24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • eksy
    Talán az egyetlen normális, értékes topikot zártátok.
    Az sg süllyed, gondoltam szólok :)

Ja, és a te fajtád húzza lefelé, meg a főszerkesztődé, ja, és nem csak az sg-t.
  • trident
    Én köszönöm a lehetőséget!:) Jó "hely" volt, üdv!:)
  • Solt
    Lelketek rajta...
  • Efreet
    Mindenki, aki oda járt szerintem tisztában volt azzal, hogy mi a döntés a politikai topicokkal kapcsolatban a fórumon, és jelen volt több, hasonló témájú topic zárásánál, és a körülöttük folyó hercehurcánál.

Nem számított volna semmit még egy figyelmeztetés, ahogy az évek során nem számított egyetlen más topicnál sem.
  • Solt
    A kezdetek óta mindenről szó volt ott, ami minket magyarokat érint. Volt történelem, hírek, politika, művészettörténet, stb. Most pont akkor néztél be, amikor politika volt porondon.

Nem az lett volna a korrekt, ha figyelmeztetsz minket? Akár a politika mellőzésére, akár arra, hogy be kell zárni... Azért ez nem egy hülyegyerek topik volt a gumiban! Sokunknak évek "munkája" volt benne, hogy megtaláljuk a közös nevezőt, és személyeskedés nélkül tudjunk különböző nézeteket képviselni. Szerintem egy üde színfolt volt sg-n, és az ilyen erőfitogtató szó nélküli bezárásnál mindenképpen többet érdemelt volna!

• Efreet
    Ha szerinted mindig is az volt, akkor rég be kellett volna zárni, és örülj, hogy idáig nem vettük észre.
    Amikor én utoljára ott jártam pár éve, és beszélgettem például veled is, még teljesen más volt, én arra emlékeztem, és azt nem tartottam problémásnak. Most szem elé került, és beleolvasva már nem arról szólt, mint annak idején, ez a forma pedig nem elfogadott a fórumon.
  • Solt
    Mindig is hír és politika topik volt! Az utóbbi időben pedig minden probléma nélkül tudtunk ott diskurálni kényes témákban is. Nyugodtan kijelenthetem, hogy közelebb hozta az a topik az évek folyamán az eltérően gondolkozókat...

Hiba volt bezárni, főleg így! Annyi járt volna nekünk, hogy előre szóltok... legalább le tudtam volna menteni ami az évek folyamán fontos volt számomra, és el tudtunk volna köszönni egymástól normálisan.

Inkorrekt húzás volt.
  • Efreet
    Amiért a hír topic és az összes hasonló.
    A főszerkesztő azt mondta, hogy ilyen jellegű témákra nincs szükség a fórumon - mostanában pedig abból is hír/politika topic lett.
  • banok
    Elárulná valaki, hogy a magyar mentalitás topik miért lett bezárva?
  • Rash87
    Hja,úgy beszélsz,mint aki teljesen normális,érthető.
  • Büdös Bohóc
    :DDDDDDDDDDD ez kész
  • Calver
  • Slinky Cyle
    jah.. mindenkinek aki azt hiszi, hogy homi vagyok, Ricsi tudja igazolni, hogy rendes vagyok, és hogy van saját barátnőm, és kurvára nem érdekelnek a fiúk. Csak azért mondom, nehogy meglegyek ezzel mégegyszer gyanusítva, és ezért kapjak büntetést.
  • tigeroo
    egen...
  • Ricsi234
    Létszíves engedjétek vissza slinkyt....
    ha valamit csinál megint akkor én rendezem le vele..
    Pls necsak én legyek a cseten aki berényi:(
    Engedjétek vissza pls.
  • clio1616v
    ivott?
  • Büdös Bohóc
    nem is neked szólt, hanem berakta ide szerintem, hogy később tudják miért kapta a chat bant
  • Efreet
    Ennyire értetlen vagy, vagy direkt hergeled a moderátorokat, hogy megint kivágjon valaki, és eljátszhasd a Nagy Mártírt, Akit Mindenki Bánt?

