24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • Sir Quno Jedi
    Olyan boldog lennék, ha az ilyen kis gennygócokat likvidálná valami felsőbb hatalom, de még MIELŐTT ilyesmire vetemedik. Igen, egy olyan világban szeretnék élni.
  • gergely1991
    ok rendben...
  • [NST]Cifu
    Büntipont lista:

kovigabi90 (5 büntetőpont) Dátum: 2012.09.09. 12:32 Adta: [NST]Cifu
    Reklám, ilyen téren fordulj inkább a "Médiaajánlat" menüpont felé.
  • gergely1991
    Ettől függetlenül lehetne osztani, amíg ez nem terjed pm-en kívülre is.
  • [NST]Cifu
    100 büntipontnál meg kiszáll a TEK a házadhoz, miközben a gépedet az Anonymos töri fel, és halmazati büntetésként 2 hétig egy elsötétített szobában Mária rádió bömböl a hangszórókból. :)
  • Büdös Bohóc
    30 büntipont -> no bejelentkezés
  • [NST]Cifu
    A szépsége a dolognak az, hogy hiába kap büntipontot, privit küldeni továbbra is fog tudni. Szóval szívás... :\
  • Tinman #23207
    Pü-ben kaptam, spam, piramisjáték ---->

Feladó: kovigabi90
    Elküldve: 2012. 09. 09. 11:56
    Tárgy: dumcsi
    Sziasztok,

Mert valószínűleg nagy lesz. Szóval találtam egy oldalt amerikai fórumokon, annyira új hogy még nem lehet csinálni semmit rajta, de hamarosan beindul. Most van toborzási fázis tehát mindenki ingyenesen regisztrálhat, utána 10 az alap befizetés dollár körül lesz. Többezer ember fog csatlakozni hamarosan reményeim szerint.

www.ultimatepowerprofits.com/kovigabi911 Ez a link amin tudsz regisztrálni, de ha bármi kérdésed van írj nyugodtan és ha tudok segitek!!!! DE A VIDEOK MINDENT ELÁRULNAK!!!!

Az oldal közepén jobb oldalt található Start gombra nyomva tudtok rajtam keresztül regisztrálni még pár napig ingyenesen, aztán hadd szóljon, ha minden igaz hasonló lesz mint a zeekrewards csak ez új :)
    Meglátjuk. Veszteni nincs mit ha most csatlakoztok.

http://pradigmshift.csapata.hu/

http://www.empowernetwork.com/leverage/upp-hirek-2012-08-31/

Itt van több vido is a cégről és hogy hogyan is fog majd ez müködni!!!!
    Sok sikert kivánok mindenkinek!!!!!

E-mail címem:[email protected]

Fontos hogy magad alá is hívjál meg emberek vagy ismerőseidet!!!!!!!
  • Calver
    tro-lo-lo-lo-loreg?
  • SHADOWEYES7
    Írj pm-et hol van vagy hsz számot!
  • magus
    Hello!

Azt szeretném kérdezni, hogy van-e mód arra, hogy egy 2007-ben íródott postot kitörölhessek? Érzékeny adat, és nem jó hogy csak úgy kinn van a neten : (
  • lordsithlord
    Hadd kérdezzem meg, hogy jó helyen járok-e?

Mintha ez lenne felülre kiírva: "Szolgálunk és védünk! Probléma esetén a topic linkjével és a hozzászólás számának megnevezésével reklamálj!..."

Én megreklamáltam egy felhasználó nem éppen etikus viselkedését (lsd. a #23153 hozzászólást itt). Nem történt semmi, egy válasz nem sok, annyit nem kaptam, a felhasználó pedig szépen büntetlenül megúszta a fenyegetőzését és azt, hogy rendszeresen rágalmazza és sértegeti a neki nem tetsző véleményű fórumozókat.

Tehát az lenne a kérdésem, hogy akkor ez most hogyan is működik? Nem ide kell az ilyet bejelenteni? Legalább egy választ kaphatna az ember arra, ha valamit sérelmez?

Üdv: lordsithlord
  • Solt
    És, hogy került oda? Az egyik fórumozó, (aki nem egyszer megjegyezte, hogy ez a topik "csókos"), a pármondatos mondandóját 3-4 hozzászólásban tette közé rendszeresen... nem egyszer provokatív stílusban...

