24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
laliking #7188 én isezel gondolkoztam..
Egy moderátor csak nem rakja át minden ok nélkül... elősször is megnéztem hogy mék témához áll legközelebb.... mivel olyatnem találtam, marad az általános...
[nemérti miért raktákát] -
Nadi #7187 Szerintem oda, mert maga a honlap az már nem felhasználói program. -
#7186 nem általánosba való? -
Nadi #7185 Sztem egyáltalán nem oda való volt, engem érdekelt volna a téma, de én nem vagyok modi. -
#7184 válaszolj légyszi -
#7183 igen.azért lett lezárva mert nem gumiba való lett volna. de én nem is oda raktam! -
Nadi #7182 Már le is lett zárva :( -
#7181 kedves moderátorok. a "webmesterek topicja" átkerült a gumiszobába,az általánosban csináltam,és valaki átrakta gumiba. -
Cicero #7180 Eheh, az nekem is keresztbe tett :DDD -
#7179 igen tudom már rájöttem.....;) -
#7178 a számláló miatt ;) -
#7177 Na jól van már rájöttem! -
irkab1rka #7176 http://www.sg.hu/cikk.php?cid=37871
reklám. -
#7175 De ott van!! És mellesleg téged akarlak onnan törölni!!!!!! -
Cicero #7174 Ha nem a saját fórumban van a tápigod, akkor házigazda jogot kell kérned -
#7173 Hy!
Lenne egy kérdésem!
Miértnem tok törölni a saját topikomban???? -
#7172 hy. vna egy user, aki nyitogatta az Eminemes topicocat, az most ujra regelt, és egy Majkás topicot nyitott.... 2 vagy 3 hozzzászólásban el is árulja magát:D -
#7171 lefényképezem a mercit
mert van egy a házunk elött -
#7170 ha látsz egy fekete mercit a házatok előtt, akkor megmonnyuk
[egyébként meg ne offolj] -
#7169 szeretném tudni -
#7168 nem szeretném tudni -
#7167 Nem mindegy? :D -
DJviolin #7166 köszi hogy betettétek. Extra Thanks!!!!! -
DJviolin #7165 Sziasztok!
Remélem ezt jó helyre írom.
DJviolin vagyok, én hoztam létre a Vitorlázórepülés topikot. Szeretném kérni, hogy a következő, általam készített képet tegyétek be bannernek. Köszi.
-
#7164 -
#7163 szeretném megtudni hogy kitörölte le a topikomat
(kié az utolsó szó) -
#7162 del :D -
#7161 nemakartam ezt :( hanem keresgéltem és rátaláltam erre a topicra. most mit írjak , kicsit ledöbbentem hogy van ilyen izéé topic. aztán láttam hogy 2001-es üzenetek csaknem válaszolhatok rájuk "közvetlenül"..
de már tényleg beláttam h milyen naiv vagyok..sry -
Garfield #7160 Igen, én is az ilyen "upsz" kategóriájú hozzászólásokra gondolok, nem pedig azon egészen ritka esetekre, mikor valaki ésszel használva a topikkeresőt megtalálja a problémájának megfelelő témát és ide vágó, értelmes hozzászólást ír be. -
Garfield #7159 Nem is miattad írtam. -
Cicero #7158 De nem olyan tápigokat :O -
motorolanokia #7157 jaja... pfuj -
Cicero #7156 Énis szoktam keresgélni, de beírni nemakarok :D Majd szólok ha találok valami jót :DDD -
Cicero #7155 Főleg ilyen tápigot... -
#7154 de mások meg igy találnak rá atopicra! én is hoztam már fel topicot, igaz nem "upsz" szöveggel, erre sorba neki áltak utánam válaszolni a több éves hozzászólásokra -
motorolanokia #7153 figy nem én hoztam fel... -
Garfield #7152 Nem lehetne felkiáltójellel büntetni azokat, akik unaloműzésből, minden értelmes ok nélkül évekkel ezelőtti topikokat ásnak elő? Ennek kapcsán jutott eszembe... -
#7151 szia Láma! :) -
#7150 haggyá te rohatt:DD -
#7149 nekem ez vicesebb