Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vagy egy olyan kérdés: hogy mire használod a számítógéped?
Ilyesmire gondoltam.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Ami a 8k-t illeti, az elsõ 8k-s logóm 8160 bájt volt és simán hagyta feltenni, tehát (legalábbis a bevezetésekor még biztos) a 8k 8192 bájtot jelentett.
még egy egyes!!!!!!!!!! 😄DDDD
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
számtech: egyes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

számtech egyes!!!!
😄
[/cserf][/fülünyúl]
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Hadd kérdezzem már meg, hogy a keresõt hogyan kell használni, hogy találatot is adjon?
Már direkt azt is kipróbáltam, hogy egy nemrég beírt hozzászólás jellegzetes és betûhelyesen leírt szavára kerestem rá, de azt dobhja ki, hogy "0 találat".
Mûködik egyáltalán?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Feltettem itt egy kérdést, de most sehol nem találom. Ráadásul a kérdés pont erre vonatkozott(márminthogy a korábbi hozzászólásaimat meg tudom-e nézni valahogy?).
Látja valaki ebben a topicban a nevem?
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Az Autómánia topikban húzd össze légyszi a képeket! Köszi!
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
1. Ha egy, a Kedvencekben lévõ fórumban moderálás történik, akkor nem mutatja, ha új üzenet van benne. Nekem pl. most egyetlen Gumis topikomban sem jelez új üzenetet, pedig tegnapelõtt este néztem meg õket utoljára.
2. Megoldható lenne, hogy a nicklogok állandó címen legyenek? (Mondjuk pl. http://www.sg.hu/kep/nicklogok/
Ki ért téged?