<b>Moderátor figyelmébe</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Fórum, azért betölthetõ maradjon egy modemmel, ne legyen mindenkinek 16k-s logoja (a fizetés miatt nyilván nem lesz). Ha mindenkinek az lenne, szélsõséges esetben egy-egy fórum oldal teljes mérete akár 1 MByte is lehetne. Nyilván ez megengedhetetlen.
2. aki komolyan akar 16k-s cuccot, annak lehessen, de ne túl drágán (80 Ft havonta - 1 gombóc fagyi ára, kevesebb mint 1 bkv vonaljegy)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A fórumozók egyik fele ilyen lesz, a másik olyan. Lehetett volna azt is, hogy aki VIP, annak automatice sárga, mint thongsdaily-n, ahol a nick mellé tesznek egy deluxe képet :)
és SWF támogatás esetleg ? ;]]
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
...sose azt nézd...
Ezt a startlapnak beállítom dolgot legyenszives valaki hirtelen kiszedni, mert nagyon zavar...
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Namost én be vagyok jelentkezve, ez miért van?
XP+SP1+Mozilla 1.5

és a romák világuralmáról terjeszti az igét...
itt
Mondjuk már ez is szép fejlõdés :)
olyan opció nincs hogy "Életem értelme"

pl. gumi.sg.hu és így itt még nem is láccik ;]