Üdv:
DJviolin