Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Hír topik

Alapvetõen elég sokáig tûrtük ennek a srácnak a bicskanyitogató mocskolódásait, ez a hozzászólás ezzel a stílussal egy elég komoly anyázást fog elindítani a topikban.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

jetblack
Ezen hozzászólásom kérném töröltetni

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1063653069&no=5268

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

davidka003
humorari
#283398-t kérném törölni.
Privátban kértek meg, hogy töröltessem.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

dragon11
Kaszinók a neten topikban a #261-es hszre nézzetek rá srácok.

Calver
humorosaranyos #284537
már ki lett rakva másik regje (elég rákeresni a shtrend szóra oldal alján), most megint itt reklámozza az oldalát.

"The trees move. Do you not see it?"

jhetedikj
Boldog Karácsonyt a moderátoroknak is! 😊

anno 1987

[NST]Cifu
Szegény nolifer, több szót nem érdemel.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

RelakS
Láttam, köszönöm!

Õk meg a multiregek?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

[NST]Cifu
Megkapta. Kocsis / Drevil / stb...

RelakS
#284323 kér egy jegyet a banamákra
#284327-ben ugyanazzal folytatja

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Dzsini
IRC-en a hozzászólás "joga" a voice, vagyis hang, gondolom a chates tiltás feloldására céloz.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

SHADOWEYES7
<#conf>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

dartonita
Kernem vissza a 'hangomat'.
Asszem megbunhodtem emberellenes cselekedeteimert.Rendkivul sajnalom ami tortent.

[NST]Cifu
Én úgy láttam, hogy konkrétan a cirádás stílusodban fejtetted ki, hogy mennyire nem tetszik neked az SG. Maximus törölte az üzenetet és feltehetõen adott chatbant.

Én meg ezért egy rendes bant, természetesen szigorúan ok nélkül...

faszt kell bannolni bazdmeg ok nélkül a csetrõl.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afel&#245;l, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

immovable
A bezárás a céljuk. Direkt a fennhéjázó, tudálékos stílus, hogy elszabaduljanak az indulatok, legyen személyeskedés, és a topik zárolásra kerüljön. Õk kapnak egy bant majd holnap jönnek vissza alreggel. Nem kell leállni velük, had beszéljenek a levegõbe, egy moderátor pedig csak kiosztja majd amit kell.
Ez így rendben. Ezért gondoltam, hogy a felhasználót kell figyelmeztetni, aki nem tartja be a (most már párszor) lefektetett játékszabályokat. Nem kell ezért a két topik törzsközönségét büntetni. Én is kibírtam pár felkiáltójelet, és igyekeztem megemberelni magam.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

ManoNegra:
Senki sem mondta, hogy veled van gond. Sõt, azt mondom, még csak nem is konkrét személyekkel, hanem egy igen érdekes jelenséggel: amióta Bronx South elõször felbukkant a hírtopikban, azóta az NWO topik közönsége át-átruccan igét hirdetni vagy amit ma épp NYUZGA csinált, floodolni - másnak nem tudom nevezni a mai kétszavas, zsinórban kettesével-hármasával behányt hozzászólásait. Mégegyszer: nem azzal van a baj, hogy X hozzászól a topikban, hanem az, hogy az NWO-ba vagy egyéb konteós topikba tartozó témákat rángatnak elõ újra meg újra. Még csak holmi véleménymonopólium sincs, mert erre szép példa Danny1987 a finoman szólva egyoldalú hozzászólásaival, akit és amiket senki sem akar kigyomlálni: ha neki azok a hírek jönnek be, hogy a cigányok, feketék vagy egyéb, szerinte alsóbbrendû népcsoportok mit csináltak szerte a világban, ám legyen. De akár itt vagy te is, akinek elég jól érzékelhetõen más véleménnyel vagy a kérdések többségében, de nem nagyon emlékszem, hogy neked olyan sokszor mondták volna, hogy tessék átfáradni: ugyanis az ellenkezõ vélemény ellenére maradtál a topik irányvonalánál.

Nem mellékesen: néhányszor már kértük többen is, hogy az NWO-s témákkal lesznek szívesek visszahúzni az érintettek a megfelelõ topikba, mely kapcsán nem igazán értem, hogy ebben az olyan nagy kérés, és miért nem bír az említett topik közönsége megmaradni a már jól bejáratott helyen, és miért pécézte ki magának a hírtopikot. Ráadásul még azt sem lehet mondani, hogy a hírtopikosok bosszúból szétszpemmelnék az NWO-s topikokat, mert emlékeim szerint senki, ismétlem, senki sem fordult meg arrafelé, vagyis a nem kívánt érdeklõdés igen jellegzetesen egyirányú.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Hát jó. Bár nem értem miért kell az nwo-t is bezárni, Majd a moderátorok eldöntik.

Hegi90
de ez az, hogy nincs büntetés.
korábban meg ami volt, az nem használt.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Nem tudom miért kell egyáltalán topikot zárni? Én irogatok mindkét helyre, de nem cseszem szét (igyekszem legalábbis) egyiket se. Ha szabályt szegett a kifogásolt illetõ, meg kell büntetni, nem egybõl a közösséget.

