Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pedobear
Rakjátok át a gumiba!

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

tomsolo
Rakjátok át a gumiba - ott nem zavar senkit. 😉

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

[NST]Cifu
Egy idõben játszottuk ezt. Nem igazán hozott eredményt. Pár napig jobb esetben meghúzta magát az illetõ, aztán folytatta.

A másik fele meg az, hogy folyamatosan megy a provokálás és az arra adott válaszok. Így semmi értelme a topicnak...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Efreet
Ha nincs állandó felügyelet (házigazda, ahogy az elõzõ hozzászólásban írtam), akkor ez így kivitelezhetetlen. Másrészt mikor zavart utoljára bárkit a trollok közül a büntetõpont?

Számtalan büntetõpontot kiosztottunk már a topicba írók között, még többször lett minden jelenlevõ figyelmeztetve arra, hogy normálisan kellene fórumozni. Nem most kezdõdött ez a probléma, most vége lett.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

egy javaslat! Ki lehetne nyitni maximum ha valaki ócsárolásba és nem a topichoz illõ magatartást mutat akkor büntetõpontokkal lehetne az illetõt jutalmazni.
Efreet
A hír topic pedig - mivel a résztvevõk is tudják, hogy képtelenség egy állandóan jelen levõ, független, érett házigazdát találni bele - fõszerkesztõi döntés alapján zárva marad.

Akinek hasonló stílusú köpködésre van ingere, irányítsa át magát egy olyan fórumra, ahol elfogadott az ilyesmi. Itt nincs rá szükség, másik topicban sem.

Sajnálom, mert a hírek megbeszélése jó lehetett volna, kár volt az elmúlt egy évet kulturált beszélgetés helyett nagyobbrészt gyalázkodással tölteni.

Efreet
Írtál, de egyáltalán nem sikerült a fejlécben foglaltaknak megfelelni sehol, kivételt pedig nem fogunk tenni.

A házigazda kijelöléséhez elsõsorban egy aktív, pörgõs topic kell, ahol van egy állandó közösség, amelyik megválaszt téged.

Bronx South
Írtam a [email protected] pár napja de nem reagált senki, valaki tegyen majd az érdekemben, thx. <#wink>

jhetedikj
<#eljen>

Jó ötlet volt bezárni már péntektõl vasárnapig 750 új üzenet abból 15 volt a hír... 😄AS😄S:ADAS😄:AS:

anno 1987

<#gonosz3>
pedobear
Minek lenne kivéve<#conf>

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Moderátori felügyelet nélkül nem sok értelme lenne újra kinyitni.

Legalább a vona gabis videót vegyétek ki, ne az legyen már az utolsó hsz! 😄
arty
Én azt mondom, jót tesz a hírtopiknak egy kis szünet, szinte mindannyian elszálltunk a komment:hírlink aránnyal + sok lett a személyeskedés is 😊

Forza.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ahamm
Fejléc:

"Lehiggadás és a fejléc tartalmának elsajátítása után talán kinyitjuk újra, addig pihenjetek."

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

tmp
Esetleg még a szüleindek is szólj, mert ezek a hozzászólások nagyon sértõek<#lama>

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

Laikus vagyok. Hír topic most végleg zárva? (mondjuk jogos)
Bruk
Szerintem ez törölhetõ.

Olyat, akit mindenki elfogad, szerintem kizárt hogy találnánk. <#eljen>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Hír topic

Többször kértem, hogy fejezze be a személyeskedést.
Ami sok, az sok.

Efreet
Volt már házigazda ott, elmúlt. És szerintem nem lehet találni olyat, aki független és pártatlan tudna maradni, emellett hajlandó aktívan jelen lenni a topicban.

Ha mégis sikerül ilyet találniuk, hajrá.

gergely1991
Szerintem e mellé kérjél HG jogot is(a részleteket a hírtopikban beszéljétek meg).

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Efreet
Ne zárd ki, nem a te dolgod. Ha baj lesz vele miután visszatalált, szólj újra.

Térjünk vissza az indokolt esetben lehet használni szkriptes témához! Az illetõ megkapja a jutalmát és ha még egyszer jönnöm kell ide pontkérésért akkor már ugye elég indok ahhoz,hogy kizárjam a topicból?
Fogadás topic
stílus! Szerintem 1 hét pihenõ nagyon jót tenne az illetõnek! Ha intézkedés történt aztán a hozzászólásait ugye lehet törölni?

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Bronx South
Ez az ember általában ezt a stílust nyomja, az értelmezhetetlen tõmondatokról nem is beszélve. Párszor kijárt volna már neki a rúd.

Hír topik #60796 "te aztán egy kibaszott nagy komcsi vagy", "agyfalott fasz" - Stílus?

Fenrir
Valaki tegyen rendet a Mass Effect 3 topikban pls.

A halál csupán a kezdet...

