<b>Moderátor figyelmébe</b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthewpamer
légyszi a #397-est is.guba nem bír magával.nem lehetne valahogy megbüntetni?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
helo!légyszi töröljétek itt a #397 és #395-ös hozzászolást,mert guba itt ugy mint a cm0304 topicba elront mindent.köszi

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Taranov
sajnos igen 😞

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Tuvok
de úgytûnik megint nem lesz belõle semmi

Tuvok
tudod, úgy 3-4 hónappal ezelõtt kértem úgy 3-4 alkalommal itt, de senki se csinálta meg ...

Taranov
Pls töröljétek ezt.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

és ez mért merült fel benned pont most? 😊 na meg mért angol oldalra kéne linkelni? van magyar is, sõt, egész jó

Tuvok
nem véletlen tettem ide be a html kódot ......

Tuvok
és még mindig nincs

Tuvok
de nem volt link alatta

RelakSfromhome
lehet, hogy a javítás miatt...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

mikike
nekem az elõbb kiírta pirossal, hogy xx.xxkor privát üzeneted érkezett, közbe meg nem

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

St
bug, thnx
RelakSfromhome
Vagy krvagyorsan ki lett cserélve, vagy nemértem énsem

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

eddig is ez volt, nemértelek

Tuvok
Valaki betenné bannernak ezt:

a Star Trek topik -ba ? Köszi !

Tuvok
a privátok érkezését miért csak a fõoldalon lehet látni ?
órákkal ezelõtt kaptam és csak most vettem észre bejelentkezéskor

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1085755249
par torlendo dolog...

Dzsini
könnyedén csatlakozik adatbázisokhoz is.. én láttam komoly könyvtár-jellegû programot, meg webshopot is sql+flash-ben megírva. lassan már tényleg mindenre jó, és nemnagyon van böngészõ ami nem szereti...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

RelakSfromhome
Egyre cifrább 😄
Lehet, hogy ha elmerülök a fleshemiksz-ben, akkor fura dolgokra akadok? 😄

Dzsini
nincs benne semmi bonyolult - flash file tud bármilyen szerverrel kommunikálni (elég csak egy flash-es irc klienst megnézni, vagy bármilyen online toplistás játékot)

plusz ha mondjuk valaki billentyûzetfigyelést írna a logojába az picit megbonyolítaná egy hozzászólás megírását...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

RelakSfromhome
Változó tartalom? Ez érdekelne. Hol tudjuk kitárgyalni?

Dzsini
egy flash logoba lehet link(ek)et építeni, lehet dinamikusan változó tartalmat felrakni, stb... kár megadni a lehetõséget azoknak, akik nekiállnának tönkrevágni vele a felületet (lásd régi szabad html-szabályok)

RelakSfromhome
Yóvanno, énislassú 😄

cSuwwi
nem mondod, wakker! 😄

shit happens

RelakSfromhome
😄

RelakSfromhome

cSuwwi
lassú vagyok... :/

shit happens

Pyx
szerintem nem hiányzik a sirás... 😊

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

cSuwwi
szerintem itt pont a hanggal van a bibi, mert azt hogy ellenõrzöd le php-vel, hogy van-e hang a feltöltendõ logóban?
Már csak az kéne, hogy 10 különféle logó egyszerre elkezdjen zenélni. A múltkor is mekkora balhét csaptatok a kopogós banner miatt...

shit happens

RelakSfromhome
1: Abuse?
2: Ha valami hangos lesz, úgy is fogunk sírni, nem (emlékezz a felvillanyozó autóreklámra, meg a kopogós startlapra)

Dzsini
akkor mindegyiket ellenõrizgetni kellene feltöltéskor, ráadásul linkelni nehezebb/lehet bele linket rakni... túl sok mindenre jó a flash és agyon lenne abuse-olva

RelakSfromhome
Fleshes logó nem lehetne? Szabályok (méret pixelre, bájtra tartalomra) ua, mint az anim gif-re, azzal együtt, hogy nem lehet hangja.

Tuvok
Mostmár de .
És lusta dög !!! 😛

aybabtu
milyen igaz. 😄

CATS: How are you gentlemen?

Tuvok
nahát ehh !!!

Nekem az is megfelelne...

RelakSfromhome

(16)

Taranov
A te usereden keresztül írt? Wow.

Dzsini
nem csak az életkor számít... (lenne hirtelen pár példám 😉 )

Taranov
Inkább 1 év vagy 1,5 év lenne akkor az ász.

RelakSfromhome
Kûdd el ide is 😉

(lusta vagyok, azért van két nikkem 😄)

Taranov
Mindenképpen 😊

RelakSfromhome
Hát erre tutira nem 😄

St

Szerintem korhatárhoz kellene kötni a fórum használatot 😄
Tuvok
küldtem 1 privt, de asszem a másik nickedre 😊

Meg mondjuk az sem lenne egy elvetemült dolog, ha pl. fél év (180 nap) abuse után a regizett nick törlõdne automatikusan.

RelakSfromhome
Megoldás, a permbannolt nevek egy év után felszabadulhatnának pl...

cSuwwi
igazis... 😊

shit happens

Tuvok
Kár, pedig van pár olyan név, amit még 2001-ben leregeltek, és azóta nem volt használva, egyesek meg szívesen használnák ...