Hegi90
gondoltam úgy lenne igazságos, hogy ha már az egyik fél topikját szétbasszák, akkor zárják be mindkettõjét.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Milyen mindkettõt?

Hegi90
Na mondjuk ha még ezt se törölték, akkor tényleg be lehetne zárni mindkét topikot.

Hegi90
Ki lehetne pusztítani a hír topikból az nwo-sokat végre?

immovable
Egy figyelmeztetés mehetne a hír topikba a renitensnek. Eddig elég nyugodt hangnemben ment a vita.
TKlikk #57659; #57665
Kenny85
jah..vágom, hirtelen warezos megjegyzés miatt..
életemben nem siránkoztam moderátor topikokba.
Át is olvasom a cuccokat, de azon átsiklottam.
Szóval mi scusi

Efreet
Biztos viccbõl nyitottunk minden fõtémába külön moderátor figyelmébe topicot, és nem azért, hogy oda írjátok a nyûgjeiteket. Emellett nem véletlen, hogy pont a játékosok fórumával készült el a fenti felirat, mert nektek (fõleg a landvircsaftosoknak) esik marhára nehezetekre eltalálni a megfelelõ fõcsoportot évek óta. Gratulálok, ismét nem sikerült, ügyes vagy.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Kenny85
mekkora probléma

Dzsini
Rohadt bonyolult a fejléc utolsó sorának összefüggését értelmezni, ugye?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Kenny85
tomsolo
Max álmodban volt ez így, de mindegy.
(Nem, nem kell kifejteni, bizonygatni, hogy hogy volt mert nem érdekel.)

clio bevallása szerint Ronina a csaja, és szereti megvédeni õt, ezért egyezgetnek az ipk néha, ezért jelenik meg minden pokrócozásnál vagy esetleg utána mint most. Érdekes, hogy ezt csak clio mondja/mondta Ronina soha, de jó mindjárt itt a karácsony, tegyük fel elhiszem az egészet. (Nem hiszem el egyébként, de mindegy.)

Ha clio vagy, ha Ronina vagy, olvassál sokat, írjál keveset, mert ha feszkózás lesz megint a vége - mint legutóbb - akkor kiváglak mint a macskát.

Ez érvényes az anticlio társaság tagjaira is, készülnétek inkább ti is a karácsonyra, mint hogy itt feszüljetek feszt, alregvadászat, büntetés elkerülés miatt.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Ronina
Ha a kellemetlen hangnem alatt azt érted, beírtam fejezzék be a veszekedést akkor tényleg..

Dzsini
Kivéve, hogy nem - Tomsolo vágta ki, mert többszöri figyelmeztetés után is pörgött egy témán, kellemetlen hangnemben.

Büdös Bohóc
Akkor várjunk valamelyik modira, legutóbb úgy emlékszem azért kapta, mert kiderült, hogy õ clio, az egyik modi ip cím egyezést mutatott ki.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

[NST]Cifu
Nem tudom megmondani pontosan hol... valamelyik moderátor.

Közvetlen bizonyítékot kértem. Ez ugyebár nem az.
Az IP és a rendelkezésemre álló információk alapján Ronina != Clio.
A felesleges szócséplést mellõzzük, ha kérhetem.
Köszönöm.

Egyszer már elég látványosan lebukott vele. Nem tudom megmondani pontosan hol, de ezzel az indokkal vágta ki akkor valamelyik moderátor.

[NST]Cifu
Én per pillanat nem látom megerõsítve azt, hogy Ronina = Clio, de ha valakinek van erre vonatkozó közvetlen bizonyítéka, az nyugodtan tárja fel. Addig viszont én legalábbis nem látok indokoltnak semmiféle beavatkozást.

Calver
lehet durván olyan 100 hozzászólásod, és tippre érdekesmód mind akkor íródott, amikor cliocica kicsiny ártatlan lelkébe tiport valaki...
hát persze hogy nem te vagy clio. <#rolleyes>

Frosty01
ezt majd eldöntik az illetékesek

practitioner of the forbidden arts of death

Ronina
Itt is elmondom NEM VAGYOK CLIO! Be lehet fejezni ezt a baromságot!

Frosty01

practitioner of the forbidden arts of death

tommygear
tárgytalan
tommygear
logólopás már egyszer kapott ezért de nem ért a szóból
Másképp közelítve meg a dolgot: az 1, 6, 11, 23 kivételével nem lehetne törölni a többi hozzászólást a vérbe, némi reboot-ot adva a topiknak?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Büdös Bohóc
gordon 24 nevû emberke eléggé minõsíthetetlen hangba váltott és flémel.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

gigamen
Köszönöm!
gigamen
GTS fórum karesz99 nevû felhasználója újra kezdi a mûsort, kérném tegyenek ellene valamit.Véglegesen.Elõre mis köszönöm a fórum nevében.
Calver

[NST]Cifu
Még csak a teánál tartok. 😊