Pont ugyanúgy, mint az elmúlt évek során?
  • Slinky Cyle
    Egész jól viselkedtem, nem volt velem semmi baj.
    Nem tudom miért lettem kirakva a csetről, de most már szeretnék visszamenni. Nem volt velem semmi baj, és nem is lesz.
    Nem tudom miért van ellenem ez a boszorkányüldözés.

könyörgök...
  • Efreet
    Annyiszor eljátszottad már ezt, felejtsd el a chatet, mindenkinek jobb lesz (téged nem vágunk ki újra, te meg nem nyavajogsz itt).
  • Slinky Cyle
    Dehát nekem csak ez az egy regem van.
    Nem én vagy tigero, meg én vigyázok, hogy ne írjak ilyenek, mert repülhet az ember.
    Ha olyat is gondolok sokszor, inkább beleharapok a saját kezembe, minthogysem leírjak olyat ami az sg szabályzatába ütközik.
    Én egy tisztességes shadow félő ember vagyok, és szeretnék visszamenni a nyájhoz.
    Kérlek engedjetek be a csetre.
  • lordsithlord
    Tisztelt Moderátorok!

Papichulo felhasználó már elég régóta igen érdekes stílusban folytat kommunikációt (kedvencem, mikor szépen, nagy betűkkel beírja, hogy "HAZUDSZ!" vagy "HAZUG DISZNÓ VAGY!", majd mikor erre bizonyítékot kér tőle az ember, akkor közli, hogy ja, a másiknak kell bizonyítania az igazát, nem neki a vádját). Ezt és az egyéb degradáló hozzászólásait elég régóta tűröm, de mostanra odáig jutottunk, hogy egyik hozzászólásában nyíltan megfenyegetett.

http://www.sg.hu/cikkek/91681/folytatodik_a_samsung_apple_haboru cikk #615-ös hozzászólásában a következő elég érdekes hozzászólást tette, idézem: " ha van pofad megyegyszer barkit is ilyesmivel vadolni, akkor azonnal szolok egy moderatornak, hogy orokre tiltsanak ki innen!"

Visszanéztem, valóban hibásan idéztem a hozzászólását, de nem szándékosan, mivel vágólap hiányában bepötyögtem a dolgot. Mindemellett erősen kétlem, hogy a fórum szabályival egyeztethető lenne a felhasználó stílusa, vagy akárcsak az ilyen fajta fenyegetőzés.

Kérem az eset megfelelő kivizsgálását és a szükséges lépések megtételét.

Segítségüket előre is köszönöm.

Üdv: lordsithlord
  • SHADOWEYES7
    emlékeztetőül

01:20 tigeroo: kappa gecik vagytok mind baszátokmeg!!!
  • Slinky Cyle
    Ricsit beengedtétek a csetre.
    énis bemehetek?
  • Ricsi234
    :D
  • Slinky Cyle
    Én már rájöttem.
    Ezek gyűlölik a jászberényieket.
    Szerintem költözzünk át pestre.
  • Ricsi234
    Hali!Miért is kaptam megint csetbannt?
  • errorista
    itt
    például a 8, de a többi is
  • Sunsetjoy
    Értelmetlen topik, most nyílt:
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1345919356
  • pomogacs2
    Törölni: korodi77

pl.filmek,amiket most láttunk, #69897

Köszi!

Szia!
  • pzs
    Bocs rossz címet adtam meg http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1019331381&no=302080
  • pzs
    Ez meg nagyon beteg : http://www.sg.hu/listazas.php3?id=985352611
  • rastaman
    bocs, linkelve :D
  • rastaman
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=985352611

#10494 - kicsit topikromboló. köszi, ha megoldjátok. üdv.
  • Ricsi234
    köszisedów
  • MR ME
    úgyse tudsz...
  • gergely1991
    Te már többször bizonyítottál...
  • Slinky Cyle
    Nekem van csetbanom, de már nincs rá szükségem.
    Kaphatok én is amnesztiát?

Nem akarok multireges lenni mint a jómadár többség.
    Ezzel a regemmel akarok normálisan viselkedni.
  • SHADOWEYES7

AKINEK MÉG A CSETEN TILTÁSA VAN MOST SZÓLJON ELBÍRÁLJUK ÉS BEENGEDJÜK, NE LEGYEN MINDEN NAPOS A RINYÁLÁS!

<span class="bb-style-xlarge"><span style="color:blue">KÖSZÖNJÜK!</span></span>

• SHADOWEYES7