Persze lehet, hogy ez csak véletlen.
  • Lteebee
    "összeesküvés-elmélet"
    Régi duma :)
  • Efreet
    Akkor mielőtt nekiálltok találgatni, egyszerűen annyi történt, hogy a topic bekerült a top10-be (sok hozzászólás volt), ezért belenéztem, egy-két oldalt végigpörgettem, és lezártam.
    Nem volt semmiféle csatlóshad, de akinek ahhoz van kedve gyárthat összeesküvés-elméleteket :)
  • ReszegKoldus
    Topik
  • remark #23198
    Én is visszanézném a topikot ugyanezen okból, ha lehetne.
  • Lteebee
    Én meg azon gondolkodtam, mi lehetett a legnagyobb kimondott igazság az utolsó napokban, amit a csatlóshad már nem viselhetett el. :)
  • pxxl
  • Sir Quno Jedi
    Ma már SEHOL se írhatod le nyíltan a véleményedet, ezzel jobb ha megbarátkozol. Bárhol és bármiért feljelenthetnek (amire a legkevésbé gondolnád azért is) és könnyen meglehet, hogy el is ítélnek. Szép új világ van. Elég ha valakinek nem tetszik a képed, kiforgatják a szavaidat és úgy állítják be, hogy az ő érdekeiket, politikai nézeteiket, vallásukat, rasszukat, elveiket, tudomisénmilyüket SÉRTI a megnyilvánulásod és ha még közöd sem volt hozzájuk soha, neked innentől annyi, kicsinálnak.

Okos embernek már NINCS konkrét véleménye semmiről, maximum játszhatod a hülyét, de akkor is bevarrhatnak afféle "bűnpártolásért", mivel nem ellenkeztél teljes mellszélességgel azonnal a többiek "bűneit" látva (nodemitöbb nem jelentetted fel őket). Sehogysemjó, igaz-e?!

Mondok egy példát. Vagyunk mondjuk "heten" és mond egyikőnk egy viccet. Ez a vicc a médiában megjelenik és valaki(ke)t sért. Ha a másik hat ember akkor és ott nem csinált semmit, csak kussolt, mintha semleges lenne a témában, vagy nem is hallotta volna az egészet (mégis mi a rohadást csinált volna), akkor is fel lehet jelenteni ŐKET is. EZ a törvény (rohattjó).
  • Efreet
    Rengeteg olyan része van a politikai eszmefuttatásoknak, ami nagyon hamar törvénytelenné (jogszabályellenessé - nem tudom, hogy mire mi vonatkozik) válhat - gyűlöletbeszéd, stb.

És lehet nem egyetérteni a törvényekkel, jogszabályokkal, bármivel, de érthető a fórum vezetősége irányából a döntés, hogy inkább nem feszegetik a határokat, nem akarnak nyűglődni ilyesmivel egy kis kétes hírnévért vagy látogatottságért cserébe (lásd érettségi tételes botrány).

Aki pedig gittet szeretne rágni, menjen a célirányos gittrágó fórumokra, ott könnyebb egymás hátát veregetni.
  • Pluskast
    Ismerem a fórum múltját 2002 óta írok ide az sg-re, arra is emlékszem amikor volt külön politika topik, ami aztán véglegesen be lett zárva (igen januárban). Nekem egyébként nincs bajom azzal, hogy bezártátok, sőt unalmas is lett egy idő után, hogy kb volt 6-7 ember aki folyamatosan "rágta a gittet" és trollkodott, bár állítólag a saját fórumokon mindenki azt csinál amit akar. A warez meg szerintem nem jó példa, mert illegális letöltések és politikai eszmefuttatások között azért van egy pici különbség. Míg az egyik nem törvénytelen, addig a másik igen.
  • Efreet

A feljelentés pedig egy politikus képére rajzolt célkereszt, és a hozzá tartozó fenyegetőzés miatt történt, több részletet én sem tudok.
  • matyi0323
    Vicc vóóót csak, szerintem sem ő.
    De itt sg-n csak ez a 3 név merülhet fel :)
  • trident
    Nem tudom kiérződik-e a hozzászólásokból, itt én azt érzem, hogy szerették, szívesen jártak a topikba. Megszűnt, természetes, hogy ennek hangot ad az ember, annak ellenére, hogy tudta: tűrt a topik jelenléte.

Amikor rajtunk múlt, teljesen elfogadható, kultúrált volt a topik hangulata. De persze nem mindig rajtunk múlt. Az zárás előtti napon tartottam én is ott, hogy ezért szóltam a trollnak. A troll sajátja az öncélú barbárság, így nem is csoda, ha belenézve a "becstelen szarmagyarozás" mellett ez domborodott ki. Időnkét persze volt egy-egy vendégmunkás, de ők vagy így, vagy úgy lekoptak (meggyőződésem, hogy személyes sértődöttség miatt próbálkoztak).
    Ide gyorsan le kell írnom. Ahogy változott a hír topik is, én kivettem a kedvencek közül, mert az volt az érzésem, bármit teszek, írok, abból csak személyeskedő támadás lesz, ergo feszültségforrásként azonosítanának az oda látogatók.

