Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
A másik fele meg az, hogy folyamatosan megy a provokálás és az arra adott válaszok. Így semmi értelme a topicnak...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Számtalan büntetõpontot kiosztottunk már a topicba írók között, még többször lett minden jelenlevõ figyelmeztetve arra, hogy normálisan kellene fórumozni. Nem most kezdõdött ez a probléma, most vége lett.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Akinek hasonló stílusú köpködésre van ingere, irányítsa át magát egy olyan fórumra, ahol elfogadott az ilyesmi. Itt nincs rá szükség, másik topicban sem.
Sajnálom, mert a hírek megbeszélése jó lehetett volna, kár volt az elmúlt egy évet kulturált beszélgetés helyett nagyobbrészt gyalázkodással tölteni.
A házigazda kijelöléséhez elsõsorban egy aktív, pörgõs topic kell, ahol van egy állandó közösség, amelyik megválaszt téged.
Jó ötlet volt bezárni már péntektõl vasárnapig 750 új üzenet abból 15 volt a hír... 😄AS😄S:ADAS😄:AS:
anno 1987
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Forza.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Lehiggadás és a fejléc tartalmának elsajátítása után talán kinyitjuk újra, addig pihenjetek."
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Ha mégis sikerül ilyet találniuk, hajrá.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A halál csupán a kezdet...
Az illetõ hozzászólását az x faktor topicból töröltem is de az illetõnek szépen ezt meg is mondtam, tudomásul vette. Tõle elnézést is kértem. Ha nem hiszed vagy hiszik a moderátor urak akkor az illetõnek tudok szólni és tudja az igazam igazolni.
saját blog na hát ez azegyrészt már nem is üzemel,másrészt sporfogadó blogvolt a témához tartozott harmadszor semmi reklám nem volt benne
szörnyû vagy
ez volt néhányszor linkeltem valóban nem tagadom de mindenki örült neki anno😊
(még 1 megjegyzés és befejeztem!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Természetesen igazad van abban,hogy nem vagyok modi, én senki nem vagyok csupán szeretnék a topicba rendet tenni mert elegem van abból,hogy ha betéved egy troll akkor, vele te is meg más is leáll vitázni tök feleslegesen.
Ha már itt tartunk akkor viszont egy kérdésem lenne a modik felé! Ha valaki a saját blogját linkeli a topicba akkor az szabályos vagy jelezzem és a megfelelõ modi kiosztja a járó jutalmat érte?
rengeteg törölt üzenet(nem csak az enyémet) szóval de ne itt menjünk bele
én nem kereszteb akartam tenni csak érdekelt hogy mik a jogaid hisz nem vagy te modi😊
jajj offba mi van az mindegy te is rengeteget személyeskedtél csak ugye azokat szépen kitörölted na de mindegy is
2.csinálhatom-e? Ez egy házi szkript amit alkalmazhatok szerintem, de ha nem akkor a modik majd szólnak.
3. ÉN ezt az ötletet mikor felvetettem akkor te azt mondtad, hogy felesleges ! Miért nem kérdeztél rá akkor a modiktól, hogy szabad-e?Ha felesleges szerinted akkor miért érdeklõdsz ezzel kapcsolatban?
Szerintem félsz,hogy a folyamatos flémért ill. flame folytatásért (esetleg személyeskedésért (például) én is "kiosztok" 1-2 pontot...
Azért vezettem ezt be mert a múltkori kérésem sem talált hallgató fülekre! Volt 1-2 tag aki trollkodot, szidalmazott, flémelt de nem kaptak pontot és az ilyen emberek miatt tartott a szakadék alján a topic. Én erre gondoltam, hogy ez egy jó megoldás lehet.
Közben frissítettem és látom jött egy válasz.
Visszaélni sose éltem vissza vele! Ha vissza akartam volna élni ezzel a lehetõséggel akkor számomra nem szimpatikus emberkét hosszú idõre kitiltottam volna (pl. shep anno vagy téged jó pár alkalommal)
Akkor beírom a topicba és kiderül,hogy a többség egyetért vagy sem.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
A topicból kitiltós scriptek viszont a fejléc alapjánegyértelmûen tiltottak, fõleg egy ilyen általános témában, komolyan meg kell indokolni a használatát.
"Fontos megjegyezni azt is, hogy egyes scriptek visszaélésre alkalmasak. A kitiltós/korlátozós scripteket (például: private_topic) a sajátokon és gumiszobán kívül máshol nem látjuk szívesen."
Ha a topic közösségének nem felel meg a házigazda, és az õ viselkedése, akkor a közösség felszólíthatja dolgokra, akár le is válthatja. Egy házigazda csak úgy "uralkodhat" egy topicban, ha azt a topic látogatói beleegyezésével teszi, nem több, mint egy lakótelepi házmester - rendet tarthat, de csak addig, amíg azt a többség beleegyezésével teszi.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Nem oda illo tobbek kozt weed basztatasa, ki a jobb focista..
Glory, Glory Man. United!
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."