Miért gondolod, hogy rád gondoltam? POnt,hogy nem rád gondoltam, tisztában vagyok vele,hogy sportfogadás blog elfér azért ennyire ne legyen üldözési mániád, kérlek 😊
Az illetõ hozzászólását az x faktor topicból töröltem is de az illetõnek szépen ezt meg is mondtam, tudomásul vette. Tõle elnézést is kértem. Ha nem hiszed vagy hiszik a moderátor urak akkor az illetõnek tudok szólni és tudja az igazam igazolni.
Effe88
lol
saját blog na hát ez azegyrészt már nem is üzemel,másrészt sporfogadó blogvolt a témához tartozott harmadszor semmi reklám nem volt benne
szörnyû vagy

ez volt néhányszor linkeltem valóban nem tagadom de mindenki örült neki anno😊

nem kell beírni mert senkinek semmi baja nincs, egyedül te vagy az akinek ez fáj és mint már mondtam pont azért mert az utóbbi idõben a sulykot kissé elvetetted! én most írom a topicba majdnem ugyanezt, de a lényege is ott lesz 😊
(még 1 megjegyzés és befejeztem!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Töröltem a hozzászólásod? Szerintem, ez nem igaz és nem szeretem ha valaki meghazudtol. Igen törlöm a nem topicba illõ hozzászólásokat. A sajátomat sose töröltem a sajátból, felvállalom amit írok. Ha vitáztunk akkor mindkettõnk hsz-t töröltem és nem csak a tied. De tudod mit ? Ha boldogabb leszel akkor legyen igazad.) ÁM ha viszaéltem vele akkor szólnod kellett volna a modiknak illetve ha erre megint sor kerül akkor egybõl szólj a modiknak,hogy erre meglegyen a megoldás, elérjed a célod.

Természetesen igazad van abban,hogy nem vagyok modi, én senki nem vagyok csupán szeretnék a topicba rendet tenni mert elegem van abból,hogy ha betéved egy troll akkor, vele te is meg más is leáll vitázni tök feleslegesen.

Ha már itt tartunk akkor viszont egy kérdésem lenne a modik felé! Ha valaki a saját blogját linkeli a topicba akkor az szabályos vagy jelezzem és a megfelelõ modi kiosztja a járó jutalmat érte?
Effe88
Effe88
rengetegszer visszaéltél már vele
rengeteg törölt üzenet(nem csak az enyémet) szóval de ne itt menjünk bele
én nem kereszteb akartam tenni csak érdekelt hogy mik a jogaid hisz nem vagy te modi😊

jajj offba mi van az mindegy te is rengeteget személyeskedtél csak ugye azokat szépen kitörölted na de mindegy is

Effe88
köszi
nem bánnám akkor ha ezt a topikba is beírnád neki

1. köszi,hogy keresztbe akarsz tenni és nem azon lennél,hogy a topicba rend és béke uralkodjon!
2.csinálhatom-e? Ez egy házi szkript amit alkalmazhatok szerintem, de ha nem akkor a modik majd szólnak.
3. ÉN ezt az ötletet mikor felvetettem akkor te azt mondtad, hogy felesleges ! Miért nem kérdeztél rá akkor a modiktól, hogy szabad-e?Ha felesleges szerinted akkor miért érdeklõdsz ezzel kapcsolatban?
Szerintem félsz,hogy a folyamatos flémért ill. flame folytatásért (esetleg személyeskedésért (például) én is "kiosztok" 1-2 pontot...

Azért vezettem ezt be mert a múltkori kérésem sem talált hallgató fülekre! Volt 1-2 tag aki trollkodot, szidalmazott, flémelt de nem kaptak pontot és az ilyen emberek miatt tartott a szakadék alján a topic. Én erre gondoltam, hogy ez egy jó megoldás lehet.

Közben frissítettem és látom jött egy válasz.
Visszaélni sose éltem vissza vele! Ha vissza akartam volna élni ezzel a lehetõséggel akkor számomra nem szimpatikus emberkét hosszú idõre kitiltottam volna (pl. shep anno vagy téged jó pár alkalommal)
Akkor beírom a topicba és kiderül,hogy a többség egyetért vagy sem.
gergely1991
A HG egyfajta "bannolós" scriptet tett be a forrásba,legfeljebb azok hozzászólásai nem lesznek láthatóak abba a topikban.A többi topikra nem lesz hatással.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Efreet
Ha a topic közössége megegyezik egy belsõ szabályzatban, vagy beleegyezik, akkor igen (házon belüli "büntetõpontok", stb. - általános érvényû büntetõpontot természetesen nem adhat).

A topicból kitiltós scriptek viszont a fejléc alapjánegyértelmûen tiltottak, fõleg egy ilyen általános témában, komolyan meg kell indokolni a használatát.
"Fontos megjegyezni azt is, hogy egyes scriptek visszaélésre alkalmasak. A kitiltós/korlátozós scripteket (például: private_topic) a sajátokon és gumiszobán kívül máshol nem látjuk szívesen."

Ha a topic közösségének nem felel meg a házigazda, és az õ viselkedése, akkor a közösség felszólíthatja dolgokra, akár le is válthatja. Egy házigazda csak úgy "uralkodhat" egy topicban, ha azt a topic látogatói beleegyezésével teszi, nem több, mint egy lakótelepi házmester - rendet tarthat, de csak addig, amíg azt a többség beleegyezésével teszi.

Effe88
Modik ezt csinálhatja a hg????
Mert tudtommal õ nem modi vagy tévedek....
link

banok
Pityuskával kezdjünk valamit

egy példa a sokból

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Sorry, mobilrol vagyok igy linkelni nem tudok. Kerem szepen az egyik kedves moderator ur nezzen mar be a fogadas topicba es flameert osszon mar ki par pontocskat! ha tudja torolje az oda nem illo uzeneteket. Sajnos netem csak hetfon lesz igy en csak akkor tudok tisztitani 😞
Nem oda illo tobbek kozt weed basztatasa, ki a jobb focista..
Rash87

Glory, Glory Man. United!

Bexter

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Taylor10
Köszönöm szépen.

[NST]Cifu
Az intézkedés megtörtént.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Taylor10
Sziasztok!Írtam a [email protected] mert most kellene egy a segítség.Remélem segítenek, egyedül a kérõ felhasználó becenevét és azonosítólapját,

Szerintem felesleges. Az ilyenek kezelésére tökéletesen alkalmas a pontrendszer.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."