Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alapvetõen elég sokáig tûrtük ennek a srácnak a bicskanyitogató mocskolódásait, ez a hozzászólás ezzel a stílussal egy elég komoly anyázást fog elindítani a topikban.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1063653069&no=5268
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
már ki lett rakva másik regje (elég rákeresni a shtrend szóra oldal alján), most megint itt reklámozza az oldalát.
"The trees move. Do you not see it?"
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
#284327-ben ugyanazzal folytatja
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Asszem megbunhodtem emberellenes cselekedeteimert.Rendkivul sajnalom ami tortent.
Én meg ezért egy rendes bant, természetesen szigorúan ok nélkül...
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Senki sem mondta, hogy veled van gond. Sõt, azt mondom, még csak nem is konkrét személyekkel, hanem egy igen érdekes jelenséggel: amióta Bronx South elõször felbukkant a hírtopikban, azóta az NWO topik közönsége át-átruccan igét hirdetni vagy amit ma épp NYUZGA csinált, floodolni - másnak nem tudom nevezni a mai kétszavas, zsinórban kettesével-hármasával behányt hozzászólásait. Mégegyszer: nem azzal van a baj, hogy X hozzászól a topikban, hanem az, hogy az NWO-ba vagy egyéb konteós topikba tartozó témákat rángatnak elõ újra meg újra. Még csak holmi véleménymonopólium sincs, mert erre szép példa Danny1987 a finoman szólva egyoldalú hozzászólásaival, akit és amiket senki sem akar kigyomlálni: ha neki azok a hírek jönnek be, hogy a cigányok, feketék vagy egyéb, szerinte alsóbbrendû népcsoportok mit csináltak szerte a világban, ám legyen. De akár itt vagy te is, akinek elég jól érzékelhetõen más véleménnyel vagy a kérdések többségében, de nem nagyon emlékszem, hogy neked olyan sokszor mondták volna, hogy tessék átfáradni: ugyanis az ellenkezõ vélemény ellenére maradtál a topik irányvonalánál.
Nem mellékesen: néhányszor már kértük többen is, hogy az NWO-s témákkal lesznek szívesek visszahúzni az érintettek a megfelelõ topikba, mely kapcsán nem igazán értem, hogy ebben az olyan nagy kérés, és miért nem bír az említett topik közönsége megmaradni a már jól bejáratott helyen, és miért pécézte ki magának a hírtopikot. Ráadásul még azt sem lehet mondani, hogy a hírtopikosok bosszúból szétszpemmelnék az NWO-s topikokat, mert emlékeim szerint senki, ismétlem, senki sem fordult meg arrafelé, vagyis a nem kívánt érdeklõdés igen jellegzetesen egyirányú.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
korábban meg ami volt, az nem használt.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
TKlikk #57659; #57665
életemben nem siránkoztam moderátor topikokba.
Át is olvasom a cuccokat, de azon átsiklottam.
Szóval mi scusi
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
(Nem, nem kell kifejteni, bizonygatni, hogy hogy volt mert nem érdekel.)
clio bevallása szerint Ronina a csaja, és szereti megvédeni õt, ezért egyezgetnek az ipk néha, ezért jelenik meg minden pokrócozásnál vagy esetleg utána mint most. Érdekes, hogy ezt csak clio mondja/mondta Ronina soha, de jó mindjárt itt a karácsony, tegyük fel elhiszem az egészet. (Nem hiszem el egyébként, de mindegy.)
Ha clio vagy, ha Ronina vagy, olvassál sokat, írjál keveset, mert ha feszkózás lesz megint a vége - mint legutóbb - akkor kiváglak mint a macskát.
Ez érvényes az anticlio társaság tagjaira is, készülnétek inkább ti is a karácsonyra, mint hogy itt feszüljetek feszt, alregvadászat, büntetés elkerülés miatt.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Közvetlen bizonyítékot kértem. Ez ugyebár nem az.
Az IP és a rendelkezésemre álló információk alapján Ronina != Clio.
A felesleges szócséplést mellõzzük, ha kérhetem.
Köszönöm.
hát persze hogy nem te vagy clio. <#rolleyes>#rolleyes>
practitioner of the forbidden arts of death
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed