24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • smici
    kitérdekel? megy az tovább, rengetegszer előfordult már és elő is fog ezután is. egy ilyen topikban hülyeség törölni
  • Judy1211
    Bocsánat...ezt elszúrtam!
    Kérlek, hogy a szóláncban a 88530 - 88533 ig töröljétek, mert elnéztem, és hülyeséget írtam, a többiek meg jöttek utánam ...
  • PLANETT
    Active Partition Recovery v2.0 EZT BEJELENKEZVE MÉRT NEM LEHET LETÖLTENI??? Mert vissza dob hogy regeltek tölthetik le
  • ivjoe
    ezt a bannert
    ebbe a topicba pls.
  • daf xf
    Megkérnék egy moderátort hogy a kamionos topickban kérem törölje a #9595 hozzászólást.
    Köszönöm!
  • RaZoK
    nem, zavar csak 1001 topik nyílt már, hasonló témáról inkább át kellene nevezni "Hátrányos helyzetüek" topikra...
  • Punker
    zavar? ha kamu majd magától elsüllyed ha meg nem talán tud neki valaki segíteni.
  • RaZoK
    ez kell ?
  • Punker
    mindent azért mi sem vehetünk észre.
  • Aquir
    az stb az akkor =mindegyik:)
  • RelakSfromhome
    a lényeg nem azon van, hogy nem jelölt?

Ebből ment a vita, hogy valaki linkellt 18+-os képet valahogy így: 18+++, aztán szépen törölték, meg büntették. A kifogás az volt, hogy ugyan 18+, de még xxx is
  • Aquir
    csak a Paradoxon állítások zavartak :)

ergo az van amit St mond és nem az ami a humorosban áll :D
  • St
    feltéve, ha a moderátorok észreveszik. mert ha valaki nem kap ezért büntit, az csak azért lehet, mert moderátor nem látta.
  • Punker
    mit nem lehet érteni? 18+ -os (XXX-es, illetve halott, stb) képekért megy a bünti ennyi.
  • Aquir
    St meg akárki:

mintha láttam volna közelmútban hogy vki azért kapott pontot mert linkben nyomta a képet be a humorosba 18+ -al?
    akkor hogy van a humorosban ez?

Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt)18+ -os képek büntetőpontokat eredményeznek!

vagy nem jelölte a 18+ at a gyerek?

ezt csak azért kérdezem mert emlékszem Stnek arra a mondatára, hogy minden 18as képért bünti jár

Akkor?
  • akyyy
    átok:D
  • Cat #8311
    http://www.sg.hu/szotar.php?nyelv=angol-magyar&keres=ban

http://www.sg.hu/szotar.php?nyelv=angol-magyar&keres=banisn
  • Prank
    kiközösít
    eltilt
  • Csoder
    kitiltás
    kiátkozás
    megtiltás
    tilalom
    átok
  • egypszichonauta
    vki elmondaná mit jelent a BAN szó?köszi
  • Akos 001
    nem...
    jól van,ok
  • VinylToy #8306
    nem látod, hogy ki van törölve egy hozzászolás, tedd magad kicsit takarékra lécci.
  • Akos 001
    náá:)
    miért?"reklamálásért"?
  • Punker
    csak halkan megjegyzem hogy ilyenért ban-t szoktam adni, de majd St eldönti.
  • VinylToy #8303
    hát miről van szó? Nem írhatod be a best of büntibe, hogy köcsög moderátorok? :D
  • Takezó
    igyekezni fogok
  • St
    A büntetőpontot nem vonjuk vissza. Azonban úgyis módosítani akartam a szabályokat, így most 3-tól nem lehet a gumit látogatni.

Igyekezz nem gyűjteni be még mellé.
  • VinylToy #8299
    De hisztizel, nincs erre más szó.
  • Takezó
  • Punker
    egyszerű a dolog St fogja megnézi eddig hány pont ment ki 18+ -os dologért a humorosban, saccra 20-30 pontot oszthattam ki ott így, szal nagyon el vagy tévedve, max a többiek kérvényezhetik hogy ha ők több pontot kaptak akkor te se úszd meg 1 ponttal, részemről lezárva.
  • Takezó
    nem ez a téma, fogd már fel...h ki a hisztis kisgyerek, és ki nem...
  • Punker
    érdekes ő nem sír, megkérdezi normálisan mikor jár le és kész, talán mert nem 1 hisztis kisgyerek?
  • Takezó
    lol, nem, ez nem álomvilág, hanem eddig így volt, fogd már fel... Nem veszed észre, hogy csak Te és St - akinek, ne haragudjon meg, de kevés rálátása van a dolgokra, úgy veszem észre, nem annyira látogatja azt a topkot - modjátok, hogy eddig se volt megengedett???
  • Punker
    te tényleg álom világban élsz? azért mert nem veszünk észre minden vissza élést az szerinted feljogosít valamire? már 1x elmondtam megnézed eddig az olyan xxx-es képekért amit te beraktál 2 pont ment, most te 1-et kaptál mert komolyabb következménye van, szal nem ártana ha elgondolkoznál.
  • Takezó
    Nem, St, nem sírok, és nem is rinyálok... Csak bepanaszoltam a legjobb moderátort, hogy ok nélkül, az eddig megszokottakkal ellentétben adott nekem büntetőpontot, amire bizonyítékot is hoztam. Így értelmeznéd, akkor talán megértenéd.

De valóban szerepe van annak is, hogy ide írok, h a gumiba nem mehetek, bár főleg a Saját topikok zavarnak-
  • St
    gondolom most azért sírsz, mert nem mehetsz a gumiba, ugye?
  • Takezó
    megkérnélek, hogy akkor tekints vissza a múltba 1-2 képet... URL-ben mindig is megengedett volt a HUmoros és aranyosbna, nem tudom, mennyire olvasod -.-
  • St
    18+-os képet max. a sajátban engedünk meg, általánosban semmiképp. ezért mindig járt a büntetőpont
  • Takezó
    Sziasztok!

Szeretném, ha felülbírálnátok Punker ma adott büntetőpontját.
    Ti. eddig lehetett 18+as képeket (visszafogottabbakat) linkelni a Humoros és aranyosba, a fejlécbe is be van írva, hogy miért jár büntipont, ez nem szerepel ott, és ma mégis teljesen másért adott:
    Néhány példa:
    #59952, #59952, #58773, #56543, #56016...
    Ezzel nem az ezeket postolókat akarom szar helyzetbe hozni, csak bizonyítanám, hogy Punker véleményével ellentétben eddig ez nem volt büntetve.

Tisztában vok vele, hha elutasítjátok a rinyálásomat, megkétszerezitek, vállalom.

Kösz,
    Takezó

kiegészítés: nem a példák a lényegek, nem néztme meg mindet, lehet, hogy van köztük lájtosabb is, mint egy nagy pénsiz:Ð, de mindesetre kismillió ilyen volt már a humoros életében:)
  • Crem
    #59972-#59974

fizetős warez...