Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és bárki aki beír valami neki nem tetszõt kb ugyan ebben a hangnemben válaszol vissza
Ez nem vita topik, látsz vmit, úgy érzed szólni kell, jelented és majd egy moderátor intézkedik.
Az egyetértõk meg az egyet nem értõk meg kussolnak szépen, míg erre jár egy moderátor és eldönti rendben van az adott probléma vagy sem. Clear?
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Az illetõnek már nem ártana, egy jó kiadós fenékberúgás.<#gonosz3>#gonosz3>
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
"The trees move. Do you not see it?"
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
megint van filmek topicban is, de még jó pár helyre beszemetelte...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
A "Mi kéne hogy jobb legyen" topikban meg is írta az egyik tag, hatalmas tapasztalatokkal rendelkeznek, meg is látszik lol.
Gratulálok a sok idiótának aki szétbaszta a topikot.
Fõszerkesztõi döntés, ebbõl én azt vonom le, hogy felesleges feszegetni vagy szavazni, hogy legyen-e.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A házigazda jogot is elvállalom ha kell.
Vélemény?
A heavy cost. I pay it gladly.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Nem örülök a bezárásnak.Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Ezek közül melyik olyan felfoghatatlan, hogy mindenkinek le kell írnia, hogy így meg úgy mégis ki kellene nyitni / újra kellene nyitni?
Mondjuk hozzáteszem, hogy én (szerencsére) nem vagyok modi-joggal megáldva a gumiba... de nem is hiányzik. :o)
Kapott nem egy, de nagyon sok esélyt a hír topic, de azért lássuk be, hogy a közönsége nem tudott élni vele. Én is megpróbáltam egy ideig moderálni, de 7/24-ben nem is tudok és nem is fogok a hír topickkal foglalkozni.
Amúgy pedig ha az lenne a célja az SG-nek, hogy látogatottsági rekordot döntsön, akkor biztos lenne politikai részlege a fõoldalon és a fórumokban is. A jelek szerint nem áll szándékukban az üzemeltetõknek ezt a kötelet a nyakukba venni. Ennyi...
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Szerintem nyissátok ki újra, legalább valahogy üzemeljen, mert az semmiképp sem jó, a nézettség hozza a látogatottságot nektek is.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nem vagy Te egy kicsit túlbuzgó?
Egy kérdés: A topik nyitás elõtti körültekintés vonatkozik a saját fórumokra is ? Tehát ha van X topik a sajátban, akkor nem nyitható meg ugyan az mondjuk az általánosban ?
Az pedig, hogy valaki megnyitott egy topicot semmilyen elõjogot nem biztosít számára, ha nem a sajátban nyitotta, akkor az nem lesz az "övé".
Az elsõ kérés lehet hogy túlzás volt, de szerintem rendesen meg van indokolva hogy mit miért. De ha a helyzet ennyire körülményes, akkor ez a kérésem megint aktív, csak fordított értelemben.
A második kérésnek pedig szerintem teljesen megfelelek, nem értem hogy egy saját topikban milyen HG választást kéne kiírjak...
De ha mindenképpen szükséges akkor megteszem.
Az utolsó kérésem pedig egy egyszerû módosítás lenne az adatlapomon, ahhoz nem tudom milyen feltételeknek kéne megfelelnem...
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
De kár futni rajta a köröket, rengeteg idõ volt rá, hogy megtanuljon normálisan viselkedni a topic közössége, nem sikerült.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”