Vicces a régi poltopikokba beleolvasni. Tökéletesen megérthető miért zárt be. Hála a jó Istennek, én nem tudnám itt elképzelni a topikot.:D

Jó szó arra, hogy őszintén sajnálom, hogy bezárt a topik? Mert akkor ezt mondanám!:)

Jut eszembe: nekem a feljelentés kimaradt. Tudhatnék róla többet?
  • Efreet
    A főszerkesztő nem azt mondja meg, hogy mi iránt érdeklődjetek, vagy hogy mire van szüksége a fórumozóknak, hanem azt határozza meg, hogy mit enged és mit nem (a fórumnak mire "van szüksége").. Ha ismernéd a fórum múltját, akkor tudnád, hogy még külön politika főcsoport is volt, de azt is el kellett törölni, mert tarthatatlanná, moderálhatatlanná vált (pl. feljelentették a fórumot miatta).

A mostani döntés előzetesét pedig idén januári befejezéssel akár itt a topicban is elolvashatod.

Azt nem sikerül felfogni szerintem több fórumlátogatónak, hogy van több fórum szerte az egész interneten, és van ahol ez, van ahol pedig az tiltott, tűrt, vagy támogatott (a politika januárig a tűrt kategória volt, többek között a hírtopicban). Nem lehet mindenhol mindent megbeszélni, de minden érdeklődéshez meg lehet találni az illetékes felületet, végső esetben létrehozni újként, és toborozni rá az embereket.
    Az SG-n a warez igen nyíltan jelen volt nagyon sokáig (ifjúkorában még SuperGamez előtt SuperWarez volt a neve az oldalnak, saját FTP szerverrel, ahol boldog-boldogtalan töltötte fel és le a játékokat), most már csak ún. "off-topic" témákban, a keresők által nem indexelt helyen (saját témák) eltűrt (a politika ott sem). Ez ellen is lehetne lázadozni, hogy az emberek ez iránt érdeklődnek, akkor miért nem lehet szem előtt? Csak. Ez a szabály, ha nem tetszik, van ezer másik fórum az interneten, lehet közöttük válogatni. Ugyanígy máshonnan bizonyos témákban ide irányítják az embereket.
  • Pluskast
    Azért ez egy picit vicces:) Mármint tudtommal az ide látogató emberek hozzászólásai határozzák meg, vagy legalábbis megmutatják, hogy mi az ami iránt érdeklődnek az emberek, ergo mire van szükség. Persze lehet, hogy a főszerkesztő úr ezt mindenkinél jobban tudja, bár azért ezt kétlem....
  • Büdös Bohóc
    A stílusa alapján egyik sem, már "beszélgettem" vele a chaten máskor és normális arcnak tűnt. Ha meg ne adj Isten mégis valamelyik közülük akkor meg sikerült moderálnia magát.
  • matyi0323
    Nem Ambrus, nem Frayer vagy.. ÁHÁÁM, szóval akkor csak Kocsis lehetsz..
  • Ricsi234
    bocs
  • 1gy3D
    "Létszíves"
  • Dzsini
    "Ejnye bejnye pár ember, ne csináljatok ilyeneket!"

Így jó lesz?
  • Ricsi234
    Sziasztok!Szeretnék,mondani egy-két dolgot..
    Egyik bajom (pár emberel van gondom csak)állandóan azt mondják hogy én vagyok frayer meg ambrus meg így meg úgy..szóval baszogatnak és lese állnak rólam.
    Valamit létszíves csináljatok,mert nem ÉN vagyok se frayer se ambrus!!
    Én csak egy jó társaságot akartam volna chatre akivel lehet beszélgetni,mondjuk velük is lehet beszélgetni de már rohadtul unom hogy baszogatnak:É
    Létszíves valamit csináljatok!
    Köszi
  • banok
    Egyetértek.
  • Lteebee
    akkor bizony hibázott néhány mod.
  • Dzsini
    A moderátornak pedig akkor pont tudnia kellett volna, hogy év eleje óta zéró tolerancia van a poltopicokra, és időben szólnia az ott beszélgetőknek, esetleg törölni az ilyen hozzászólásokat, hovatartozástól és nézetektől függetlenül.
  • immovable
  • Lteebee
    A Magyar mentalitás topicba körülbelül 10 ember írt rendszeresen, volt köztük moderátor is.
    Néha felpörgött, máskor hetekig semmi.
    Mindenki tudta a többiek hovatartozását, illetve hova nem tartozását.
    Kezelhető volt, szükség esetén moderálva is volt.
    Kár érte.
  • eksy
    A színvonalra értettem, de biztató hogy az érdeklődés is arányosan csökken.
  • Dzsini
    nem mondod...