24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#7268 asszem törölhető -
#7267 Ok. -
#7266 csak St tudja átírni, ő meg érthető okokból nem fogja -
#7265 Jah hát végülis át lehet írni/íratni csak kb 20 vagy még kevesebb percbe tellik mindent megcsinálni, de a modok lustáak -.- -
#7264 Azta. :OOO -
DannyBoy #7263 loál -
#7262 :OOOOOOOOOOOOO -
#7261 meg lehet?:O -
#7260 NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM ANNAK AKI MEGVÁLTOZTATTA A NICKem !!!!!!!!!!!!!!!! -
#7259 Az már örök szégyenfolt marad a nevecskéden sazlé ! :DDD -
Takezó #7258 nincs kérésre csak úgy topikzárogatás.. -
#7257 Léccyke szüntessétek meg a topikomat:szőke v. barna kövér v. vékony -
#7256 akkor így jártam. -
#7255 nemlehet nicket változtatni -
#7254 azt és szertném ha n nagy N lenne (eltoltam a regisztrálásnál...). -
Garfield #7253 Gondolom, azt írja ki, amit nicknek regisztráltál. -
#7252 Meglehetne csinálni hogy a nevemet így írja bejelentkezéskor " Szia littleNorbi" és ne így littlenorbi.
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM !!!!! -
#7251 sziasztok szeretném berakatni a #7246-os hozzászolás alatt lévö bannert a Psi-Ops the mindgate topicjába elöre is köszi!!! -
#7250 nem a gumitopikokról van szó!!! hanem a többiről! a 96 az maradjon is -
#7249 Sőt ! Jó példával jár elöl, mivel ő is felvállalja fiatalkori guminyitogatásait adatlapján !444 -
#7248 A RendcerhangjaRobot má megin jól beszél. -.- -
#7247 AKI szégyelli a gumitopikjait, az ne nyissa meg, ha meg megnyitotta, legyen rá büszke ! Legyetek már végre férfiak !!! Az iSten szerelmére ! -
#7246 -
#7245 sziasztok ezt a bannert szeretném berakatni a psi-ops topicba elöre is köszi! -
#7244 Miért nincs reklám?:@ -
#7243 :DDDD -
#7242 téged ki kérdezett? -
Cicero #7241 Én a gyökereknél elakadtam, onnan hogy mire jó a nick duplázás, szóval az újreg nem fog :O -
#7240 Kettőt találhatsz... kíváncsi vagyok mi az első reakció. Ez a gumiszoba... -
Cat #7239 minek nyitod meg ha nem irsz bele több orán keresztül... ezt is büntetni kellene -
#7238 hát jah, a 100-at nem akarom elérni:D -
#7237 Hja, ok, akkor újranyitom... -
#7236 nem -
#7235 "csak gumiszobanyitásra szoktam használni"
Ehhez képest Neked is van +96, gratz! :D -
#7234 és a témanyitó nevét el lehet távolítani, hogy az "adatlapomról" lekerüljenek? -
#7233 hát a gumi az nem az én világom, amúgy ha topic nyitás után nem írsz bele töröljük. -
#7232 "nem törlünk topic-ot"
Érdekes, nyitottam egy topikot a gumiban, igaz nem írtak bele pár órán keresztül, azt mikor írtam volna bele, nem volt meg. Tán időkorlát van? -
#7231 meg lett mondva hogy nem törlünk topic-ot csak azért mert neked már nem tetszik, és milliószor el lett mondva ha valaki másik nick-kel kerüli ki a büntit az ban-t kap. -
#7230 régebben megkértem e-mailban is itt fórumban is hogy töröljék néhány topicomat, azóta se tették meg, köszönöm -
#7229 csak szépen megkérdezte hogy ponosan mikor jár le, erre beadnak neki 1 hét bant:(
azért, mert néhányan nem tudtak normálisan válaszolni neki!
bevallom nekem is van egy másik nickem, de csak gumiszobanyitásra szoktam használni:P arra csak lehet :D