<b>Moderátor figyelmébe</b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

St
nem a pénzre van kihegyezve, hanem a használhatóságra:

1. Fórum, azért betölthetõ maradjon egy modemmel, ne legyen mindenkinek 16k-s logoja (a fizetés miatt nyilván nem lesz). Ha mindenkinek az lenne, szélsõséges esetben egy-egy fórum oldal teljes mérete akár 1 MByte is lehetne. Nyilván ez megengedhetetlen.

2. aki komolyan akar 16k-s cuccot, annak lehessen, de ne túl drágán (80 Ft havonta - 1 gombóc fagyi ára, kevesebb mint 1 bkv vonaljegy)
[HUN]PAStheLoD
az már hírdetés

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

Sir Quno Jedi
Zondjuk ! :DDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

hen-tes
10000ft-ért 640*480-as ? :D

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Sir Quno Jedi
Õõõõ elég gáz, hogy pízért "csak" dupla logo-méret jár ! Akkor még az is jobb, ha külön fizetni kéne érte, de lehetne nagyobb logo-d (mondjuk lépcsõnkénti ára lenne) !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

St
igen, mert a tranzakciós költségek olyan magasak ennél az emeltdíjas izénél,hogy ha kevesebbet fizetsz, nem marad semmi.
Pheel
Ja, csak 2 szín van? Hehe! Akkor nem lesz egyedi :)
A fórumozók egyik fele ilyen lesz, a másik olyan. Lehetett volna azt is, hogy aki VIP, annak automatice sárga, mint thongsdaily-n, ahol a nick mellé tesznek egy deluxe képet :)
[HUN]PAStheLoD
akkor mért nem 1 mega ? :PP
és SWF támogatás esetleg ? ;]]

St
csak sárga van, meg kék, nincs más szín, nem lesz szívárvány. a lényeg a 16k logo, ezt kérték egyesek...

[HUN]PAStheLoD
hát mivel annyit emel le gondolom igen

[HUN]PAStheLoD
téged zavar(na) ha a gumiban mindennek elmondanának ? Szerintem jobb hogy ott szid(juk) egymást mint a többi topicban..

Tuvok
de mi ez a 6*80 FT, kötelezõ a 6 hónapot fizetni ?

[HUN]PAStheLoD
na .. énis erre gondoltam mikor megláttam Róka szép "rókaszínû" (bocs) fejlécét

Pheel
Tök jó ez a VIP dolog. Mostantól tényleg a szivárvány minden színében fog pompázni a fórum. Igaz, olyan lesz, mint valami hányás, de biztosan fog valakinek tetszeni...
Tuvok
így már jobb

Tuvok
Hova lettek a logók ???????????

Pyx
mikor lesz változás? mert igy mekhalt :(

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Penta

HuAn82

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Dynamic
Szerintem ha látható lenne a témaindító, már az is sokat segítene.Többször is meggondolná az illetõ hogy nyisson-e egyáltalán gyalázkodó, buzizó vagy más, de teljesen felesleges topikot.
St
nem kampec, de valami lesz vele, átalakul, moderált lesz, vagy akármi, még nincs konkrét elképzelésünk. Az elmúlt napok eseményei rámutattak, hogy így ahogy van nem maradhat, mert azoknak a dolgoknak ami ott folyt az SG-n belül nem adunk helyet.
HuAn82
A szavazás mostani állása szerint akkor a guminak nemsokára kampec?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

RelakSfromhome

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Pyx
Meddig marad kinn a szavazás?

St
kiszedve :)
cSuwwi
jaja, idegesítõ. Meg már amúgyis be van állítva...

shit happens

ÁZ!

...sose azt nézd...

RelakSfromhome
hehö!

Ezt a startlapnak beállítom dolgot legyenszives valaki hirtelen kiszedni, mert nagyon zavar...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Dikkma
Hm, pastolva a brózerbe nincs gond. Mindegy.
Dikkma
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1056485549#1668

Ez a link.
St
Nem lehet, hogy session id-vel együtt bookmarkoltad le? ilyen phpsessid= változó az url címben
Dikkma
Félretettem magamnak pár napja egy linket a behun forumában, hogy majd akkor elolvasom. A Far Cry topicban egy hozzászólásra mutat. Most rányomtam, és amikor bejött az oldal, azt írja "ebbe a fórumba csak bejelentkezett blabla..."
Namost én be vagyok jelentkezve, ez miért van?
XP+SP1+Mozilla 1.5
[HUN]PAStheLoD
Ha bannolnátok akkor nem kéne törölni és a szabad fórumozó erõforrásaimat nem kötné le és így még a hozzászólás szám is nõne!

Pheel
Ha meg törli, akkor mi a baj? Majd Hykao jelzi, ha baja van. :)
[HUN]PAStheLoD
hykao folyamatosan törli de ha figyelmes vagy észreveszed hogy nem haggya abba :]

Pheel
Én ott összesen 2 beírást láttam tõle, ami nem volt elég destruktív. Esetleg bejegyzésszámokat is adnál? :)
Pheel
Komolyan mondom, nem értelek. Hónapokig itt sírtál, hogy engedjék vissza ezt a nicket és mióta megkaptad, azóta folyamatosan beszólogatsz vele. Ráadásul pont annak, aki kitiltott elõzõleg...
[HUN]PAStheLoD
Tibi! Mért ne? ;]

[HUN]PAStheLoD
na jó .. itt a fényképes topicban ez az önjelölt politológus Jony vagy ki.. mindenkinek beszól
és a romák világuralmáról terjeszti az igét...

itt

Pheel
Pász! Ne értetlenkedj :P
Pheel
De miért maradt meg a hírekben? Ott van a legtöbb idióta beszólás... :-(

Mondjuk már ez is szép fejlõdés :)
[HUN]PAStheLoD
melyik a pozitív? :]

St
sztem nem, 2 pozitív, 2 negatív véleményt lehet beixelni
[HUN]PAStheLoD
ja és a szavazás meg túl 1oldalú ;]

olyan opció nincs hogy "Életem értelme"

[HUN]PAStheLoD
nekem az is jó lenne ;]

St
lap aljára beszúrunk egy 1x1-es méretû pixelt, arra kattintva fog bejönni, titkos hely ;> -- najó ez csak vicc volt :)
[HUN]PAStheLoD
ha lehet 1 ötletem.. tegyétek külön aldomain címre.. aki ott akar "gumizni" az megteheti de innen pedig teljesen ellehet tünteni

pl. gumi.sg.hu és így itt még nem is láccik ;]

[HUN]PAStheLoD
király ;]]

Sir Quno Jedi
Ha most örülök ennek, ugye azért még nem moderáltok ki ?!! :DDD

Pyx
süti!